Glad geschoren vagina incest

glad geschoren vagina incest

..

Sex assen gratis sex breda

Ik zal het niemand vertellen, beloofde ik haar. Niemand hoeft het te weten toch. Haar ademhaling ging nu sneller en ze keek me indringend aan. Ik weet niet, je bent mijn broer, Ah toe Bella, ik zal alles doen wat je van me vraagt. Even bleef het stil en ze dacht erover na. Ik dit niet van haar mogen vragen en eigenlijk had ze nooit ja moeten zeggen, maar ze deed het. Ok dan, maar ik wil dat je daar in de hoek gaat staan en dat je alleen kijkt.

Blij als een klein kind kuste ik haar op haar wang. Met trillende knieen deed ik wat ze me had gevraagd en wachtte af. Nog even dacht ze erover na maar ik zag haar de deken wegtrekken en onderuit op haar rug gaan liggen.

Gelijk schoot er weer een stevige geile rilling door mijn lichaam. Ze was vijf jaar ouder dan ik en was slank en strak. Haar stevige borsten maakte haar enorm aantrekkelijk en toen ik haar helemaal glad geschoren kut bekeek voelde ik mijn pik tegen mijn gulp aan stoten. Ik zag haar geil kijken terwijl ze haar vingers weer door haar geile spuit kut liet glijden. Ze liet twee vingers naar binnen glijden en met haar ogen dicht liet ze me haar masturbatie techniek zien.

Als je wilt kan je best je eigen ook wel even helpen, kreunde ze, kijkend naar de dikke bult in mijn broek. Ik moest wel ik kon niet anders en handig viste ik mijn enorme pik uit mijn broek. O, mijn god, hoorde ik mijn zus zeggen kijkend naar mijn stijve pik. Snel pakte ik hem vast en begon er stevig aan te rukken. Mijn zus was nu gefocust op mij en ik op haar. Ze kreunde hard en sopte in haar kut dat het een lieve lust was. Ohhh Broer, wat lekker is dit. Ze kreunde weer en schokte met haar heupen.

Ohhh, god ik ga weer klaar komen Karel. Ja zus doe maar, zei ik geil, voelend dat ik ook op het punt stond om klaar te komen. Laten we samen spuiten, gilde ik naar haar.

De ogen van mijn zus keken me geil aan, Ja ik wil je zien spuiten. Ja geile zusje, samen lekker spuiten. Weer was daar die geile blik, Ja Karel spuit me onder met je pik.

Ik keek haar verbaasd aan, geil en vragend. Maar ze was onweerstaanbaar en ik strompelde naar het eind van haar bed. Ja broertje ga tussen mijn benen staan. Haar vingers gingen geil in en uit die spuit kut en het soppende geluid maakte me gek van geilheid. Ik kom klaar, kreunde ik dan ook.

Ja schatje ik ook, spuiten, spuit. Bij deze laatste opmerking liet ze zich helemaal gaan en met grote stralen verliet haar geil haar nauwe gevingerde geile spuit kut.

Ik voelde mijn hand nat worden en zag hoe haar kut geil tegen mijn pik op spatten. Nu was er geen houden meer aan en met een enorme kreet begon ook ik nu alles te over haar heen te spuiten. Ja Karel, spuit, spuit me onder, spuit op mijn geile spuit kut. Dik draderig sperma bleef ik uit mijn pik spuiten en ik wist mijn zus in haar gezicht te spuiten.

Haar hand wreef nog steeds langs haar natte geile spuit kut en zo werd zelfs mijn geile zaad mee gesleurd haar geile spuit kut in. De dikke draden sperma hingen aan haar borsten en ook een hoeveelheid droop langs haar wang en lippen. O mijn god hoorde ik haar kreunen, zo lekker ben ik in tijden niet klaar gekomen.

Ik zag haar tong langs haar lippen gaan en pas toen leek ze te merken dat er zaad op haar hoofd en gezicht was gekomen. Ik zag haar even denken maar toen likte ze het op om mijn sperma te proeven. Je bent mooi en geil, zei ik tegen haar.

Mijn pik bleef door dit alles gewoon hard en ook nu leek zij zich niet meer geremd te voelen. Met een glimlach keek ze me strak aan en zei, “Karel, Wil je me neuken”. Hoe lekker dat is geweest vertel ik een volgende keer maar dat we niet alleen met elkaar geneukt hebben lijkt me duidelijk. Ik bef haar nu regelmatig klaar om dan zo veel mogelijk van haar geil in mijn mond te laten druipen, maar ook zij is er niet vies van me heerlijk klaar te pijpen.

Het is zelfs zo dat ik haar in het ziekenhuis anaal heb geneukt in haar kont waarna ze mij heerlijk heeft afgezogen in de trein naar Amsterdam. Niemand weet iets van de geile band tussen mijn zus en ik, maar dat dit nog lang mag duren lijkt me duidelijk.

De geile spuit kut van mijn zus Incest Sexverhalen    zaterdag 27 juli Wat dacht ik eigenlijk wel? Het was toch helemaal niet mijn zaak wat mijn papa deelde, en met wie?

En ik dacht er ook aan dat papa een moeilijke tijd gehad moest hebben Het was niet eerlijk als ik hem van andere vrouwen probeerde af te houden. Ik knuffelde hem zo lief als ik maar kon. Het zal tijd sparen en als ik het niet doe, dan zal een verpleegster het moeten doen, en ik dat vind ik geen leuk idee. Dus probeerde ik om het zelf te doen, maar het ging niet zo goed. Ik denk dat ik me gesneden heb.

