Incest erg nat kutje

incest erg nat kutje

...

Seksdate nederland chatten met bi vrouwen
incest erg nat kutje

...

Haar moeder vroeg of ze nu thuis verder moest slapen of niet. Ik zei wel nee ze ligt nu lekker te slapen dus waarom zou je haar uit haar slaap halen. En haar vader zei: En ze kan morgen lekker uitslapen dan dat wij al vroeg weg moeten. We liepen weer naar de woonkamer en ze zeiden we gaan naar hier naast want we moeten ook slapen. Oké zei ik maar als het goed is liggen haar sleutels hier naast en dan ken ze morgen weer lekker in haar eigen bedje slapen. Ik kreeg haar sleutels en ze zeiden ook nog als ze bij jou in huis wil slapen vinden we dat niet erg want we weten dat het goed is, maar dan moet ze thuis wel even een briefje op tafel liggen zodat we weten dat ze hier bij jou slaapt.

Dus zo gezegd zo gedaan. En dat ik weer in huis kwam en de woonkamer in liep zag ik mijn buurmeisje weer op de bank zitten. Ze zei dat ze net deed of ze sliep dus ik vertelde alles wat ik met haar ouders had besproken en ze was er super blij mee.

We namen nog een warme chocolademelk en gingen naar bed. Ik slaap altijd naakt want dat ben ik nou eenmaal gewend. Zij ging weer naar het logeerbed en naar een uurtje begon het keihard te onweren met hele harde klappen er bij. En daar stond mijn buurmeisje in eens naast mijn bed met de vraag of ze bij mij in bed mocht want ze was bang voor het onweer. Ik sloeg het dekbed open zodat ze er in kon stappen maar ze zag nu ook dat ik naakt in bed lag en deed haar stringetje ook uit en kroop naakt in mijn bed.

Er kwam weer z’n harde donder en ze kroop met haar kontje helemaal tegen mij aan mijn pik lag nu tegen haar kontje aan. En ik ken daar niets aan doen maar mijn pik ging van zelf groeien naar het format wat voor een meisje van zestien jaar ongekend is. Ze schrok er van en keek onder het dekbed en voelde er aan. Ze lachte en begon te spelen met mijn pik.

Ik legde mijn hand over haar heen en voelde haar kutje het voelde warm en vochtig aan. Ik speelde met haar klitje en ze vond het een lekker gevoel. Toen pakte ze mijn pik goed vast en begon me af te trekken. En ik ging met een vinger haar kutje in en lag haar zo te vingeren. Even later deed ik een tweede vinger er bij en een vinger liet ik in haar poepgaatje verdwijnen en vingerde haar kutje en kontje te gelijk en ze genoot er van.

Op een gegeven moment kwam ze me daar toch klaar Ongelovelijk zo heftig als dat ze klaarkwam, ze moest nu echt even bij komen, anders zou het niet goed gaan. Toen ze was bij gekomen tilde ik een been van haar op en duwde mijn pik tegen haar natte kutje aan.

Ja, Ik wil je pik in mijn kutje hebben, doe het! En dat laat je geen twee keer zeggen toch dus deed ik mijn pik in een keer je haar kutje maar moest wel even wachten tot ze er aan gewend was wand mijn pik was te groot voor wat zij dacht. En daarna ging ik heel rustig in en uit en naar een tijdje was de pijn weg bij haar en genoot ze er helemaal van. Ze wilde dat ik langzaam harder ging neuken en dat deed ik dan ook. Met een hand bewerkte ik haar klitje En het duurde dan ook niet zolang dat ze weer ongelofelijk klaar kwam.

Maar ik wilde ook klaar komen en ging dus gewoon door met waar ik mee bezig was. En in eens zei ze stop en ik moest mijn pik uit haar kutje halen en dat deed ik dan maar. Ik moest op mijn rug gaan liggen en ze kwam op mijn pik zitten en wipte als een gek. Stiefzusje begint hem onverwachts af te trekken. Broer hypnotiseert zusje en vriendin.

Stiefzusje doet een pervers voorstel. Verwarde broer vergrijpt zich aan zijn geile zusje. Klein zusje verleid haar grote broer. Nerd neukt zijn lekkere zus.

