Meesteres car jonge kale kutjes

meesteres car jonge kale kutjes

...

Vrouw zoekt man sexcontact kanky sex


meesteres car jonge kale kutjes

...


Geile pjes gratis negerinnen kut


Pa heeft gewacht op zijn stappende dochter, dronken dwingt hij haar zijn harde pik af te zuigen. Onschuldige hetero jongens worden gedwongen tot sex met homo jongens. Gestoorde dokter ramt zijn vuist in Pamela haar kut. Levensgevaarlijke psycho word gezocht voor brute verkrachtingen in het bos.

Deze raper wurgt dit slachtoffer tot ze blauw ziet en smeekt! Hij ramt zijn enorme lul diep in haar kut en voelt haar grote schaamlippen strak om zijn lul. Een lul in haar kut en kontje tegelijk. Dennis en Harry zijn twee gestoorde, manipulerende broers die hun kleine zusje dwingen tot seksuele handelingen.

Onderdanige man laat zich afmatten door hoer. David vind het heerlijk om misbruikt te worden als toilet. Laat je drol maar zakken in zijn keel!

De meesteres is heel streng en gaat je straffen! Zeer jonge tieners ontdekken dat ze lesbisch zijn. Lia vindt het heerlijk om vrouwen te horen kermen van de pijn en ze af te tuigen!

Ik ben eigendom van Meesteres Vera Categorie: Mijn mond was droog en mijn tong voelde aan als schuurpapier. Mijn ogen waren rood en geerriteerd. Ik voelde me ellendig en verging van de pijn. Maar dat waren allemaal secondaire gevoelens die ik onderging. Mijn primaire emoties, de emoties die bezit van me hadden genomen en die alle ellende naar de achtergrond hadden verdreven waren verrukking, opwinding en spanning.

Meesteres Vera had me alleen in het huis achtergelaten, alleen, met de opdracht om naakt op mijn knieen te zitten als ze weer thuiskwam. Meesteres Vera had me niet verteld wanneer ze weer thuis zou komen, en ik wist dat het voor mij het beste zou zijn om haar opdracht letterlijk uit te voeren. Eigenlijk had ik geen enkele keuze. Ik, mijn geest, lichaam en ziel zijn eigendom van Meesteres Vera en als zij zegt dat ik iets moet doen, dan doe ik dat.

Daar zat ik dan, naakt op de vloer met een kloppende, druipende erectie, op mijn knieen en krimpend van de pijn. Ik had geen vin verroerd sinds ze uit het huis was weggegaan, niet om een glas water te pakken of de telefoon aan te nemen, zelfs niet om mijn blaas te legen.

Ik wist niet eens hoe lang ik al alleen was. Ik mag van Meesteres Vera niets aanhebben als ik in het huis ben, niet eens een horloge, en de klok stond in de andere kamer, buiten mijn gezichtsveld. Ik kon hem horen tikken, maar ik was al lang de tel kwijt hoeveel seconden er verstreken waren.

Toen ze wegging was het avond en ik had het sindsdien licht zien worden en weer donker. Ik wist dus dat ik al meer dan 24 uur naakt op de hardhouten vloer van Meesteres Vera geknield zat, maar ik had er geen idee van of het nu acht uur es avonds was of vier uur in de ochtend.

Ik ben de slaaf van Meesteres Vera. Mijn enige bestaansreden is mijn Meesteres dienen en doen wat haar belieft. Ik kook voor haar, ik was haar kleren, ik maak haar huis schoon, ik doe haar in bad en droog haar af, ik borstel haar haar en poets haar tanden, ik manicuur en pedicuur haar, masseer haar voeten en winkel voor haar als ze geen zin heeft om dat zelf te doen.

Meesteres Vera houdt van winkelen; ze vindt het leuk om dure dingen voor zichzelf te kopen en ze geniet van de soms verdekt, maar vaak ook openlijk begerige blikken die alle mannen die ze tegenkomt haar toewerpen.

