Contact shemale oma met grote schaamlippen

contact shemale oma met grote schaamlippen

Een weelderige kont om tegen te ketsen en grote memmen. Chinese loeder door groep hard geneukt. De eerste Trio Het was januari , we woonden in Axel zeeland, ik was al een jaar of 3 samen met mijn vriendinnetje, Samantha P. Ik zit op school in Zwolle en begin in september aan het 4e jaar.

Oooh bef en vinger mijn natte kutje. Mijn kleren werden in een hoek gegooid en struikelend kwam ik de kamer binnen. Toen Nynke begon, had ze slechts twee borsten en een visie. Een prive film van de borsten van zijn vrouw. Toen Carl mij uit mijn vluchtkamer kwam halen protesteerde ik dan ook helemaal al niet meer toen hij een vinger in mijn kut haakte en mij zo achter zich aantrok naar de kamer.

Metro extra Horoscoop Win acties Vacatures. Ik weet ook als paard rijdster, dat het niet toevallig is, dat veel meisjes paard rijden, het schuift zo lekker op het zadel, maar jij Manuela, maakt het zo te horen wel heel erg bont.

Ze heeft een voorliefde voor truitjes die je het liefst zou willen aanraken, een blote schouder, lekker soepel satijn of van die knuffeltruitjes. Ze pakt twee sigaretten en geeft eentje daarvan aan haar vriendin Tamara. Azië Enorme Tieten koreaanse Enorme Tieten webcam bruid chinese arts. Geile meid met dikke tieten krijgt haar gezicht vol sperma. Each new version of the Initial Developer, Original Code and documentation distributed under a variety of different licenses that are managed by, or is derived from the Jabber Open Source license, or under a particular purpose; effectively excludes on behalf of Apple or any part of your rights to a third party patent license shall apply to any actual or alleged intellectual property rights or licenses to the maximum extent possible, ii cite the statute or regulation, such description must be able to substantiate that claim.

Juf word meerdere male bruut verkracht 5. Voor de webcam doet de geile teef langzaam haar lingerie uit, en met alleen nog haar slip aan showt ze haar blote tieten en harde tepels.

Als ik op strand lig en mijn zoontje komt uit school, dan loopt hij direct naar mij, op het stille stuk van het strand. Dat is voor ons het dichtste bij, ik steek onze tuin door en binnen vijf minuten zit ik er al, alleen even door het duin lopen.

Vorig jaar had ik al gemerkt dat mijn zoontje belangstelling kreeg voor mijn schaamlippen. Die zijn namelijk nogal groot, vergeleken met andere vrouwen. Maar ik trek me er niks meer van aan, het is toch hier niet druk, en ik houd gewoon mijn benen een beetje toe. Nu was het ook weer zo, en daar kwam mijn zoontje al aan en ging naast me zitten. Wat is het warm hè, Mams? Neem jij maar vlug een duik, zei ik, want het is heerlijk water. Ja dat doe ik zo.

Het is helemaal niet druk, he? Nee, zei ik, je kan hier makkelijk in je blote kont gaan liggen, niemand die het ziet. Nou Mams, dan doe je dat toch? Ja, dat zou jij wel willen, je oude moeder der blootje! Het gesprek was nu eenmaal daarop aanbeland en ik hield hem schuins in de gaten. Mams, je zit helemaal onder het zand, moet ik het soms even eraf vegen?

Ja doe maar, zei ik. Hij begon bij mijn schouders en veegde verder over mijn armen, daarna belandde bij mijn borsten.

Hij stopte even, maar ging toch door en veegde het zand tussen mijn borsten zorgvuldig weg. Als je het doet dan moet je het goed doen, zei ik, anders heeft het geen nut.

En ik deed mijn bikini-topje uit. Anders schuurt het straks zo. Ik voelde zijn vingers over mijn borsten en tepels gaan, hij streelde eerder dan dat hij aan het vegen was. Ik had het goed gezien, hij had echt al belangstelling voor mijn borsten, en het duurde heel lang voor hij al het zand eraf had. Schuchter keek hij in het rond of er niet iemand toekeek, maar hier zit meestal niemand. Is het nu nog steeds niet schoon? Mams, er zit zoveel zand op.

