Oudevrouwenneuken sex almere

.

Zwarte meesteres gangbang zondag

Nu zij weg zijn en er anderen voor in de plasts zijn gekomen, zie je de club vernderen van parenclub in bordeel. Er vindt op grote schaal betaalde sex plaast. Neem bijvoorbeeld die vrouw met lang donker hasr, welke vaak in Tarzanrokje rondloopt en er iedere dag is.

Zij is blijkbaar de tophoer van de club, maar als je er nasr vrasgt en de regels er op naleest is prostitutie verboden, jaja! Verder is het restaurant bagger, kwaliteit van het eten is echt slecht! Onze hond krijgt vaak nog beter te eten, echt wasr en dexe wordt beslist niet verwend!!

Ook het sperma in het zwembad en hottub is goor, de randen van deze twee attracties zijn echt zo goor en vet, dat je deze niet aan durft te raken. Mijn vrouw is al twee keer geconfronteerd met een vaginale schimmelinfectie, na bezoek van deze club. Kwam niet doir de sex, want zoals zo vaak, liepen er alleen bijaarden rond, in vieze witte onderbroeken met gulp, deze mannen worden dan ook weer voor een muntje klaargemaakt.

De handdoeken zijn soms op, en worden ze gewassen, dan doen ze dat volgens mij alleen in water, want ze stinken gewoon en ruiken beslist niet fris. Ook hebben wij, net zoals velen, kritiek op de tijgerprint bedovertrekken, deze stinken ook en zijn vask nat van de voorgangers.

Verl gehoord srgument is, dat dit door de bezoekers zelf wordt veroorzaakt en de club dasr niets aan kan doen! Een misvatting van de eerste orde, de club moet voor hygiene zorgen, in dit geval geen stoffen overtrekken, maar bv latex, dan kan kan het personerl het makkelijk schoon houden. De prijs is verhoogd en daar krijg je echt niets extra's voor terug, behalve sterke drank, en daar zitten we echt op te wachten, want we komen allemaal met het OV!   We werden heel vrolijk en enthousiast ontvangen door de eigenaar en na betaling begeleid naar de kluisjes.

Na het omkleden eerst even in de bar kijken, op het eerste oog ziet het er allemaal goed uit, sfeervol, gezellige mensen en ook de mannen die aanwezig zijn dringen zich niet als een stel geile honden aan je op. Voor gezellig en laagdrempelig contact moet je echt hier zijn!!!! Wij hebben een hele leuke avond gehad ;-   Maar als je wil gaan zitten aan de barkrukken is het leer hiervan wel erg versleten en dus niet meer hygiënisch verantwoord, dat is overigens van toepassing op bijna al het overige meubilair.

In het hoofdgebouw ziet alles er redelijk goed uit, maar in de bijgebouwen heb je het idee dat je op een bouwplaats loopt je weet wel, bij verbouwingen in openbare gebouwen heb je vaak van die sluisjes van houten platen met goedkope vloerbedekking van 3 mm op de vloer zodat mensen ongestoord door de bouw kunnen lopen de kamers daarin tegen zijn wel netjes en lijken ook schoon te zijn. Ik zeg "lijken" schoon te zijn omdat de wateractiviteiten echt te ranzig voor woorden zijn dat je haast niet kunt geloven dat de rest in het gebouw wel echt schoon is.

  Het water ruikt muf, je ziet schimmel aan de randen en wij hebben gesproken met vaste klanten die het bord van "geen sex in het water" als volgt omschreven:     Dus, als je niet komt om ff lekker te bubbelen, en geen smetvrees hebt want alles lijkt schoon te zijn, maar ik heb dus mijn twijfels is dit een leuke club om te bezoeken.   Veel plezier met jullie geile avontuurtjes!!! Wij willen graag een man erbij voor triosex en die lopen er maar het is ook weer niet zo dat je wordt opgejaagd zoals bij andere clubs.

Ze doen hun best om alles te verbeteren en regelmatig worden we aangenaam verrast met nieuwe ruimtes. Ik ben het wel eens dat ze het eten iets mogen verbeteren als je het vergelijkt met andere clubs. Hygiene is altijd lastig, bij een drukke avond kan het soms iets minder zijn, maar ook dat zien we bij andere clubs.

Toch kunnen wij deze club aanbevelen.   We vinden het DE club voor ons, altijd gezellig, gezellig personeel en alles goed geregeld.   Nu hebben we onderstaande ervaringen zitten lezen en kunnen het met de negatieve ervaringen toch echt niet allemaal eens zijn.   Er zijn veel mensen die kritiek hebben op de eigenaar, maar wij vragen ons af of die mensen wel echt weten wie de eigenaar is?

  Zo zou hij boos achter de bar hebben gestaan, personeel afzeiken en flink aan de drank zitten.   Die man is de vriendelijkheid zelf, wij hebben hem nog nooit achter de bar zien staan, laat staan dat we hem ooit alcohol hebben zien drinken.   Wat de gastvrijheid betreft, hebben wij het ook altijd goed naar onze zin, en dan maakt het niet uit wie er bijvoorbeeld achter de bar staat.   Altijd gezellig en in voor een leuke babbel.