Meesteres Vera kan iedere man krijgen die ze wil en ze kan die alles laten doen dat ze wil. Op een keer had Meesteres Vera drie mannen uit een bar mee naar huis genomen en liet ze mij tot mijn genoegen in een hoek mee staan kijken hoe ze haar gang ging met alle drie die mannen tegelijkertijd. Ze verwenden haar seksueel, daarna vernederden ze zichzelf voor haar ogen en daarna verwenden ze haar nog een beetje. Ik herkende alle drie de mannen van de televisie en uit tijdschriften; het waren nationale helden die in het plaatselijke football-team speelden.

Natuurlijk stond ik de hele tijd naakt in de hoek, maar die mannen hebben me nooit zien staan, wat begrijpelijk is als je weet dat Meesteres Vera altijd de volle honderd procent aandacht van haar mannen eist. Meesteres Vera vindt het leuk om me van tijd tot tijd aan die avond te herinneren. Ze houdt van de manier waarop mijn pik siddert als ze opschept over de macht die ze over mannen heeft.

Meesteres Vera is het meest sexy als ze vertelt over zichzelf, haar prestaties en hoe ze overal in uitblinkt. Meesteres Vera schept graag op, maar haar opschepperij is geen bluf. Voordat ik Meesteres Vera tegenkwam, was ik een succesvolle zakenman.

Ik had een goedbetaalde baan, maakte belangrijke beslissingen en leidde een team van vijftig medewerkers. Ik had een prachtig huis, een vriendin die van me hield, een fantastische auto en een heleboel vrienden. Ik ontmoette Meesteres Vera toen ik op zakenreis was. Ik was alleen in de stad en ik verveelde me, dus ging ik naar een bar vlak bij het hotel waarin ik overnachtte. Ik vermaakte me opperbest, wisselde moppen uit met de barkeeper, keek naar de sport op de televisie en verzond af en toe een berichtje met mijn blackberry.

Toen Meesteres Vera de bar binnen kwam gewandeld, stond alles stil. Aller ogen waren op haar gericht. Iedere aanwezige man wilde graag dicht bij haar zijn en iedere aanwezige vrouw wilde graag in haar schoenen staan. Ze had hoge hakken aan, een dure broek en een zijden blouse die haar ongelofelijke figuur accentueerde zonder er iets van prijs te geven. Ze had geen make-up op, maar haar gezicht straalde van jeugd en schoonheid. Meesteres Vera heeft zelden make-up op e waarom zou je iets dat perfect is nog perfecter willen maken?

Ze concentreerde zich onmiddellijk op mij en verpulverde me met haar blik alleen. Op dat moment was mijn leven zoals ik dat gekend had voorbij en begon mijn nieuwe leven met Meesteres Vera. Toen ze recht op me af kwam, sprong ik van mijn barkruk om een andere kruk bij te trekken zodat ze kon zitten. Ze ging voor me staan, legde haar hand op mijn wang en zei tegen me: Het moeilijkste was het om de verhouding met mijn vriendin te verbreken, niet omdat ik van haar hield dat deed ik maar omdat ik net moest doen alsof het een moeilijke beslissing voor me was, terwijl ik eigenlijk volledig in beslag werd genomen door de gedachte dat ik naar Meesteres Vera zou gaan.

De eerste paar dagen leerde Meesteres Vera me wat er van me verwacht werd. Ze maakte me meer dan duidelijk dat ik haar regels nooit en te nimmer mocht vergeten. Het was niet moeilijk voor me om haar regels te onthouden, want het waren er maar vier: Wat de Meesteres zegt, wordt zonder vragen of treuzelen uitgevoerd. Het enige op de wereld dat ertoe doet is Meesteres Vera.

Als ik alleen of met Meesteres Vera in het huis ben, dan ben ik naakt. Toen ik een keer de regels van Meesteres Vera overtrad, kreeg ik zo een gevoelig lesje dat me dat nooit meer zal overkomen. Het was minder dan een week geleden dat ik bij haar was ingetrokken. Meesteres Vera zat op de sofa, keek televisie en genoot van een cocktail die ik voor haar gemaakt had.