Mandy tijdens masturberen betrapt door haar stiefbroertje. Gast ontmaagd het krappe kutje van zijn stiefzus. Sexy Scarlett Fever gooit t op een akkoordje. Wat doe je nou viespeuk? Ik ben je zusje. Katie betrapt haar rukkende broer en besluit een handje te helpen. John word op advies van mama ontmaagd door zijn grote zus. Sperma op je schoonzus. Broer en zus taboe sex. Geneukt en in het kontje gevingerd door haar stiefbroer.

Gluren naar je broer tijdens yoga.Naakte geile meisjes sex afspraak gratis


Maar nu was hij al bijna zestien jaar en nu werd het toch anders. Pa heeft gewacht op zijn stappende dochter, dronken dwingt hij haar zijn harde pik af te zuigen.

Onschuldige hetero jongens worden gedwongen tot sex met homo jongens. Gestoorde dokter ramt zijn vuist in Pamela haar kut.

Levensgevaarlijke psycho word gezocht voor brute verkrachtingen in het bos. Deze raper wurgt dit slachtoffer tot ze blauw ziet en smeekt! Hij ramt zijn enorme lul diep in haar kut en voelt haar grote schaamlippen strak om zijn lul. Een lul in haar kut en kontje tegelijk. Dennis en Harry zijn twee gestoorde, manipulerende broers die hun kleine zusje dwingen tot seksuele handelingen.

Onderdanige man laat zich afmatten door hoer. David vind het heerlijk om misbruikt te worden als toilet. Laat je drol maar zakken in zijn keel! De meesteres is heel streng en gaat je straffen!

Zeer jonge tieners ontdekken dat ze lesbisch zijn. Lia vindt het heerlijk om vrouwen te horen kermen van de pijn en ze af te tuigen!

Mama samen douchen is dat dan geen incest! Onze hormonen druppelden niet meer, nee, ze donderen als watervallen door onze bloedvaten, waardoor die bijna niet meer in staat waren om het bloed binnen hun dunne, trillende wanden van hun aders te houden. Nachtelijke lozingen begonnen zijn bed nat te maken, en mijn sappen lekten langs mijn dijen, bij het zien van mijn knappe zoon.

Zijn ballen begonnen pijn te doen en mijn kutje begon te jeuken als de hel. Op een keer vroeg hij: Hij was nog druipnat en zijn penis hing er slap en rimpelig bij. Ik had best gezien dat hij zich had afgetrokken onder de douche, terwijl ik op hem zat te wachten om zijn erectie te kunnen bewonderen. Ik had zijn zaad zien spetteren tegen de matglazen deur, vanwaar het langzaam naar de onderen droop.

Toen stapte hij opzij en het water stroomde langs de deur en het bewijs spoelde weg, waarna ik, om wat voor reden dan ook, een leeg en teleurgesteld gevoel had gekregen. Ik hield ervan om zijn erectie in hun volle glorie te kunnen zien.

Het maakte mijn eigen orgasmes langer en lekkerder als ik mij s'nachts vingerde in mijn eigen bed. Hij had mij verkeerd begrepen, hij dacht dat ik beledigd was door wat hij had gedaan. Hij leek verdrietig, misschien omdat zijn fantasie in de douche juist enorm bevredigend was geweest, en zijn ejaculatie veel sterker dan normaal, omdat hij wist dat ik nog in de badkamer was. Ik zuchtte moedeloos terwijl ik de druppels water van zijn slappe piemel af zag druppelen.

Ik doe het graag. Ik vind het lekker. Hij droop nog steeds van het water en hij had nog niet eens een handdoek gepakt. Hij dacht dat hij mij niet goed verstaan had. Hij nam het niet als een grapje op. Hij trok mij tegen zich aan en zijn lippen beroerden de mijne, warm, indringend, begerig, als een vampier die bloed ruikt en die een razende honger heeft. Ik was niet voorbereid op het vuur van zijn kus.

