Sex in natura wijd opengesperde kut

sex in natura wijd opengesperde kut

Ik was toch wel opgewonden over de nieuwe ervaring die ik ging meemaken, stapte uit en volgde hem naar binnen. Ik kwam binnen in een grote ruimte waar allerlei fotospullen stonden opgesteld, verder stonden er twee luie stoelen en een tafeltje een wandkast met een tv, en van die foto-achtergronden en heel veel andere attributen, standaards maar ook allerlei rekwisieten.

Er stond ook nog een eettafel zonder stoelen en een heel laag groot bed in de hoek van de ruimte. Ik had A gezegd dus moest ook B zeggen, een beetje beschroomd kleedde ik mij helemaal uit en hing mijn kleding aan een haak aan de muur. Hij was even naar een andere ruimte gelopen waar hij ondertussen thee had gemaakt en zei: Ik dronk de warme thee en werd daar rustig van achteraf denk ik dat er wat in de thee gezeten moest hebben, waar ik rustig en relaxt van werd, maar toch opgewonden van bleef Na de thee moest ik gaan staan voor een witte achterwand, met om mij heen van die flitsparaplu’s, hij hielp mij in de eerste pose, staand voor de eerste foto’s.

Ik merkte dat mijn lul half stijf was, gelukkig steigerde hij niet, wat zou Willem er anders van denken dacht ik beschaamd en probeerde aan wat vervelends te denken zodat hij slap zou worden. Ik vatte het op als een compliment en bloosde een beetje. Hij maakte een hele serie foto’s waarbij hij mij steeds in een andere pose zette mij steeds aanrakend, maar dat gebeurde op zo’n natuurlijke manier dat het mij niet stoorde, het viel eigenlijk niet op.

Wat later maakte hij foto’s van mij terwijl ik in een aantal poses op het bed lag. Even tijd later pauzeerden we en dronken nog een kop thee. Tot nu te was alles gewoon verlopen en ik vond het een aardige vent die ik nu wel vertrouwde, ik vond het ook wel een opwindend idee alhoewel ik geen idee had hoe hij die sexy foto’s van mij wilde maken. Hij keek mij even aan en zei; “Mooi, dan hoeven we ook geen haast te maken, of heb je voor vanavond al iets afgesproken? En zien wel hoe laat het wordt” zei hij en stond op; “Kom maar hier staan” Ik ging op de aangewezen plaats staan, “ik ga je een blinddoek voordoen zei hij, en misschien bind ik je polsen licht vast, een artistieke versie van de gebonden onschuld” zei hij.

Naïef als ik was liet ik toe hoe hij mij een blinddoek voor deed, ik zag meteen niks meer en had best wel moeite om mijn evenwicht te houden. Eerst maakte hij een aantal foto’s zo staand met blinddoek, “Nu zet ik je polsen vast” zei hij en ik voelde hoe om elke pols een riem werd gedaan, de twee riemen werden aan elkaar vastgeklikt.

Met mijn polsen in de banden voor mij maakte hij nog wat foto’s, mijn penis was nu best aardig stijf en hij zei: Hij kwam voor mij staan en ik hoorde hem ergens mee bezig boven mij, nu was hij constant met de apparatuur bezig dus het viel mij niet echt op. Hij pakte mijn gebonden polsen en ik hoorde dat hij daar wat aan vast klikte. Ineens werden mijn polsen en dus ook mijn armen omhoog getrokken en stond ik met een uitgestrekt lichaam bijna op mijn tenen.

We noemen deze fotoserie “de machteloze onschuld” ik hoorde zijn camera klikken en de flitsers afgaan. Rondom werden foto’s gemaakt, ergens maakte ik mij een beetje ongerust en begon toch te twijfelen. Ineens voelde ik hoe zijn warme hand mijn lul vol omvatte en stevig beet greep, hij stond achter mij, ik schrok en protesteerde: Ik was verward, wat moest ik doen, “Ik heb hier geen zin meer in” zei ik heel hard. Hij liet mij los en liep even weg, toe hij terug kwam stond hij weer achter mij “Wat ga je doen?

Ik probeerde me wel te verzetten, maar met mijn handen zo boven mijn hoofd, kon ik alleen maar een beetje kronkelen en wegdraaien. Hij was sowieso te sterk voor mij en even later zat de bal in mijn wijd opengesperde mond en was vastgemaakt met een soort tuigje achter mijn hoofd.

Zo liet hij mij staan en maakte foto’s, ik was best bang en voelde een enorme onzekerheid over wat er zou gaan gebeuren, ik kon niets zien, kwijlde langs de bal in mijn mond en voelde mij compleet machteloos. Hij deed ook leren banden rond mijn enkels, liet het touw aan mijn polsen wat vieren zodat ik goed op de grond kon staan, toen spreidde hij mijn benen en maakte er iets tussen vast aan de riemen om mijn enkels zodat ik wel wijdbeens moest blijven staan en trok het touw boven mijn hoofd weer wat strakker.

Ik realiseerde mij dat hij nu van alles met mij kon uithalen als hij wilde en werd nog banger, alhoewel hij op dat moment alleen maar meer foto’s maakte. Hij kwam heel dichtbij met de camera, want ik hoorde de klikken van de sluiter heel duidelijk.

Ineens voelde ik iets warms rond de eikel van mijn lul, “Hij heeft hem in zijn mond” schrok ik verward en probeerde weg te draaien maar twee handen grepen rond mijn billen en hielden mij stevig op de plaats. Ik had nog nooit zo’n totaal gevoel van machteloosheid gehad, ik kon niets doen, mijn protesten werden gesmoord door de bal in mijn mond en hij had er toch niet naar geluisterd denk ik.

Ik probeerde te voorkomen dat mijn lul stijf werd in die warme mond, maar mijn lichaam wilde niet luisteren, Drieëntwintig jaar zo potent als maar kan en een lul die toch al zijn eigen leven leed, dus werd mijn lul wel stijf en behoorlijk snel ook. Nu voelde ik mij helemaal rot, hij zou denken dat ik het lekker vond omdat ik zo’n stijve had.

Ik voelde mijn lul uit zijn mond floepen en ik hoorde hem lachen. Hij maakte een aantal foto’s van dichtbij, dus waarschijnlijk van mijn stijve natte lul. Wat later voelde ik dat hij iets rond mijn lul bond, om mijn hele lul ik denk een soort breed riempje, het zal wel een soort tuigje zijn geweest want een tweede riempje werd om mijn ballen vastgemaakt.

Het riempje voelde strak aan en ik voelde dat mijn ballen opgespannen waren, mijn hele lul werd hierdoor stijf en hard gemaakt. Hij maakte mijn polsen los maar liet ze wel aan elkaar zitten, hij trok mij met zich mee, wijdbeens wankelde ik stapje voor stapje met hem mee en voelde mij op dat moment doodongelukkig en hulpeloos.

