Lul sabbelen sexcontact gay

lul sabbelen sexcontact gay

Ik vroeg wat hij bedoelde en hij glimlachte, toen ik je foto zag wist ik dat ik je veel kon leren. Ik bedankte hem voor het compliment, en zei hem dat hij voor een veertigjarige extreem geil en knap is. Hmm zei hij mss is ouder gewoon je type. In ieder geval heb je nog een pijpbeurtje te goed van me!

Hij ging direct aan het werk en hoewel ik na 3 minuten al heerlijk klaar kwam over zen geile lijf, vond ik het zelf pijpen toch geiler. Daarna namen we samen nog een douche waar we nog kuste, maar meer ook niet. Dan vertrok hij met de boodschap dat het heerlijk geil was geweest, maar ook eenmalig. En hij pijpte ook liever zelf, het advies was om me voorlopig toch aan jongens te houden van mijn leeftijd en vooral te blijven zoeken naar wat ik lekker vond en iemand die daar compatibel mee was.

Ik kreeg nog een zoen als afscheid en weg was hij. Het zou nog een 2 maanden duren eer ik weer sex had met een man, maar dit keer zou het we langer duren en zou ik volop de kans krijgen om nieuwe dingen te proberen. Maar dat is voor deel 2 als jullie dit tenminste geil vonden? Laat vooral een commentaar na als je het geil vond! Als ik terug aan het denken ben aan de relaties die ik heb gehad, dan ben ik eigenlijk snel klaar.

Ik ben wel iemand die snel verliefd kan worden, maar het is niet zo heel vaak dat het van de andere kant beantwoord wordt. Maar als ik nou eenmaal een man heb gevonden, dan is het over het algemeen meteen raak.

Ik ben zelf een redelijk stoere kerel om te zien en ik hou van hetzelfde soort mannen. En die zijn, zo heb ik het in ieder geval beleefd, altijd heel erg wild in bed.

Zo was daar mijn laatste vriend, zijn naam was Sam. En Sam had een erge appetijt naar seks. Zo erg, hij kon feitelijk niet zonder. Moest iedere dag van bil. Nou had hij mij en ik ben ook niet vies van een regelmatige doorsmeer beurt, als je begrijpt wat ik bedoel. Het probleem met Sam was alleen, hij wilde het niet alleen iedere dag, op het moment dat hij het voelde, moest het ook.

Dus het maakte niet uit waar we dan waren, hij moest mij nemen. Pijpen, neuken of even aftrekken, dat maakte dan niet zo heel erg veel uit, zolang het maar ging gebeuren. Op een dag liepen we dus bijvoorbeeld in een behoorlijk druk winkelcentrum en ineens kreeg Sam een enorme zin in mij.

Hij begon in mijn billen te knijpen en op allerlei plekken te wrijven, ik wist dat als ik niet snel ergens met hem weg zou duiken, hij mij zomaar midden op straat half aan zou gaan randen. Dat was natuurlijk ook niet echt iets wat ik voor ogen had. Dus meteen doken we ergens een winkel in.

Daar hadden ze ook toiletten, dus wij meteen daar naar binnen en de deur op het slot. Nou, ik had et slot nog niet omgedraaid of ik zag hem al bezig mijn broek los te maken. Ik liet hem zijn gang gaan, vond het op zich ook altijd wel opwindend, hoewel het eigenlijk over het algemeen meer een last was, gezien dit ook op verjaardagen en dergelijke gebeurde.

Sam had duidelijk een afwijking. Hij haalde mijn lul uit mijn broek en begon de nog slappe pik af te trekken en nam mijn eikel tussen zijn stevige lippen. Ik voelde hoe hij zoog en langzaam maar zeker werd ik hard.

Hoe groter mijn pik werd, hoe wilder hij begon te pijpen. Sam had er duidelijk zin in om mijn zaad te proeven. Hij trok mijn broek helemaal naar beneden en gebaarde mij de benen van elkaar te doen. Meteen zocht hij mijn billen op en terwijl zijn mond mijn leuter nat aan het zuigen was, gleed zijn middelvinger in mijn anus. Hij had hem niet natgemaakt, dus het was een hard en ruw gevoel, maar uiteindelijk werd het lekker.

Zijn vinger ging in en uit mijn kontje terwijl zijn hoofd heen en weer bewoog om mijn lul te plezieren. Zo nu en dan zoog hij niet maar likte hij over mijn eikel, vooral bij het randje, waar ik helemaal gek van werd.

Uiteindelijk gleed mijn paal in zijn keel en trok hij zijn vinger uit mijn kont en trok hij mij naar zich toe door tegen mijn billen te drukken, waardoor ik achterin zijn mannelijke strot zat. Heen en weer, wilder en harder ging het, tot ik kreunend in zijn keel spoot. Hij slikte alles door en zoog nog even, tot ik helemaal slap was. Het gekke was, zodra hij klaar was, deed hij weer heel normaal. Alsof we net niet iets geils hadden gedaan. Ik heb dat niet al te lang vol kunnen houden.

Ik ben Sam later nog eens tegen het lijf gelopen, maar hij deed of hij mij niet kende. Misschien ook maar beter. Ik zal 46 of 47 geweest zijn en had een eerste homoseksuele ervaring achter de rug.

Via, toen nog, een 06 lijn kwam ik in contact met Kees. Via de telefoon al leerde ik mezelf van een derde kant kennen, nl. Mijn eerste seksuele ervaring met een man was in het park in mijn woonplaats. Edward heette hij en ik pijpte hem terwijl ik zo geil was en aangeschoten van de biertjes die ik in de avond, voordat ik naar het park ging, dronk.

Met Edward was al een les in onderdanigheid. Hij liet mij het werk doen. Met andere woorden, hij liet zich pijpen en vertrok. Toen ik later nog eens op de koffie ging met het idee dat dat misschien nu wel eens anders zou kunnen zijn was dat een vergissing. Edward keek hoe ik hem pijpte, loosde zijn zaad en liet mij met harde pik zitten. Ik mocht me nog aftrekken maar kon toen vertrekken. Kees maakte er tenminste nog iets van en het was geil, zo geil.

Het waaide hard die avond maar in het appartement van Kees was het warm. Ik moest me bij binnenkomst uitkleden en op een stoel plaatsnemen en Kees begon te praten over van alles en nog wat behalve over sex. Na verloop van tijd merkte hij op dat ik mooi was en een heel mooie pik had. Terwijl ik al die jaren daarvoor dacht dat ik te klein geschapen ben zei Kees dat dat absoluut niet het geval was. Hij beveelde mij op mijn knieën voor hem en zijn pik uit de broek te halen. Dat was een behoorlijke jnngen.

Zonder pardon zei hij mij mijn mond open te doen en hij neukte mij in de bek. Dat was geil en kwijlend en naar adem snakkend spoot hij zijn lul leeg en dwong mij zijn zaad en drinken.

Wat ik niet verwachtte gebeurde toch. Zijn pik bleef hard en ook Kees ontdeed zich van zijn kleren. Kees is een mooie homo man.