Dan is het goed jongen, zei ik. Hij hoefde van mij nog niet te stoppen want ik vond het best lekker, zo’n jonge knaap die aan mijn tieten friemelde, al was het dan mijn eigen zoon. Hij draaide rondjes om mijn tepels en ik sloot mijn ogen en voelde mijn tepels hard worden, wat moest ik doen?

Hem stoppen, hoewel ik het best lekker vond? Of net doen alsof dit heel gewoon was? Stil bleef ik liggen en hij zakte gelukkig van mijn borsten af en ik voelde zijn hand op mijn buik aankomen. Hij streelde het zand van mijn buik maar kwam steeds weer met zijn vingertoppen even terug naar mijn tepels.

Er kwamen nu andere gevoelens in mij naar boven, en zijn vingers gingen om mijn navel heen en bereikten het elastiek van mijn bikinibroekje. Er zat zeker heel veel zand op mijn buik, want hij bleef daar maar strelen, ik werd er hartstikke geil van. En ik had alweer zulke twijfels, moest ik hem stoppen? Maar het was zo fijn, dit had ik al jaren niet meer gevoeld. Mijn kut gloeide gewoon, niet van de zon, nee het gloeien was van iets anders, en ik voelde mijn grote schaamlippen kleverig worden.

Met mijn ogen dicht voelde ik zijn vingers langs mijn broekje glijden, maar een klein stukje van mijn kut af.

Ja wat is er? Mag ik je broekje soms even laten zakken, want er zit zand tussenin. We keken om ons heen of er soms mensen dichtbij waren.

De kust was veilig. Ja, doe maar, antwoordde ik en deed mijn ogen weer dicht. Zijn vingers gleden tussen het elastiek van mijn broekje en ik voelde mijn broekje helemaal naar beneden gaan. Ik bedacht dat ik nu in mijn blote kont lag. Niet zo laag, zei ik. Nee Mams, het is maar een paar centimeter hoor. Oh, ik dacht lager. Ik tilde mijn hoofd op en ik zag dat hij mijn broekje helemaal tot mijn knieen had geschoven zodat mijn venusheuvel en mijn kut zichtbaar waren.

Hij veegde het zand weg met zijn vingertoppen en raakte toen ook aan de buitenkant van mijn kut. Het is maar goed dat je kaalgeschoren bent, zei hij, anders was het veel moeilijker geweest met al dat zand, en toen raakte hij mijn vochtige schaamlippen, en een stukje verderop zat mijn opgezwollen klitje.

Oh waar ben ik toch mee bezig? Kom, doe je benen eens wijd, want het zit er helemaal tussen. Zijn vingers gleden tussen mijn liezen en ik voelde dat hij met zijn vinger langs mijn schaamlippen gleed.

Oh, nu moest ik uitkijken dat mijn kruis niet kleddernat werd en dat mijn schaamlippen niet vanzelf open gingen, want hij was echt bezig om mij botergeil te maken. Mams, mag ik je broekje nog wat verder naar onderen doen, want ik kan er niet goed bij? Ja vooruit, doe het maar. Ik droomde zachtjes weg en het maakte mij niks meer uit. Hij trok m’n slipje helemaal over mijn enkels en mijn kut lag bloot voor hem.

Schamen, nee dat deed ik me niet, mijn genot werd juist sterker. Zijn vingertoppen gleden tussen mijn liezen en zijn duim liet hij over mijn gleuf gaan, ik hoorde hem hijgen en ik keek naar zijn kruis. Zozo, die zwembroek was alweer te klein voor hem en wat een stijve lul had hij. Mijn ene been was nu klaar en hij begon aan mijn andere been.