Laat mij je maar helpen, ik scheer mezelf ook altijd. En dit zal wel niet moeilijker zijn. Hij trainde elke dag en hij was goed in vorm. Ik had hem wel eens in zijn sportbroekje gezien, of in de douche met een badhanddoek om zich heen geslagen. Maar ik had hem nog nooit helemaal naakt gezien, zoals nu. Ik realiseerde me dat papa een aantrekkelijke man was. Zijn grote piemel hing te bungelen tussen zijn behaarde dijen. Hij was niet besneden en zijn voorhuid was donker gekleurd.

Een vogelnestje van zwart krullend haar groeide rondom de stam, en hing tot over zijn zware, goed gevulde balzak. Er was daar een rode plek, waar hij zich kennelijk had gesneden. Ik ging op het douchekrukje zitten, nam het scheermes in mijn hand en inspecteerde de wond. Waar heb je de scheerzeep? Daarna opende ik een lade en haalde er een klein schaartje uit.

Op die manier gaat het veel beter. Ik was aandachtig bezig met mijn voorbereiding. Ik onderzocht, bewoog, en manipuleerde zijn bungelende piemel heel voorzichtig. Ik had weleens de piemel van een vriendje aangeraakt, maar nooit in het volle licht, zoals nu. Ik keek gefascineerd naar de plooien, de rimpels, en de blauwe aders op de stam.

Het zag er eigenlijk uit als Ik hield op met inzepen. Plotseling schaamde ik mij en ik durfde hem niet aan te kijken. Hij had in zijn herinnering een levendig beeld van de vagina van zijn vrouw, maar plotseling veranderde het beeld van zijn vrouw in dat van Angela. Haar schaamlippen waren toen en dik en pafferig geweest, opgeblazen, net als haar dikke buik erboven. Papa had het toen heel sexy gevonden, maar moeder had zich daarna nooit meer geschoren. Nu kreeg hij het beeld voor ogen van zijn zestienjarige dochter, met dezelfde opgezwollen en geschoren schaamlippen, en hij kon dit beeld niet uit meer zijn gedachten zetten.

Zijn piemel werd snel dikker en begon zich op te richten, alsof hij een eigen wil had. Ik staarde ernaar, en verbaasde me erover dat die piemel steeds maar langer en dikker werd, en heel erg groot begon te worden.

Papa wist duidelijk niet meer wat hij moest doen. Binnen een paar minuten had die piemel zich volledig opgericht onder mijn verbaasde blikken, en de paarse eikel stak al een beetje uit de beschermende voorhuid naar buiten. Ik voelde aan dat ik beter even een andere kant op kon kijken.

Maar dat kon ik niet. Ik was totaal gefascineerd. Mijn hand ging spontaan omhoog en pakte die lekkere piemel beet. Hij was zo groot! De aanraking was zijdeachtig. Ik likte mijn lippen af en keek omhoog naar de ogen van mijn Pa. Deze keek geschrokken en verlegen een andere kant op. Maar ik had al besloten om wat meer tijd aan dit interessante voorwerp te besteden en probeerde dus luchthartig te doen, om hem zoveel mogelijk te op zijn gemak te stellen.

Dank je voor de hulp, Papa! Na een tijdje ontdekte ik dat mijn hand op zijn piemel in de weg zat. Ik wilde hem liever niet loslaten, maar uiteindelijk moest ik ook zijn ballen nog scheren. Ik trok hem niet bewust af, maar het voelde wel voor hem wel net als aftrekken.

Eindelijk liet ik hem los en vroeg hem om zijn piemel zelf vast te houden. Met zucht van opluchting greep hij zijn piemel beet en trok hem omhoog tegen zijn maag. Hij had bijna op het punt gestaan om zijn zaad over zijn dochters hoofd te lozen.

Ik pakte de gerimpelde huid van zijn balzak en trok deze strak terwijl ik voorzichtig het haar van zijn testikels schoor. Ik deed het heel voorzichtig. Het scheren van ballen is een nauwkeurig klusje. Ik werkte er wel een kwartier aan, voordat ik er tevreden over was.

Papas ballen voelden heel zwaar aan, en dat gaf mij een vreemd gevoel. Ik realiseerde me spijtig, dat vanaf morgen al dat goede sperma geen weg naar buiten meer zou hebben en voor eeuwig opgesloten zou blijven in deze teeltballen. Nu ging ik verder met zijn piemel, de haren die nog rondom zijn stam groeiden. Opnieuw pakte ik zijn piemel in mijn hand, en trok de huid wat naar beneden.

Papa was intussen vuurrood geworden in zijn gezicht. Het scheren van die zware ballen had mij ook een zweverig gevoel gegeven. In die ballen was het sperma gemaakt, waaruit ik was ontstaan. Het gevoel van die stijf opgezwollen piemel in mijn linkerhand maakte mijn gedachten nog verwarder. Ik trok de voorhuid wat omhoog en zag waar hij zich eerder had gesneden, het was opnieuw gaan bloeden. Ik bukte me om er een kus op te geven. Ik hoorde mijn papa kreunen, en ik realiseerde me plotseling dat mijn lippen zojuist zijn stijve piemel hadden aangeraakt, en ik voelde een golf van warmte door mijn onderbuik gaan.

Ik leunde naar achteren en ademende diep, proberend om de controle over mezelf terug te vinden. Zorgvuldig ging ik verder met het wegscheren van de resterende haren rondom de stam van de piemel van mijn papa. Opnieuw, tijdens het rondbewegen van zijn piemel, bewoog ik mijn hand naar boven en naar beneden, en weer was het net alsof ik hem aftrok. De top van zijn piemel begon helemaal te glinsteren van het voorvocht en een grote druppel lekte op de hand, waarmee ik het scheermes hanteerde.