Hij vertelde over homovrienden waarmee hij sex had en dat dat stevige sex was. Erg spannend en ik nam mij voor meer van dit soort dingen te gaan doen. Inmiddels ben ik de 60 gepasseerd en heb nog steeds dromen van hete avonden met 1 of meer mannen die ik op mijn knieën moet afpijpen. Ik heb goede sex met mijn vrouw maar dit verlangen blijft.

Om het verhaal met Kees af te maken. Aan het einde van de avond neukte hij mij flink door. Waar ik dacht dat het pijn zou doen was dat niet aan de hand. Kees heeft een behoorlijk uithoudingsvermogen maar kwam uiteindelijk steunend en vloekend in mij klaar.

Het voelde goed en ik voelde me een slet van 46 of Mijn broer heeft een heel erg goede vriend, die iedere dag haast bij ons thuis langskomt. Ik vind het een heel erg knappe jongen en hij is bijzonder lekker. Ik vind zijn lichaam heel mooi en droom haast iedere nacht van hem. En vorige week ben ik dan ook eindelijk een keer op hem afgestapt toen hij bij ons thuis was en mijn broer even naar het toilet ging, om hem te vragen of hij ook op jongens viel.

Het klinkt heel makkelijk, maar dat koste mij de nodige moeite, kan ik je verzekeren. In ieder geval heb ik het gedaan en hij keek mij aan alsof ik een hele rare vraag stelde. Ik was bang dat hij mij uit zou lachen, maar in plaats daarvan gaf hij mij zijn adres en vroeg hij mij daar die avond langs te komen.

Hij zij dat hij alleen thuis was en dat hij mij graag zou willen zien. Bij alleen de gedachte werd mijn lul al hard en ik kon niet wachten tot het dan uiteindelijk avond werd. Ik zou om Ik belde aan en hij deed open. Ik dacht dat hij mijn hand zou schudden toen hij de zijne uit begon te steken, maar hij liet mijn hand links liggen en ging direct naar mijn broek! Hij trok mij aan mijn riem naar binnen, die hij meteen ook los aan het maken was.

Het ging allemaal wel heel erg snel, maar het was voor mij al heel snel duidelijk dat hij mij ook wel erg leuk vond. Ik voelde hoe hij mijn lul uit mijn broek haalde en zag dat hij al zijn kleren daarna uittrok en voor mij uit naar de woonkamer liep. Daar had hij allemaal kaarsjes branden en de gordijnen waren dicht. Hij zette een muziekje aan, maar daar luisterde ik niet echt naar, ik vond wat hij deed veel belangrijker.

Hij liet mij op de bank zitten en hij kroop naast mij, dook in mijn schoot en begon mijn lul naar binnen te werken. Mijn eikel tikte al heel snel tegen zijn huig aan en ik voelde hoe hij hard aan mijn lul zoog, met mijn ballen speelde en dat heel intens deed. Ik zag dat hij zichzelf aan het aftrekken was en dat wilde ik wel graag voor hem doen, maar ik kon er niet bij komen.

Ik keek dus maar toe hoe zijn knappe hoofd in mijn schoot lag en zijn rode lippen mijn lul aan het pijpen waren. Ik speelde wat met zijn haren en aaide over zijn rug.

Hij kreunde zacht en verhoogde het tempo, terwijl zijn tong bij iedere keer dat hij omhoog kwam, rondjes om mijn pisgaatje draaide. Ik hield het niet meer, wat was dit lekker! Ik was wel vaker afgetrokken, maar nog nooit afgezogen en wenste dat ik hem eerder had gevraagd, dan had ik hier al veel vaker van kunnen genieten.

Ik zag zijn wangen en hoe hij ze hol aan het zuigen was. Zijn mond maakte smakkende geluiden en ineens kwam ik klaar. Het ging super snel en ik spoot zijn hele mond vol. Ik zag hoe hij alles probeerde door te slikken, maar het was zo veel dat hij wat uit zijn mondhoeken liet lopen, wat een heel erg opwindend gezicht was. Kort daarna kwam hij overeind en zag ik mijn kans schoon.

Ik greep zijn leuter beet en trok die eikel bloot en rukte tot het sperma over mijn handen en op mijn lijf terecht kwam. Hij zat te trillen van genot en toen hij op adem was gekomen, keek hij mij ondeugend aan. Sindsdien zijn we samen, hoewel mijn broer er nog niets vanaf weet.

Dat willen we voorlopig zo houden, hij is namelijk niet zo van de mannenliefde, maar zijn maatje des te meer, zo heb ik nu al een paar keer ondervonden! Mijn man is een heerlijke kerel, maar soms wil ik wel eens een andere vent erbij hebben. Ik ben homofiel en ben al heel lang met dezelfde man.

Op zich niets mis mee, we zijn ook zeer tevreden met elkaar en de seks is echt fenomenaal lekker, maar ik vraag mij wel eens af hoe het zou zijn om eens een andere pik in mijn mond of kont te mogen voelen.

Ik heb het op een gegeven moment met mijn hart in mijn keel tegen mijn man gezegd en hij wilde het zelf ook! Hij durfde het alleen niet voor te stellen. Samen moesten we hartelijk om de onnodig moeilijke situatie lachen en meteen daarna zijn we de boel gaan regelen. Online vonden we Diego, een Spaanse jongen, die al 10 jaar in Nederland woont en in is voor verzetjes, waarvan onder andere een trio met twee mannen.

Hij paste dus helemaal bij ons en dus meteen maar een afspraak met hem gemaakt. De volgende dag zat hij in onze huiskamer en we gingen na een kort gesprek, om te zien of het nog steeds wel zou klikken, meteen met elkaar vrijen. Naakt lagen we op de grond met elkaar te vrijen. We hebben hoogpolig tapijt, dus dat ging prima zo. We zoenden, streelden en voor ik er erg in had zat ik op mijn knieën voor die gas, met mijn kont de licht in gestoken en zoog ik aan zijn harde paal. Hij had mijn hoofd vast en zorgde ervoor dat ik in het juiste tempo aan zijn pik zoog.

Hij kreunde en ik maakte zijn lul goed nat. Mijn man was achter mij gaan zitten en neukte mij in mijn openstaande kontje. Jelle zette de douche aan, had wat moeite met het regelen van de kraan, en vroeg me toen om bij hem te komen. Het was koud in de badkamer, en dus zalig om onder de warme straal te gaan staan. We zagen nauwelijks iets, maar onze armen en onze lippen vonden elkaar moeiteloos.

Tegen mijn buik voelde ik zijn lul, die bijna helemaal naar boven wees. Ik keek even naar benden maar zag in het donker vooral mijn borsten en mijn tepels, hard geworden, misschien door de opwinding, misschien door de koude lucht. Ik draaide me om en hij deed precies wat ik wilde, zijn handen op mijn borsten leggen.

