Hardcore neuken emmeloord

hardcore neuken emmeloord

...

Dildo natte preuten
hardcore neuken emmeloord

...

Zoals bijna iedereen al zeg, geluid was eg btjuh bagger maja als de heinekuh music hall gewend bunt dan ben je miskien wel btjuh verwend ant soepers goeie geluid Ag ja was wel lagguh avond ma ken beter feestuh. Nou ja op naar ut volgende feest zalk ma zegguh.

De mensen die allemaal lopen te zeiken hadden naar Q-base moeten gaan. Was Paul estak er? Moet ik me nou heel erg schamen en heb ik dat gemist ofzo?

Ik wist niet dat er nog geluid was! Ik dacht alleen maar lichten. Ik heb me die avond zekers wel vermaakt. Top feest ging te snel voorbij!!!!!!! Alleen Promo was kut en dat uurtje terror was ook een beetje jammer! Uitstekend vermaakt ondanks de gebrekkige organisatie en geluid, goede sfeer alleen die Akira en Drokz daar schijt ik echt op, wat een kut zooi aan het einde.

Ik heb me goed vermaakt. Was zeker wel een gek feestje behalve dat die je gvd 1 uur voor fouilleren moest wachten en dan ook nog eens sets mist en dan kom je binnen hoor je heel ff vet Tommyknocker en daarna die teringherrie van promo! Sfeer was goed , geen vechtpartijen gezien iig. K heb me goed vermaakt. De sfeer vond ik top alleen het geluid was af en toe wa minder..

Beursgebouw was zelfs nog beter Promo You Suck Cocks Superfeestje Heb me vermaakt. Maar vooral opt laatst wast wel helemaal. Geluid was bagger, maargoed das altijd in tialf, wel vermaakt verder met m'n schatje! Alleen vroeg ik me in de trein af of al die wazi's met ruitblousjes en bretels ook bij thuiskomt nog ff het bos in gingen om hout te hakken????

Eerste feessie, dat maakte t geweldig. Was mn eerste feest, en het was er 1 om meerdere van mee te maken!!! K heb me vermaakt.. Heb me wel vermaakt. DAMN Had beter een kinderfeestje kunnen geven dat was nog leuker geweest, stoelendans koekhappen spijkerpoepen enzow!!! Dat gezeur over het geluid Geluid viel me niet tegen, drinkbonnenen wc bonnen waren zwaar kloten. Promo helemaal kut, maar heb me zeker wel vermaakt. Was egt een kut feest! Tering wat een zielige vertoning Dit is een schande!!

Wat een vaag feest en het geluid was echt belabberd. Dat geluid kon zoals gewoonlijk veel beter bij masters Ik heb me vermaakt met mijn vriendjes en vriendinnetjes, dat vond ik het belangrijkst. Alleen het geluid stond TE zacht!! Had er idd ook meer van verwacht, vanwege MOH van vorig jaar ik kwam daardoor ook niet echt los. Wat een vuile oplichters!!! Nooit meer Thialf voor mij.. En best wel verkeerde indeeling met line up! O laat da boksers volgende keer ok thuis!!!!

En wat een eenvoudig podium! Ondanks da heb tog nog wel vermaakt!! Voor een ijsje betaalde je zowat 5 gulden omgerekend en het geluid was wederom kut! Loop allemaal nie zo te zeike.. Had meer van verwacht.. Soow zwaar heen met Akira en Drokz!! Hard staat ook voor HARD!! Promo was zwaar kut!!!! Geluid was zwak maar voor de rest top feessie!

Waz me eerste hardcore feest na een lange tijd! Mijn eerste grote feest was super alleen die rijen en die toilet bonnen geluid kon idd beter maar de lasers maakten een hoop goed en de sfeer was ook echt super wel een beetje heel erg in me kop nadat iemadn het zo leuk vond om aardig wat speed in me drinken te gooien ben bijna een week lijp geweest flikkers maar het was een geweldig feest vond ik. Toch kon het veel harder en mot promo weer een keer keihard gaan draaien want dit was slecht!!

Ik had meer verwacht Te gek feest, alleen Promo was zwaar kut! En idioot dat ik me aussie niet eens aan naar binnen mocht!!! Het geluid stond echt veeeeeeel te z8! Die knallen waren ook zwaar irritant, maar toch heb ik me wel vermaakt hor. Geen gratis bonnen gekregen. Geluid kon ook wel wat harder niet? Maar voor de rest kon het er wel mee door. Eh ja sorry hooor.. Kvond de sfeer echt goed! Vond het feest niet echt super naar wat ik ervan verwacht had.

