Heerlijke tiener naakt pissen

heerlijke tiener naakt pissen

.

Gratis films escort cardate

Haar plasstraal stopte abrupt; "Ha, mijn perverse broertje wordt geil als ‘ie zijn zus ziet plassen! Zittend keek ze mij aan, terwijl ze mij rustig begon af te trekken, met lange halen. Haar andere hand bracht ze naar haar kut, wreef daar overheen en bracht haar hand weer te voorschijn, nat nu van haar plas. Terwijl ze rustig aan mijn pik bleef trekken, en ik mijn balzak al voelde verstrakken van opwinding, bracht ze haar hand richting mijn gezicht: Terwijl zij door ging mij af te trekken, spreidde ze haar benen nog verder en zei "Kijk maar goed, dan plas ik nog verder, want ik heb nog genoeg!

En ik zag hoe weer een straal plas uit haar kut kwam. Ik stak mijn hand tussen haar benen, haar plas stopte meteen -'De rest bewaar ik voor later! Ik begon nu heftiger te hijgen, terwijl mijn zus haar bewegingen versnelde; de eikel van mijn pik nu fors rood en al vochtig van het voorvocht.

Ik bracht mijn hand, nog nat van haar plas, naar mijn gezicht, snoof en, terwijl ik haar broeierig aankeek, likte ik mijn vingers af. Een wat bitter-zoute, maar zeker niet onaangename smaak, proefde ik in mijn mond; mijn zus’ plas! Het wond haar kennelijk ook op, want de plas die zij zo nodig doen moest, en nog maar zeer gedeeltelijk gedaan had, bleef nu weg.

Ik voelde hoe mijn onderbuik samentrok, mijn zaad zijn weg naar buiten zocht, en vervolgens met forse stralen uit mijn pik kwam, telkens weer met kracht een forse scheut. Mijn zus bleef pompende bewegingen maken, terwijl ik mijn ballen leegspoot, gedeeltelijk in haar mond, die ze openhield, maar grotendeels over haar lange haar, haar borsten, buik en zo liep het naar beneden.

De laatste beetjes gutsten er nu rustig uit en zij nam mijn nu wel slinkende lul in haar mond om er heerlijk op te sabbelen, terwijl haar hand mijn balzak zachtjes bevoelde. Zij liet mijn pik uit haar mond glippen, gaf nog even een kusje op de eikel, en stond op om mij naar de ruime douche te trekken.

Ik keek genietend naar die heerlijke billen voor me en volgde maar wat graag. Daar ging zij staan, spreidde haar benen en zei, met een lach: Ik knielde, greep haar billen en bracht mijn gezicht voor haar heerlijke, grotendeels kale, kutje. Ik keek en genoot, van die fors uitstaande lippen, de uitstekende klit daartussen, en van de geur, die onbeschrijfelijke typisch vrouwelijke geur van heerlijke kutsappen, nu nog vermengd met een waasje plaslucht.

En plas-smaak, zoals ik merkte, toen ik mijn tong naar voren bracht. Ik likte haar schaamlippen, en tikkelde met mijn tongpunt over haar klitje. Ik ging op de grond liggen en trok haar over me heen, zittend op haar knieën, met haar onderlichaam boven mijn gezicht. Ik begon haar weer te likken, knabbelde wat aan haar schaamlippen en zoog zachtjes op haar klit, terwijl ik langs haar lichaam omhoog keek.

Ik zag haar heerlijke borsten, met fors gezwollen tepels en keek haar aan; zij keek, met neerhangend haar, mij in de ogen, met een merkwaardige blik waarin pure geilheid, lust en een begin van trance verenigd waren.

Ik likte en zoog, en genoot van de smaak van haar sappen die steeds meer gingen vloeien, terwijl ik merkte hoe haar kut zich voor mij openplooide. Met mijn handen masseerde ik haar heerlijke billen en ik voelde hoe ze licht schokte toen mijn vingerpunt rond haar kontgaatje cirkeltjes trok. Met enige moeite kon ik mijn vinger tussen haar dijen door in haar kutje steken, draaide wat rond, terwijl ik merkte hoe haar adem versnelde.

Toen, ondertussen heerlijk verder likkend rond haar nu fel opgerichte klit, ging mijn vinger terug naar haar anus. Ze slaakte een kreetje toen ik mijn vingertop midden op haar aarsgaatje plaatste en voorzichtig druk begon uit te oefenen.

Ze hijgde nu licht en ik voelde hoe haar kringspier langzaam begon te wijken voor mijn vinger, goed gesmeerd met haar eigen kutsappen. Mijn vingertop drong door de strakke ring en ik zag haar blik glaziger worden, haar oogleden wat zakken, terwijl zij nu met haar handen haar borsten kneedde.

Geleidelijk perste ik mijn vinger verder in haar kontje en hoorde haar fluisteren "Jaaa, in mijn reetje, in de hete reet van je zus.. Ik drukte door tot mijn wijsvinger helemaal in haar kont zat en voelde het zachte warme weefsel; mijn vinger maakte heen en weer gaande bewegingen, terwijl ik voelde hoe zij haar kont dieper op mijn vinger probeerde te persen. Ik versnelde mijn likkende bewegingen over haar klitje en bleef haar aankijken.