  Het restaurant is misschien iets aan de kleine kant, om het een restaurant te noemen, maar vergeet niet dat je er wel kunt eten als je daar behoefte aan hebt en dat het allemaal bij de prijs zit inbegrepen.   Ook de hygiëne is een veel besproken onderwerp.   Het zou allemaal niet hygiënisch zijn, vaak geen handdoeken, kamers zijn vies en je moet de tisseus en handdoeken van de voorgangers opruimen.

  Als de bezoekers er nu eens zelf niet zo'n zooitje van zouden maken, zou het inderdaad een stuk hygiënischer zijn, maar daar kan je de club niet op aanspreken vinden wij.   Het zijn de bezoekers die niet één, maar gelijk een hele stapel handdoeken meepakken.   Het zijn de bezoekers die de boel onder smeren.

  En het zijn de bezoekers die zo netjes zijn om hun eigen tisseus en handdoeken achter hun reet laten liggen.   Er wordt verschillende keren per avond langs alle kamers gegaan en de manden met handdoeken opgehaald [ja mensen, die manden zijn ervoor om je gebruikte handdoek in te gooien] en vervolgens gewassen, gedroogd en weer aangevuld in de club. Dat de kamers eventueel smerig zijn, is natuurlijk ook weer te danken aan de hygiëne van de bezoeker.

  ZIJ zijn het die de boel smerig maken en je kunt niet verwachten dat er iemand van het personeel klaar staat met een doekje een een flesje glassex, om de boel gelijk schoon te maken, wanneer er mensen uit een kamer komen.   En uit ervaring weten we dat dit nu eenmaal in iedere club hetzelfde is.   Er is sinds vorig jaar inderdaad het één en ander veranderd en zoals wij dat ervaren zien wij het wekelijks stukje bij beetje steeds beter, leuker en gezelliger worden.

  Er zij n atuurlijk altijd mensen die de veranderingen niet zien, of vinden dat het allemaal anders zou moeten, maar dergelijke veranderingen gaan nou eenmaal niet in één dag.   Dan is er nog een opmerking over het toegangsbeleid en dan met name de leeftijd.

    Even kort samengevat,   Vriendelijke eigenaar, die er alles aan doet, o.   Partyplayers is geen drugshol, je wordt al op de vingers getikt als je een jointje probeert te draaien.   Partyplayers is gezellig, met vriendelijk personeel, schoon, met een restaurant, waar je toch nog even lekker kunt eten, als je trek hebt.   Gemoedelijk en familiaire sfeer, waar je je [zeker als beginnende swinger] snel op je gemak voelt en niet, zoals bij vele andere clubs, bijna gelijk anngerand wordt zodra je binnen bent.

Een woensdag, zal wel rustig zijn dachten we. We arriveerden om Voornamelijk stellen maar ook heren niet echt ons ding. Geen last van gehad. Lekker gerelaxed en leuk stelletje uit utrecht ontmoet. Eten was okay voor de prijs die je all in betaald 35 eu per stel is niet echt duur.

  Jammer adt we niet wisten dat je op woensdagavond tuissen Werd daardoor nog drukker. Was gezellig en doen we nog een keer. Wat ontzettend gezellig en geil hebben we het gehad.

Hele avond goede muziek: Vriendelijke personeel, schone kamers, voldoende handdoeken en condooms. Geen opdringerige mannetjes, wel hele mooie en actieve stellen! En dit allemaal voor NOP. Wij zijn vaste klant! Veel mensen in kleding, geen of slecht eten, trage bediening omdat de barkeeper ook de deur moet doen en vaak daar blijft staan praten.

De kinkyparadise feesten zijn echt TOP. Druk, veel actie, geen opdringerige mannen. Vlotte bediening aan de bar. Andere dagen zijn wel rustiger. Ook dan genoeg actie. Overal condooms en rekken vol met schone handdoeken. Bij aankomst zijn alle kamers netjes voorzien van een aantal condooms en liggen er al schone handdoeken klaar: Door de kleinschaligheid van de club en het feit dat het niet heel druk was, was het minder spannend dan verwacht.

Veel alleengaande mannen, en weinig actie. Aardig personeel, flesje water mee voor onderweg, dat was prima. Geen eten genomen, lokte me niet echt en er mag wel iets meer uitgegeven worden aan een goede droge witte wijn!

  Al met a een leuke eerste ervaring, maar ws niet voor herhaling vatbaar in deze club.   Ons zien ze daar niet meer. Ook wel eens in andere clubs geweest, maar sinds wij Party Players hebben ontdekt, is dit onze club numero uno. Wat een gezellige en gemoedelijke club. Het is gewoonweg thuiskomen voor ons. Sinds onze eerste keren zien wij het alleen maar drukker worden. Telkens verrassende verbeteringen in de club.

Heerlijke keuken, regelmatig gaat men met hapjes rond. Geen opdringerige mannen en veel stellen en af en toe een vleugje BDSM en leuke thema-feesten. Zij is gewoon een hoer. Er loopt er nog eentje rond daar. Donker met hoedje op. Ons zien ze daar nooit meer. Het date my wife concept is omgezet in "date for Fun" echter is het hetzelfde gebleven, dwz dat er vrouwen zijn hoeren die per beurt met een man een muntje krijgen, er zijn vrouwen die met meer dan 10 muntjes langs de kassa gaan en per muntje een bedrag van ca.