Ik zat op de vloer haar teennagels te lakken toen de telefoon overging. Ze gaf me een subtiel knikje, om aan te geven dat ik de telefoon op moest nemen. Ik liep naar de andere kamer, nam de hoorn op en werd aan de andere kant van de lijn toegesproken door haar zus. Ze keek me zo streng aan, dat ik me heel klein voelde.

Ze pakte me de hoorn af en zei: Ik moet eerst even iets afhandelen. Kan ik je straks even terugbellen? Ik heb als jonge man heel wat gevochten, maar niemand heeft me ooit zo hard geslagen als Meesteres Vera. Toen begon ze me met haar vlakke hand links en rechts in mijn gezicht te slaan. In het begin zag ik sterretjes, maar later alleen nog maar duisternis.

Toen ik weer bijkwam, lag ik als een bloederig hoopje op de vloer. Mijn linkeroog was bont en blauw en ik kreeg het bijna niet open. Mijn rechteroog was er nog slechter aan toe en dat kreeg ik helemaal niet open. Toen ik naar de andere kamer gestrompeld was, zag ik Meesteres Vera daar geriefelijk op de sofa liggen.

Ze keek me aan en sprak me op normale toon toe. Ik heb ook het gevoel dat het een heel leven geleden is. Meesteres Vera vindt het leuk om zich te vermaken door me te pesten en te plagen. Op een keer mocht ik van haar een maand lang mijn pik niet aanraken helemaal niet. Ik mocht hem niet eens vasthouden om te pissen, dus toen maakte ik er een gewoonte van om naar de douche in de kelder te gaan.

Daar kon ik de hele vloer, de muren en mezelf onderpissen en daarna mezelf en de douche schoonmaken. Een andere keer heeft ze me een hele dag lang ieder uur laten klaarkomen - vierentwintig keer in totaal. Tegen het einde van de dag zag mijn pik er pimpelpaars uit, maar Meesteres Vera was genadig voor me.

Ze ging voor me zitten kijken hoe ik mijn pik voor haar aftrok en spoorde me aan om voor haar klaar te komen. Zo werd mijn vierentwintigste orgasme van die dag een ongelofelijke, enerverende ervaring. Meesteres Vera vindt het ook leuk om me af en toe met haar mee uit te nemen. Op een avond nam ze me mee naar een nachtclub, zo een exclusieve tent met neonlicht, een Europese DJ en een rij mensen die bij de ingang staan te wachten in de hoop dat ze langs de fluwelen koorden mogen.

Meesteres Vera had zwarte pumps aan, een zwarte leren minirok en een wit mouwloos topje dat haar buik bloot liet.

Ze had me een spijkerbroek aangetrokken, een wit T-shirt en een hondenband rond mijn nek. Ze maakte een riem aan de hondenband vast en nam me mee naar het begin van de rij, langs honderden mensen die stonden te wachten.

De portier wilde iets tegen Meesteres Vera zeggen, maar toen keek ze hem zo streng aan, dat hij het fluwelen koord opzij schoof en ons binnenliet. Een beetje onzeker stemde ze in en na een lang telefoontje was geregeld dat Astrid de spullen van Ingrid op ging halen en dan ze de volgende dag met drietjes naar Oostenrijk reden.

Op 23 december stond de hele agenda vol met afspraken en ik had nauwelijks tijd om afscheid te nemen van Astrid. Tegen vier uur kwam Ingrid de salon binnen en ik hoorde mijn personeelsleden, dit zijn drie meisjes in de leeftijd van 20 tot 25 jaar, tegen elkaar zeggen dat die meid niet spoorde. Een vaal witte trui op een verschoten rode broek en het haar weer in de traditionele paardenstaart, geen enkel spoortje van make-up en een paar versleten gymschoenen, terwijl er buiten enkele centimeters sneeuw lag.

Ze dachten dat het een klant was maar toen ik hen voorstelde aan mijn nichtje wisten ze niet waar ze moesten kijken. Ik vroeg aan Joyce, de visagiste, wat zij vond dat er aan het uiterlijk van Ingrid moest gebeuren en kreeg toen een hele waslijst te horen. Ik besloot toen om Ingrid een totale make-over te geven.