Ik werd helemaal geil van zijn handen die me verkenden en kreunde boven het geklater van de douche uit. Zijn lul reed zich tegen mijn bilspleet aan. Zijn ene hand gleed naar beneden en vond mijn navel, waar zijn duim in bleef haken terwijl zijn vingers verder naar benden streelden, tot in mijn schaamhaar.

Hij drukte zich nog steviger tegen me aan en nu volgde ook zijn andere hand naar mijn poesje. Eerst wat krabbelend door mijn schaamhaartjes, dan nog meer naar beneden, om mijn schaamlippen te bereiken.

Daarvoor moest hij zich wat bukken zodat hij niet helemaal tegen me aan kon staan. Het was alleen maar omdat het donker was, dat ik het zomaar durfde, denk ik, met mijn mond zijn penis aanraken — en voor het eerst in mijn leven een jongen pijpen.

Ik gaf er wat kusjes op, likte helemaal langs zijn lul en kwam uiteindelijk aan het topje. Zijn lul had niet echt een smaak, maar zijn eikel smaakte wat zoetig.

Hij blonk in het weinige licht dat door het badkamerraam kwam. Het was best wel een nieuwe, opwindende ervaring om er wat aan te sabbelen. Ik hoorde, geloof ik, Jelle hijgen. Maar ik had weer zin om hem dicht bij me te voelen en veel lichaamscontact bood deze pijpsessie anders niet.

Ik stond recht, ging achter hem staan, en nam zijn lul vast terwijl ik met mijn andere hand zijn borst streelde en met zijn tepels speelde. Ik had nog nooit een jongen afgetrokken maar het ging behoorlijk vanzelf, al weet ik eigenlijk niet wat Jelle er zelf van vond. Hij probeerde met zijn hand achter zijn rug te vingeren, wat maar matig lukte.

We genoten van het warme water, draaiden mekaar strelend rond elkaar en begonnen elkaars lichaam steeds meer te zien nu onze ogen aan het donker wenden. Ik zag zo niet direct ergens doucheschuim waarmee we elkaar nog hadden kunnen wassen of zo, en besloot dat het tijd was voor iets anders.

Ik ging weer achter Jelle staan, legde mijn hoofd in zijn nek en zijn lul in mijn hand en fluisterde: We zoenden en stapten uit de douche. Hij stak het licht aan, wat ik niet prettig vond omdat de sfeer plots helemaal verbroken was, en hij me nu gewoon zonder kleren zag terwijl ik me stond af te drogen.

Ik keek maar zijdelings naar hem, zijn lul stond nu loodrecht naar voor en ik vond het maar een vreemd zicht. Zijn schaamhaar was ook blond, dat vond ik dan wel weer leuk om weten. Er liep een streepje haartjes naar boven tot aan zijn navel. Borsthaar leek hij niet te hebben, en ook dat vond ik wel fijn. We droogden ons snel wat af en liepen naar zijn kamer, aan de overkant van de gang. Ook hier ging de lamp aan, maar het was mooie sfeerverlichting en ik vond het wel goed zo.

Toch kroop ik snel onder zijn donsdeken. Jelle kwam bij me liggen en kuste me in mijn hals. Hij liep met zijn vingers naar beneden en zo liet ik hem het deken steeds een beetje meer daar beneden duwen en mijn borsten ontdekken. Het wond me erg op, en hem blijkbaar ook want toen hij weer wat rechter ging zitten zag ik dat zijn lul weer stijf omhoog stond, bijna tegen zijn buik aan. Ik haalde zelf het deken van mijn onderlichaam weg, en Jelle keek in vervoering naar mijn poesje. Hij streelde door mijn schaamhaar en begon meteen de binnenkant van mijn benen te kussen.

Ik wilde hem voelen en opende mijn benen wat, iets wat hij direct opmerkte, en hij ging tussen mijn benen zitten. Van mijn buik zakte zijn mond naar mijn venusheuvel en lager. Ik zag zijn hoofd tussen mijn benen verdwijnen en Jelle begon me verwoed te beffen. Zijn haar was nog nat, wat een erg fijn gevoel gaf aan de binnenkant van mijn benen. Jammer dat beffen niet Jelles specialiteit was, hij deed maar wat. Ik kreunde maar en had zin om me te vingeren. Nu en dan raakte Jelle een gevoelige snaar en ik voelde me steeds natter worden.

Ik voelde dat hij het na een tijdje wat lastiger kreeg, hij stopte zo af en toe een paar seconden. Ik zag dat zijn lul tijdens het beffen een pak kleiner was geworden en weer naar beneden wees. Ik bedacht me, trok zijn gezicht naar beneden en begon hem te zoenen. We rolden wat heen en weer en ik kwam op hem te liggen.

Zijn lul kwam ergens tussen mijn benen terecht en ik voelde hem zo groeien. We wreven onze intiemste delen tegen elkaar, zodat zijn lul in het gootje van mijn vagina lag en heen en weer schoof. Het gleed geweldig omdat ik door de opwinding kliedernat was geworden.

Ik kon zelf het tempo bepalen, en het leek wel alsof we op een zachte manier aan het neuken waren. Zo verschrikkelijk geil en het leek met het fijnste wat je met een jongen kan doen. Jelle hijgde steeds sneller, en ik was bang dat hij zou komen. Ik ging wat hoger zitten, dacht even om met mijn poesje boven zijn gezicht te gaan zitten, maar bedacht me — of het verlangen nam het gewoon over — en ik begon me zo, een beetje boven hem uittorenend, te strelen.

Mijn clitoris was supergevoelig en ik streelde er omheen met mijn vingers. Met mijn andere hand kwam ik langs achter door mijn benen en streelde ik langs mijn schaamlippen. Jelle had er een mooi uitzicht op en genoot ervan. Toen ik mezelf tot een soort voorlopig hoogtepunt gestreeld had, ging ik naast hem zitten en zakte met mijn gezicht naar zijn lul af.

Het was de eerste keer dat ik een penis van zo dichtbij zag. Een dubbel gevoel, zo groot, een beetje angstaanjagend zelfs, en ook zo sterk.

...

Prive ontvangen sex assen
lul sabbelen sexcontact gay

Ik vroeg wat hij bedoelde en hij glimlachte, toen ik je foto zag wist ik dat ik je veel kon leren. Ik bedankte hem voor het compliment, en zei hem dat hij voor een veertigjarige extreem geil en knap is. Hmm zei hij mss is ouder gewoon je type. In ieder geval heb je nog een pijpbeurtje te goed van me!

Hij ging direct aan het werk en hoewel ik na 3 minuten al heerlijk klaar kwam over zen geile lijf, vond ik het zelf pijpen toch geiler. Daarna namen we samen nog een douche waar we nog kuste, maar meer ook niet.

Dan vertrok hij met de boodschap dat het heerlijk geil was geweest, maar ook eenmalig. En hij pijpte ook liever zelf, het advies was om me voorlopig toch aan jongens te houden van mijn leeftijd en vooral te blijven zoeken naar wat ik lekker vond en iemand die daar compatibel mee was. Ik kreeg nog een zoen als afscheid en weg was hij. Het zou nog een 2 maanden duren eer ik weer sex had met een man, maar dit keer zou het we langer duren en zou ik volop de kans krijgen om nieuwe dingen te proberen.