Ik onderbrak even mijn likken en zei "Plas dan, laat je plas maar stromen, pis maar over me heen, pis maar in mijn mond en ik zal je warme plas zelfs drinken! Ik pis je onder! Haar ogen gingen even dicht, ik zag allemaal rode vlekken in haar hals, ze beet op haar lip en begon luid te kreunen terwijl ik moeite had om haar klit te blijven likken door haar schuddende onderlijf. Het schudden nam wat af, ze opende haar ogen weer en keek me geil aan: Ze ging wat met haar lichaam omhoog en ik zag nu hoe haar gele plas uit haar kutje kwam, recht in mijn gezicht.

Ik opende mijn mond en kreeg de volle straal in mijn mond, slikte en proefde de heerlijke bitter-zoute smaak van de plas van mijn zus. Ik kon niet alles doorslikken en voelde haar plas over mijn gezicht lopen. Ik keek haar aan en zij keek terug en zei: De straal begon nu af te nemen en ik voelde aan mijn vinger in haar reetje dat ze nu nog wat perste om de laatste straaltje eruit te krijgen. Ik omsloot nu haar kut en ving het laatste beetje in mijn mond op, slikte nog niet door, maar bracht mijn hoofd wat onder haar lijf vandaan en keek haar aan.

Ik opende mijn mond en liet haar zien dat ik nog een volle slok van haar plas in mijn mond had. Ik heb eigenlijk nooit aan jou gedacht, in seksueel opzicht dan. Jij wel aan mij? Hierop kon ik niet anders dan bevestigend antwoorden.

Ik vertelde hoe ik als puber wachtte tot zij de badkamer uit was, na te hebben gedouched, om dan haar slip uit de wasmand te halen; soms nog warm en klam, als die net uitgedaan was. Ik vertelde hoe ik dan mezelf aftrok, terwijl ik mijn neus in het kruis van het slipje drukte, genietend van de geur, en daarop zoog als er duidelijke sporen in zaten. Nee, daar heb ik nooit iets mee gehad, maar soms zaten er witte plekken in en soms ook gele, van kennelijk restjes plas.

Ja, inderdaad, nooit gedacht dit ooit te zullen beleven, maar veel gefantaseerd over het likken van mijn zus' kut, het voelen, en zelfs proeven van haar plas. Ik heb wat keren bij die fantasie mijn zaad gespoten in het kruis van een ander slipje van haar uit de wasmand.

Ze ging langzaam omhoog, zodat ik voelde hoe mijn vinger uit haar warme onderlijf kwam. Maar er zijn ook vrouwen die net zo graag over zichzelf heen klateren! Sletten die in hun eigen bek pissen! Bekijk hier al deze bloedgeile plassex films! Lekkere meiden die niet vies zijn van een beetje urine!

Bekijk hier hoe deze ranzige sletjes hun lippen van elkaar weten te doen en een keiharde straal urine tegen hun huig laten spuiten! Zure pis vult hun hele mond en proestend proberen ze de zeik binnen te houden! Maar wanneer zij aan de beurt zijn, gaan ze ook flink te keer! Twee bloedgeile jonge tiener meiden pissen er flink op los!

Binnen, buiten, over elkaar heen! Overal legen deze meiden blaas! Kom kijken hoe ze hun nauwe kale poesje ontbloten en de warme tiener urine naar buiten persen! Zie hoe deze tieners fonteintjes van plas maken, kinky enema spelletjes spelen en elkaars natte dozen lekker uitlikken!

Zonder problemen trekken ze hun broek omlaag om even uitgebreid te pissen op de grond! Zelfs in een stromende beek is het heerlijk om te zeiken en jezelf in te smeren met modder! Bekijk hoe geil ze worden als ze buiten plassen! Ze laten het niet na om ook nog even een drol uit hun lijfje te duwen! Tieners die buiten plassen en poepen! Naakt ligt ze op de grond en krijgt een flinke urine regen over zich heen! Bekijk hier hoe jonge meiden lekker over elkaar heen zeiken!

De zure sappen klateren op haar witte huidje! T-shirts worden helemaal ondergepist en het straaltje dat uit een tienerkutje loopt wordt keurig opgevangen in de mond van een vieze oude man! Het nauwe gaatjes in die natte, vlezige dot opent zich en een lekkere fontein van goudgeel vocht spuit vrolijk naar buiten!
heerlijke tiener naakt pissen

.
Opa aftrekken hoerige kutjes

  • Ik ging op de grond liggen en trok haar over me heen, zittend op haar knieën, met haar onderlichaam boven mijn gezicht.
  • Met enige moeite kon ik mijn vinger tussen haar dijen door in haar kutje steken, draaide wat rond, terwijl ik merkte hoe haar adem versnelde. Ze staan boven de WC pot om te zien hoe de urine uit hun doos klettert of spetteren het hele bad vol pis!
  • En ik zag hoe weer een straal plas uit haar kut kwam. Ze draaide zich om en liet zich opnieuw boven mijn gezicht zakken.