Papa durfde geen adem meer te halen. Voor hem was het net alsof ik bezig was hem te masturberen, maar hij kon toch duidelijk zien dat het niet opzettelijk was? Maar hij wilde er snel iets aan doen, anders zou hij klaarkomen midden in het gezicht van zijn dochter.

En hij zou sterven van schaamte als dat gebeurde, dacht ik. Hij beet op zijn lippen, maar het hielp hem niet veel. Eindelijk was ik klaar met het scheermes. Maar ik had intussen een besluit gekomen. Ik kon papa geen toestemming vragen om mij te laten doen wat ik wilde gaan doen, maar ik kon het ook niet.. Ik was benieuwd hoe hij zou reageren, als ik zou doen wat ik van plan was. Ik opende een lade en verwarmde een schoon washandje onder het hete water. Daarna deed ik een flinke klodder Nivea op mijn handpalm, wreef mijn handen in, en begon zijn piemel en ballen er heel zachtjes mee te masseren.

Toen ik hierbij weer zijn piemel vastpakte, begon ik bij het topje en gleed met mijn hand met zalf tot beneden aan de stam. Zijn voorhuid schoof nu geheel terug, en de eikel kwam volledig bloot. Die eikel was net een paarse paddestoel, en een dikke druppel glinsterend voorvocht scheidde zich af.

Toen, terwijl ik met mijn ene hand de voorhuid naar achteren getrokken hield, en met de andere hand zijn ballen stevig vasthield, stak ik mijn mond naar voren en liet hem over de eikel van mijn papa glijden. Papa keek alsof hij door een bliksem werd geslagen. Hij staarde naar het lange blonde haar van zijn dochter, maar hij kon niet zien wat zich daaronder afspeelde. Maar hij kon des te beter voelen wat ik deed, ik had zijn piemel in mijn mond en was er zachtjes op aan het zuigen!

Vrijwel direct voelde ik zijn orgasme onbeheersbaar dichterbij komen. Zijn opkomend orgasme werd tegengehouden en in de kiem gesmoord. Dit truukje had ik geleerd toen ik verkering hab met Murat, die wilde altijd dat ik zijn vrienden aftrok, maar ik had snel geleerd hoe ik het kraantje even dicht kon houden totdat ik de kleenex bij de hand had. Maar die vriendjes had ik altijd met de hand bevredigd, nooit met mijn mond.

Ik dacht er eeven over om het sperma van Papa te gaan proeven, maar ik bedacht mij, toen mij te binnenschoot wat er morgen ging gebeuren. Dit sperma was kostbaar, veel te kostbaar om het zomaar door te slikken, dit laatste sperma verdiende een betere bestemming! Snel trok ik mijn mond van zijn piemel af.

Ik wist dat ik bij mijn volgende stappen heel voorzichtig zou moeten handelen, anders zou mijn papa naar zijn geweten gaan luisteren, en dat wilde ik niet. Papa was duidelijk in de war. Hij hunkerde ernaar om te mogen klaarkomen. En wat deed zijn dochter nu? Waarom trok zij haar broek uit? Wat gebeurde hier allemaal? Ik wil even kijken of het bij jou net zo goed gelukt is als bij mijzelf. Maar Papa was niet nuchter meer.

Hij staarde naar mij terwijl ik mijn slipje uittrok en mijn T-shirt over mijn hoofd trok. Toen ik dat T-shirt op de vloer had laten vallen, was ik helemaal naakt, net als hij. Ik ging op de rand van het toiletkastje zitten en spreidde mijn benen. Daar, in alle glorie, was mijn geschoren poesje.

Mijn schaamlippen waren opgezwollen van de opwinding en donkerder dan hun normale roze kleur. Zij glinsterden van het vocht, want ik was sexueel heel opgewonden geraakt. Ik spreidde mijn benen en mijn schaamlippen gingen open als een roos, waarbij mijn kietelaar als een stijf stampertje naar buiten kwam. Ik graaide naar papas piemel en trok hem naar mij toe. Heb ik je niet netjes kaal geschoren, mijn lieve Papsie? Mijn hand begon hem langzaam te masseren.

Wij lijken wel twee stukjes van een legpuzzel. Zullen we even proberen of ze aan elkaar passen?glad geschoren vagina incest

..Shemale zuid holland shemale afspraak


Ik bleef heel zachtjes spelen met mijn pik. Hij was nog nooit zo groot geweest. Toch durfde ik nog niet echt door te gaan. Maar ik werd wel steeds nieuwsgieriger naar de kut van mijn nichtje.

Ik pakte mijn zaklantaarn en deed die aan. Ik schermde het licht zoveel mogelijk af. Erna sliep rustig verder. Ze lag met haar rug naar me toe. De slaapzak ver open. Ik kon nu goed haar ronde billen zien in haar slipje. Voordat ik het licht uitdeed pakte ik mijn zakdoek.

Ik draaide me naar Erna. Die sliep nog steeds rustig door. Langzaam en heel zachtjes raakte ik haar billen aan. Door de stof kon ik de warmte ervan voelen. Met twee vingers voelde ik voorzichtig tussen haar billen. Onder de stof voelde ik de haren bewegen.

Erna bleef gewoon doorslapen. Met mijn andere hand deed ik mijn onderbroek een stuk naar beneden en daarna trok ik me zo stil mogelijk af. Erna begon wat te mompelen en draaide zich op haar rug. Net op tijd had ik mijn hand terug getrokken. Doodstil bleef ik liggen. Maar de ademhaling van Erna was weer rustig en diep. Nu liet ik mijn ene hand over de kut van Erna glijden, zo licht ik kon. Moediger geworden tilde ik met één hand haar slipje een beetje op en met de ander hand voelde ik aan haar schaamhaar.