Ik liet het maar roerloos over mij heenkomen. Het kon me niks meer schelen dat hij het slijm tussen mijn schaamlippen kon zien. Doe je het wel goed, jongen? Elk zandkorreltje moet er af, hoor. Hij stopte zijn wijsvinger in mijn snee. Toen hij merkte dat ik hem niet wegduwde, werd hij brutaler en ik voelde dat hij zijn vinger bewoog.

Weet je wel wat je aan het doen bent? Je vingert je eigen Mamma, hier midden op het strand! Oh Mams, ik ben zo geil. Ja dat zie ik, want je hebt een enorme stijve, kom es even dichter bij mij zitten, zodat de mensen het niet kunnen zien. Hij ging zo zitten dat ik er goed bij kon, en ik voelde aan zijn zwembroek, tjongejonge, wat een knots! Kom maar even naast mij liggen, en hij kwam op mijn handdoek liggen en ik kon gemakkelijk mijn hand in zijn zwembroek doen.

Ik raakte er helemaal door van de wijs, nu ik die lul in mijn handen had. Hij leek wel groter dan die van mijn man, maar dat was niet zo. Weet je wat, zei ik, we gaan naar huis toe, dan kan ik mij afspoelen, maar ik had wat anders in gedachten. Ik was zo geil, nu moest hij mij maar neuken ook, hij was er tenslotte zelf mee begonnen.

..

Tantra massage zaandam spuitende tiener kutjes
contact shemale oma met grote schaamlippen

Een weelderige kont om tegen te ketsen en grote memmen. Chinese loeder door groep hard geneukt. De eerste Trio Het was januari , we woonden in Axel zeeland, ik was al een jaar of 3 samen met mijn vriendinnetje, Samantha P. Ik zit op school in Zwolle en begin in september aan het 4e jaar.

Oooh bef en vinger mijn natte kutje. Mijn kleren werden in een hoek gegooid en struikelend kwam ik de kamer binnen. Toen Nynke begon, had ze slechts twee borsten en een visie. Een prive film van de borsten van zijn vrouw. Toen Carl mij uit mijn vluchtkamer kwam halen protesteerde ik dan ook helemaal al niet meer toen hij een vinger in mijn kut haakte en mij zo achter zich aantrok naar de kamer. Metro extra Horoscoop Win acties Vacatures. Ik weet ook als paard rijdster, dat het niet toevallig is, dat veel meisjes paard rijden, het schuift zo lekker op het zadel, maar jij Manuela, maakt het zo te horen wel heel erg bont.

Ze heeft een voorliefde voor truitjes die je het liefst zou willen aanraken, een blote schouder, lekker soepel satijn of van die knuffeltruitjes. Ze pakt twee sigaretten en geeft eentje daarvan aan haar vriendin Tamara.

Azië Enorme Tieten koreaanse Enorme Tieten webcam bruid chinese arts. Geile meid met dikke tieten krijgt haar gezicht vol sperma.

Each new version of the Initial Developer, Original Code and documentation distributed under a variety of different licenses that are managed by, or is derived from the Jabber Open Source license, or under a particular purpose; effectively excludes on behalf of Apple or any part of your rights to a third party patent license shall apply to any actual or alleged intellectual property rights or licenses to the maximum extent possible, ii cite the statute or regulation, such description must be able to substantiate that claim.

Juf word meerdere male bruut verkracht 5. Voor de webcam doet de geile teef langzaam haar lingerie uit, en met alleen nog haar slip aan showt ze haar blote tieten en harde tepels. Als ik op strand lig en mijn zoontje komt uit school, dan loopt hij direct naar mij, op het stille stuk van het strand. Dat is voor ons het dichtste bij, ik steek onze tuin door en binnen vijf minuten zit ik er al, alleen even door het duin lopen. Vorig jaar had ik al gemerkt dat mijn zoontje belangstelling kreeg voor mijn schaamlippen.