Kutgeluid maar evengoed wel gezellig! Geslaagd feest had alleen bijna uitdroogingsverschijnselen aan het begin! Ik vond de rij bij de drankbonnen veeel te lang dat hoop dat ze daar wat aan gaan doen want ik vond het echt zeer slecht en het geluid viel ook zwaar tegen veel te zacht bij andere feesten heb je na het einde nog 3uur lang een piep in je oor van de muziek en daar had ik nu niet veel last van!!!!

Maar de sweer was wel weer top. Beetje tegengevallen, maar heb me wel vermaakt Alleen eh Was zeker wel DOLL! Alleen was het in maart beter het geluid en het decor en de sfeer alleen hier was de ruimte sow relaxz!! Ik d8 dat het beter zou worden dan in maart!!

Valt me wel tege!! Von t egt tegenvallen.. Ik ga in ieder geval nooit meer naar masters er is altijd wel wat met dat feest. Bass-D , King Matthew. Time to unleash the beast 10 september Het wordt weer eens tijd om helemaal los te gaan op de beukende beats van de top van de internationale hardcore scene. En dat de deejays zin hebben in het evenement is een ding dat zeker is.

Masters of Hardcore Nieuws 12 augustus Het moment waar alle hardcore freakz op zitten te wachten. Masters of Hardcore zal gaan plaatsvinden in 1 van de mooiste evenementenlocaties van Nederland. Meer dan 25 nationale en internationale hardcore artiesten betreden het podium en zullen de ultieme battle aangaan met elkaar.

Masters of Hardcore 23 juni Op 18 september zal Art of Dance het Masters of Hardcore concept naar een nog grotere hoogte brengen. Het Thialf Stadion in Heereveen zal worden omgetoverd tot een mega grote hardcore tempel!

Masters of Hardcore 24 mei Op zaterdag 29 mei a. Voor dit mega spektakel zal Art of Dance het Thialf-stadion ombouwen tot een ware hardcore arena, waar de deejays alles uit de kast zullen halen om als winnaars uit de strijd te komen. Bezoekers van 17 oud. H4L Hardcore 4 life H4L. Blase One Terror Track. BonT Hakke iS Gezond. Eef De Rave TeeF. Franky Fucking Four Fingers. We Shall Not Be Moved!!!

H 4 life JS. Halfkale TerrorSmurf Aka Reltrutjuh. I'm a Hardcore Bitch. Ireentje is ook weg ouwe! Je t'aime Jeff en onze 2 lieve katjes. Like 2 live in my own world.

Mc Teefje Hardkor 4 L. Nuiver Met Een A. Ralf spatzuiver in da house. Raving Marjelzke Ultra Raver. TerrorFreak aka maffreakers crew. The Art Of Noize.

Totally gekkuh sammy is Mama. Wildervank - Hardcore GVD het gekstuh!!! Arabische maakt geluid tijdens een grote beurt Bevredigt door een sexy MILF MILF maakt echtgenoot happy Een rondborstige lekkere milf neuken Sexy milf neuken Blondine maakt geluid als ze een pik rijdt Rondborstige MILF maakt de reparateur geil Jonge kerel maakt plezier met een sexy MILF MILF met grote tieten pijpt tijdens werkuren Slet geniet van al het zuigen tijdens een hardcore blowbang Eerlijke, witte en sexy MILF op jacht Hete blonde MILF en een geweldig tiet neuken Deze milf maakt een foutje Blonde milf met grote tieten en kont neuken De meest sexy meid Sexy Itlaliaanse milf neukt en zuigt.


Dikke lul in strak kutje twee lullen in een kut


hardcore neuken emmeloord

Geile neukpartij burensex


Je kon kansmaken op gastenlijst voor 2 personen. Er deden leden mee. Ik had er zeker meer van verwacht.. Maar als nog heb ik me prima vermaakt!! Het was gewoon weer een vet feestje!!!

Het geluid was niej altijd op z'n best Ik heb me wel vermaakt maar ik was blij dat ik in de trein zat en terug naar huis ging Sfeer was er niet maar de muziek.

Het tempo mocht wel wat hoger en t geluid harder beetje jammer want k had er cker meer van verwacht.. Had er wel meer van verwacht, maar toch erg vermaakt!!