We sloten om zes uur de deur en ik stelde Ingrid voor om eerst ergens iets te gaan eten. Graag ging ze een keer naar Mac Donalds, dus ik begreep dat ze culinair ook niet wereldwijs was.

We stapten in de auto en reden naar de rand van de stad waar een vestiging van deze fastfoodketen zat. Ze genoot van haar big Mac met cola en ik deed ook maar of ik het lekker vond.

Daarna zijn we terug naar huis gereden, de auto geparkeerd en de stad in gelopen. Het was koopavond voor kerst en gezellig druk op straat. Ik zag diverse mensen, die ik ken, naar mij kijken, wie heeft Peter nu toch in godsnaam mee de stand ingenomen, maar daar zat ik niet mee.

We gingen recht naar Coolcat en daar vertelde Ingrid dat ze er nooit binnen ging want het is er veel te duur en van haar moeder had ze tien euro gekregen om voor iets voor de moeite te kopen. Ik sleepte haar bij wijze van spreken de winkel in, liepen naar het rek met gala jurkjes en liet er haar enkel passen totdat we iets hadden, waar ze, als er iets aan haar uiterlijk gebeurde, uitzag als een prinses. Bij de spijkerbroeken hadden we er al gauw een paar te pakken,.

Ingrid wist niet maar ze het had. Natuurlijk had ik dit van te voren met Astrid besproken en die had allen geantwoord: Terug thuis zei ik tegen Ingrid dat we nu naar de salon gingen, die naast mijn huis zit, en dat we wat aan haar uiterlijk gingen doen. De meid wist niet waar ze het had. Ik vroeg haar alleen een oud T-shirt met broek of jurkje aan te trekken, dat eventueel bij het het wassen van het haar vies kon orden.

Ik wist toen nog niet dat ze dit letterlijk op zou vatten en dus alleen een katoenen zomerjurkje aan had. We gingen naar de salon en ik liet haar plaats nemen in een kapstoel, zette er de wasbak achter en maakte de staart los. Haar zachte haar viel ongelijk achterover. Shampoo erin en flink wassen, verschillende keren uitspoelen en daarna even de droogkap erop.

Ze moest recht gaan zitten en ik zag dat er wat water over haar jurkje was gelopen en dat haar tepeltjes stijf stonden. Voor een meid van 16 had ze al een behoorlijke cup borsten.

Uiteraard had ik dit al bij Coolcat en Livera opgemerkt. Ik begon haar te knippen en vroeg of ze de staart wilde bewaren of dat ik die met de rest van de haren weg kon doen. Ze keek me verschrikt aan, maar ik had die staart al in mijn handen en er was geen weg terug meer.

Wat zal mijn moeder hiervan zeggen zei ze verschrikt, maar daar zat ik niet mee. Toen ik aan haar teennagels begon schoof ze iets verder naar voren over de stoel en zag ik wat schaamhaar onder haar jurkje uit piepen.

Ik deed of ik niets zag en begon aan haar teentjes. Intussen was ik een gesprek begonnen over school en vriendjes op school. Verlegen vertelde ze dat ze op school door iedereen genegeerd werd en dat ze nog nooit een vriendje had gehad. Ook uitgaan zat er niet in, haar ouders hebben daar geen geld voor en haar moeder vind haar nog te jong. Zelf was haar moeder op haar 16de al zwanger van mijn broer, dus daar wilde ze Ingrid voor behoeden.

Ik vroeg haar, onder het polijsten van de nageltjes door, wat ze van sex wist. Haar antwoorden waren nogal ontwijkend en langzaam maar zeker hoorde ik dat ze wel eens stiekem een verhaaltje op internet had gelezen in de bibliotheek, maar een meid die wist waar Abraham de mosterd haalt was ze beslist niet.

Ik liet het daar maar bij en zei dat het nu bedtijd was en dat ze morgen een van die nieuwe spijkerbroeken aan moest trekken met een bloesje van de zaak, zodat ze dan wat werkjes kon doen. De dag begon en de meiden vroegen me wie die totale remake van Ingrid had gemaakt.