Die zijn namelijk nogal groot, vergeleken met andere vrouwen. Maar ik trek me er niks meer van aan, het is toch hier niet druk, en ik houd gewoon mijn benen een beetje toe. Nu was het ook weer zo, en daar kwam mijn zoontje al aan en ging naast me zitten. Wat is het warm hè, Mams? Neem jij maar vlug een duik, zei ik, want het is heerlijk water. Ja dat doe ik zo. Het is helemaal niet druk, he? Nee, zei ik, je kan hier makkelijk in je blote kont gaan liggen, niemand die het ziet.

Nou Mams, dan doe je dat toch? Ja, dat zou jij wel willen, je oude moeder der blootje! Het gesprek was nu eenmaal daarop aanbeland en ik hield hem schuins in de gaten.

Mams, je zit helemaal onder het zand, moet ik het soms even eraf vegen? Ja doe maar, zei ik. Hij begon bij mijn schouders en veegde verder over mijn armen, daarna belandde bij mijn borsten. Hij stopte even, maar ging toch door en veegde het zand tussen mijn borsten zorgvuldig weg. Als je het doet dan moet je het goed doen, zei ik, anders heeft het geen nut.

En ik deed mijn bikini-topje uit. Anders schuurt het straks zo. Ik voelde zijn vingers over mijn borsten en tepels gaan, hij streelde eerder dan dat hij aan het vegen was. Ik had het goed gezien, hij had echt al belangstelling voor mijn borsten, en het duurde heel lang voor hij al het zand eraf had. Schuchter keek hij in het rond of er niet iemand toekeek, maar hier zit meestal niemand.

Is het nu nog steeds niet schoon? Mams, er zit zoveel zand op. Dan is het goed jongen, zei ik. Hij hoefde van mij nog niet te stoppen want ik vond het best lekker, zo’n jonge knaap die aan mijn tieten friemelde, al was het dan mijn eigen zoon.

Hij draaide rondjes om mijn tepels en ik sloot mijn ogen en voelde mijn tepels hard worden, wat moest ik doen? Hem stoppen, hoewel ik het best lekker vond? Of net doen alsof dit heel gewoon was? Stil bleef ik liggen en hij zakte gelukkig van mijn borsten af en ik voelde zijn hand op mijn buik aankomen. Hij streelde het zand van mijn buik maar kwam steeds weer met zijn vingertoppen even terug naar mijn tepels. Er kwamen nu andere gevoelens in mij naar boven, en zijn vingers gingen om mijn navel heen en bereikten het elastiek van mijn bikinibroekje.

Er zat zeker heel veel zand op mijn buik, want hij bleef daar maar strelen, ik werd er hartstikke geil van. En ik had alweer zulke twijfels, moest ik hem stoppen?

Maar het was zo fijn, dit had ik al jaren niet meer gevoeld. Mijn kut gloeide gewoon, niet van de zon, nee het gloeien was van iets anders, en ik voelde mijn grote schaamlippen kleverig worden. Met mijn ogen dicht voelde ik zijn vingers langs mijn broekje glijden, maar een klein stukje van mijn kut af. Ja wat is er? Mag ik je broekje soms even laten zakken, want er zit zand tussenin. We keken om ons heen of er soms mensen dichtbij waren. De kust was veilig.

Ja, doe maar, antwoordde ik en deed mijn ogen weer dicht. Zijn vingers gleden tussen het elastiek van mijn broekje en ik voelde mijn broekje helemaal naar beneden gaan. Ik bedacht dat ik nu in mijn blote kont lag. Niet zo laag, zei ik. Nee Mams, het is maar een paar centimeter hoor. Oh, ik dacht lager. Ik tilde mijn hoofd op en ik zag dat hij mijn broekje helemaal tot mijn knieen had geschoven zodat mijn venusheuvel en mijn kut zichtbaar waren.

Hij veegde het zand weg met zijn vingertoppen en raakte toen ook aan de buitenkant van mijn kut. Het is maar goed dat je kaalgeschoren bent, zei hij, anders was het veel moeilijker geweest met al dat zand, en toen raakte hij mijn vochtige schaamlippen, en een stukje verderop zat mijn opgezwollen klitje.