Was gezzeli, beetje kutgluid mjaa.. Ach was wel lache feestje, geluid beetje te bagger en te veel oude nummetjes, mocht ook wel anders Geluid was slecht, had ik beter verwacht na laatste keer Eindhoven, sfeer was wel goed. WIE was da varken ghehe. Moest dit Masters of Hardcore voorstelluh Had er meer van ver8 ja!!! Geluid Moest Veeeel Harder!! Goede Sfeer Delta 9 vs Digital Boy: Prima vermaakt, alleen geluid was idd zacht en ik heb me afgevraagd wat outblast in t begin t doen was.

Geluid moest meer gespreid worden aan de zeikanten hoorde je amper wat voor de rest toppie. Drokz Evil activities Akira Angerfist Outblast. Geluid was wel fucked up.. Was wel lache m,n eerste masters. Het was echt wel weer een vet feesie. Was flink uit me naad alleen het geluid was echt zwaar kut!!!

Was wel leuk feestje maar geluid was inderdaad zachtt en die wc-bonnen sloeg egt nergens op ze moeten ook overal geld voor hebben!!! Promo en Outblast battles waren extreem slecht en verschrikkelijk langzaam, hardcore hoort snel!!! De rest was erg goed. Jammer dat et geluid zo tering zacht stond, achterin hoorde je niet eens wat, en vooraan kon je nog gewoon met elkaar praten. Geluid was idd wat minder en Korsakoff was gewoon KUT ,verder was wel o.

Heb me wel vermaakt, maar dat kan ik thuis ook wel! Pff als je fluisterde kon je elkaar bijna nog verstaan! En wat een tering rij voor die trein zeg hadden ze ook wel wat beter kennen regelen! Vorige keer in Einhoven was veel beter! En wat een gezeik over rood wit blauw moest zelfs een stiekje uit m'n haar halen! Zeker kut geluid en angerfist Dat snapte ik niet. Maar hier in eindhoven gak wel weer hinne daar was toch wel goed gedraaid vergeleke daar had ik gehoord dan!

Begin zwaar opgefucked daarna de zaal binnen en daar werdt het dan toch weer goedgemaakt!!! Ik vond het supergezellig! Was wel leuk feesje, alleen t geluid was 3x niks, en schrok me telkens de pleuris van die irritante knallen Angerfist! Ik heb mijn hoop in thialf op gegeven het blijft een minder lokatie om het geluid even flink hard aan te zetten. Kut geluid, wc bonnen , slecht ge-organiseerd, kortom: Ja was heel goed te doen Je kan el gaan lopen zeiken over het geluid, maar dat weet je van te voren als je naar het thialf toe gaat Akira en drokz ruleerden.

Geluid was idd wat minder en Korsakoff was gewoon KUT rest was wel lekker. Ik had er echt veel mee van verwacht! Dit zou het feest van het jaar moeten zijn,,,echt totaal niet!!! Sfeertje was wel erg gezellig.. Veel kleuters, geluid was kut en in de rij om binnen te komen was het al helemaal een drama geen ritsen!

Verder heb ik me wel super goed vermaakt! Veel gezellige mensen om me heen. Mn 1e Masters, viel eerlijk gezegd wel tegen Had er meer van verwacht, zeker van een organisatie als MOH Maar heb me wel vermaakt!! Vanaf 2 uur ging ik los, begin wel balen van de muziek maarja kvond het vanaf toen wel beter worden.. Maar toch heb ik me aardig vermaakt..

Wat een pokke geluid Geweldige feest super gewoon! Goed feessie Was aardig knallen. K vond het bruut Had er echt veel meer van verwacht.. Voor al dat geld wat ze daar binnenhalen, kunnen ze toch wel net even meer hun best doen toch?

Waarom geen gratis wc? MOH zaandam dat waaren nog eens tijden dit slaat nergens meer op.. Ik dacht dat ze zoiets gezegd hadden als: Mijn verwachtingen van dit feest waren toch echt hoger en meer!!!

Thialf dan krijg je dat, KUT-geluid. Kutlocatie, kutgeluid, kut kut kut. Zeer vet feest, allen jammer van het geluid, de wachttijden en dat trieste Holland geschreeuw.. De muziek mocht inderdaad harder!!! Maar heb me prima vermaakt hoor Leuk feestje, maar k had er meer van verwacht. Geluid en wachtrijen overal was minder.. Had dr veel meer van verw8 Geluid stond te z8 en dat kon aan t eind ineens wel harder Sfeer was ook niet echt je van het Maar heb me toch wel vermaakt hoor Alleen word geen MoH denk ik meer voor mij Word nooit meer zoals in de Hemkade.