Hij hielp mij voorover op het lage bed, want ik voelde de matras aan mijn knieën, hij liet mij op handen en voeten naar het midden kruipen. Ik kreeg een brede riem om mijn middel, even later voelde ik hoe mijn middel omhooggetrokken werd zodat ik wel op mijn knieën moest blijven zitten. Het touw aan mijn polsen maakte hij aan het hoofdeinde van het bed vast zodat mijn hoofd op het kussen ruste en mijn bovenlichaam min of meer op het matras lag, maar mijn kontje werd door de riem omhoog gehouden Mijn benen, met de stok er tussen werden ook vastgezet, zo zat ik in een vastgebonden houding waarin ik mij niet of nauwelijks kon bewegen.

Ik voelde dat hij iets vastmaakte aan het riempje rond mijn lul een koord of zo want zoiets voelde ik even later tussen mijn billen door naar boven gaan. Hij zoog nog even aan mijn lul tot hij hem weer helemaal stijf had, daarna voelde ik hoe, door het koord, mijn opgespannen lul tussen mijn benen door naar achter werd getrokken en er een flinke spanning op kwam te staan.

Het deed geen pijn of zo en de spanning op mijn opgebonden lul was geen rotgevoel, mijn lul probeerde tegen de spanning in zelfs nog stijver te worden. Inderdaad voelde ik hoe steeds het gewicht zwaarder werd en kwam er steeds meer spanning op mijn ingesnoerde lul te staan, die inmiddels wel paars zou zijn geworden en ik voelde hem kloppen.

Hij stopte met fotograferen en ik kon niet anders dan compleet gefixeerd in die houding blijven zitten en het gewicht aan mijn kloppende opgezwollen lul voelen trekken, het leek alsof mijn lul elk moment van mijn lichaam af getrokken kon worden, alhoewel het vreemd genoeg niet echt pijn deed. Ik kwijlde langs de bal op het kussen en hoopte dat hij snel zou stoppen en dat ik naar huis zou mogen, mijn angst vertelde mij heel wat anders Ik hoorde hem telefoneren, ik kon niet goed verstaan wat hij zei maar kon wel iets opvangen van “je moet nu komen, het is een schitterend exemplaar” of zo iets dergelijks, en het drong tot mij door dat hij nog iemand had uitgenodigd om te komen, ik werd dus alleen maar ongeruster.

Hij kwam terug en ging op zijn rug denk ik, met zijn hoofd tussen mijn benen liggen, ik voelde hoe hij mijn lul zijn mond inzoog, met een hand omvatte hij mijn lul en met de andere rolde hij zachtjes mijn opgespannen ballen heen en weer.

Ik hoorde de sluiter van de camera weer gaan, zeker afstandsbediening dacht ik en vond het zelf meteen vreemd dat ik daar nog aandacht voor had. Even later gebeurde wat te verwachten was, mijn lul begon te reageren en na een tijdje kwam ik klaar en best heftig, mijn opgebonden en ingespannen lul schokte flink.

De ene golf na de andere golf pulseerde met moeite, omdat mijn lul zo strak was opgebonden, naar buiten, het moet een flinke lading zijn geweest. Even leek het alsof ik van de wereld zou gaan van de combinatie van genot en pijn, maar hij maakte het koord aan mijn lul los en ook de riem aan mijn middel zodat ik kon gaan liggen.

Er werden weer foto’s gemaakt van mijn nog steeds ingetuigde half slappe lul en de plas zaad denk ik. Zo kreeg ik even rust, ik wilde vragen of ik weg mocht maar de mondbal bleef zitten waar die zat, hij zal wel bang zijn geweest dat ik ging schreeuwen of zo.

Wat spuit jij veel zaad zeg” zei hij zachtjes bij mijn oor, “Ik ga nog veel meer met je spelen, dus als je slim bent werk je gewoon mee, want gebeuren gaat het toch sletje". Hij zoog even aan mijn oorlelletje stond op en verdween.

Ik weet niet hoelang het duurde maar hij kwam terug in de kamer met een andere man. Ik probeerde nog tegen beter weten in los te komen, dat had geen resultaat ik kon niet tegen ze op en het leverde mij een paar flinke tikken op mijn billen op. De tweede man lachte “ het is inderdaad een mooi sletje, mooie volle billen, als je niet luistert sla ik je kontje knalrood! Mijn enkels werden losgemaakt en ik moest gaan staan en werd meegenomen naar de douche zoals even later bleek toen de blinddoek afging.

Ik knipperde met mijn ogen tegen het licht en zag Willem staan, helemaal naakt, ik kon er niets aan doen, maar mijn ogen gleden als vanzelf naar zijn kruis en ik zag een naar mijn idee hele grote en dikke lul die zelfs nu die nog half stijf was en dus hing, de grootste was die ik ooit gezien had in vergelijking met de lullen van de jongens onder de douche na het sporten, maar die waren dan natuurlijk niet stijf of half stijf. Hij pakte mijn elleboog en nam me mee onder de douche, de warme waterstralen kalmeerden mij een beetje, maar ik bleef angstig.

Ik werd door Willem gewassen met veel aandacht voor mijn lul, die daardoor toch weer wat groeide, wat ik beslist niet wilde. Willem pakte een tweede doucheslang waarop een vreemd klein douchekopje zat van een centimeter of anderhalf dik overlopend in een stang. Ik moest mij omdraaien hij boog mij iets voorover door mijn vastgebonden polsen omhoog te trekken Ik voelde zijn hand tussen mijn billen waar hij mijn gaatje vond, hij begon de kleine douchekop mijn kontje in te werken, ik draaide weg wat mij weer een aantal flinke klappen op mijn billen opleverde.

De kleine douchekop verdween een stuk in mijn kontje, dat ging eigenlijk zonder pijn en even later voelde ik de lauwwarme waterstraal naar binnen spuiten en ook weer naar buiten komen, ik werd schoongespoeld van binnen!

Ik mocht uit de douche komen en werd door hem afgedroogd, zijn lul was stijver geworden en echt groot zag ik toen ik er snel even naar keek. Weer terug in de kamer, kreeg ik weer de leren polsbanden om en werd ik vastgemaakt op het bed, mijn enkels werden ook aan elkaar gezet met leren banden en aan het voeteneind vastgemaakt door Willem.

Ik kreeg weer de blinddoek voor en kon alleen nog maar op mijn andere zintuigen af gaan. De tweede man was weer binnengekomen en Willem zei zoiets als” bereid hem maar voor.. Ik voelde hoe de tweede man naast mij kwam liggen en mij op mijn rug draaide, ik voelde zijn mond en tong spelen met mijn erg gevoelige tepels terwijl een hand speelde met mijn lul. Scroll omlaag voor meer informatie. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc.

Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen. Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan.

Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld. Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat.

Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen. Op basis hiervan kunnen bepaalde elementen wel of niet worden ingeladen of van een passende weergave worden voorzien. Dit cookie wordt door cloudserverdienst Cloudflare gebruikt om de juiste bezoekers naar onze server door te sturen.