Nog dieper schoof ik mijn hand in haar slipje. Ik voelde het volle schaamhaar in mijn hand. Mijn stijve pik jeukte en mijn ballen knapten bijna zo opgewonden was ik. Heel voorzichtig bewoog ik mijn hand nog wat verder tussen de benen van mijn nichtje. Erna bewoog licht en spreidde haar benen een beetje. Ik durfde niet meer te bewegen en hield mijn adem in, terwijl mijn pik ondertussen bleef kloppen.

Gelukkig ademde Erna regelmatig en diep door. Ik liet mijn adem langzaam ontsnappen. Omdat Erna haar benen een beetje gespreid had, kon ik met mijn hand nog verder naar haar kut. Tussen het vele haar, wat knisperde tegen mijn hand, voelde ik de kut van mijn nichtje.

Ik durfde bijna niet te bewegen, maar duwde zo zacht ik kon mijn vingers tegen de spleet. Ik voelde de schaamlippen, vol en zacht. Boven aan de kut voelde ik duidelijk de nu harde klit van Erna. Ik besefte dat ze weer of nog steeds opgewonden was.

Omdat Erna bleef slapen werd ik wat brutaler. Langzaam duwde ik een vinger in de spleet van Erna. Het was er vochtig en warm. Weer rook ik de vage geur van haar kut en haar geil. Erna bewoog weer, maar ik trok mijn handen niet terug. Erna's kut werd nog gladder en vochtiger en de geur van haar geil sterker. Mijn buik en kloten waren nu zo gespannen dat ik bijna hijgde. Mijn pik klopte als een gek. Ik voelde de druk van mijn zaad toenemen. En terwijl ik mijn vinger tussen de schaamlippen van Erna's kut hield voelde ik door bijna spastische trekken in mijn buik en kloten mijn zaad naar mijn eikel worden gestuwd.

Nog nooit had ik zo maar gespoten. Maar nu, nadat mijn nichtje zichzelf had bevredigd en ik haar natte geile pruim bevoelde, stond ik op het punt zomaar klaar te komen.

Ik voelde mijn zaad in mijn lul naar buiten komen. Mijn eikel jeukte en opeens spoot ik dikke klodders geil, die in grote stromen bleven komen. Het leek wel of er geen eind aankwam. Warme golven bewogen zich door mijn onderlichaam en de tent vulde zich met de geur van mijn zaad, die zich vermengde met de nu duidelijk herkenbare geur van Erna's geile spleet. Voorzichtig trok ik mijn hand terug. Liet de slip los en rook aan de vinger die in de geile mossel van mijn nicht had gezeten. Ik rook de ziltige en opwindende geur van vrouwelijk geil.

Ik likte aan mijn vinger en proefde de zoete en tegelijkertijd wat zilte smaak van geil. Het zaad op mijn buik koelde af, en liep van mijn buik af.

Nog steeds had ik een stijve. Ik poetste mezelf met mijn zakdoek zo schoon mogelijk. Uitgeput viel ik achterover. Zonder me nog om mijn onderbroek te bekommeren viel ik in slaap. Die nacht had ik hevige seksuele dromen. Alsof er zachte handen en lippen over mijn stijve pik speelden. Toen ik de volgende ochtend wakker werd was Erna al opgestaan. De slaaptent was open, maar de buitentent was dicht.

Ik moest verschrikkelijk nodig plassen. Gelukkig stond het emmertje, waarin we konden plassen nog in de tent. Toen ik opstond zat mijn onderbroek alleen nog maar om mijn rechterenkel. Voor het gemak deed ik hem helemaal uit en legde hem op mijn slaapzak. Ik leegde mijn blaas en ging de slaaptent weer in.

Net toen ik mijn onderbroek wilde aantrekken deed iemand de rits van de buitentent open. Ik vloog in mijn slaapzak net toe Erna binnenkwam. Ik ging zo rustig mogelijk liggen en liet de onderbroek in mijn slaapzak zitten. Ik wachtte tot Erna binnen was. Erna had een badjas aan en rook naar zeep.

Ze legde haar handdoek en toilettas weg en sloot de tent zorgvuldig achter zich, maar liet de slaaptent open. Ze kwam de slaaptent binnen en gaf me een kus op mijn wang. En verder is er niets te doen op de camping Of mensen slapen nog, of ze zijn al weg.

Heb je goed geslapen? Bijna bloosde ik, maar nog net niet gelukkig. Ik antwoordde dat ik heel goed geslapen had. Erna glimlachte en knikte, "Dat zal wel". Toen sloeg ze, voor ik ze had kunnen tegenhouden mijn slaapzak open. Omdat ik mijn onderbroek nog niet aanhad lag ik daar met mijn jongenspik helemaal bloot. Ik zei dat ik niet wist wat ze bedoelde.

Erna keek me aan. Had je niet door kunnen gaan? Ik keek zo verbaasd als ik maar kon. Maar begon toen te blozen. Erna glimlachte en streelde over mijn haar. Het enige wat ik kon stamelen was: Ik zag dat ze geen slip aanhad. Toen ze zich bukte om me nog eens te kussen zag ik dat ze ook geen bh droeg. Erna deed haar badjas uit. Erna glimlachte en trok toen mij mijn T-shirt uit. Ze begon me te kussen.

Zo goed en kwaad als het ging kuste ik terug, onderwijl haar volle stevige borsten strelend. Haar tepels werden stijf en nog donkerder. Ze had kleine tepelhoven met grote zeker anderhalve centimeter lange tepels.

Je kon er heerlijk mee spelen. Ze zei dat ik niet voorzichtig hoefde te doen met haar borsten, ze hield er wel van als er mee werd gespeeld. Dus streelde ik zo stevig als ik durfde, maar toch zo zacht mogelijk. Ondertussen bleven we zoenen. Haar hand had mijn jongenspik gepakt en met lange, langzame halen trok ze me af. Mijn hand omvatte haar kut. Haar zware volle schaamhaar schuurde mijn hand. Ik probeerde mijn vingers in haar geile spleet te duwen. Doordat Erna haar benen wat spreidde ging dat gemakkelijk.