Het was net zoals zijn vader mij vroeger kuste, en mijn reactie was automatisch. Ik stak het puntje van mijn tong uit en likte langs zijn gesloten lippen. Mijn tong kietelde zijn lippen open en hij schoof zijn tong in mijn mond. Het alsof elke zenuw in mijn lichaam direct aan mijn lippen werd gekoppeld. Zijn kus zoog alle energie uit mij en zijn tong was als een kleine penis, bewegend in mijn maagdelijke mond.

Het was bewoon te veel voor mijn hersens om te verwerken. Ik keek mijn zoon aan. Hij hijgde en zijn gezicht was bleek, zijn ogen draaiden. Ik stond op, pakte zijn gezicht tussen mijn handen en kuste hem opnieuw. Ik hield op en zei: Er is niets aan de hand.

We hebben zonet incest begaan! Ik sloot mijn ogen en voelde ineens een enorme jeuk in mijn clitoris opkomen. Twee avonden later kwam ik erg laat uit mijn werk. Ik stapte de huiskamer binnen. Zonder een woord te zeggen stopte hij met lezen, sloot zijn boek en volgde mij naar de badkamer.

Hij ging weer op zijn krukje zitten, terwijl ik mijn kleren uit deed. Ik negeerde hem, maar ik moest mijn armen wel boven mijn hoofd strekken om mijn blouse uit te trekken. Vlug stapte ik onder de douche.

Het duurde niet lang. Mijn zoontje was al naakt toen ik eruit stapte, en hij had een erectie. Hij stond vlak voor de douche, waardoor ik mijzelf tussen hem en de douchecabine door moest wringen. Ik moest met mijn natte lichaam langs het zijne wrijven. Zijn ogen draaiden zich naar mij en ik keek naar hem terwijl hij in de douche stapte, en ik beet op mijn onderlip.

Zijn douche duurde ook niet lang en hij kwam eruit, druipend nat. Ik was nog niet eens gaan zitten. Ik liep naar hem toe totdat mijn tepels zijn lichaam raakten. Hij knikte bevestigend en wij smolten ze samen. Zijn armen waren al tamelijk sterk en hij drukte mij lekker tegen zich aan. Ook al was hij pas vijftien, hij was al bijna net zo groot als ik. Hij hief zijn gezicht naar mij op en onze kus was als een elektrische ontlading. Zijn stijve piemel gleed tussen mijn benen.

Zijn piemel was zo stijf dat ik dacht dat ik erop zou kunnen gaan zitten. Ik sloot mijn benen, ving zijn piemel er tussen en klemde hem stevig tegen mijn spleetje. Onze kussen gingen maar door en door en ik sloeg mijn armen om hem heen, mijn handen gleden over zijn stevige billen en vonden zijn stuitje. Zijn handen gleden over mijn rug en over de zachte rondingen van mijn heupen.

Plotseling had hij zijn handen op mijn zachte billen. Even vroeg ik me af of hij mij daar wel aan mocht raken, maar mijn billen waren uiteindelijk toch een onderdeel van mijn rug?

Ik duwde mijn kont naar achteren tegen zijn handen aan en hij kneep erin en trok mij stevig tegen zich aan. Dat voelde voor zijn piemel natuurlijk net alsof hij zich aftrok. Ik bewoog mij van hem af en hij trok mij weer tegen zich aan, en dat spelletje duurde net zolang, totdat ik voelde dat hij plotseling zijn zaad loosde, als een wilde hengst.

Ik voelde zijn warme zaad tussen mijn benen spuiten, tegen mijn spleetje aan. Ik stak mijn hand tussen ons in en mijn vinger gleed door dat plakkerige spul heen naar mijn kutje, waarna ik mijn opgezwollen clitoris masseerde. Ik explodeerde en viel bijna flauw. Gelukkig hield hij mij stevig vast aan mijn blote billen.

Zonder woorden omklemden we elkaar een paar minuten, en daarna deed ik een stap achteruit. Onze kussen waren heet en begerig. Op een keer liet hij mij los en pakte de zeep. Maar in plaats van zichzelf te wassen, waste hij mij, en dus waste ik hem. Wij wasten elkaar en toen ik bij zijn piemel aankwam was die zo hard als staal.