Zonder dit id zou je geen pagina te zien krijgen. Deze cookies worden gebruikt door Google Analytics en zij geven ons inzicht in onze overigens anonieme bezoekersstatistieken. Google Analytics wordt door FOK! Deze cijfers worden gebruikt om de site verder te optimaliseren.

.

Geile homos gratis seksadvertenties

Ik zag een vrij grote man, die er best aardig en netjes uitzag, “geil filmpje, sorry dat ik even meekeek” zei hij en lachte vriendelijk. We zaten even later in de zon op een terras. Hij vertelde dat hij fotograaf van beroep was en vlakbij woonde, hij vertelde ook dat als ik dat wilde ik wel eens bij hem naar een filmpje kon kijken en zei dat hij nog veel spannender filmpjes had dan die waarnaar ik keek.

Ik vertelde dat ik nog op school zat en op welke school en wat ik wilde worden, hij luisterde aandachtig naar mij. Toen vertelde hij nog meer over zijn vak, hij fotografeerde voornamelijk mensen, ook voor reclamewerk.

Hij maakte een compliment over mijn uiterlijk, ik was slank, ongeveer 1. Hij zag dat ik twijfelde denk ik en zei: Ik heb een aantal weken over zijn voorstel nagedacht, aan één kant vond ik het spannend en hij leek een heel aardige man en wat maakte het tenslotte eigenlijk uit als hij mij naakt zou fotograferen, dat vond ik best wel een opwindende gedachte, maar aan de andere kant durfde ik toch niet echt de stap te nemen om hem te bellen.

Op een dag toen ik weer het bierviltje zag, wat ik dus bewaard had, besliste ik dat ik hem zou bellen, gewoon één middagje poseren zijn complimenten over mijn uiterlijk werkte ook wel mee denk ik. Zenuwachtig en een beetje trillend draaide ik zijn nummer, na een paar keer over te zijn gegaan werd de telefoon door hem opgepakt. Een beetje stotterend vertelde ik hem wie ik was en dat ik toch wel wilde poseren..

Naakt” hakkelde ik er achteraan. Het best is een keer rond een uur of twaalf dan hebben we de hele middag” Ik vertelde hem dat ik de volgende vrijdag kon komen en we maakten een afspraak, hij gaf mij een adres, en vertelde dat hij daar met de auto zou staan, zodat hij mij mee kon nemen naar zijn fotostudio die buiten de stad was. Ik zat nog trillend van de spanning met de hoorn in mijn hand, nu moest ik wel gaan, de knoop was doorgehakt.

Nadat ik thuis gedoucht had, kwam ik even voor twaalf uur bij het adres aan wat hij had opgegeven, het was een grachten pand. Ik zag hem eigenlijk meteen zitten en hij opende het portier aan de bijrijderszijde. Ik groette hem en stapte in, ik was best zenuwachtig. Hij reed weg en stelde mij onderweg gerust, “niets om bang voor te zijn” zei hij glimlachend. Al rijdend de stad uit vertelde ik hem dat ik het weekend alleen thuis zou zijn en het rijk alleen had, mijn ouders waren een lang weekend weg.

Zo praten we nog wat heen en weer en de sfeer werd ontspannen. Ik had niet zo goed, of eigenlijk helemaal niet op de weg gelet en ineens draaide hij een rustige weg op, aan het einde van de weg was een soort kleine loods.

Ik was toch wel opgewonden over de nieuwe ervaring die ik ging meemaken, stapte uit en volgde hem naar binnen. Ik kwam binnen in een grote ruimte waar allerlei fotospullen stonden opgesteld, verder stonden er twee luie stoelen en een tafeltje een wandkast met een tv, en van die foto-achtergronden en heel veel andere attributen, standaards maar ook allerlei rekwisieten.

Er stond ook nog een eettafel zonder stoelen en een heel laag groot bed in de hoek van de ruimte. Ik had A gezegd dus moest ook B zeggen, een beetje beschroomd kleedde ik mij helemaal uit en hing mijn kleding aan een haak aan de muur.

Hij was even naar een andere ruimte gelopen waar hij ondertussen thee had gemaakt en zei: Ik dronk de warme thee en werd daar rustig van achteraf denk ik dat er wat in de thee gezeten moest hebben, waar ik rustig en relaxt van werd, maar toch opgewonden van bleef Na de thee moest ik gaan staan voor een witte achterwand, met om mij heen van die flitsparaplu’s, hij hielp mij in de eerste pose, staand voor de eerste foto’s.

Ik merkte dat mijn lul half stijf was, gelukkig steigerde hij niet, wat zou Willem er anders van denken dacht ik beschaamd en probeerde aan wat vervelends te denken zodat hij slap zou worden. Ik vatte het op als een compliment en bloosde een beetje.

Hij maakte een hele serie foto’s waarbij hij mij steeds in een andere pose zette mij steeds aanrakend, maar dat gebeurde op zo’n natuurlijke manier dat het mij niet stoorde, het viel eigenlijk niet op. Wat later maakte hij foto’s van mij terwijl ik in een aantal poses op het bed lag. Even tijd later pauzeerden we en dronken nog een kop thee. Tot nu te was alles gewoon verlopen en ik vond het een aardige vent die ik nu wel vertrouwde, ik vond het ook wel een opwindend idee alhoewel ik geen idee had hoe hij die sexy foto’s van mij wilde maken.

Hij keek mij even aan en zei; “Mooi, dan hoeven we ook geen haast te maken, of heb je voor vanavond al iets afgesproken? En zien wel hoe laat het wordt” zei hij en stond op; “Kom maar hier staan” Ik ging op de aangewezen plaats staan, “ik ga je een blinddoek voordoen zei hij, en misschien bind ik je polsen licht vast, een artistieke versie van de gebonden onschuld” zei hij. Naïef als ik was liet ik toe hoe hij mij een blinddoek voor deed, ik zag meteen niks meer en had best wel moeite om mijn evenwicht te houden.

Eerst maakte hij een aantal foto’s zo staand met blinddoek, “Nu zet ik je polsen vast” zei hij en ik voelde hoe om elke pols een riem werd gedaan, de twee riemen werden aan elkaar vastgeklikt. Met mijn polsen in de banden voor mij maakte hij nog wat foto’s, mijn penis was nu best aardig stijf en hij zei: Hij kwam voor mij staan en ik hoorde hem ergens mee bezig boven mij, nu was hij constant met de apparatuur bezig dus het viel mij niet echt op.

Hij pakte mijn gebonden polsen en ik hoorde dat hij daar wat aan vast klikte. Ineens werden mijn polsen en dus ook mijn armen omhoog getrokken en stond ik met een uitgestrekt lichaam bijna op mijn tenen. We noemen deze fotoserie “de machteloze onschuld” ik hoorde zijn camera klikken en de flitsers afgaan. Rondom werden foto’s gemaakt, ergens maakte ik mij een beetje ongerust en begon toch te twijfelen.