Oh waar ben ik toch mee bezig? Kom, doe je benen eens wijd, want het zit er helemaal tussen. Zijn vingers gleden tussen mijn liezen en ik voelde dat hij met zijn vinger langs mijn schaamlippen gleed. Oh, nu moest ik uitkijken dat mijn kruis niet kleddernat werd en dat mijn schaamlippen niet vanzelf open gingen, want hij was echt bezig om mij botergeil te maken.

Mams, mag ik je broekje nog wat verder naar onderen doen, want ik kan er niet goed bij? Ja vooruit, doe het maar. Ik droomde zachtjes weg en het maakte mij niks meer uit. Hij trok m’n slipje helemaal over mijn enkels en mijn kut lag bloot voor hem. Schamen, nee dat deed ik me niet, mijn genot werd juist sterker. Zijn vingertoppen gleden tussen mijn liezen en zijn duim liet hij over mijn gleuf gaan, ik hoorde hem hijgen en ik keek naar zijn kruis. Zozo, die zwembroek was alweer te klein voor hem en wat een stijve lul had hij.

Mijn ene been was nu klaar en hij begon aan mijn andere been. Ik liet het maar roerloos over mij heenkomen. Het kon me niks meer schelen dat hij het slijm tussen mijn schaamlippen kon zien. Doe je het wel goed, jongen?

Elk zandkorreltje moet er af, hoor. Hij stopte zijn wijsvinger in mijn snee. Toen hij merkte dat ik hem niet wegduwde, werd hij brutaler en ik voelde dat hij zijn vinger bewoog. Weet je wel wat je aan het doen bent? Je vingert je eigen Mamma, hier midden op het strand! Oh Mams, ik ben zo geil. Ja dat zie ik, want je hebt een enorme stijve, kom es even dichter bij mij zitten, zodat de mensen het niet kunnen zien. Hij ging zo zitten dat ik er goed bij kon, en ik voelde aan zijn zwembroek, tjongejonge, wat een knots!

Kom maar even naast mij liggen, en hij kwam op mijn handdoek liggen en ik kon gemakkelijk mijn hand in zijn zwembroek doen. Ik raakte er helemaal door van de wijs, nu ik die lul in mijn handen had. Hij leek wel groter dan die van mijn man, maar dat was niet zo. Weet je wat, zei ik, we gaan naar huis toe, dan kan ik mij afspoelen, maar ik had wat anders in gedachten.

Ik was zo geil, nu moest hij mij maar neuken ook, hij was er tenslotte zelf mee begonnen.

..

Met een vinger in haar kont komt ze mastuberend klaar. Uit bescherming zeg ik niet welke school en welke studie. Je komt ze niet veel tegen chinese dame met een paar super grote tieten, die kerel kan het ook haast niet geloven, wel eerst netjes vragen om er aan te mogen komen.

Enorme anaal ballen helemaal in haar kontje. Wat iedereen zal opvallen; een lekker figuurtje, lang blond haar en mooie volle lippen. Moet haast wel na al die duinpaadjes met al die mannen. Een weelderige kont om tegen te ketsen en grote memmen.

Chinese loeder door groep hard geneukt. De eerste Trio Het was januari , we woonden in Axel zeeland, ik was al een jaar of 3 samen met mijn vriendinnetje, Samantha P. Ik zit op school in Zwolle en begin in september aan het 4e jaar. Oooh bef en vinger mijn natte kutje. Mijn kleren werden in een hoek gegooid en struikelend kwam ik de kamer binnen. Toen Nynke begon, had ze slechts twee borsten en een visie. Een prive film van de borsten van zijn vrouw. Toen Carl mij uit mijn vluchtkamer kwam halen protesteerde ik dan ook helemaal al niet meer toen hij een vinger in mijn kut haakte en mij zo achter zich aantrok naar de kamer.

Metro extra Horoscoop Win acties Vacatures. Ik weet ook als paard rijdster, dat het niet toevallig is, dat veel meisjes paard rijden, het schuift zo lekker op het zadel, maar jij Manuela, maakt het zo te horen wel heel erg bont.