Maar dat is voor deel 2 als jullie dit tenminste geil vonden? Laat vooral een commentaar na als je het geil vond! Als ik terug aan het denken ben aan de relaties die ik heb gehad, dan ben ik eigenlijk snel klaar. Ik ben wel iemand die snel verliefd kan worden, maar het is niet zo heel vaak dat het van de andere kant beantwoord wordt. Maar als ik nou eenmaal een man heb gevonden, dan is het over het algemeen meteen raak.

Ik ben zelf een redelijk stoere kerel om te zien en ik hou van hetzelfde soort mannen. En die zijn, zo heb ik het in ieder geval beleefd, altijd heel erg wild in bed. Zo was daar mijn laatste vriend, zijn naam was Sam.

En Sam had een erge appetijt naar seks. Zo erg, hij kon feitelijk niet zonder. Moest iedere dag van bil. Nou had hij mij en ik ben ook niet vies van een regelmatige doorsmeer beurt, als je begrijpt wat ik bedoel.

Het probleem met Sam was alleen, hij wilde het niet alleen iedere dag, op het moment dat hij het voelde, moest het ook. Dus het maakte niet uit waar we dan waren, hij moest mij nemen. Pijpen, neuken of even aftrekken, dat maakte dan niet zo heel erg veel uit, zolang het maar ging gebeuren.

Op een dag liepen we dus bijvoorbeeld in een behoorlijk druk winkelcentrum en ineens kreeg Sam een enorme zin in mij. Hij begon in mijn billen te knijpen en op allerlei plekken te wrijven, ik wist dat als ik niet snel ergens met hem weg zou duiken, hij mij zomaar midden op straat half aan zou gaan randen. Dat was natuurlijk ook niet echt iets wat ik voor ogen had.

Dus meteen doken we ergens een winkel in. Daar hadden ze ook toiletten, dus wij meteen daar naar binnen en de deur op het slot. Nou, ik had et slot nog niet omgedraaid of ik zag hem al bezig mijn broek los te maken. Ik liet hem zijn gang gaan, vond het op zich ook altijd wel opwindend, hoewel het eigenlijk over het algemeen meer een last was, gezien dit ook op verjaardagen en dergelijke gebeurde.

Sam had duidelijk een afwijking. Hij haalde mijn lul uit mijn broek en begon de nog slappe pik af te trekken en nam mijn eikel tussen zijn stevige lippen. Ik voelde hoe hij zoog en langzaam maar zeker werd ik hard. Hoe groter mijn pik werd, hoe wilder hij begon te pijpen. Sam had er duidelijk zin in om mijn zaad te proeven. Hij trok mijn broek helemaal naar beneden en gebaarde mij de benen van elkaar te doen. Meteen zocht hij mijn billen op en terwijl zijn mond mijn leuter nat aan het zuigen was, gleed zijn middelvinger in mijn anus.

Hij had hem niet natgemaakt, dus het was een hard en ruw gevoel, maar uiteindelijk werd het lekker. Zijn vinger ging in en uit mijn kontje terwijl zijn hoofd heen en weer bewoog om mijn lul te plezieren. Zo nu en dan zoog hij niet maar likte hij over mijn eikel, vooral bij het randje, waar ik helemaal gek van werd. Uiteindelijk gleed mijn paal in zijn keel en trok hij zijn vinger uit mijn kont en trok hij mij naar zich toe door tegen mijn billen te drukken, waardoor ik achterin zijn mannelijke strot zat.

Heen en weer, wilder en harder ging het, tot ik kreunend in zijn keel spoot. Hij slikte alles door en zoog nog even, tot ik helemaal slap was. Het gekke was, zodra hij klaar was, deed hij weer heel normaal. Alsof we net niet iets geils hadden gedaan. Ik heb dat niet al te lang vol kunnen houden. Ik ben Sam later nog eens tegen het lijf gelopen, maar hij deed of hij mij niet kende. Misschien ook maar beter. Ik zal 46 of 47 geweest zijn en had een eerste homoseksuele ervaring achter de rug.

Via, toen nog, een 06 lijn kwam ik in contact met Kees. Via de telefoon al leerde ik mezelf van een derde kant kennen, nl. Mijn eerste seksuele ervaring met een man was in het park in mijn woonplaats. Edward heette hij en ik pijpte hem terwijl ik zo geil was en aangeschoten van de biertjes die ik in de avond, voordat ik naar het park ging, dronk. Met Edward was al een les in onderdanigheid. Hij liet mij het werk doen. Met andere woorden, hij liet zich pijpen en vertrok.

Toen ik later nog eens op de koffie ging met het idee dat dat misschien nu wel eens anders zou kunnen zijn was dat een vergissing. Edward keek hoe ik hem pijpte, loosde zijn zaad en liet mij met harde pik zitten. Ik mocht me nog aftrekken maar kon toen vertrekken. Kees maakte er tenminste nog iets van en het was geil, zo geil.

Het waaide hard die avond maar in het appartement van Kees was het warm. Ik moest me bij binnenkomst uitkleden en op een stoel plaatsnemen en Kees begon te praten over van alles en nog wat behalve over sex. Na verloop van tijd merkte hij op dat ik mooi was en een heel mooie pik had. Terwijl ik al die jaren daarvoor dacht dat ik te klein geschapen ben zei Kees dat dat absoluut niet het geval was.

Hij beveelde mij op mijn knieën voor hem en zijn pik uit de broek te halen. Dat was een behoorlijke jnngen. Zonder pardon zei hij mij mijn mond open te doen en hij neukte mij in de bek. Dat was geil en kwijlend en naar adem snakkend spoot hij zijn lul leeg en dwong mij zijn zaad en drinken. Wat ik niet verwachtte gebeurde toch. Zijn pik bleef hard en ook Kees ontdeed zich van zijn kleren. Kees is een mooie homo man. Hij vertelde over homovrienden waarmee hij sex had en dat dat stevige sex was.

Erg spannend en ik nam mij voor meer van dit soort dingen te gaan doen. Inmiddels ben ik de 60 gepasseerd en heb nog steeds dromen van hete avonden met 1 of meer mannen die ik op mijn knieën moet afpijpen. Ik heb goede sex met mijn vrouw maar dit verlangen blijft. Om het verhaal met Kees af te maken. Aan het einde van de avond neukte hij mij flink door.

Waar ik dacht dat het pijn zou doen was dat niet aan de hand. Kees heeft een behoorlijk uithoudingsvermogen maar kwam uiteindelijk steunend en vloekend in mij klaar.

Het voelde goed en ik voelde me een slet van 46 of Mijn broer heeft een heel erg goede vriend, die iedere dag haast bij ons thuis langskomt. Ik vind het een heel erg knappe jongen en hij is bijzonder lekker. Ik vind zijn lichaam heel mooi en droom haast iedere nacht van hem. En vorige week ben ik dan ook eindelijk een keer op hem afgestapt toen hij bij ons thuis was en mijn broer even naar het toilet ging, om hem te vragen of hij ook op jongens viel.