Ineens voelde ik hoe zijn warme hand mijn lul vol omvatte en stevig beet greep, hij stond achter mij, ik schrok en protesteerde: Ik was verward, wat moest ik doen, “Ik heb hier geen zin meer in” zei ik heel hard. Hij liet mij los en liep even weg, toe hij terug kwam stond hij weer achter mij “Wat ga je doen? Ik probeerde me wel te verzetten, maar met mijn handen zo boven mijn hoofd, kon ik alleen maar een beetje kronkelen en wegdraaien.

Hij was sowieso te sterk voor mij en even later zat de bal in mijn wijd opengesperde mond en was vastgemaakt met een soort tuigje achter mijn hoofd. Zo liet hij mij staan en maakte foto’s, ik was best bang en voelde een enorme onzekerheid over wat er zou gaan gebeuren, ik kon niets zien, kwijlde langs de bal in mijn mond en voelde mij compleet machteloos. Hij deed ook leren banden rond mijn enkels, liet het touw aan mijn polsen wat vieren zodat ik goed op de grond kon staan, toen spreidde hij mijn benen en maakte er iets tussen vast aan de riemen om mijn enkels zodat ik wel wijdbeens moest blijven staan en trok het touw boven mijn hoofd weer wat strakker.

Ik realiseerde mij dat hij nu van alles met mij kon uithalen als hij wilde en werd nog banger, alhoewel hij op dat moment alleen maar meer foto’s maakte.

Hij kwam heel dichtbij met de camera, want ik hoorde de klikken van de sluiter heel duidelijk. Ineens voelde ik iets warms rond de eikel van mijn lul, “Hij heeft hem in zijn mond” schrok ik verward en probeerde weg te draaien maar twee handen grepen rond mijn billen en hielden mij stevig op de plaats.

Ik had nog nooit zo’n totaal gevoel van machteloosheid gehad, ik kon niets doen, mijn protesten werden gesmoord door de bal in mijn mond en hij had er toch niet naar geluisterd denk ik. Ik probeerde te voorkomen dat mijn lul stijf werd in die warme mond, maar mijn lichaam wilde niet luisteren, Drieëntwintig jaar zo potent als maar kan en een lul die toch al zijn eigen leven leed, dus werd mijn lul wel stijf en behoorlijk snel ook. Nu voelde ik mij helemaal rot, hij zou denken dat ik het lekker vond omdat ik zo’n stijve had.

Ik voelde mijn lul uit zijn mond floepen en ik hoorde hem lachen. Hij maakte een aantal foto’s van dichtbij, dus waarschijnlijk van mijn stijve natte lul. Wat later voelde ik dat hij iets rond mijn lul bond, om mijn hele lul ik denk een soort breed riempje, het zal wel een soort tuigje zijn geweest want een tweede riempje werd om mijn ballen vastgemaakt.

Het riempje voelde strak aan en ik voelde dat mijn ballen opgespannen waren, mijn hele lul werd hierdoor stijf en hard gemaakt. Hij maakte mijn polsen los maar liet ze wel aan elkaar zitten, hij trok mij met zich mee, wijdbeens wankelde ik stapje voor stapje met hem mee en voelde mij op dat moment doodongelukkig en hulpeloos.

Hij hielp mij voorover op het lage bed, want ik voelde de matras aan mijn knieën, hij liet mij op handen en voeten naar het midden kruipen.

Ik kreeg een brede riem om mijn middel, even later voelde ik hoe mijn middel omhooggetrokken werd zodat ik wel op mijn knieën moest blijven zitten. Het touw aan mijn polsen maakte hij aan het hoofdeinde van het bed vast zodat mijn hoofd op het kussen ruste en mijn bovenlichaam min of meer op het matras lag, maar mijn kontje werd door de riem omhoog gehouden Mijn benen, met de stok er tussen werden ook vastgezet, zo zat ik in een vastgebonden houding waarin ik mij niet of nauwelijks kon bewegen.

Ik voelde dat hij iets vastmaakte aan het riempje rond mijn lul een koord of zo want zoiets voelde ik even later tussen mijn billen door naar boven gaan. Hij zoog nog even aan mijn lul tot hij hem weer helemaal stijf had, daarna voelde ik hoe, door het koord, mijn opgespannen lul tussen mijn benen door naar achter werd getrokken en er een flinke spanning op kwam te staan. Het deed geen pijn of zo en de spanning op mijn opgebonden lul was geen rotgevoel, mijn lul probeerde tegen de spanning in zelfs nog stijver te worden.

Inderdaad voelde ik hoe steeds het gewicht zwaarder werd en kwam er steeds meer spanning op mijn ingesnoerde lul te staan, die inmiddels wel paars zou zijn geworden en ik voelde hem kloppen.

Hij stopte met fotograferen en ik kon niet anders dan compleet gefixeerd in die houding blijven zitten en het gewicht aan mijn kloppende opgezwollen lul voelen trekken, het leek alsof mijn lul elk moment van mijn lichaam af getrokken kon worden, alhoewel het vreemd genoeg niet echt pijn deed.

Ik kwijlde langs de bal op het kussen en hoopte dat hij snel zou stoppen en dat ik naar huis zou mogen, mijn angst vertelde mij heel wat anders Ik hoorde hem telefoneren, ik kon niet goed verstaan wat hij zei maar kon wel iets opvangen van “je moet nu komen, het is een schitterend exemplaar” of zo iets dergelijks, en het drong tot mij door dat hij nog iemand had uitgenodigd om te komen, ik werd dus alleen maar ongeruster.

Hij kwam terug en ging op zijn rug denk ik, met zijn hoofd tussen mijn benen liggen, ik voelde hoe hij mijn lul zijn mond inzoog, met een hand omvatte hij mijn lul en met de andere rolde hij zachtjes mijn opgespannen ballen heen en weer. Ik hoorde de sluiter van de camera weer gaan, zeker afstandsbediening dacht ik en vond het zelf meteen vreemd dat ik daar nog aandacht voor had.

Even later gebeurde wat te verwachten was, mijn lul begon te reageren en na een tijdje kwam ik klaar en best heftig, mijn opgebonden en ingespannen lul schokte flink. Sletje van de buurt pikt mannen op van straat voor sex Buurmeisje wordt in alle standjes afgeneukt Lachend laat dit geile buurmeisje zich neuken op de bank Geile buurmeid ligt op grond en wordt geneukt door buurman Lekker buurmeisje wordt diep in haar kontje geneukt Donker buurmeisje laat zich neuken door blanke buurjongen Buurmeisje op vakantie in spanje wordt op het dak geneukt Blond buurmeisje krijgt dikke lul in haar kale natte kut Twee geile buurmeisje neuken en trekken de buurjongen af Geil buurmeisje bekeken terwijl ze met haar kutje speelt Buurmeid krijgt dikke lul diep in haar natte kut Buurtsletje met dikke tieten laat zich neuken in woonkamer.