Drijfnat was ze al, en ik rook weer haar geile kutgeur. Met twee vingers vingerde ik de binnenkant van haar spleet. En met mijn duim gleed ik over haar klit. Deze was best groot. Erna begon te kreunen en haar hand omvatte mijn stijve pik steviger. Toen ging Erna achterover liggen en spreidde haar slanke benen.

Ja dat is goed. Tijdens het winkelen kreeg ik het idee of dat iedereen me aan keek. Het voelde ook anders daar beneden. We gingen even een broodje pakken met een kopje koffie,helaas moeten we dan op het terras gaan zitten,het is wel verwarmt. Maar kan dan een sigaretje aansteken. We zitten er alleen zeg zo het voelt wel helemaal anders in mijn broek en het lijkt of iedereen naar me kijkt.

Hij antwoord heb ook het gevoel of er iets los in mijn broek hangt. We schieten in de lach. We hebben flink wat spannende slips gekocht voor mijn zoon,netjes zodat er wel alles in blijft hangen maar dat je wel kan zien dat er schaamhaar weg is. Voor mezelf mooie kleine die het netjes bedekken maar wel heel laag uit gesneden zodat het zichtbaar is dat ik geen schaamhaar heb en een paar setjes die heel klein zijn voor thuis in de relax ruimte en op terras in de zomer.

Dat bedekt net mijn spleetje wat zichtbaar is als ik sta maar als ik mijn benen iets open kun je de schaamlippen zien. Dan kom je een erotiek winkel tegen.

Helaas geen toegang onder de We wilde eigenlijk wel eens binnen gaan kijken. Ben niet zo bang uitgevallen,loop naar binnen en vraag aan een verkoopster die er stond of mijn zoon mee naar binnen mag. Ze vraagt hoe oud is die,bijna 18 zonder te blozen. Vooraan in de shop mag dan wel. Dank u, daar stond niet veel schokkend. We stonden naar van die gaas panty’s te kijken en scharatels heb hem er een paar uit laten zoeken die hij wel leuk vond.

Zelf ben ik even verder gelopen en heb me een wat grotere dildo zonder poespas, gewone simpele vibrator en een massage ding op stroom in het mandje gegooid. Toen ik terug liep om naar de kassa te gaan viel mijn oog op een transparante kunststof speculem Heb die gewoon in het mandje gekieperd. Die was 29 euro. Gewoon voor de heb. Bij de kassa deed ik gewoon of het afwas borsteltjes zijn. De caissière keek nog niet eens op. Alles ging netjes een neutraal tasje in.

We flodderde terug naar de auto was tijd om naar huis te rijden. Eten koken maken en dan is het avond. Na de afwas hebben we de tassen uit gepakt de prijskaartjes er af en is even kijken hoe het staat als je het aan hebt. Met een lach zeg ik tegen hem toen ik een klein slipje aan had en mijn schaamlippen hangen langs het touwtje trok er nog aan zodat er behoorlijk langs hingen.

Je kan beter niets aan hebben. Mijn voorhuid was net bedekt en mijn hele hebben hing er langs. Die snot neus maakte een opmerking.

Mam die kun je ook versieren met een paar ringetjes. Ik zal hem is even door een ringetje halen, heb deze dag veel uitgegeven,aan stof kan ik er geen poetsdoek van maken. Wat ik zelf zeer mooi vind zijn die zwarte panty’s met scharatels en het topje.

Pikant maar netjes je ziet net niet mijn winkeltje. Sta ik daar pikant te wezen, ja een foto met zijn telefoon. Ik was kwaad en hier met dat ding.

Hij is vliegensvlug met dat ding en voor ik die te pakken had was het te laat. Hoorde de buitendeur en het afschoppen van de sneeuw aan de schoenen. Sta daar in mijn niksje, waar naar toe? Naar boven gaat niet ik moet dan door de hal. Naar beneden via het terras! Was koud aan de voetjes door de sneeuw. Zit beneden even bij te komen van het hele gedoe. Waar is die foto? Oké een badjas aan en dan binnendoor naar boven kijken wie er is.

Gelukkig was het Isabel ze kwam vragen of de sauna beschikbaar was. Dirk had al ja gezegd en was aan het pronken met zijn nieuwe kleding en ondergoed en ook met mijn nieuwe lingerie. Kan dat zelf ook wel maar in het bij zijn is weer een drempel die ik over moet gaan.

Om iets te laten zien deed ik even de badjas open. Isabel was even stil. Duurde niet lang,je hebt je schaamhaar er af gedaan! Voordat ik iets kon zeggen had die wijsneus al gezegd dat hij het had gedaan. Dit op een manier waar ik me gekwetst voelde.

Isabel reageerde meteen, dan mag ik je ook naakt zien. Ze liep naar hem toe en heel voorzichtig begon ze hem uit te kleden. Dirk voelde zich niet gemakkelijk,keek me aan van help. Ik stond er bij en keek er naar zonder iets te zeggen. Hij wist dat die zijn mond voorbij had gepraat. Isabel haalde alle kneepjes uit de kast ze kietelde hem en trok gewoon zijn t shirt uit ging er leuk aan toe en was een mooi spel om naar te kijken. Ik wist van haar fantasieën. Ze is 23 en ziet Dirk wel zitten om mee te spelen.