Het klinkt heel makkelijk, maar dat koste mij de nodige moeite, kan ik je verzekeren. In ieder geval heb ik het gedaan en hij keek mij aan alsof ik een hele rare vraag stelde. Ik was bang dat hij mij uit zou lachen, maar in plaats daarvan gaf hij mij zijn adres en vroeg hij mij daar die avond langs te komen. Hij zij dat hij alleen thuis was en dat hij mij graag zou willen zien. Bij alleen de gedachte werd mijn lul al hard en ik kon niet wachten tot het dan uiteindelijk avond werd.

Ik zou om Ik belde aan en hij deed open. Ik dacht dat hij mijn hand zou schudden toen hij de zijne uit begon te steken, maar hij liet mijn hand links liggen en ging direct naar mijn broek!

Hij trok mij aan mijn riem naar binnen, die hij meteen ook los aan het maken was. Het ging allemaal wel heel erg snel, maar het was voor mij al heel snel duidelijk dat hij mij ook wel erg leuk vond.

Ik voelde hoe hij mijn lul uit mijn broek haalde en zag dat hij al zijn kleren daarna uittrok en voor mij uit naar de woonkamer liep. Daar had hij allemaal kaarsjes branden en de gordijnen waren dicht.

Hij zette een muziekje aan, maar daar luisterde ik niet echt naar, ik vond wat hij deed veel belangrijker. Hij liet mij op de bank zitten en hij kroop naast mij, dook in mijn schoot en begon mijn lul naar binnen te werken. Mijn eikel tikte al heel snel tegen zijn huig aan en ik voelde hoe hij hard aan mijn lul zoog, met mijn ballen speelde en dat heel intens deed. Ik zag dat hij zichzelf aan het aftrekken was en dat wilde ik wel graag voor hem doen, maar ik kon er niet bij komen.

Ik keek dus maar toe hoe zijn knappe hoofd in mijn schoot lag en zijn rode lippen mijn lul aan het pijpen waren. Ik speelde wat met zijn haren en aaide over zijn rug. Hij kreunde zacht en verhoogde het tempo, terwijl zijn tong bij iedere keer dat hij omhoog kwam, rondjes om mijn pisgaatje draaide.

Ik hield het niet meer, wat was dit lekker! Ik was wel vaker afgetrokken, maar nog nooit afgezogen en wenste dat ik hem eerder had gevraagd, dan had ik hier al veel vaker van kunnen genieten.

Ik zag zijn wangen en hoe hij ze hol aan het zuigen was. Zijn mond maakte smakkende geluiden en ineens kwam ik klaar. Het ging super snel en ik spoot zijn hele mond vol. Ik zag hoe hij alles probeerde door te slikken, maar het was zo veel dat hij wat uit zijn mondhoeken liet lopen, wat een heel erg opwindend gezicht was. Kort daarna kwam hij overeind en zag ik mijn kans schoon. Ik greep zijn leuter beet en trok die eikel bloot en rukte tot het sperma over mijn handen en op mijn lijf terecht kwam.

Hij zat te trillen van genot en toen hij op adem was gekomen, keek hij mij ondeugend aan. Sindsdien zijn we samen, hoewel mijn broer er nog niets vanaf weet. Dat willen we voorlopig zo houden, hij is namelijk niet zo van de mannenliefde, maar zijn maatje des te meer, zo heb ik nu al een paar keer ondervonden! Mijn man is een heerlijke kerel, maar soms wil ik wel eens een andere vent erbij hebben. Ik ben homofiel en ben al heel lang met dezelfde man.

Op zich niets mis mee, we zijn ook zeer tevreden met elkaar en de seks is echt fenomenaal lekker, maar ik vraag mij wel eens af hoe het zou zijn om eens een andere pik in mijn mond of kont te mogen voelen. Ik heb het op een gegeven moment met mijn hart in mijn keel tegen mijn man gezegd en hij wilde het zelf ook! Hij durfde het alleen niet voor te stellen.

Samen moesten we hartelijk om de onnodig moeilijke situatie lachen en meteen daarna zijn we de boel gaan regelen. Online vonden we Diego, een Spaanse jongen, die al 10 jaar in Nederland woont en in is voor verzetjes, waarvan onder andere een trio met twee mannen. Hij paste dus helemaal bij ons en dus meteen maar een afspraak met hem gemaakt.

De volgende dag zat hij in onze huiskamer en we gingen na een kort gesprek, om te zien of het nog steeds wel zou klikken, meteen met elkaar vrijen.

Naakt lagen we op de grond met elkaar te vrijen. We hebben hoogpolig tapijt, dus dat ging prima zo. We zoenden, streelden en voor ik er erg in had zat ik op mijn knieën voor die gas, met mijn kont de licht in gestoken en zoog ik aan zijn harde paal.

Hij had mijn hoofd vast en zorgde ervoor dat ik in het juiste tempo aan zijn pik zoog. Hij kreunde en ik maakte zijn lul goed nat. Mijn man was achter mij gaan zitten en neukte mij in mijn openstaande kontje. Jelle zette de douche aan, had wat moeite met het regelen van de kraan, en vroeg me toen om bij hem te komen. Het was koud in de badkamer, en dus zalig om onder de warme straal te gaan staan. We zagen nauwelijks iets, maar onze armen en onze lippen vonden elkaar moeiteloos.

Tegen mijn buik voelde ik zijn lul, die bijna helemaal naar boven wees. Ik keek even naar benden maar zag in het donker vooral mijn borsten en mijn tepels, hard geworden, misschien door de opwinding, misschien door de koude lucht.

Ik draaide me om en hij deed precies wat ik wilde, zijn handen op mijn borsten leggen. Ik werd helemaal geil van zijn handen die me verkenden en kreunde boven het geklater van de douche uit. Zijn lul reed zich tegen mijn bilspleet aan. Zijn ene hand gleed naar beneden en vond mijn navel, waar zijn duim in bleef haken terwijl zijn vingers verder naar benden streelden, tot in mijn schaamhaar. Hij drukte zich nog steviger tegen me aan en nu volgde ook zijn andere hand naar mijn poesje.

Eerst wat krabbelend door mijn schaamhaartjes, dan nog meer naar beneden, om mijn schaamlippen te bereiken. Daarvoor moest hij zich wat bukken zodat hij niet helemaal tegen me aan kon staan.

Het was alleen maar omdat het donker was, dat ik het zomaar durfde, denk ik, met mijn mond zijn penis aanraken — en voor het eerst in mijn leven een jongen pijpen. Ik gaf er wat kusjes op, likte helemaal langs zijn lul en kwam uiteindelijk aan het topje.