Voor de salon open ging had ik nog wat rouge op haar wangen gedaan, een beetje lipstick en het haar golvend uigekamt. Ze straalde met dit nieuw uiterlijk. De hele dag was ze behulpzaam in de salon en regelmatig zag ik een van de meiden met haar smoezen, waarna ze een kleur kreeg en snel de andere kant uit keek. Die middag sloten we om drie uur, ik gaf de meiden nog een kerstgratificatie en wenste ze prettige kerstdagen toe.

Met Ingrid ging ik nog snel bij Albert Heijn kerstinkopen doen en tegen vijven zaten we gezellig in de huiskamer. De kerstverlichting brandde in de boom en ik had voor haar een glaasje sekt ingeschonken. Dit had ze nog nooit op en mocht van haar moeder geen alcohol drinken. Je bent nu hier en ik moet voor jou zorgen, dus laten we er samen iets leuks van maken had ik haar geantwoord.

Langzaam nam ze een slok uit haar glas, wat door haar nieuwe look haast iets senssueels had. Plotseling begon ze weer over het gesprek van de vorige avond waarbij we het over vriendjes en sesx hadden gehad. Ze vroeg me waarom we geen kinderen hadden. Ik besloot haar eerlijk te antwoorden en vertelde haar dat Astrid, toen we verkering kregen, direct had verteld dat haar carriere als divisiemanager belangrijker was dan het hebben van kinderen en dat ik me er bij moest neerleggen dat we er dus geen zouden nemen.

Ingrid keek mij met vreemde blik in haar ogen aan en vroeg toen of ik geen kinderen had willen hebben. Natuurlijk had ik graag kinderen gehad maar ik had haar wens gerespecteerd en dus hadden we geen kinderen. Hiertegen had ik geen enkel bezwaar. Een kwartiertje later kwam ze de kamer weer binnen in de zijde badjas van Astrid, die strak om haar middel dichtgeknoopt was. Ze ging tegenover mij zitten en een andere look en ze verwachte, zoals ze zei, dat de jongens na de kerstvakantie misschien wel interesse in haar zouden krijgen.

Ze vroeg me op de man af of ik het haar wilde leren. Ik stond hier afwijzend tegenover, maar toen ze haast smekend vroeg het toch te doen zodat ze er bij een eerste afspraak als een groentje bij zou staan ging ik overstag en nodigde haar uit naast mij op de bank te komen zitten. Ik sloeg een arm over haar schouders en trok haar langzaam naar mij toen. Onze lipten raakten elkaar, maar ze hield ze stijf tegen elkaar gedrukt.

Mijn tong perste ze even later uit elkaar en vond haar tong. Verschrikt trok ze terug. Ik vertelde haar dat dit tongen ws en dat ze mee moest werken. Korte tijd later lagen we uitgebreid te zoenen. Ze vond het heerlijk. Zonder er verder bij na denken gleden mijn handen omlaag en streelden door de badjas heen haar borsten. Ik voelde de stijve tepeltjes door de stof heen priemen en hoorde Ingrid verheerlijkt kreunen. Verschrikt stopte ik abrupt met strelen en ging bij haar vandaan zitten.

Waarom stop je nu vroeg Ingrid me het was zo lekker! Je bent mijn nichtje en dit kan ik niet maken, je bent nog maagd en weet ik wat zei ik haar verschrokken. Je wilde graag kinderen en ik wil de moeder van die kinderen zijn was haar antwoord en ze trok de riem van haar badjas los den liet die van haar schouders glijden. Voor mij stond een prachtige jonge meid met volle borsten en een kaal geschoren kut.

Ik keek naar haar en ze zei: De meiden op de zaak hebben me geholpen bij het scheren van mijn schaamhaar. Dus daarom stonden die zo te smoezen en mijn kant uit te kijken. Ze kwam naar mij toe en ging op mijn schoot zitten.

Haar hand gleed naar de gulp van mijn broek en ze voelde mijn stijve lul. Heftig begon ze me te zoeken.