Heb dat tegen gehouden omdat ik hem te jong vond. Kleine jongens worden groot maar om hem naast een vriend te gebruiken als extra speeltje in bed heb ik tegen gehouden. Ik ben voor ze ook een speeltje maar iets ouder en geniet er van als we met zijn drietjes of vijfjes seks hebben. Stond voor een keuze,ingrijpen of mee doen. Britt kon ook nog komen en wie weet zijn er hun partners ook bij?

Isa wilde de sauna gebruiken? Dan komt het meestal wel op een feestje uit. Stond daar helemaal sexy onder mijn badjas te kijken wat ze aan het uithalen waren,dat ging behoorlijk aan toe. Belde Britt op dat het goed was om aan te komen en gebruik te maken van de sauna.

Vertelde dat Isa heeft iemand aan het temmen is. Kreeg van haar de vraag Dirk? Gooi alvast een paar blokken hout in de kachel we zijn er met een uurtje. Dame en heer jullie zoeken het maar even uit ga even de sauna kachel aansteken. In gedachten fantaseerde ik al over hoe het ging lopen deze avond. De kaarsjes aan, de kachel brand,nog even kijken of er voldoende condooms liggen.

De lamellen in het zwembad dicht gedraaid. Zo dat is geregeld. Hoorde boven nog wel wat gestommel en gekwetter van die 2. Tot mijn verbazing zag ik dat er een paar vreemde tussen zitten. Ik verhuur de ruimte soms aan stellen die iets meer willen en dan ook privé wel zin in een verzetje hebben. Was een Duitse film van Leoni Saint,mijn ogen vielen er op omdat er geen schaamhaar zichtbaar was en waar Dirk het over had de vrouwen piercings in de voorhuid en schaamlippen hadden.

Heb die is even opgezet oké het is porno maar wel leuk gemaakt en natuurlijk. Niet van die opgeblazen silicone borsten en sommige mannen hadden geen schaamhaar. Opende mijn badjas en keek nog eens naar mijn vagina. Had dit al veel eerder moeten doen mijn schaamlippen glinsterde in het licht, ik was tevreden met mezelf,niets te verbergen en dacht terug aan de woorden van Dirk.

Je verstopt die met een bos schaamhaar. Dat is het niet alleen,in de avond zat er soms wel eens een luchtje aan. Had mijn keuze gemaakt voor de film en mijn wijntje was op. Boven was het stil. Ging nog even naar toilet daar hangt een grote spiegel. Liet mijn badjas vallen en stond te kijken in de spiegel.. Mijn benen iets uit elkaar. Nu zag ik dat van onder op een andere manier. Hoef me daar niet voor te schamen. Setje wat ik aan had stond ook erg mooi zelfs zonder het slipje aan accentueert het in juiste proporties.

De bh geeft ook voldoende steun deze bedekt de onderkant van mijn borsten mijn tepels zijn helemaal zichtbaar. Ach waarom ook niet? Ik ben zo weer naar boven gelopen.

De stilte in de living viel me op, Zie Isabel en Dirk met elkaar bezig op de sofa Isabel keek me aan en knikte wees met haar vinger naar Dirk, met haar mond zij ze iets zonder stem. Wat ik er van begreep is dat hij goed beft. Dat zag ik ook wel zijn hoofd zat tussen haar benen. Hij merkte niet eens dat ik stond te kijken. Ik maakte een gebaar dat ik ging filmen ze knikte. Pakte voorzichtig de camera,Isa begon wat meer geluid te maken Nu had ik hem in de daad te pakken op film. Duurde nog wel een minuut of 10 voordat hij het door kreeg.

Hij keek me aan met een rood kleurtje op zijn gezicht. Isa had niet veel meer aan,meid pas een setje wat ik vandaag gekocht heb? Ze deed het lila setje aan en stond haar mooi. Dirk was het er mee eens maar ik weet niet wat die heeft met kaal. Isa had iets van ik heb nog maar een streepje maar hij wilde dat er ook af hebben.

Zo gepiept met het mesje. Ik hoorde de voordeur, Liep er even naar toe in mijn niksje. Britt met haar vriend en Johan met zijn vriendin. Die kende ik nog niet. De jassen uit en even voorstellen. Ineke keek wel even raar dat ik daar zo stond. Maar dat was al snel heel gewoon. Ze fluisterde in mijn oor dat ze geen slipje aan had.

Ze trok haar rokje iets omhoog. Een verassing voor Dirk. Vraag nog van ben je mee gekomen om de sauna in te gaan. Ja en voor het feestje antwoordde ze me. Het knoopje ging los en de rits omlaag. Het rokje gleed van haar benen en ze stapte er uit. Heb hier nog een zoon rond lopen Hoorde van Britt ze doet gewoon mee. Sprak Britt even aan,had hier niet op gerekend is ze te vertrouwen in wil geen problemen. Dat zit wel goed. Ineke weet een en ander, ze wil graag wat uit proberen. We zijn meteen met zijn alle naar beneden gegaan de sauna was warm,alles uit en een handdoek mee.

We zitten daar en dan zie je bij de heren dat het flik behaard is. Dirk zat er bij en dat zag er netjes uit,had iet jongs wat zeer volwassen is. Ze voelden zo zacht, alsof het nog kinderbilletjes waren. Zacht en vooral nog geheel onaangeraakt tot nu. Ze voelden ook warm aan, en een prettige warmte ging door ons lichaam, want ik voelde nu ook haar handen op mijn billen.

Ik zag een jonge meid, in de bloei van haar leven, nog geheel maagd. Ze was net zeventien geworden, en wist net zoveel van het mannenlichaam als ik van de vrouwelijke. Voor beiden waren ieder aanraking weer een verrassing, en dat was te merken aan onze zoektocht over beide lijven.