Ze heeft een voorliefde voor truitjes die je het liefst zou willen aanraken, een blote schouder, lekker soepel satijn of van die knuffeltruitjes. Mams, er zit zoveel zand op. Dan is het goed jongen, zei ik.

Hij hoefde van mij nog niet te stoppen want ik vond het best lekker, zo’n jonge knaap die aan mijn tieten friemelde, al was het dan mijn eigen zoon. Hij draaide rondjes om mijn tepels en ik sloot mijn ogen en voelde mijn tepels hard worden, wat moest ik doen? Hem stoppen, hoewel ik het best lekker vond? Of net doen alsof dit heel gewoon was? Stil bleef ik liggen en hij zakte gelukkig van mijn borsten af en ik voelde zijn hand op mijn buik aankomen.

Hij streelde het zand van mijn buik maar kwam steeds weer met zijn vingertoppen even terug naar mijn tepels. Er kwamen nu andere gevoelens in mij naar boven, en zijn vingers gingen om mijn navel heen en bereikten het elastiek van mijn bikinibroekje.

Er zat zeker heel veel zand op mijn buik, want hij bleef daar maar strelen, ik werd er hartstikke geil van. En ik had alweer zulke twijfels, moest ik hem stoppen? Maar het was zo fijn, dit had ik al jaren niet meer gevoeld. Mijn kut gloeide gewoon, niet van de zon, nee het gloeien was van iets anders, en ik voelde mijn grote schaamlippen kleverig worden.

Met mijn ogen dicht voelde ik zijn vingers langs mijn broekje glijden, maar een klein stukje van mijn kut af. Ja wat is er? Mag ik je broekje soms even laten zakken, want er zit zand tussenin. We keken om ons heen of er soms mensen dichtbij waren. De kust was veilig. Ja, doe maar, antwoordde ik en deed mijn ogen weer dicht.

Zijn vingers gleden tussen het elastiek van mijn broekje en ik voelde mijn broekje helemaal naar beneden gaan.

Ik bedacht dat ik nu in mijn blote kont lag. Niet zo laag, zei ik. Nee Mams, het is maar een paar centimeter hoor. Oh, ik dacht lager. Ik tilde mijn hoofd op en ik zag dat hij mijn broekje helemaal tot mijn knieen had geschoven zodat mijn venusheuvel en mijn kut zichtbaar waren.

Hij veegde het zand weg met zijn vingertoppen en raakte toen ook aan de buitenkant van mijn kut. Het is maar goed dat je kaalgeschoren bent, zei hij, anders was het veel moeilijker geweest met al dat zand, en toen raakte hij mijn vochtige schaamlippen, en een stukje verderop zat mijn opgezwollen klitje. Oh waar ben ik toch mee bezig? Kom, doe je benen eens wijd, want het zit er helemaal tussen. Zijn vingers gleden tussen mijn liezen en ik voelde dat hij met zijn vinger langs mijn schaamlippen gleed.

Oh, nu moest ik uitkijken dat mijn kruis niet kleddernat werd en dat mijn schaamlippen niet vanzelf open gingen, want hij was echt bezig om mij botergeil te maken. Mams, mag ik je broekje nog wat verder naar onderen doen, want ik kan er niet goed bij? Ja vooruit, doe het maar. Ik droomde zachtjes weg en het maakte mij niks meer uit.

Hij trok m’n slipje helemaal over mijn enkels en mijn kut lag bloot voor hem. Schamen, nee dat deed ik me niet, mijn genot werd juist sterker. Zijn vingertoppen gleden tussen mijn liezen en zijn duim liet hij over mijn gleuf gaan, ik hoorde hem hijgen en ik keek naar zijn kruis.

Zozo, die zwembroek was alweer te klein voor hem en wat een stijve lul had hij. Mijn ene been was nu klaar en hij begon aan mijn andere been. Ik liet het maar roerloos over mij heenkomen. Het kon me niks meer schelen dat hij het slijm tussen mijn schaamlippen kon zien. Doe je het wel goed, jongen? Elk zandkorreltje moet er af, hoor. Hij stopte zijn wijsvinger in mijn snee. Toen hij merkte dat ik hem niet wegduwde, werd hij brutaler en ik voelde dat hij zijn vinger bewoog. Weet je wel wat je aan het doen bent?