Zijn lul had niet echt een smaak, maar zijn eikel smaakte wat zoetig. Hij blonk in het weinige licht dat door het badkamerraam kwam. Het was best wel een nieuwe, opwindende ervaring om er wat aan te sabbelen. Ik hoorde, geloof ik, Jelle hijgen. Maar ik had weer zin om hem dicht bij me te voelen en veel lichaamscontact bood deze pijpsessie anders niet. Ik stond recht, ging achter hem staan, en nam zijn lul vast terwijl ik met mijn andere hand zijn borst streelde en met zijn tepels speelde.

Ik had nog nooit een jongen afgetrokken maar het ging behoorlijk vanzelf, al weet ik eigenlijk niet wat Jelle er zelf van vond. Hij probeerde met zijn hand achter zijn rug te vingeren, wat maar matig lukte. We genoten van het warme water, draaiden mekaar strelend rond elkaar en begonnen elkaars lichaam steeds meer te zien nu onze ogen aan het donker wenden.

Ik zag zo niet direct ergens doucheschuim waarmee we elkaar nog hadden kunnen wassen of zo, en besloot dat het tijd was voor iets anders. Ik ging weer achter Jelle staan, legde mijn hoofd in zijn nek en zijn lul in mijn hand en fluisterde: We zoenden en stapten uit de douche.

Hij stak het licht aan, wat ik niet prettig vond omdat de sfeer plots helemaal verbroken was, en hij me nu gewoon zonder kleren zag terwijl ik me stond af te drogen. Ik keek maar zijdelings naar hem, zijn lul stond nu loodrecht naar voor en ik vond het maar een vreemd zicht. Zijn schaamhaar was ook blond, dat vond ik dan wel weer leuk om weten. Er liep een streepje haartjes naar boven tot aan zijn navel. Borsthaar leek hij niet te hebben, en ook dat vond ik wel fijn.

We droogden ons snel wat af en liepen naar zijn kamer, aan de overkant van de gang. Ook hier ging de lamp aan, maar het was mooie sfeerverlichting en ik vond het wel goed zo. Toch kroop ik snel onder zijn donsdeken. Jelle kwam bij me liggen en kuste me in mijn hals. Hij liep met zijn vingers naar beneden en zo liet ik hem het deken steeds een beetje meer daar beneden duwen en mijn borsten ontdekken.

Het wond me erg op, en hem blijkbaar ook want toen hij weer wat rechter ging zitten zag ik dat zijn lul weer stijf omhoog stond, bijna tegen zijn buik aan. Ik haalde zelf het deken van mijn onderlichaam weg, en Jelle keek in vervoering naar mijn poesje. Hij streelde door mijn schaamhaar en begon meteen de binnenkant van mijn benen te kussen. Ik wilde hem voelen en opende mijn benen wat, iets wat hij direct opmerkte, en hij ging tussen mijn benen zitten.

Van mijn buik zakte zijn mond naar mijn venusheuvel en lager. Ik zag zijn hoofd tussen mijn benen verdwijnen en Jelle begon me verwoed te beffen. Zijn haar was nog nat, wat een erg fijn gevoel gaf aan de binnenkant van mijn benen. Jammer dat beffen niet Jelles specialiteit was, hij deed maar wat.

Ik kreunde maar en had zin om me te vingeren. Nu en dan raakte Jelle een gevoelige snaar en ik voelde me steeds natter worden. Ik voelde dat hij het na een tijdje wat lastiger kreeg, hij stopte zo af en toe een paar seconden. Ik zag dat zijn lul tijdens het beffen een pak kleiner was geworden en weer naar beneden wees. Ik bedacht me, trok zijn gezicht naar beneden en begon hem te zoenen.

We rolden wat heen en weer en ik kwam op hem te liggen. Zijn lul kwam ergens tussen mijn benen terecht en ik voelde hem zo groeien. We wreven onze intiemste delen tegen elkaar, zodat zijn lul in het gootje van mijn vagina lag en heen en weer schoof.

Het gleed geweldig omdat ik door de opwinding kliedernat was geworden. Ik kon zelf het tempo bepalen, en het leek wel alsof we op een zachte manier aan het neuken waren. Zo verschrikkelijk geil en het leek met het fijnste wat je met een jongen kan doen. Jelle hijgde steeds sneller, en ik was bang dat hij zou komen.

Ik ging wat hoger zitten, dacht even om met mijn poesje boven zijn gezicht te gaan zitten, maar bedacht me — of het verlangen nam het gewoon over — en ik begon me zo, een beetje boven hem uittorenend, te strelen. Mijn clitoris was supergevoelig en ik streelde er omheen met mijn vingers. Met mijn andere hand kwam ik langs achter door mijn benen en streelde ik langs mijn schaamlippen.

Jelle had er een mooi uitzicht op en genoot ervan. Toen ik mezelf tot een soort voorlopig hoogtepunt gestreeld had, ging ik naast hem zitten en zakte met mijn gezicht naar zijn lul af. Het was de eerste keer dat ik een penis van zo dichtbij zag.

Een dubbel gevoel, zo groot, een beetje angstaanjagend zelfs, en ook zo sterk.

...

Dit werd hem met hem wou ik afspreken, ik vroeg of hij zich kon verplaatsen en stuurde hem ook een gezichtsfoto om hem gerust te stellen dat ik echt was.

Hij was heel blij met de foto en zei dat hij er in een halfuurtje kon zijn. Ik zei kom maar af, ik had bewust gevraagd of hij naar mij zou komen dan kon ik niet afzeggen. Het halfuur ging tergend traag voorbij maar dan ging de bel. Met slappe benen ging ik naar de deur en deed open.

De man glimlachte en zei dat ik er nog beter uitzag dan op de foto, dit stelde me gerust. Hij zag er ook goed uit en ik vroeg hem binnen en vroeg of hij iets wou drinken, een cola wou hij wel.

Ik haalde hem een cola terwijl hij zich op de sofa nestelde. Ik ging naast hem zitten en we praatte wat, hij maakte duidelijk dat ik op elk moment kon stoppen als ik iets niet wou of niet meer wilde. Dit stelde me wat meer gerust en ik ontspande wat, tot dan toe was ik nog altijd heel nerveus geweest. De man merkte het en legde zijn hand op de binnenkant van mijn dij, en wreef zacht over mijn dij naar mijn penis toe.

Ik glimlachte nerveus maar voelde de geilheid toe nemen en mijn penis begon te groeien. Zullen we naar de slaapkamer gaan stelde hij voor? Ja zei ik kort maar enthousiast en hij glimlachte.

Ik leidde hem naar de slaapkamer waar hij naast me kwam zitten op het bed en zijn hand weer op mijn dij legde, weer die prikkel in mijn buik, en duidelijk ook in mijn penis die nu geheel hard was. Hij gleed met zen hand naar mijn penis, en wreef over de nu gigantische bobbel in mijn broek, lekker hard zei hij, en hij leunde naar me toe en kuste me vol op de mond.

Wreef terug over mijn bobbel, duwde me zachtjes achterover zodat ik met men rug op het bed lag en kwam weer met zijn mond naar de mijne.