Als je er naar vraagt zegt men dat prostitutie niet wordt toegestaan, echter is de praktijk anders! Ook is de toegangsprijs verhoogd met als argument dat de klanten er ook meer voor zouden krijgen, zoals beter eten en drinken, het enige is dat nu ook sterk alcoholische dranken incl.

Het eten is echt slecht, er is bij een lunch alleen een droog broodje met karig beleg, heb je mazzel, dan kun je nog een krentenbol scoren. De warme hap s-avonds willen we niet eens bespreken. Ook worden de mannen afgekloven in de hottub, zodat hun sperma rijkelijk in het water wordt gespoten, lijkt niemand te interesseren, zeker de dame s in kwestie niet, want dat is weer een muntje, kassa!!

Ook op de bedden liggen leuke tijgerprint overtrekhoezen, deze ruiken beslist niet naar een fris geurig wasmiddel, evenals de handdoeken!! Ook ruikt het riool nog al eens erg sterk, dit hebben wij diverse keren mogen ervaren. Weer een muntje extra!!! Een jonge vent die de boel runde en er echt niets van snapt. Mensen wat zonde van onze nacht. Veel drugs en drank en eigenlijk mag het de naam club niet dragen.

Een veredelde hoerenkast vinden wij.   Dat is wel anders geweest. Eindelijk was het weer een club maar sonds de laatste maanden weer veel verandering in prijs en personeel en dat merk je gelijk. Erg jammer waar zijn de mensen gebleven die deze club in de lift brachten? Nu zijn er mensen weg vanuit de leiding en doet de eigenaar het zelf met een man van hotel airport lelystad.

De een is echt zenuwachtig en beter als gast, wat hij ook nog steeds is. De andere is de eigenaar die zelf dronken bezig is met van alles behalve het zorgen voor ons. Je kan er als stel wel lekker geld verdienen. Je kan dagelijks muntjes verdienen en die tegen vergoeding inleveren aan de uitgang.

Of het allemaal mag weten we niet, maar wel interessant om geld te krijgen voor seks zonder voorwaarden. De club is prima, maar er lopen veel dames te jagen op mannen. Ze krijgen dan een muntje en kunnen dat inwisselen. Ik vind het niet erg om aangesproken te worden door een dame, maar blijkbaar gaat het enkele dames alleen om de muntjes. Volgens mij worden ze betaald, want iedere keer als ik kom zie ik wel dezelfde dames. Verder achter de bar regelmatig niemand te zien.

Afgelopen keer 7 personen aangekleed aan de bar, waarschijnlijk bezoek van de eigenaar. Dat kan absoluut niet, neem ze dan even apart. Het grote bad was afgesloten en eten was om half zeven al op..   Hebben het egzelliog gehad. Voor ons nieuw dat er ook mannen alleen waren , maar geen last van gehad.

Leuk stel ontmoet ebn daar de hele avond mee opgetrokken. Restaurant redelijk en all inclusive.   We waren er om Voor entreeprijsje van 50 eu goeie deal. Zijn daar zaterdag geweest. Prima Dj dat wel. Veel goede dingen over gehoord. Wij vinden het niks. Geen gastvrij onthaal maar een drugshol met een stuk of 25 tot 30 stellen. Zonde van ons geld geweest en gaan nimmer meer.

Oordeel zelf en geloof ons vooral niet. Laatste verbouwing een succes, vooral de baden. Vroegen ons de laatste keer wel af waar de gloty home kamer zich bevindt.

    Wij kunnen altijd heerlijk met elkaar spelen in PP. Mannen ook niet opdringerig. Ja gluren is logisch toch en als een man met zichzelf gaat spelen als we in de sauna zitten is ook logisch.   Maar nee is nee en zo hoort het ook. Op zaterdag betaalde je 45 euro, couples only.

Gisteravond bleek dat de eigenaar het roer heeft omgegooid. De 'support medewerker' is aan de kant gezet en nu betaal je 80 euro op de zaterdag.

Entree op de andere dagen is op dit moment niet bekend want de site is offline omdat ze naar een andere host moeten.   Het blijft een leuke club met een gezellige familiaire sfeer maar deze prijs op de zaterdag is in verhouding te hoog.

Indien er 50 stellen zouden zijn was het goed, die zijn er helaas bij lange na niet op een gewone zaterdag. Veel klachten over de entreeprijs waren er gisteren. De club is heel erg opgeknapt, leuke en spannende plekjes en voorzien van stijl en klasse. Wat echter een domper was, dat de eigenaar mijn vrouw aansprak dat als ze met andere mannen sex zou hebben ze ook mee kon doen aan date my wife. Dan kon ze wat verdienen. Het voelde als een koude douche en mijn vrouw was beledigd dat ze gezien werd als een hoer.

Jammer dat er blijkbaar niks verandert is. Het personeel is onverzorgd en toont geen interesse. Het eten is erg smaakvol. Goede ontvangst echt druk, dat hebben wij wel anders gezien, en gezellig personeel. Binnen enkele maanden is deze club omgebouwd tot een leuke parenclub. Dat is onze mening. Speciale dank aan Don en de andere collegas die het echt een gezellige dag maakte. Wij raden iedereen aan zelf eens een kijkje te nemen. Zelf gaan wij zeker terug op de zondag wat een dag. Erg rustig in verband met vakantie, maar super avond gehad.