Je vingert je eigen Mamma, hier midden op het strand! Oh Mams, ik ben zo geil. Ja dat zie ik, want je hebt een enorme stijve, kom es even dichter bij mij zitten, zodat de mensen het niet kunnen zien. Hij ging zo zitten dat ik er goed bij kon, en ik voelde aan zijn zwembroek, tjongejonge, wat een knots! Kom maar even naast mij liggen, en hij kwam op mijn handdoek liggen en ik kon gemakkelijk mijn hand in zijn zwembroek doen. Ik raakte er helemaal door van de wijs, nu ik die lul in mijn handen had.

Hij leek wel groter dan die van mijn man, maar dat was niet zo. Weet je wat, zei ik, we gaan naar huis toe, dan kan ik mij afspoelen, maar ik had wat anders in gedachten. Ik was zo geil, nu moest hij mij maar neuken ook, hij was er tenslotte zelf mee begonnen.

Nou, hij wilde wel mee, we pakten alles op en we waren zo thuis. Kom, we gaan samen douchen, kom er ook maar onder, en daar stonden we dan. Zijn lul stond nog stijf van het strand, en ik kon mijn ogen er niet van af houden, in gedachten voelde ik hem al bij mij naar binnen glijden.

Moet je luisteren, zei ik, wat hier vandaag gebeurt tussen ons, daar praat je met niemand over, of anders moet je nu meteen stoppen! Goed Mams, ik ben zelf begonnen, het is mijn schuld.

We praten niet wie zijn schuld het is, we staan hier met zijn tweeën en ik moet als moeder eigenlijk beter weten. Maar goed, we hebben nu een deal, is dat afgesproken? De waterstralen vielen op ons neer, het warme water vloeide langs mijn lichaam en met mijn handen waste ik mijn kut en zag dat hij met zijn lul met zeep stond in te soppen. Kom, mag ik dat voor je doen? Ik nam zijn lul in mijn handen.

Langzaam schoof ik zijn velletje op en neer, en ik hoorde hem kreunen. Oh Mams, wat fijn, hij pakte mij bij mijn grote tieten. Zuig er maar op, dat vind Mamma lekker, en Pappa doet dat nooit meer, en mijn tepels gingen om de beurt in zijn mond. Ik wou zijn lul in mijn kut duwen maar ik moest me inhouden, vooral niet te snel gaan. Zijn ene hand zakte af naar mijn kut en hij liet zijn vingers erover glijden, zijn middelvinger ging in mijn kut en met zijn andere vingers bewerkte hij mijn genotsknopje, dit deed hij ook al weer veel beter dan mijn man.

En ik stond daar maar, met die grote lul in mijn handen, wat moest ik ermee? Terwijl hij weer aan mijn tepels zoog, bracht ik zijn lul toch maar naar mijn kut, maar hij zat daar nog steeds met zijn vingers in. Maak je Mamma es lekker klaar, toe maar, niemand die het hoeft te weten! Hij vingerde mij zo lekker, dat het geil uit mijn kut droop. Mijn God, dat was me nog nooit gebeurd, het glazige vocht spoot uit mijn kutje vandaan, eerst schrok ik ervan, maar toen wist ik dat het echt zo was.

Ik vond het zo bijzonder dat ik het zelf wel wou opzuigen, zijn hele hand zat vol. Oh, met kleine schokjes en beweginkjes vloeide ik leeg. Na een paar minuten draaide ik de kraan dicht, zakte door mijn knieen en nam zijn lul in mijn mond. Zal Mamma jou ook eens heerlijk verwennen? Hij ging met zijn rug tegen de muur staan en ik nam zijn eikel tussen mijn lippen, oh wat een mooie vette paarse knop zat er al op.