Hij duwt haar benen uit elkaar en maakt zijn pik nat met speeksel. Zijn moeder doet hetzelfde met haar kutje. Snel brengt hij de kop van zijn pik tussen haar lipjes. Met een soepele stoot stopt hij zijn pik in haar kutje. Ze zoeken even naar de meest comfortabele houden en dan begint hij haar stevig te neuken. Elke keer weer verbaast het hem hoe nauw zijn moeders kutje is gebleven na al die tijd.

Ondanks de bevallingen en zijn vaders stevige pik, zit zijn pik nog altijd in een strak kutje. Aagh aagh, kermt zijn moeder terwijl hij stevig in haar kutje pompt. Zomaar zat je net zo moeilijk te doen.

Uiteindelijk lig je toch weer te genieten van mijn geweldige pik. Zijn moeder probeert hem een boze blik te werpen, maar hij stopt zijn pik extra diep in haar kutje en ze werpt haar hoofd naar achter en kermt het uit. Pats pats pats klinkt het luid als hij zijn pik diep in haar nauw kutje stopt. Het voelt alsof zijn moeders kutje zijn pik aan het melken is. Zo strak zit het om zijn pik heen. Vooral wanneer hij zijn pik eruit trekt voelt hij haar kutje knijpen.

Je kutje wil me erin houden hey, grapt hij tegen zijn moeder. Klets niet en doe snel zegt ze. Ze likt haar lippen en houd haar benen zo gespreid mogelijk. Haar kutje is intussen flink nat geworden van de pik-in-kut massage die ze krijgt.

Delano verhoogd zijn tempo en probeert elke keer zijn pik zo diep mogelijk in zijn moeders kutje te krijgen. Hij voelt zijn ballen verkrampen en zijn eikel branden en begint zijn yoghurt-dikke sperma diep in haar te spuiten. Na de laatste spuitkrampen die vanuit zijn tenen kwamen, neukt hij haar nog met een paar rustige stoten verder.

Hij buigt zich over haar heen en geeft haar een lange tongzoen. Geen dank, ik doe het graag grapt hij. Dat was heftig horen ze iemand zeggen. In de deur opening staat Santoucha de oudere zus van Delano. Uit ervaring is ze net als hij stil het huis binnen gekomen en heeft dus staan kijken. Hoelang sta je daar al vraagt Delano. Ik ben net binnen gekomen, maar heb genoeg gezien. En, genoten ma, vraagt zijn zusje. Zijn moeder klimt van het bed af en schenkt haar dochter een kwade blik.

Nou ja zeg, doet Santoucha quasi beledigd. Hij was je echt stevig aan het neuken hoor. Begin de tafel te dekken antwoord haar moeder geërgerd. Straks is je vader thuis en dan kan hij niet direct aanschuiven. Okay, komt in orde antwoord Santoucha zuchtend Delano volgt zijn moeder die snel naar de badkamer is gelopen. Wanneer hij naar binnen gaat staat ze al onder de douche. Ze negeert hem en begint zich in te zepen. KK feest aggresief kankah voluk, veels te druk en te warm..

Nah vorige keah vond k ut beter.. Mja je ken niet allus hebbu hè. Van te voren wist ik al kwa ondere andere de line up dat ik dit geen denderend feest zou gaan vinden. Er wer egt super goed gedraaid had ik niet verwacht, Maar jah er zijn er altijd weer een paar die het moeten verneuken voor mensen!

T was gezellig Yoehoe. Dalles naar de klote!! Pwea een geslaagd feesiej. Knallee,, Volgende keer weah. Alleen was wel geslaagd feesie. Muziek was relax alleen te druk en hoop ruzie zoekers. Het was zeker weer knalluh. The VIper neophyte vs EA.

Het was tering gaaf!!! DNeophyte , volgende keer zekertjes weer! KK vet Gozie - Trippe 4 Life. Lekker Losjes Helemaal Vermaakt Daaro. Ja Was Weah Lekkah Knalle. Jááá was leuk, lekker gedraaid. Was echt te Vet feest!!! Helemaal uit me plaat, angerfist vs partyraiser te erg zo moet het gewoon.

Het was super vet!!! Beetje erggg warm maar verder een super feesie!! Was zeker wel wous feessiej. Ja, ja, dat was wel even een leuk feesie! Heb me super vermaakt! Maar ach buiten dat om gewoon, super!!! Was super vooral partyraiser!!!!!!!!!!!! Mwa, teveel poep Zonde van de te veelal mainstream Verder niet verkeerd!

hardcore neuken emmeloord