De neukmachine op volle toeren Sex in de sexshop Lesbische modellen De dubbele penetratie Koppel neukt in de wei Nederlandse brunnete stiekem op film De geile secretaresse Met een minicamera op stap. Buitensex met Mandy en Tooske Buitensex met Mandy en Tooske De geile hete negerin Vuistneuken met een dikke Hollandse Vuistneuken en een voorbind lul De geile bijlesleraar Mijn eerste lesbische ervaring Haar eerste trio-ervaring Ashley's sexlessen Sex met Aziatische meiden Heerlijke buitensex Neuken met een voorbindlul Heet groepsex feestje Geile en heftige triosex.

Geile blonde pijpt een lekkere pik Geile jonge meid wordt diep geneukt Geile ebony-babe zuigt aan een dikke pik Klodders sperma druipen van haar gezicht Hele mooie meid pijpt een vette lul Gozer likt lekker aan clitje van vriendin Roodharige pijpt haar vriend in de natuur Twee geile meiden spelen met elkaars kutje Roodharige berijdt wild de pik van haar vriendje Geil stel pijpt en neukt op het buro Ze neemt zijn pik lekker in haar mondje Kerel wordt lekker verwend door een mondje Blonde zuigt een stijve lul leeg Lekkr stel neukt op het buro Jong paartje beleeft geile buitensex Blonde meid vangt sperma op met haar mondje Opengesperd kutje wordt lekker uitgelikt Stijve pik gaat lekker behaard kutje in Blonde meid wordt in de tuin diep geneukt Voetensex pijpen en neuken bij het zwembad.

Heerlijk geile triosex Twee stelletjes hebben hete sex! Een geile trio in de badkamer Twee geile stelletjes in het buurtcafe Twee hete stelletjes die graag van partner wisselen!

Deze geile bouwvakkers hebben pauze! Twee stelletjes aan het neuken in de woonkamer. Dit geile triootje heeft iets te vieren. Spycam in toilet Alleen in de kopiëerruimte De douche cam Hete huishoudster Geile achterbuurvrouw Buiten voyeursex Buitensex met vibrator Stiekem met je zelf bezig Spelen met de douchekop Blote teef begluren. Blondine met zebra truitje Lekker ding op pilaar Lekker ding laat haar kutje zien voor de camera Mooie geile meid met sexy kleding Lekker ding met rode lingerie Genieten aan de waterkant Lief meisje toont haar poesje Mooi slank meisje neemt hete douche Schoolmeisje laat haar borstjes zien Lekker meisje laat haar kale poesje zien Slanke meid laat zichzelf graag zien Kleed je uit op de camping.

Jonge zwartharige meid speelt met haar dildo Twee geile meiden kleden elkaar uit Jonge blonde meid vingert zichzelf Tienermeid stopt dildo in haar natte spleetje Twee lesbische meiden naakt op het bed Jonge blonde smeert haar spleetje in Geile jonge meid bewerkt haar spleetje met een dildo Heet mokkeltje naakt op de trap Op de vloer speelt ze met haar dildo Mooi jong meisje showt haar lekkere lichaam.

Twee huisvrouwen zuigen zijn dikke pik klaar Vent neukt deze huisvrouw diep in haar kut Huisvrouwtje wordt hard doggy style genomen Blonde sloerie berijdt zijn harde pik wild Amateur laat zich door een koppeltje vingeren Ze helpt haar vriendin de pik afzuigen.

Twee huisvrouwen delen een dikke pik Met een vinger in haar kut zuigt ze zijn pik. Moedertje wordt op zijn hondjes genomen. Dikke pik pompt diep in haar vlezige kutje. De eerste keer pijpen in de parenclub Met 3 vingers in haar kutje zuigt ze zijn pik In de parenclub nemen ze er een meid bij Op haar hurken berijdt ze de dikke stijve pik.

Met haar vette kut zakt ze over de lekkere pik Geile gangbang-avond in een parenclub. Heerlijke gangbang-belevenis in een parenclub. Amateur in gangbang neukt op doggy style Huisvader neukt als een wilde die kutjes. Neuken likken pijpen en slikken op bed. Lekkere meid krijgt vette pik diep in haar spleetje: Twee Aziaten bewerken elkaar met een dildo Oosterse meid naakt hoog in de lucht Lekker Aziaatje zakt over haar dildo heen Geil Aziaatje showt een roze kutje Heet meisje speelt met haar tieten en spleetje Geblondeerde Oosterse met een lekker kaal kutje Oosterse griet zakt over een harde neukpaal heen Aziatische zuigt aan een dikke harde pik Geile oosterse meid speelt met een harde pik Lekkere Aziatische meid met een behaard kutje.

De madam van een bordeel wordt zelf in haar zwarte kutje gepakt Zwart mokkel wordt helemaal ondergezeken Dit zwarte kontgaatje schreeuwt om een flinke lading zaad Als Desiree flink anaal geneukt wordt door 2 man piept ze anders Haar zwarte kutje is nat en ze wil graag een beurt Deze geile MILF uit Paramaribo kan het niet hard genoeg gaan 2 geile zwarte mokkels doen graag aan triosex Als dit zwarte poesje flink gebeft wordt komt ze spuitend klaar Een lekkere duo penotti met 2 blanke mannen Bij de fotoset loopt het soms wel eens uit de hand Deze geile negerin wil het liefst grote pikken voor haar kutje.

Melizza moet nodig naar de wc en gelukkig mag ze hiervan gebruik maken bij een pompstation om de hoek.

Wat bungelt daar uit dat gaatje? Het lijkt wel een pik! Voorzichtig begint ze eraan te voelen tot ze door heeft dat hij echt is! Ze neemt het ding gulzig in haar mondje tot hij hard is. Zo'n grote paal van een onbekende kerel maakt haar zo geil dat ze zich omdraait en diep van achteren laat uitwonen. Wens van een Aziatische meid Ashley's sexlessen De internationale pijpwedstrijd De geile negerin Turkse meid zuigt een joekel Marokkaanse mag niet neuken Twee meiden zuigen een gozers pik leeg De juf geeft pijples De juf geeft uitgebreide pijples Buitensex met Mandy en Tooske.

Twee meisjes likken kutje in de keuken Zuinige tieners delen een dildo In de eetkamer geilen twee tieners Bloedmooie blonde meisjes met toys Blonde grietjes geilen op bed met toys Samen spelen de tieners met toys Tiener likt kutje van haar vriendin uit Kijk eens hoe diep de dildo erin glijdt Twee super lekkere studentjes beffen Op bed likken de tieners elkaar klaar. Sintia Stone neukt met een porno acteur Sintia Stone verwent zich met een dildo Sintia Stone diep in haar kontje geneukt Sintia Stone slobbert zaad uit een pik 2 pikken laten Sintia Stone genieten.