Zeer vriendelijk personeel kan sommige commentaren hieronder dus niet bevestigen dat te alle tijde in is voor een praatje, uitleg of een grapje. Mooie ruimtes met in iedere kamer condooms, handdoeken en tissues. De keuken is niet bijzonder, maar het vlees is goed en wat je krijgt.

Drinken en eten is namelijk inclusief en daarom is een avondje van 40 euro voor twee personen gewoon goed.   Wij komen zeker terug. Mooie club, prima faciliteiten en leuke kamertjes. Was, voor een zondagavond, redelijk wat volk, maar helaas weinig actieve stellen.

Hebben afgelopen vrijdag een superdag gehad tot de late uurtjes. Werkelijk alles in orde. Leuk personeel en een gevoel van welkom zijn. Erg mooi geworden daar.   - Handoeken bijna tot niet aanwezig!   - Sanitair mag wel is grondig worden schoongemaakt!   - Spiegels op de kamers zit onder de viezigheid.

  - Het eten valt erg tegen  - Ook het personeel vinden we niet representatief..   - We missen het gevoel van:   Kortom voor ons niet meer! Wij waren jaren niet geweest en hebben ons ogen uitgekeken. Wat een mooie zaak. Super gastvrij waren de dames en gezellige grappenmakende gastheer.

Tot een volgende keer! Van binnenkomen tot weggaan een echt gevoel of je bij bekende bent. Grote club, goede rondleiding door een gastheer, veel dingen zoals sauna, electriek en houtgestookt, een grote soort zembad met waterval en stroming, een disco met gezellige hoekjes en eigen bar, maar liefst drie barren in de club, veel kamertjes en super aardig personeel.

In het restaurant was het genieten, de dame die de keuken deed kwam zelfs vragen of alles naar wens was. De bardames niets dan aardig en de man aan de muziek die een soort vliegende keep gastheer vertolkte was ronduit goed voor een fijne huiselijke sfeer.

Toen we weggingen vroeg de dame of alles echt naar wens is geweest en bedankte ons voor het bezoek. Dat is lang geleden dat iemand dat deed. Wij vinden het zeker de moeite waard om opnieuw te gaan en hopen dat we vrijdag tijd hebben dan gaan we zeker weer genieten daar.

Het eten was die dag zeer slecht zat geen kreek of smaak aan, handdoeken en condooms ver te zoeken. Heel jammer allemaal aan de ene kant doen jullie heel erg je best om er wat moois van te maken maar hoor van heelveel mensen deze klachten. Probeer er wat aan te doen zodat iedereen een gezellige middag heeft.

We krijgen het idee dat het alleen nog maar om de feesten gaat. Voor mij zeker herhaling. Zowel het stel aan de bar als de mensen waarmee ik contact had. Heerlijk en gratis gegeten een lekker ontspannende dag. Kregen een koud flesje water toen ik wegging. Normaal schrijf ik niks, maar wilde dit toch een keer doen.   Na een afwezigheid van ons als stel van ruim 3 jaar zijn we voor het eerst weer naar Party Players geweest op een zondag.

De club is totaal verbouwd en voor ons bijna niet meer herkenbaar.   We zijn vandaag een paar oud-bekenden tegengekomen en het leek erop alsof we nooit weg geweest zijn.   De warmte en gezelligheid nu eindelijk duidelijk is dat er een vast beleid lijkt te zijn gekomen is een reden te meer om zelf eens een kijkje te nemen of die oude warme gezelligheid voor iedereen zo is.

  Ons is het super prima bevallen en zullen zeker weer vaker de dijk over gaan. Personeel vriendelijk heerlijke spa en buitentuin er was een bbq en tot savonds gedanst op de muziek. Oergezellige muziek en erg gastvrije mensen aan de bar. Er worden veel dingen vernieuwd en opgeknapt en heb weer nieuwe mensen ontmoet. Jarenterug waren we vaste klant. Toen werd het slecht en gingen we niet meer. Nu op aanraden weer geweest en echt leuk gehad.

Leuke mensen met gevoel voor klant en medemens. Veel nieuwe dingen gezien en erg verbeterd. Tijd zitten praten met een man in de tuin tijdens een peuk die me vertelde dat dit door gaat zetten en ze echt klantvriendelijk en scherpe prijs willen. Goede feesten en geen ellende en smeer. Het woord redhot werd door iedereen aan meegedaan zo ook het personeel was volledig in rood.

Wij komen zeker weer. Wij hebben niets gemerkt van ongezellige barvrouw. Integendeel oergezellige mensen die tijd voor je hebben en ons een erg welkom gevoel gaven. Bedankt en tot de volgende keer dames. Uh, dat geld zeker ook voor de andere personeelsleden hoor. Erg welkom gevoel gehad en dat is voor ons de reden om volgende keer weer te komen.

Wij gaan zeker vaker. Maar enkele puntjes moeten beter worden. Een bardame met piercings, zwart jurkje, erg slank, mag wel eens leren lachen. Een ander dame van rond de 40 met half lang haar was zeer vriendelijk, super!!! Handdoeken en condooms waren vaak moeilijk te vinden, veel te weinig. En op enkele plaatsen mag de kachel wat hoger staan.

Het restaurant is prima, maar de bakplaat en afzuiging absoluut afgekeurd, gewoonweg vies. Maar dubbel en dwars is deze club de entree prijs waard. Steeds weer nieuwe aanpassingen en verbeteringen. Moderne uitstraling van deze tijd en er word rekening gehouden met de crisis en passen hun prijzen hier op aan. Personeel is leuk en vakkundig. Geschikt voor startende swingers, de ervaren swingers maar ook voor gelegenheidsstellen die eens niet naar een hotel willen.