Ik liet mijn hand langzaam naar voren glijden, en kwam terecht bij haar nog geheel maagdelijke kutje. Ik voelde een wat donzig dot haar boven en om haar kut, en eerlijk gezegd vond ik dat al direct een minpuntje. Maar toen mijn vingers de schaamlipjes aanraakten, en de tederheid daarvan ontdekte, was die minpunt al snel uit mijn gedachten.

Mijn vingers gleden tussen haar dijen door en omcircelden haar totale kruis, en alles voelde even zacht aan. Ondertussen was Karin mij aan het onderzoeken, en ook zij zat wat langer bij mijn schaamhaar te strelen, en ik had er een wat grotere bos dan zij om haar kutje. Zelf vond ik het nog wel meevallen, maar ik had geen enkel besef hoe het bij een vrouw over zou komen. En wanneer jij beloofd om jou lul kaal te scheren zal ik mijn kutje ook helemaal kaal maken. Sterker nog, dan mag jij me meteen ook scheren, lijkt je dat niet wat?

Maar het idee dat ze haar kutje ook graag kaal wilde hebben, en ik er dan een heel glad en strak kutje voor terug kreeg deed me wel wat. Ik begin eerst met mezelf te scheren, en daarbij kun jij me misschien wel helpen, en daarna zal ik jou kutje ook scheren. Ik ben benieuw hoe we dan zullen reageren op het resultaat' 'Ik ook Karel, maar ik weet bijna zeker dat wanneer ik jou lul en ballen in mijn hand heb, en er alleen maar een lekker gladde huid over voel, ik dat zeer lekker zal vinden' We gingen naar de badkamer, en ik pakte de spullen die ik nodig had.

Eerst ging ik met mezelf bezig, en ondanks dat ik mijn gezicht al regelmatig moest scheren, had ik toch iets van angst om mijn lul en ballen onder de mes te nemen. Bij de minst verkeerde beweging zou ik me bezeren, en ik weet niet of het op die gevoelige plaats lekker zou zijn.

Daarbij was een pleister op die plek ook niet direct het aanzien de moeite waard. Maar goed, ik ging voorzichtig te werk, en terwijl Karin toekeek en me mondeling aanwijzingen gaf, schoor ik voorzichtig mijn haren weg, en na een kwartier was mijn voorheen harig lul een toonbeeld van gladheid geworden. En ik moest toegeven toen ik hem aanraakte om het schuim er af te spoelen, dat het veel prettiger voelde dan ervoor.

Ook had ik het idee dat het wat frisser over moest komen, maar wist ik veel op dat gebied. Wanneer mijn zus me niet had aangesproken op mijn bos haar, dan had ik het misschien nu nog gehad. Mijn zus voelde nu ook het resultaat, en ze straalde van plezier. Ik wil niet dat ik straks onder de snijwonden zit'. Ik ging door mijn knieën, en maakte haar kut nat en zeepte het met scheerschuim in.

Daarna ging ik ook bij haar uiterst voorzichtig te werk, maar omdat zij niet zoveel te scheren had, was ik snel klaar met het werk, en ook bij haar spoelde ik het schuim weg, en nu zag ik haar kutje in volle glorie, zonder maar een enkel haartje. Mijn vinger gleed over haar lipjes, en nu wist ik wat ze bedoelde met het lekker voelen van mijn lul.

glad geschoren vagina incest

Sexfeest limburg in haar slipje


Ze snikte dat ze alles zou doen als ik maar niets tegen haar familie zou zeggen. Ik liet haar zich uitkleden en merkte dat mijn neukstaaf hard werd. De slet had een rode bh en string aan. Wat een geile moslima. Wat een lekker lijf had Ayse. Niet te mager, lekkere grote borsten met donkere tepelhoven en een glad geschoren kut.

Naakt en met haar benen wijdt lag die Turkse hoer daar voor me. Ik zat op mijn kruk tussen haar benen. Wat een lekkere kut had ze, kleine schaamlippen die tussen de grote uitkwamen. Gehoorzaam begon ze haar klit te vingeren. Al gauw zag ik haar kut glinsteren, zo nat werd ze.

Weer deed Ayse wat ik vroeg. Maar ik wilde haar kut nu ook zelf proeven. Ik boog voorover en haalde mijn tong door haar spleet, Ayse kreunde luid. Die aanmoediging werkte aanlokkelijk en ik begon haar kut stevig te likken en zoog aan haar kutlippen en haar klit. Wat was die kut lekker. Al gauw merkte ik aan haar ademhaling dat dit moslimsletje klaarkwam. Ze spande haar billen en dijen en kwam klaar. Haar kutsappen liepen langs m'n kin.

Voorzichtig likte ze aan mijn paarse eikel en deed haar mond verder open. Meteen ramde ik mijn lul tot aan m'n ballen in haar Turkse pijpbek. Ik neukte haar stevig in haar mond en voelde mijn orgasme aankomen.

Na nog 1 stoot spoot ik een lading sperma in Ayse haar gezicht en mond, in haar ogen, op haar hoofddoek. Ik ging tussen haar benen staan en gleed met 3 vingers in haar spekgladde kut. Ik brandde m'n vingers bijna aan haar, zo heet was ze. Mijn paal was inmiddels weer stijf en zonder waarschuwing ramde ik mijn dikke lul in Ayses kut. Wat was ze lekker strak, mijn pik zat bijna vast in die moslim kut.

Bij ieder stoot van mijn pik wiegden haar borsten. Harder dokter, kreunde Ayse en ik ramde met dubbele energie in die Turkse hoerenkut. Ik voelde haar nagels over m'n rug krassen. Ze ging direct door haar knieën, en langzaam trok ze mijn broek en onderbroek naar beneden, en liet op die manier mijn harde pik vrij, die er dan ook met een ferme sprong uitschoot. Omdat mijn zus geknield voor mij zat, met haar gezicht een beetje op de hoogte van mijn kruis, kreeg ze de harde lul met een ferme tik tegen haar gelaat, en ze lachte.