Deze keer zocht zijn tong een weg naar binnen en ik liet het toe, en we begonnen heerlijk te zoenen. Eerst zacht maar daarna heftig, na een tijdje veerde hij op en begon zijn hemd los te maken. Ik wilde hetzelfde doen, maar prutste met de knopen en hij merkte het. Een beetje gaf ik toe, maar vooral ontzettend geil om eerlijk te zijn, was mijn antwoord. Meer had hij niet nodig, hij trok mijn hemd gewoon over men hoofd en kuste mijn buik en tepels.

Ik was ondertussen mega geil en probeerde zijn jeans los te maken terwijl ik zijn lichaam kuste. Hij merkte het op en trok zijn jeans uit en direct ook zijn slip waarin een mooie bobbel te zien was. Bij het uittrekken werd zijn penis denk ik nog stijver wan hij stond strak naar voor toen de slip uitging.

Ik keek met verbaasde ogen naar de lekkere lul die me gepresenteerd werd, hij was niet echt groot zo een 13cm maar wel lekker dik. Hij was ondertussen aan mijn jeans begonnen en trok die met boxershort en al uit, en mijn toch wel mooie 21cm kwamen steenhard te voorschijn.

De geile blik in zijn ogen maakte me nog geiler en hij begon me te pijpen, hij was geweldig na 3 halen vroeg ik hem te stoppen anders zou ik al klaarkomen, plus was ik zo geil geworden van de aanblik van zijn penis dat ik zelf wilde pijpen.

Waarom weet ik niet ik had het nog nooit gedaan, maar ik wist dat ik het wou en wel nu direct! Ik ging met men hand naar zijn ballen en voelde er zachtjes aan terwijl ik mijn mond naar zijn penis bracht, hij stond recht en ik zat op de rand van het bed zodat ik gemakkelijk kon controleren hoeveel van zijn penis ik in mijn mond wou.

Dit was het mijn lippen zette zich rond zijn eikel en ik zoog zijn penis mijn mond in. De smaak was wat ziltig maar heerlijk, ik begon met mijn heel hoofd naar voor en dan weer naar achter te bewegen.

De man corrigeerde me zachtjes, wat meer lip en minder tanden, niet te ruw, gebruik je tong maar om mijn eikel ondertussen te verwennen wanneer je die naar binnen zuigt. Probeer de tip van je tong van aan mijn pisgaatje met ronddraaiende bewegingen rond mijn eikel te draaien. De zachte instructies bleven komen en ik genoot met volle teugen van de stijve lul in mijn mond. Goed zo ik ga me nu ook neerleggen dan kan ik je ook pijpen in een Hij legde zich neer en terwijl ik naasting verder werkte aan zijn penis met wederkerende goede kreunen nu, begon hij mij lul lekker te bewerken.

Dit ging ik niet lang volhouden en ik waarschuwde hem en hij besloot me verder af te trekken. Ik wou niet achter blijven en besloot het pijpen een versnelling hoger te schakelen. Ik stond op het punt te komen en voelde mijn lichaam samen trekken en de stralen sperma uit men penis schieten, terwijl de man luid kreunende pas op ik ga ook klaarkomen, ik ging nog eenmaal vol naar beneden op zijn lul. En toen kwam de luide kreun en voelde ik de stralen vanachter in mijn keel spuiten.

De man excuseerde zich direct en zei dat hij me gewaarschuwd had dat hij ging komen en niet expres in mijn mond was klaargekomen. Ik was ondertussen in mijn geile eigen wereld, ik vond het namelijk geweldig dat hij zo was klaargekomen, mijn eerste sperma die ik proefde smaakte naar meer. Ik vond het geweldig geil en lekker en mijn penis groeide weer stokstijf. Ik zei het ook tegen de man dat ik het best lekker vond eigenlijk, hij lachte wat onwennig maar was blij.

We verfristen ons wat en hij vroeg of ik nog zin had in meer, en of mijn penis was eigenlijk nooit slap geworden en ik begon te beseffen wat ik lekker vond.

Ik vroeg hem of hij me in de mond wilde neuken, zoals ik in vele porno films bij zowel mannen en vrouwen had gezien. Het was niet zijn ding, hij pijpte liever zelf wat ik volledig begreep. Maar zei toch ok omdat hij als veertigjarige niet elke dag een geile tiener voor zich had. Ik pijpte hem eerst lekker hard, wat snel ging na alle pijptips die hij me had gegeven, en liet dan hem overnemen.

Hij nam mijn hoofd vast en begon zijn lul in mijn keel te duwen, eerst zacht en niet diep. Ik gaf echter snel aan dat ik het harder en dieper wou, hij ging er nu volledig voor en ik moest een paar keer bijna kokhalzen maar dan hield hij wat in en stak hem wat rustiger dieper en hield hem daar even tot ik eraan gewend was. Al snel stond hij mijn mond te neuken tot zijn penis volledig tot aan zijn ballen verdween.

Ik vond het geweldig en probeerde ondertussen zijn eikel te verwennen met zijn tong. Het kreunen werd langzaam luider en ik voelde zijn lichaam spannen. Zoals afgesproken zou hij zijn laatste stoot lekker diep maken en mijn hoofd zo ver mogelijk over zijn penis trekken om te spuiten. Hij spande op pakte mijn hoofd vanachter vast en duwde zijn lul die naar binnen terwijl hij mijn hoofd in de richting van zijn ballen trok.

Hij spoot hard en veel bijna direct in mij slokdarm, ik probeerde te slikken maar de helft liep terug uit mijn mond. Hij kreunde nog eenmaal de laatste straal uit en trok dan terug, ik had 5 seconden nodig om de rest door te slikken en even te bekomen. Dan nam ik snel zen lul terug in mijn mond om hem proper te likken. Hij viel achterover op bed en noemde me een geile loeder.

Man normaal doe ik dit niet, maar zoals ik zei ik krijg niet elke dag een geile jongen voor me. Ik vroeg wat hij bedoelde en hij glimlachte, toen ik je foto zag wist ik dat ik je veel kon leren. Ik bedankte hem voor het compliment, en zei hem dat hij voor een veertigjarige extreem geil en knap is. Hmm zei hij mss is ouder gewoon je type. In ieder geval heb je nog een pijpbeurtje te goed van me!

Hij ging direct aan het werk en hoewel ik na 3 minuten al heerlijk klaar kwam over zen geile lijf, vond ik het zelf pijpen toch geiler. Daarna namen we samen nog een douche waar we nog kuste, maar meer ook niet. Dan vertrok hij met de boodschap dat het heerlijk geil was geweest, maar ook eenmalig. En hij pijpte ook liever zelf, het advies was om me voorlopig toch aan jongens te houden van mijn leeftijd en vooral te blijven zoeken naar wat ik lekker vond en iemand die daar compatibel mee was.

Ik kreeg nog een zoen als afscheid en weg was hij. Het zou nog een 2 maanden duren eer ik weer sex had met een man, maar dit keer zou het we langer duren en zou ik volop de kans krijgen om nieuwe dingen te proberen.