De vorige keer was 22 november eerste couples-only zaterdag. Afgelopen zaterdag keken we hun website: Dat was voor ons de reden om naar Lelystad te gaan: Een heerlijke relaxte avond gehad. Er hangt nu een leuke sfeer. Verder in de warme hotpoule geweest: Er is sinds november alweer het een en ander verbouwd. Het ziet er steeds mooier uit. Voor ons een leuke club. En dat voor maar 40 euro, inclusief drank en eten! Het is een mooie nette club met mooie kamers en leuke hoekjes. Het was wel wat jammer dat het nogal rustig was.

Maar met de stellen die er waren was het toch heel gezellig. Wij zijn geen swingers die willen ruilen maar vinden het spannend om naar andere te kijken en bekeken te worden door stelletjes. Met al die leuke hoekjes overal is dat goed gelukt. Er waren wel wat mannen alleen maar daar hadden we geen last van.

Het is er schoon en netjes. Wij gaan zeker nog een keer. Een leuke avond uit voor 40 euro de 10 euro voor de borg voor de sleutel, hebben we fooi gegeven.

Het lijkt mij duidelijk dat dit uit een hoek komt van ex personeel die hier ook voor de vorige eigenaar heeft gewerkt, zowel in groningen als lelystad. In beide tenten hebben zij ontslag gekregen en zijn hier niet zo blij mee. Ze willen zelf graag verder in deze branche maar dat lukt schijnbaar niet dus kraken ze deze tenten af en maken de mensen zwart omdat ze niets verder komen.

Ze zijn niet voor niets uit bepaade tenten vetrokken en dit niet uit vrije wil, ik begrijp dat ze zo nu en dan wel eens de eigenaar uit de brand helpen, mischien dat het zo wel minder opvalt dat ze je eigenlijk zwart willen maken, puur en alleen uit afgunst!!!

Ik zou als eigenaar niet zomaar je personeel vertrouwen en en je ogen er voor sluiten want de vijand zit altijd dichter bij dan je denkt! Dus eigenaar deze personen die zich uitgeven als personeel en vriend niet te veel vertrouwen aangezien ze niet al te positief over beide tenten pp en sd spreken! Er valt ook genoeg vuile was van deze personen buiten te hangen! Was voor ons de eerste keer daar maar hebben wel vaker andere clubs bezocht. We werden hartelijk ontvangen en ook dame aan de bar was zeer vriendelijk.

Vonden het van binnen echt een hele mooie club met veel leuke en mooi aangeklede ruimtes Wij vonden het jammer dat het er niet druk was was ook avond voor stellen alleen en was eigenlijk geen sfeer. Ook afknapper was meneer achter de bar die dacht dat ie wel heel populair was. Al met al scoort deze club toch wel voldoende van ons maar dit dan door de ambiance en voor de prijs 30 euro hoef je het ook niet te laten.

Mede door de nieuwsbrieven, mensen die we kennen en de verhalen over een promo stel hebben we de stap gewaagd. Veel veranderingen leuk gedaan. Alleen de oude gewoontes van het zelfde personeel en eigenaar met vrienden zijn ongewijzigd. Wij gaan er niet meer heen. Een soort bank in de tuin met een combinatie van vaste gasten en eigenaar die er vrolijk op los feesten onder invloed van? Overal word gerookt en geblowd? Dat is niet ons ding.

Zonde want het ziet er goed uit en de entree bar en het personeel daar was erg lief en gezellig voor ons. We gaan voorlopig niet meer. Zijn benieuwd naar meningen van andere mensen. Wauw, wat een veranderingen zeg!

Ze timmeren flink aan de weg, nu zijn er mooie nette toiletten, meer kamertjes die ook leuk ingericht zijn. Sommige kunnen op slot, andere niet. Er is een nieuwe bar bijgekomen en de grot is helemaal verbouwd. De eigenaren lopen er ook een stuk vrolijker bij dan een poos geleden.

Het is Echt een mooie club nu. Dan blijven de kansloze heren namelijk buiten en dan is het binnen ge il zellig druk. Wat ik hier op schreef is gewoon een objectieve reactie. Het is een mooie gelegenheid en het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Als het eerst anders was En zoals ik ook schreef vonden wij het jammer dat er niet meer stellen waren.

Jammer voor ons maar ook jammer voor de eigenaar. Wij hebben verder geen belangen bij de club hoor. Dus voor iedereen die een slechte ervaring heeft of twijvelt aan onze mening! Of mischien zelf van PP?

Want wij ervaren het niet als druk eerder rustig. PartyPlayers blijf luisteren naar de klant en de rokende vent in de tuin, wie het was weet ik niet meer, maar zag het eerder hier ook al.

Ook wij hebben even met hem geklept en met barbediening erg gezellig. Wij kunnen zaterdag niet maar komen nu op de vrijdag eens kijken. We hadden op deze site vooraf de reacties gelezen en die begonnen heel positief maar meer naar beneden zeer negatief. De club heeft de kritiek vast aangegrepen want alle negatieve dingen kloppen echt niet of niet meer. Het was een gastvrij onthaal, aardige bediening zonder telefoons aan de oor en hard aan het werk en het was er schoon en netjes.