Marianne Moist op bed afgeneukt In bad maakt Marianne haar kutje klaar Marianna Moist krijgt hem diep anaal Marianne Moist zuigt een pik leeg Marianne Moist door twee man geneukt. Op zoek naar een relatie, vriendschap, date of escort? Kijk dan eens op 1 van deze sites: Lola uit Duitsland wordt in beide gaatjes geneukt Tjechisch meisje wordt in de buitenlucht geneukt Hongaarse meid geeft een masturbatie-showtje Lekker ding met flinke tieten wordt staande geneukt Twee geile meiden met toys aan de slag Jong geil schoonmaakstertje op hotelkamer gepakt Blonde Griekse pijpt een pik stijf Lekker sletje wordt hard en diep anaal geneukt.

Blond sletje dubbel geneukt naast zwembad Tanja met een lul in haar kut en kont Geil blondje dubbel hard geneukt Roemeense hoer laat beiden gaten vullen De slet laat zich dubbel neuken Blondje wil in beiden gaten genomen worden Ze geniet van 2 lullen in haar Met een pik in je kut en je reet Pijnlijk in beiden gaten genomen Blondje in DP hardcore aktie Redhead neemt 2 pikken in haar kont MILF geniet van 2 dikke palen Russische meid neemt in beiden gaten een pik 2 kerels neuken al haar gaten kapot Geile slet wil alles vol hebben.

Een echt sappig kutje neuken Een geil spuitend kutje Geile blonde wordt buiten genaaid Geneukt kutje komt spuitend klaar Gozer likt dit kutje dat heerlijk klaarkomt Blondine wordt diep in haar grotje genaaid Geil mokkel laat haar kutje spuiten Jonge meid vangt sperma op met haar mondje Geile neger neukt een blond mokkel flink diep Geile slet kreunt het uit van genot Hete blonde zuigt een flinke negerpaal Lekkere meid laat haar kutje flink spuiten Geile slet berijdt een harde neukpaal Hij beft zij pijpt en ze spuiten allebei Kutje spuit over die paal heen.

Knecht mag lekker chickie schoonvegen Voorbijganger prikt harde lans in kutje 28 cm lange lul in haar kale sneetje Twee pornoactrices door surfer afgepaald Gangbang in de baas zijn tijd! Praatje in café leidt tot dijenkletsen Verdwaalde cheerleader afgeneukt Lesbische orgie in vakantiehuisje Pompende seksscene bij een zwembad Jewel de Nyle in anaal afgeneukt Naschoolse opvang voor geile tiener Jewel de Nyle pompt aziatisch sletje gek Enorm geil bondje laat zich hard nemen Amber Micheals geneukt bij zwembad Afgeneukt op moeders slaapkamer Lekkere cheerleader krijgt 2 pikken Lorri met een sekspop die tot leven komt Op de trap helemaal lens geneukt Lekkere brunette grijpt pik i.

Jonge meiden rukken kerels af: Tienermeid slikt al het sperma Jonge blonde meid naakt onder de douche Geile meid met haar benen wijd Lekkere tiener met lichtbehaard spleetje Blonde stoot vingert zichzelf in de duinen Geil mokkel in de speeltuin met dildos Lekker stel neukt op het gras Lesbisch stel likt elkaar diep Geile neuk- en pijpsex in de sneeuw Hete meid toont wijd geopend kutje Twee mooie meiden spelen met een dildo Lesbisch stel likt elkaar onder de douche Geile gozer neukt blonde meid diep door Blonde meid verwent een harde pik met mond en kut Twee meiden verwennen een gozer Op bed showt deze meid haar roze kutje Zwartharige meid meegelokt naar het hotel Hoerige slet naakt op dak van flatgebouw Blonde slet laat zich graag naakt zien Hoerige meid naakt in haar achtertuin Geile meid showt haar lichaam in het park Lekker sletje laat je in haar kutje kijken Hoerige meid likt haar tepels Mooie lingeriemeid speelt op bed Blonde slet toont haar natte kutje Blonde stoot smeert lichaam in met room Hete meid met een lekkere spleet Mooie meid doet aan telefoonsex Blonde vingert zichzelf tot hoogtepunt Geile blondine speelt met haar tieten Blondje stopt dildo in haar kale kutje Blonde meid krijgt zaad in haar mond.

Dit amateurtje probeert iets nieuws! Deze geile meid zit graag aan zichzelf. Ze spreidt haar lipjes ver open, ze is er helemaal klaar voor Dit hete amateurtje wil gepakt worden. Dit amateurtje gaat haar kutje wassen in bad!

Een mooi volslank tiener amateurtje Deze twee amateurtjes weten wel raad met deze jongen 3 dames en 2 kerels gaan lekker tekeer! Deze kerel heeft geluk en wordt gelikt door 2 sexy dames 2 mooie vrouwen worden verwend door deze kerel. Jonge meid zit met haar kale spleetje in de keuken Blonde stoot speelt met haar tieten Lekker kaal spleetje wordt bewerkt Deze meiden likken elkaar overal Lekker lesbisch stel in actie Geile meiden strelen elkaar overal Ze vingeren elkaars kutje Lekker ding streelt haar natte kutje Geil mokkel stopt haar hand in haar slipje Lekker ding streelt haar klitje Geil mokkel doet aan telefoonsex Twee geile meiden likken elkaars spleetje Vriendin likt roze kutje als een teef In de stoel streelt ze haar natte klitje Jonge meid zakt over haar dildo Lekkere meid kleedt zich uit Geile dokter speelt met kutje van patiente Blonde stoot zakt over zijn harde pik heen.

Bij de bar gebruiken deze meiden hun dildos: Mooie babe verwent zichzelf in het bad: Heerlijke meid streelt haar lekkere spleet Ietwat verlegen blondje stript op de bank Zakenmeid toont piercing in haar geile kutje Geile secretaresse geeft een stripshowtje Leuke blonde meid laat goed in haar roze kutje kijken Blonde meid met lekkere tieten sppeelt met een dildo Geile blondine spreidt haar lipjes wijd Lekkere meid stopt een dildo diep in haar spleet Jong grietje met haar benen in de lucht Bloedmooie meid geeft een stripshowtje weg.

Tienermeisje zoekt haar idool op na een optreden voor een handtekening.
sex in natura wijd opengesperde kut

Ik was toch wel opgewonden over de nieuwe ervaring die ik ging meemaken, stapte uit en volgde hem naar binnen. Ik kwam binnen in een grote ruimte waar allerlei fotospullen stonden opgesteld, verder stonden er twee luie stoelen en een tafeltje een wandkast met een tv, en van die foto-achtergronden en heel veel andere attributen, standaards maar ook allerlei rekwisieten.