Ze knoopte ondertussen mijn schoenveters los, en daarna trok ze die ook uit, samen met mijn sokken. Terwijl ze tot slot mijn broek en slip ook nog van mijn benen haalde stond ik naakt tegenover haar, en ze keek vanaf mijn kruis omhoog in mijn gezicht. Ze zag een man van bijna centimeter groot, met een mooi lichaam die dankzij wat sportattributen redelijk in balans was. Ze zag ook een harde paal van ongeveer 18 centimeter met een redelijke bos schaamhaar, en wanneer ze me om zou draaien, zag ze een paar lekkere billen.

Verder omhoog keek ze in een sportieve buik, en met een redelijk borstkas waarom twee ferme tepels stonden. Ze stond nu weer op uit haar positie, en keek mij in mijn ogen. Daarna kwam ze tegen mijn nu naakte lichaam aanleunen en kuste mijn gezicht, daarbij met haar handen alle delen van mijn lichaam betastend.

Ik voelde aan haar tedere bewegingen dat ze nog nooit een man had gehad, en net als ik moest ze alles nog leren en ontdekken.

Toen haar handen naar mijn pik schoven, en mijn ballen masseerden ontsnapte me een kreun van verlangen. Even kneep ze hard in mijn ballen, wat mij een schreeuw van pijn uitbracht, maar haastig kuste ze mijn mond, en bracht opnieuw haar tong bij me naar binnen. Toen liet ze haar handen zachtjes rond mijn harde lul zwerfen, en bracht me al snel in een soort extase. Ik bracht mijn handen naar haar broeksluiting en opende deze. Omdat ze nogal een strakke broek aan had, moest ik ook door de knieën om deze van haar lijf te trekken.

Onder die jeans zag ik een slipje, en ik aarzelde om ook deze uit te doen. Maar die aarzeling was snel weer voorbij, en ik raakte haar lichaam vlak boven haar onderlichaam aan, en legde mijn vingers om de zoom van het stukje textiel. Langzaam trok ik het naar beneden, en voor mijn ogen opende zich het mooie onderlijf van mijn zusje.

Ik moest even slikken, want het was voor het eerst dat ik een vrouwelijke lichaam naakt zag, en dan was het nog wel het lichaam van mijn dierbare zus. Vroeger had ik het ook wel naakt gezien, maar toen waren we een of twee jaar, en gingen nog samen in bad. Nu waren we beiden bijna volwassen, en had het zien van beider lichaam een heel ander gevoel bij ons beiden gekregen. Ik stond op, en keek mijn zus in haar ogen, waarin alleen maar verlangens lagen opgesloten.

En nu we eenmaal naakt waren had ik ook die verlangen gekregen, een verlangen naar het lichaam van mijn jongere zusje. Ik trok nu haar hoofd naar me toe, en kuste het opnieuw, een kus die spontaan maar met geweld beantwoord werd. Ik trok haar lichaam tegen de mijne, en ik voelde hoe onze lichamen zich aan elkaar kleefden alsof ze bij elkaar hoorden. Mijn handen gleden via haar rug naar beneden, en raakten haar kleine maar volle billen aan.

Ze voelden zo zacht, alsof het nog kinderbilletjes waren. Zacht en vooral nog geheel onaangeraakt tot nu. Ze voelden ook warm aan, en een prettige warmte ging door ons lichaam, want ik voelde nu ook haar handen op mijn billen. Ik zag een jonge meid, in de bloei van haar leven, nog geheel maagd. Ze was net zeventien geworden, en wist net zoveel van het mannenlichaam als ik van de vrouwelijke. Voor beiden waren ieder aanraking weer een verrassing, en dat was te merken aan onze zoektocht over beide lijven.

Ik liet mijn hand langzaam naar voren glijden, en kwam terecht bij haar nog geheel maagdelijke kutje. Ik voelde een wat donzig dot haar boven en om haar kut, en eerlijk gezegd vond ik dat al direct een minpuntje. Maar toen mijn vingers de schaamlipjes aanraakten, en de tederheid daarvan ontdekte, was die minpunt al snel uit mijn gedachten. Mijn vingers gleden tussen haar dijen door en omcircelden haar totale kruis, en alles voelde even zacht aan.

Ondertussen was Karin mij aan het onderzoeken, en ook zij zat wat langer bij mijn schaamhaar te strelen, en ik had er een wat grotere bos dan zij om haar kutje. Zelf vond ik het nog wel meevallen, maar ik had geen enkel besef hoe het bij een vrouw over zou komen.

En wanneer jij beloofd om jou lul kaal te scheren zal ik mijn kutje ook helemaal kaal maken. Sterker nog, dan mag jij me meteen ook scheren, lijkt je dat niet wat? Maar het idee dat ze haar kutje ook graag kaal wilde hebben, en ik er dan een heel glad en strak kutje voor terug kreeg deed me wel wat. Ik begin eerst met mezelf te scheren, en daarbij kun jij me misschien wel helpen, en daarna zal ik jou kutje ook scheren.

Ik ben benieuw hoe we dan zullen reageren op het resultaat' 'Ik ook Karel, maar ik weet bijna zeker dat wanneer ik jou lul en ballen in mijn hand heb, en er alleen maar een lekker gladde huid over voel, ik dat zeer lekker zal vinden' We gingen naar de badkamer, en ik pakte de spullen die ik nodig had. Eerst ging ik met mezelf bezig, en ondanks dat ik mijn gezicht al regelmatig moest scheren, had ik toch iets van angst om mijn lul en ballen onder de mes te nemen.

glad geschoren vagina incest