We snappen niet dat het er niet drukker is maar dat kan heel goed te maken hebben met een negatief imago. Poets dat maar eens weg. Wij hadden samen in ieder geval een hele gezellige leuke avond en er waren leuke stellen varierend in leeftijd van 20 tot 55 en een paar mannen alleen.

Voor ons drie keer een 10 we hebben er niet gegeten dus daar hebben we geen mening over   Een prima prijs-kwaliteit verhouding! Heel mooi ingericht, we waren blij verrast. Lekker eten, schoon, sauna en baden, echt superleuk en schoon. Aardige mensen en niet duur ook. We komen weer graag. We waren er vorige week zaterdag en hebben het echt helemaal naar onze zin gehad. Leuke mensen ontmoet en Tot gauw dus maar weer.

Leuke dame aan de bar en een top rondleiding gehad door de tent. Was al met al groter dan we dachten. Maar erg leuk en wij gaan komende zaterdag weer eens kijken. Tot dan als jullie dit lezen partyplayers. Dit na eigenlijk altijd negatieve dingen gehoord te hebben.

Lekker druk en veel doeners. Leuke bardame die tijd had voor een gesprek. Enige minpuntje was dat het in de tuin koud was, maar het weer kan niemand beinvloeden. Super gezellig en gaan er zeker weer heen! Was een verademing, zeker als ik denk aan ons laatste bezoekje.

Kwam een leuke kennis tegen en ook die deelde mijn mening. De tens is opgesmukt met leuke plekken super scherp in prijs en erg gezellige dames aan de bar. Er stond en brunette en een blonde dame die beide zorgde voor een goede sfeer. Later op de avond kwam er een gastvrije vent bbij die ons tot het laatst het gevoel gaf welkom te zijn. Het flesje water wat ik hier lees, kregen wij ook mee is een hele geslaagde dag geweest. Zaterdag weer eens kijken samen met vrienden.

Voor de dames was er een loting voor een diamantje en we kregen op het einde een goed gevulde goodiebag mee.

Wij gaan vanaf nu iedere maand naar deze avond. Mooie zaak, leuk personeel en alles goed verzorgd. Er was een vipruimte gemaakt waar de mensen daar in zich erg vip voelde Vervolgens zien we de eigenaresse die volgens ons iets te veel ophad waardoor ze een hele onprofessionele show op voerde waar iedereen zijn vraagtekens bij had. We komen bijna om de 2 weken naar Lelystad maar denk dat we nu het ff gezien hebben. Hygiëne en klantvriendelijk heid door het barpersoneel was perfect!

En voor de prijs verhouding was het super! Naar later bleek was dat de eerste couples-only avond,. Een hele leuke avond met heel veel paren. Gezellige ambiance met twee bar's met elk hun eigen muziek.

Bij het dans gedeelte draaide een D. Bij de andere bar draaide meer rustige muziek. We hebben samen genoten ook in de houtgestookte sauna en hotpool. We begrijpen absoluut niet de vele negatieve reacties van deze site. De nieuwe eigenaar doet enorm z'n best om de club op te bouwen, onze complimenten hiervoor.

Je krijgt van de eigenaar en z'n vrouw veel aandacht en met een warm gevoel verlaat je het terrein. Voor 30 euro per paar, gratis drank, lekker eten en gebruik maken van alle faciliteiten, waar vind je zoiets? Wij komen zeker weer terug! Moet zeggen dat doen we vaker vanaf nu. Gezellige mensen, veel stellen kan nog wel wat meer en enkele leuke mannen, Mannen waren er niet veel, maar er hing een sfeer die super lekker te noemen is. De dame aan de bar was gezellig, de hapjes in overvloed en lekker en er was een gastheer die voor iedereen even aandacht had.

Waar krijg je dat nog. Wij gaan zeker weer. Moesten een stukje rijden maar het was de moeite waard. We kwamen aan op lunch tijd dus na zo een rit lust de innerlijke mens ook wel wat. Er stonden heerlijke broodjes klaar. Na de heerlijke lunch. Alles overtrof onze verwachtingen. Vriendelijke ontvangst door een leuk stel, die na een rondleiding door alle nieuwe dingen, ons echt tot de laatste minuut het gevoel gegeven hebben welkom te zijn.

Bij vertrek nog een drankje mee voor de terugweg en een knuffel. Wij zijn zeker weer van de partij hier. Het feest Kinkyparadise kende we al van hen, maar nu ook pleasuredome en crazy saturday, eindelijk is de club daar weer op stoom.

Hopelijk lezen ze onze reactie, wij zijn echt blij verrast! Mijn vriendin en ik vinden het een prima club. Komen er enkel door de week dus weten niet wat er in het weekend gebeurt. Volgens recensies is het dan meer een bar zonder seksuele activiteiten. Ja volgens de recencies dus. Wij vinden het prettig dat in ieder geval één kamer compleet op slot kan. Wel jammer dat je voor enkele speciale kamers die op slot kunnen, moet betalen. Zou ook wel leuk zijn als ook de grote sauna open gaat. In die kleine sauna is het wel heel erg krap als het een beetje druk is.