Er stond ook nog een eettafel zonder stoelen en een heel laag groot bed in de hoek van de ruimte. Ik had A gezegd dus moest ook B zeggen, een beetje beschroomd kleedde ik mij helemaal uit en hing mijn kleding aan een haak aan de muur. Hij was even naar een andere ruimte gelopen waar hij ondertussen thee had gemaakt en zei: Ik dronk de warme thee en werd daar rustig van achteraf denk ik dat er wat in de thee gezeten moest hebben, waar ik rustig en relaxt van werd, maar toch opgewonden van bleef Na de thee moest ik gaan staan voor een witte achterwand, met om mij heen van die flitsparaplu’s, hij hielp mij in de eerste pose, staand voor de eerste foto’s.

Ik merkte dat mijn lul half stijf was, gelukkig steigerde hij niet, wat zou Willem er anders van denken dacht ik beschaamd en probeerde aan wat vervelends te denken zodat hij slap zou worden. Ik vatte het op als een compliment en bloosde een beetje. Hij maakte een hele serie foto’s waarbij hij mij steeds in een andere pose zette mij steeds aanrakend, maar dat gebeurde op zo’n natuurlijke manier dat het mij niet stoorde, het viel eigenlijk niet op.

Wat later maakte hij foto’s van mij terwijl ik in een aantal poses op het bed lag. Even tijd later pauzeerden we en dronken nog een kop thee. Tot nu te was alles gewoon verlopen en ik vond het een aardige vent die ik nu wel vertrouwde, ik vond het ook wel een opwindend idee alhoewel ik geen idee had hoe hij die sexy foto’s van mij wilde maken. Hij keek mij even aan en zei; “Mooi, dan hoeven we ook geen haast te maken, of heb je voor vanavond al iets afgesproken?

En zien wel hoe laat het wordt” zei hij en stond op; “Kom maar hier staan” Ik ging op de aangewezen plaats staan, “ik ga je een blinddoek voordoen zei hij, en misschien bind ik je polsen licht vast, een artistieke versie van de gebonden onschuld” zei hij.

Naïef als ik was liet ik toe hoe hij mij een blinddoek voor deed, ik zag meteen niks meer en had best wel moeite om mijn evenwicht te houden. Eerst maakte hij een aantal foto’s zo staand met blinddoek, “Nu zet ik je polsen vast” zei hij en ik voelde hoe om elke pols een riem werd gedaan, de twee riemen werden aan elkaar vastgeklikt.

Met mijn polsen in de banden voor mij maakte hij nog wat foto’s, mijn penis was nu best aardig stijf en hij zei: Hij kwam voor mij staan en ik hoorde hem ergens mee bezig boven mij, nu was hij constant met de apparatuur bezig dus het viel mij niet echt op.

Hij pakte mijn gebonden polsen en ik hoorde dat hij daar wat aan vast klikte. Ineens werden mijn polsen en dus ook mijn armen omhoog getrokken en stond ik met een uitgestrekt lichaam bijna op mijn tenen. We noemen deze fotoserie “de machteloze onschuld” ik hoorde zijn camera klikken en de flitsers afgaan. Rondom werden foto’s gemaakt, ergens maakte ik mij een beetje ongerust en begon toch te twijfelen.

Ineens voelde ik hoe zijn warme hand mijn lul vol omvatte en stevig beet greep, hij stond achter mij, ik schrok en protesteerde: Ik was verward, wat moest ik doen, “Ik heb hier geen zin meer in” zei ik heel hard. Hij liet mij los en liep even weg, toe hij terug kwam stond hij weer achter mij “Wat ga je doen? Ik probeerde me wel te verzetten, maar met mijn handen zo boven mijn hoofd, kon ik alleen maar een beetje kronkelen en wegdraaien.

Hij was sowieso te sterk voor mij en even later zat de bal in mijn wijd opengesperde mond en was vastgemaakt met een soort tuigje achter mijn hoofd. Zo liet hij mij staan en maakte foto’s, ik was best bang en voelde een enorme onzekerheid over wat er zou gaan gebeuren, ik kon niets zien, kwijlde langs de bal in mijn mond en voelde mij compleet machteloos.

Hij deed ook leren banden rond mijn enkels, liet het touw aan mijn polsen wat vieren zodat ik goed op de grond kon staan, toen spreidde hij mijn benen en maakte er iets tussen vast aan de riemen om mijn enkels zodat ik wel wijdbeens moest blijven staan en trok het touw boven mijn hoofd weer wat strakker. Ik realiseerde mij dat hij nu van alles met mij kon uithalen als hij wilde en werd nog banger, alhoewel hij op dat moment alleen maar meer foto’s maakte.

Hij kwam heel dichtbij met de camera, want ik hoorde de klikken van de sluiter heel duidelijk. Ineens voelde ik iets warms rond de eikel van mijn lul, “Hij heeft hem in zijn mond” schrok ik verward en probeerde weg te draaien maar twee handen grepen rond mijn billen en hielden mij stevig op de plaats. Ik had nog nooit zo’n totaal gevoel van machteloosheid gehad, ik kon niets doen, mijn protesten werden gesmoord door de bal in mijn mond en hij had er toch niet naar geluisterd denk ik.

Ik probeerde te voorkomen dat mijn lul stijf werd in die warme mond, maar mijn lichaam wilde niet luisteren, Drieëntwintig jaar zo potent als maar kan en een lul die toch al zijn eigen leven leed, dus werd mijn lul wel stijf en behoorlijk snel ook. Nu voelde ik mij helemaal rot, hij zou denken dat ik het lekker vond omdat ik zo’n stijve had. Ik voelde mijn lul uit zijn mond floepen en ik hoorde hem lachen. Hij maakte een aantal foto’s van dichtbij, dus waarschijnlijk van mijn stijve natte lul.

Wat later voelde ik dat hij iets rond mijn lul bond, om mijn hele lul ik denk een soort breed riempje, het zal wel een soort tuigje zijn geweest want een tweede riempje werd om mijn ballen vastgemaakt. Het riempje voelde strak aan en ik voelde dat mijn ballen opgespannen waren, mijn hele lul werd hierdoor stijf en hard gemaakt. Hij maakte mijn polsen los maar liet ze wel aan elkaar zitten, hij trok mij met zich mee, wijdbeens wankelde ik stapje voor stapje met hem mee en voelde mij op dat moment doodongelukkig en hulpeloos.

Hij hielp mij voorover op het lage bed, want ik voelde de matras aan mijn knieën, hij liet mij op handen en voeten naar het midden kruipen. Ik kreeg een brede riem om mijn middel, even later voelde ik hoe mijn middel omhooggetrokken werd zodat ik wel op mijn knieën moest blijven zitten. Het touw aan mijn polsen maakte hij aan het hoofdeinde van het bed vast zodat mijn hoofd op het kussen ruste en mijn bovenlichaam min of meer op het matras lag, maar mijn kontje werd door de riem omhoog gehouden Mijn benen, met de stok er tussen werden ook vastgezet, zo zat ik in een vastgebonden houding waarin ik mij niet of nauwelijks kon bewegen.