Maar dat is voor deel 2 als jullie dit tenminste geil vonden? Laat vooral een commentaar na als je het geil vond! Als ik terug aan het denken ben aan de relaties die ik heb gehad, dan ben ik eigenlijk snel klaar. Ik ben wel iemand die snel verliefd kan worden, maar het is niet zo heel vaak dat het van de andere kant beantwoord wordt. Maar als ik nou eenmaal een man heb gevonden, dan is het over het algemeen meteen raak. Ik ben zelf een redelijk stoere kerel om te zien en ik hou van hetzelfde soort mannen.

En die zijn, zo heb ik het in ieder geval beleefd, altijd heel erg wild in bed. Zo was daar mijn laatste vriend, zijn naam was Sam. En Sam had een erge appetijt naar seks. Zo erg, hij kon feitelijk niet zonder. Moest iedere dag van bil. Nou had hij mij en ik ben ook niet vies van een regelmatige doorsmeer beurt, als je begrijpt wat ik bedoel.

Het probleem met Sam was alleen, hij wilde het niet alleen iedere dag, op het moment dat hij het voelde, moest het ook. Dus het maakte niet uit waar we dan waren, hij moest mij nemen. Pijpen, neuken of even aftrekken, dat maakte dan niet zo heel erg veel uit, zolang het maar ging gebeuren.

Op een dag liepen we dus bijvoorbeeld in een behoorlijk druk winkelcentrum en ineens kreeg Sam een enorme zin in mij. Hij begon in mijn billen te knijpen en op allerlei plekken te wrijven, ik wist dat als ik niet snel ergens met hem weg zou duiken, hij mij zomaar midden op straat half aan zou gaan randen. Dat was natuurlijk ook niet echt iets wat ik voor ogen had. Dus meteen doken we ergens een winkel in.

Daar hadden ze ook toiletten, dus wij meteen daar naar binnen en de deur op het slot. Nou, ik had et slot nog niet omgedraaid of ik zag hem al bezig mijn broek los te maken.

Ik liet hem zijn gang gaan, vond het op zich ook altijd wel opwindend, hoewel het eigenlijk over het algemeen meer een last was, gezien dit ook op verjaardagen en dergelijke gebeurde.

Sam had duidelijk een afwijking. Hij haalde mijn lul uit mijn broek en begon de nog slappe pik af te trekken en nam mijn eikel tussen zijn stevige lippen. Ik voelde hoe hij zoog en langzaam maar zeker werd ik hard. Hoe groter mijn pik werd, hoe wilder hij begon te pijpen. Sam had er duidelijk zin in om mijn zaad te proeven. Hij trok mijn broek helemaal naar beneden en gebaarde mij de benen van elkaar te doen.

Meteen zocht hij mijn billen op en terwijl zijn mond mijn leuter nat aan het zuigen was, gleed zijn middelvinger in mijn anus. Hij had hem niet natgemaakt, dus het was een hard en ruw gevoel, maar uiteindelijk werd het lekker.

Zijn vinger ging in en uit mijn kontje terwijl zijn hoofd heen en weer bewoog om mijn lul te plezieren. Zo nu en dan zoog hij niet maar likte hij over mijn eikel, vooral bij het randje, waar ik helemaal gek van werd. Uiteindelijk gleed mijn paal in zijn keel en trok hij zijn vinger uit mijn kont en trok hij mij naar zich toe door tegen mijn billen te drukken, waardoor ik achterin zijn mannelijke strot zat.

Heen en weer, wilder en harder ging het, tot ik kreunend in zijn keel spoot. Hij slikte alles door en zoog nog even, tot ik helemaal slap was. Het gekke was, zodra hij klaar was, deed hij weer heel normaal. Alsof we net niet iets geils hadden gedaan. Ik heb dat niet al te lang vol kunnen houden. Ik ben Sam later nog eens tegen het lijf gelopen, maar hij deed of hij mij niet kende.

Misschien ook maar beter. Ik zal 46 of 47 geweest zijn en had een eerste homoseksuele ervaring achter de rug. Via, toen nog, een 06 lijn kwam ik in contact met Kees. Via de telefoon al leerde ik mezelf van een derde kant kennen, nl. Mijn eerste seksuele ervaring met een man was in het park in mijn woonplaats.

Edward heette hij en ik pijpte hem terwijl ik zo geil was en aangeschoten van de biertjes die ik in de avond, voordat ik naar het park ging, dronk. Met Edward was al een les in onderdanigheid. Hij liet mij het werk doen. Met andere woorden, hij liet zich pijpen en vertrok. Toen ik later nog eens op de koffie ging met het idee dat dat misschien nu wel eens anders zou kunnen zijn was dat een vergissing.

Edward keek hoe ik hem pijpte, loosde zijn zaad en liet mij met harde pik zitten. Ik mocht me nog aftrekken maar kon toen vertrekken.

Kees maakte er tenminste nog iets van en het was geil, zo geil. Het waaide hard die avond maar in het appartement van Kees was het warm.

Ik moest me bij binnenkomst uitkleden en op een stoel plaatsnemen en Kees begon te praten over van alles en nog wat behalve over sex. Na verloop van tijd merkte hij op dat ik mooi was en een heel mooie pik had. Terwijl ik al die jaren daarvoor dacht dat ik te klein geschapen ben zei Kees dat dat absoluut niet het geval was. Hij beveelde mij op mijn knieën voor hem en zijn pik uit de broek te halen. Dat was een behoorlijke jnngen. Zonder pardon zei hij mij mijn mond open te doen en hij neukte mij in de bek.

Dus zonder er op te letten of er meerdere mensen in de buurt waren, haalde ik mijn pik uit de broek en stak hem door het hekwerk heen. Meteen begon die geit aan mijn pik te likken. Mijn eikel was meteen kleddernat. En toen ik hem terug wilde trekken omdat ik dit in principe wel genoge vond, opende die geit haar mond, sloeg die lange, warme tong om mijn eikel heen en zoog ze aan mijn lul, alsof het een speen was.

De zuigkracht van die dieren is enorm en ik begaf het haast van genot. Het lekkere geitje bleef sabbelen en er stonden zelfs geiten in de rij om ook te kunnen sabbelen. Ik wilde mijn pik terugtrekken omdat ik klaar ging komen maar het beest liet niet los tot er iets uit was gekomen.

Dus spoot ik flinke klodders zaad kreunend achterin de keel van de geit, die schrok en mij meteen losliet, waardoor de rest van mijn zaad in het wilde weg spoot. Ik stopte snel mijn lul terug en deed mijn broek dicht en liep weg. Ik schaamde mij niet, want ik vond het best behoorlijk geil.

Gratis Sex Verhalen en Erotische Stories. Ik laat me zuigen door een geit. Sexverhaal gepost door Greeny op vr, 25 Maart, - Bekijk meer Dierensex Films. Meest gelezen sex verhalen Van vandaag:
Negerin pijpt sex afspraak maken

  • Oud stel neukt spuitende omas
  • Vrouw zoekt sexcontact gijle sex
  • SEX MASSAGE EINDHOVEN GRATIS SEX LEEUWARDEN