Wij vinden het jammer dat het bubbelbad niet meer in gebruik is, maar er schijnt een nieuw bubbelbad aan te komen. Er is daarentegen wel een hottube, ook wel leuk, maar wel een beetje klein. Vooral als een aantal mannen ook 'plotseling' gebruik wil maken van het bad als wij er in zitten. Ja dat is wel minder. De club is prima ingericht. De alleenkomende mannen zijn over het algemeen netjes waarbij nee ook nee is.

Wij gaan binnenkort weer naar PP om van elkaar en de sauna te genieten. Ook lekker lounchen met altijd een zekere spanning. Met het restaurant hebben we geen ervaring, dus daar geef ik geen cijfer voor. Super gezellig en zeker voor herhaling vatbaar, erg gezellig en welkom gevoel.

Er zouden zomaar fotos gemaakt kunnen worden. Dus voor het personeel ook verboden, uitzonderingen daar gelaten. Maar das zeker vervelend als ze conitnu met een gsm achter de bar zitten. Alles is helemaal modern opgeknapt en de toiletten zijn echt super! Leuk personeel en de muziek was de hele tijd goed te noemen. Wij waren op een donderdag en vonden de mensen ook allemaal leuk en actief! Wij zijn er diverse keren geweest op verschillende feestjes, het ene is wat meer ons ding dan het andere.

Maar tot nu toe steeds leuke mensen getroffen en lekkere seks gehad, Dat is toch het belangrijkste wat een club te bieden heeft. De dame bij de deur zou wat vriendelijker en gastvrijer mogen zijn. Denk dat het voor de inkomsten ook wat beter is om er iemand neer te zetten die wel met z'n hoofd erbij is. Tot nu toe bijna elke keer voordeliger naar binnen gekomen dan dat de bedoeling is. Toiletten en douches redelijk verzorgd.

Wel af en toe dat de handdoeken op zijn en dat is erg vervelend als je wilt douchen. Zagen ook enkele keren, terwijl wij in het begin van de avond aankwamen, volle manden met gebruikte handdoeken liggen en niet veel in de kasten.

Het eten is meestal redelijk verzorgd. Alleen de bakplaat zou wel eens vaker gereinigd mogen worden tijdens de avond Maar al deze dingen zijn bijzaak. Wij kunnen de PartyPlayers aanraden voor alle kinky, openminded en jong van geest mensen die een leuke en geile avond willen beleven. Werd rondgeleid door een dame en later aangesproken op mijn idee over deze club, was voor mij nieuw maar erg prettig dat ook ik als eerste bezoeker gehoord werd.

Tikkie rommelig nog wel, veel nieuwe dingen. Kom zeker nog is kijken bij die club. De dame achter de bar was zeer onvriendelijk was veel met haar telefoon bezig was zeker belangrijker dan de gasten. De eigenaars lusten zelf ook wel een stevige borrel of een pilletje waardoor de eigenaresse luid en duidelijk aanwezig was dit ter erfenis van meerdere gasten. Het eten was minimaal de grillplaat erg smerig en daar moet je je vlees op bakken.

De kamers stonken gewoon overal lagen gebruikte condooms en vuile handdoeken terwijl het personeel het nog steeds druk had met hun telefoon.

Jammer dat het zo moet zijn de club is groot genoeg om er iets van te maken. Ook in het veleden zijn er heel veel nog andere clubs en clubgangers persoonlijk hier écht zwart gemaakt. Beschuldigd van vanalles wat niet waar is. En dat klopt gewoon niet. Zorg dat als iemand hier iets neer wil zetten dat men zich moet aanmelden en inloggen. Dan weten we ook via het adres wie die smerige berichten er neer zet en zelfs kunnen weigeren. Bedenk ook dat er zoiets als internet-pesten, valse beschuldigingen ed veboden is.

Wordt je er in een ander club uitgezet drugsgebruik en terecht of om een hele flauwe reden dan kun je als je dat wilt hier zomaar vanalles neerzetten.

Dan vinden de meeste mensen een zeer kwalijk punt. Mensen worden met naam en toename, uiterlijke beschrijvingen etc hier besmeurd met valse uitingen. Zelf blijven ze anoniem. Maar met deze site wordt geld verdiend dus die wordt niet zomaar opgedoekt. Als deze site zo kwalitatief goed, is laat de mensen zich dan aan melden en inloggen!

Dan pas krijg je de meest eerlijke menigen. Driemaal is er een vriendelijk verzoek gestuurd of de zaken die nonsens weergeven, en over personeel met naam en toenaam gaan, te verwijderen. Op geen van deze zaken is ook maar 1 antwoord binnen gekomen. Ook worden deze niet gemeld. Nu is er een iets strenger maar zeer net mailtje verzonden, en daar wordt opnieuw niet op gereageerd, tot een van onze collega's dit las. Uiteraard zullen wij gepaste actie ondernemen, waarvan hier, openbaar, akte.

Wij wensen u nogmaals veel succes met uw site. Hier in het openbaar het dringende verzoek om: PartyPlayers  Club Lebaron  Parenclub-Monique  per direct te verwijderen van uw "onafhankelijke" website.