Hij schoof zijn hand tussen mijn benen terwijl ik zijn penis waste, ik schoof zijn voorhuid op en neer, ik kneep, ik streelde, en ik trok. Al snel had het water alle zeep eraf gespoeld. Ik staarde naar dat grote stijve ding voor mij en ik likte mijn lippen. Niemand zou het ooit te weten hoeven komen. Ik boog mij voorzichtig voorover en sloot mijn lippen net achter zijn eikel, en ik zoog zachtjes.

Mijn tong wist nog precies wat hij moest doen, hij fladderde en dartelde in het rond. Ik trok mij mond eraf met een plopgeluid en ik keek op. Met een tevreden kreun liet hij mij begaan en ik proefde en slikte, gelukkig en tevreden. Ik stond op en omhelsde hem, allebei waren we nog kleddernat en ik glimlachte tegen zijn fronsende gezicht. Het is pas incest, als jouw piemel in mijn kutje gaat. En hij perste zijn lichaam weer tegen het mijne.

Maar eerst wil ik dat je mij gaat proeven. Hij pakte een handdoek mee en sloeg die heimelijk om zich heen terwijl ik hem meetrek naar mijn slaapkamer, naar mijn bed. Ik vleide mij op mijn bed en spreidde mijn benen schaamteloos wijd. Eerst stond hij alleen maar te staren. Hij had nog nooit een kutje van dichtbij gezien. Het was allemaal nieuw voor hem. Het was niet zoals op de foto's die hij had gezien.

Mijn schaamlippen waren dik en glinsterend, en aan de bovenkant van mijn kutje zat een bloemknop die eruit zag, alsof er iets vanonder de huid probeerde door te breken. Hij stak er één van zijn handen naar uit en wreef voorzichtig over dat knobbeltje. Ik trok mijn knieën omhoog en kreunde hevig toen zijn vinger dat ding aanraakte. Hij begreep dat hij aan dat ding moest likken en hij leunde voorover om dat te gaan doen. Zijn vinger en zijn tong streden even om de buit, maar zijn tong schoof zijn vingers opzij en hij legde zijn lippen er omheen.

Hij zoog te hard. Ik gilde en jammerde van genot. Hij likte en zoog eraan en beet zachtjes met zijn tanden totdat ik gilde en kronkelde onder hem. Ik kreeg het ene orgasme na het andere, terwijl hij steeds andere manieren ontdekte om zijn moeder te behagen. Uiteindelijk moest ik hem gewoon wegduwen om weer op adem te kunnen komen.

Zijn lul was helemaal stijf, zijn ballen waren omhoog getrokken. Hij kroop op zijn knieën tussen mijn dijen, zijn lul was op mijn kutje gericht. Ik hijgde nog van mijn orgasme, maar ik hield mijn adem in, en hief mijn hoofd op, om te kijken hoe hij zichzelf begon af te trekken. Het duurde maar tien of twaalf slagen, totdat hij mijn wijd openstaande kutje bespatte met zijn sperma.

Het spoot tussen mijn schaamlippen en het vermengde zich met de sappen die eerder hij met zijn mond had aangebracht. Ik stak mijn hand naar beneden en wreef zijn zaad door mijn kutharen. Ik stak een met sperma bedekte vinger diep in mijn kut. Ik vond het heerlijk om al zijn zaad uit hem te zuigen, en hij likte al mijn kutsappen weg en slikte ze door.

De dag daarna vingerde hij mijn wijd openstaande kut. Jouw gratis sex films! Het geile natte zusje ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Tom vind het tijd om zijn zus anaal te nemen. Me, My Brother And Another. Mama mag dit niet weten. Broer en zus neuken stiekem. Stiefzusje begint hem onverwachts af te trekken. Broer hypnotiseert zusje en vriendin.

Stiefzusje doet een pervers voorstel. Verwarde broer vergrijpt zich aan zijn geile zusje. Klein zusje verleid haar grote broer. Nerd neukt zijn lekkere zus. Mandy tijdens masturberen betrapt door haar stiefbroertje.

Gast ontmaagd het krappe kutje van zijn stiefzus.