Ik voelde dat hij iets vastmaakte aan het riempje rond mijn lul een koord of zo want zoiets voelde ik even later tussen mijn billen door naar boven gaan. Hij zoog nog even aan mijn lul tot hij hem weer helemaal stijf had, daarna voelde ik hoe, door het koord, mijn opgespannen lul tussen mijn benen door naar achter werd getrokken en er een flinke spanning op kwam te staan. Het deed geen pijn of zo en de spanning op mijn opgebonden lul was geen rotgevoel, mijn lul probeerde tegen de spanning in zelfs nog stijver te worden.

Inderdaad voelde ik hoe steeds het gewicht zwaarder werd en kwam er steeds meer spanning op mijn ingesnoerde lul te staan, die inmiddels wel paars zou zijn geworden en ik voelde hem kloppen. Hij stopte met fotograferen en ik kon niet anders dan compleet gefixeerd in die houding blijven zitten en het gewicht aan mijn kloppende opgezwollen lul voelen trekken, het leek alsof mijn lul elk moment van mijn lichaam af getrokken kon worden, alhoewel het vreemd genoeg niet echt pijn deed. Ik kwijlde langs de bal op het kussen en hoopte dat hij snel zou stoppen en dat ik naar huis zou mogen, mijn angst vertelde mij heel wat anders Ik hoorde hem telefoneren, ik kon niet goed verstaan wat hij zei maar kon wel iets opvangen van “je moet nu komen, het is een schitterend exemplaar” of zo iets dergelijks, en het drong tot mij door dat hij nog iemand had uitgenodigd om te komen, ik werd dus alleen maar ongeruster.

Hij kwam terug en ging op zijn rug denk ik, met zijn hoofd tussen mijn benen liggen, ik voelde hoe hij mijn lul zijn mond inzoog, met een hand omvatte hij mijn lul en met de andere rolde hij zachtjes mijn opgespannen ballen heen en weer.

Ik hoorde de sluiter van de camera weer gaan, zeker afstandsbediening dacht ik en vond het zelf meteen vreemd dat ik daar nog aandacht voor had. Even later gebeurde wat te verwachten was, mijn lul begon te reageren en na een tijdje kwam ik klaar en best heftig, mijn opgebonden en ingespannen lul schokte flink. De ene golf na de andere golf pulseerde met moeite, omdat mijn lul zo strak was opgebonden, naar buiten, het moet een flinke lading zijn geweest.

Even leek het alsof ik van de wereld zou gaan van de combinatie van genot en pijn, maar hij maakte het koord aan mijn lul los en ook de riem aan mijn middel zodat ik kon gaan liggen.

Er werden weer foto’s gemaakt van mijn nog steeds ingetuigde half slappe lul en de plas zaad denk ik. Zo kreeg ik even rust, ik wilde vragen of ik weg mocht maar de mondbal bleef zitten waar die zat, hij zal wel bang zijn geweest dat ik ging schreeuwen of zo. Wat spuit jij veel zaad zeg” zei hij zachtjes bij mijn oor, “Ik ga nog veel meer met je spelen, dus als je slim bent werk je gewoon mee, want gebeuren gaat het toch sletje". Hij zoog even aan mijn oorlelletje stond op en verdween.

Ik weet niet hoelang het duurde maar hij kwam terug in de kamer met een andere man. Ik probeerde nog tegen beter weten in los te komen, dat had geen resultaat ik kon niet tegen ze op en het leverde mij een paar flinke tikken op mijn billen op. De tweede man lachte “ het is inderdaad een mooi sletje, mooie volle billen, als je niet luistert sla ik je kontje knalrood!

Mijn enkels werden losgemaakt en ik moest gaan staan en werd meegenomen naar de douche zoals even later bleek toen de blinddoek afging. Ik knipperde met mijn ogen tegen het licht en zag Willem staan, helemaal naakt, ik kon er niets aan doen, maar mijn ogen gleden als vanzelf naar zijn kruis en ik zag een naar mijn idee hele grote en dikke lul die zelfs nu die nog half stijf was en dus hing, de grootste was die ik ooit gezien had in vergelijking met de lullen van de jongens onder de douche na het sporten, maar die waren dan natuurlijk niet stijf of half stijf.

Hij pakte mijn elleboog en nam me mee onder de douche, de warme waterstralen kalmeerden mij een beetje, maar ik bleef angstig. Ik werd door Willem gewassen met veel aandacht voor mijn lul, die daardoor toch weer wat groeide, wat ik beslist niet wilde. Willem pakte een tweede doucheslang waarop een vreemd klein douchekopje zat van een centimeter of anderhalf dik overlopend in een stang. Ik moest mij omdraaien hij boog mij iets voorover door mijn vastgebonden polsen omhoog te trekken Ik voelde zijn hand tussen mijn billen waar hij mijn gaatje vond, hij begon de kleine douchekop mijn kontje in te werken, ik draaide weg wat mij weer een aantal flinke klappen op mijn billen opleverde.

De kleine douchekop verdween een stuk in mijn kontje, dat ging eigenlijk zonder pijn en even later voelde ik de lauwwarme waterstraal naar binnen spuiten en ook weer naar buiten komen, ik werd schoongespoeld van binnen! Ik mocht uit de douche komen en werd door hem afgedroogd, zijn lul was stijver geworden en echt groot zag ik toen ik er snel even naar keek. Weer terug in de kamer, kreeg ik weer de leren polsbanden om en werd ik vastgemaakt op het bed, mijn enkels werden ook aan elkaar gezet met leren banden en aan het voeteneind vastgemaakt door Willem.

Ik kreeg weer de blinddoek voor en kon alleen nog maar op mijn andere zintuigen af gaan. De tweede man was weer binnengekomen en Willem zei zoiets als” bereid hem maar voor.. Ik voelde hoe de tweede man naast mij kwam liggen en mij op mijn rug draaide, ik voelde zijn mond en tong spelen met mijn erg gevoelige tepels terwijl een hand speelde met mijn lul.

Scroll omlaag voor meer informatie. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc. Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen.

Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld. Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id.

Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou.

In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat.

Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen. Op basis hiervan kunnen bepaalde elementen wel of niet worden ingeladen of van een passende weergave worden voorzien.

Dit cookie wordt door cloudserverdienst Cloudflare gebruikt om de juiste bezoekers naar onze server door te sturen. Zonder dit id zou je geen pagina te zien krijgen. Deze cookies worden gebruikt door Google Analytics en zij geven ons inzicht in onze overigens anonieme bezoekersstatistieken.

Google Analytics wordt door FOK! Deze cijfers worden gebruikt om de site verder te optimaliseren.

.
Seks hoorn zwarte meesteres

  • Naakte sletjes sexdate almere
  • Hij maakte een aantal foto’s van dichtbij, dus waarschijnlijk van mijn stijve natte lul. Spycam in toilet Alleen in de kopiëerruimte
  • Sex in natura wijd opengesperde kut


Bisexul sex huisvrouw masturbeert