Met vriendelijke groet,  Genoemde clubs. En de eigenaren van de diverse clubs lezen de comments erg goed! Schrijven er zelf ook menige Clubtijd ga door met je goede werk! Onze bezoekers zijn zelf oud en wijs genoeg om de onzin-berichten te filteren, evenals de posts die door de eigenaar zelf worden geplaatst UITERAARD worden geen meningen verwijderd zoals dat vaak wel op de websites van de clubs gebeurd wanneer die te negatief zijn tenzij de commentaren totaal niet onderbouwt zijn, zie de regels       Dreigmail van de eigenaar: Zou u zo vriendelijke willen zijn om zelf, of uw cliënt dringend te verzoeken, de volgende zaken te regelen: Dit is namelijk absoluut niet het geval!!!

Dit is een laatste poging om deze zaak vlot te trekken op een nette en vriendelijke manier. Mocht opnieuw actie of reactie uitblijven, dan overwegen wij clubtijd en aanverwanten in rechten te betrekken. Het kan niet zo zijn dat we tot viermaal toe een net contactverzoek doen als collega's en reactie uitblijft, maar de negatieve nonsens berichten voortduren.

Die wil je nergens tegenkomen. Wij zijn er morgen weer, heerlijk. Hier is geen doorkomen aan, niet te lezen. Wij zijn vrij nieuw in het swingers wereldje. Maar bij binnenkomst een rondleiding gehad van een aardige dame.

Wat mij op viel is dat iedereen vriendelijk is. De thema feesten en speciale evenementen zijn geweldig en er zijn ook gezellige dans feesten geweest voor het "gewone" uitgaansleven. Wij vermaken ons hier prima! Bij binnenkomst leek het wel of we in een totaal andere parenclub waren terecht gekomen. De buitenkant en entree lijkt op een oud kasteel, heel mooi gedaan. Verder zijn de toiletten splinternieuw, wat ook wel noodzakelijk was. Ook is er nu een cocktailbar maar deze was helaas niet open.

Het grote matras is weg en heeft plaats gemaakt als lounge met allemaal zitzakken. Onze indruk was heel positief te noemen. Het eten was heerlijke Hollandse kost en de muziek heel divers. Kortom voor herhaling vatbaar! Wij hebben er een hele leuke middag en avond gehad. Leuk publiek, veel aansluiting en veel seks! Nette en best wel mooie,verzorgde club. Sommige stukjes zijn nog in wederopbouw, maar het meeste nieuw, mooi en gaaf.

Heel wat anders dan toen wij er 3 jaar geleden voor het eerst kwamen. Het eten, handdoeken en condooms was goed verzorgd. Wij gaan hier weer vaker naar toe!

PP is voor swingers verleden tijd. Besloten party's in het weekend, maar nog wel, zolang het duurt, de swingers dulden op de rustige dagen of dan toch nog maar een swingersparty tussendoor organiseren.

Wat een zwalkend beleid! Ik wens PP veel succes met hun besloten party's! Het is er altijd gezellig druk, goeie muziek, een lekker hapje eten en een all-inn-concept. Dat zijn toch dingen die ons erg aanspreken. Aan de club is het laatste jaar veel verbouwd. Wij vinden het erg mooi geworden en hebben het elke keer heel goed naar de zin. En met ons vaak ook de andere kinkygangers.

Alles kan en niets moet. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Misschien komt het dan door de drukte, maar het personeel is op deze feestavonden altijd op en top vriendelijk. Misschien moeten jullie dan eens op zo'n avond gaan kijken? Je ziet aan alles dat ze nu wanhopig op zoek zijn naar een nieuwe formule om de tent draaiende te houden.

Ik hoop voor ze met succes! Na talloze wijzigingen in de programering stonden we nu voor de zoveelste x voor niks op de stoep. Ze gaven op de site aan 30,- verplichte besteding voor stellen. Wij zijn dus teleurgesteld weer naar huis gegaan. Door de weeks kwamen we er al niet meer, ivm slechte muziek, kwaliteit eten en veel mannen alleen. Grappig is dat ze doen aan leeftijds discriminatie iets wat bij wet verboden is in NL Mannen alleen onder de 40 betalen minder als mannen boven de 40!

Nou was het het laatste jaar al verschrikkelijk rustig, dus misschien hopen ze hiermee het aantal swingers te 'concentreren' maar anders heb ik er een hard hoofd in. Jammer, want het is een hele mooie club. Wij gaan binnenkort nog eens op een vrijdag kijken of er dan wel bezoekers zijn Een heerlijke en gezellige club!

Lekker kletsen en stout doen bij de open haard! Alles kan en niets moet! Vijftien jr geleden in het swingerswereldtje gekomen dus heb wel wat om me heen gezien hoor!!!! Zij is een lekkere sexy meid met lang bruin haar, en mooie rondingen.

En is een lekker sletje die Door onze ervaring en expertise kunnen wij een hoogwaardige Ik ben opzoek naar een leuke vriendin die mij wilt helpen om helemaal vrouwlijk te worden, gezellig mee kunnen te praten, en meschien ook wel met elkaar spelen Heb niet veel schulden. Maar wil er wel van af. Wie kan en wil mij helpen? Geen mannen onder de Wij bieden jou de meest spannende bijbaan van Nederland aan.

Hoge verdiensten onder veilige omstandigheden. Wij zijn een zeer ruimdenkend, goed uitziend geil stel dat op zoek is naar een bi man of Leuk dat je onze advertentie leest! Wij zoeken een leuke spontane meid die samen met ons geheel ongedwongen wil genieten van een trio vmv..Prive ontvangst haarlem spuitende lul


Massage erotisch amsterdam gangbang partys