Slavin gezocht paal in kut

slavin gezocht paal in kut

Gratis neuken in amsterdam prive ontvangst enschede

Ik hoef niet te liegen, er staat al een Maserati voor mij in de garage, of hoe zo een ding ook heet. Waar de rest allemaal in zwemt en die viezeriken plassen er gewoon in, viezeriken zijn het. Ja, en dat heb ik ook gehoord er zijn van die meisjes, die laten zich dagelijks neuken, door alles wat een pik heeft, voor geld, das echt waar hoor! Net zo smerig als je elke dag uit een zelfde smerige kopje, je thee drinkt. Ons zwembad, is groter dan die van Benno zijn ouders.

Benno wil later mij met trouwen en als hij gepijpt wil worden, moet ie maar naar de hoeren gaan, die zijn ervoor, He toch? Dus al die vieze spelletjes, daar zijn hoeren voor en natuurlijk de Keizer snee, dat is er voor om de kindjes te halen. Ik ga echt niet liggen puffen en gillen van de pijn hoor, ech nie!!.. Das voor het gewone volk en o ja, je ziet Maxima toch ook niet pijpen? Waar is die vibrator dan voor Esmee? Nee, hou maar op, dat is NIET waar, daar hebben ze kunst penissen voor en dat is niet voor ons, dat is voor dat vieze plebs.

Maar wat ik zeggen wilde.. Ik heb dus een vriendje en die viezerik wilde mijn kutje likken. Ik zeg ben je nou helemaal, daar plas ik uit hoor? Hij zegt dat ie geil wordt, omdat ik er zo geil uitzie. Ben geen hoer hoor, Benno, is hij even weg om te kalmeren, dat lukt blijkbaar ook, met beetje rood hoofd komt hij terug, maar is dan wel kalm.

Zijn bult in de broek is dan ook weg. Dat is het bewijs. Ik denk nog dat kan niet. Volgens mij kan dat ook niet, maar een neger had een penis van dertig centimeter lang. Leek ook wel zo hoor, maar dat moet wel nep zijn toch? Hij beukte ook nog in haar mond. Helemaal er tot aan zijn.. Benno zat ook een keer zomaar in mijn borsten te knijpen. Waar ben je mee bezig? Ik wil jou geile tieten zien, zei die, viespeuk.

Jou vriend wilde jou geile tieten zien, jij hebt ook geile tieten? Hou je mond, jij bent al net zo erg, ik heb borsten en heb netjes een BH aan, punt uit! Ik heb geen dikke, ik heb stevige borsten, cup maat D en daar is niets mis mee. Je ziet er geil uit, maar bent een ijskonijn, jij moet nodig eens door een flinke groep mannen afgeneu..

Je gaat te ver. Weg wezen of ik roep de beveiliging, met honden! Zo die is weg mannen! Denken alleen met hun penis. Dat leert Benno wel af. Tijd voor een kopje thee, even aan de bel trekken, dan komt de butler wel en die gaat daarna, naar de kamerjuffrouw. Dat is een dame die in opdracht van de butler mijn thee komt brengen, nee dat is niet helemaal correct. Ze moet eerst komen vragen welke koekjes ik er bij wil en welke thee soort en dat soort dingen en dan komt ze weer terug met het gevraagde!

Wat erg, He, zei oma, die verder de hele dag nog niets gezegd had. Oma is een nette vrouw van vijfentachtig, een vrouw van stand! Oma bedoelt die vieze man. Benno neem ik niets kwalijk. Gelukkig is Benno sterk en ik steun hem hiermee. Benno echter, zag het eigenlijk niet meer zitten, om met haar te trouwen, want ja ze was bloedjes mooi, maar een echt ijskonijn. Hij mocht niks, zij wilde niks, kon ie naar de hoeren gaan, ja doei als je zo een mooie meid thuis hebt. Ze moest gewoon geneukt kunnen worden, zou hij haar gewoon maar eens een keer verkrachten?

Hij zag dat toch niet als een optie! Zet het uit je hoofd gek. Benno ging dus even de stad in en ontmoette een jongen die hij nog kende van de drie maanden dat hij tijdelijk op een andere school zat, een school waar hij thuis niet over mocht praten.

Op die school zaten immers de kinderen van het werkvolk en van die hand op houders, dieven.. Hee, Benno, hoe gaat het er mee. Ach, weet je ik ga trouwen, weet nog niet wanneer precies, maar het moet, dat heb je in onze kringen, geld moet met geld trouwen. Jeetje, maar is het wat? Tja, zeventien jaar, mooi blond lang haar, mooie meid ook, ik wordt bloedjes geil van d,r.

WAUW, nou dan tref je het toch, zo een geile slet in je bed! Ze praten nog wat, over het een en ander, maar opeens,zeg Benno, ik denk dat ik jou wel kan helpen, ik zeg niet hoe en waarmee, jij kan daar beter buiten blijven, wat niet weet, dat niet deert!

Erik, ik ga jou vertrouwen en wil het niet weten! Hij zag dat Esmee er was en dat ze met oma praat, hoi, zei hij. Hoi Benno, waar ben jij geweest? Ach, gewoon een eind gewandeld. Jij hebt toch niet stiekem gedronken, He? Benno reageerde daar niet op en ging naar zijn kamer, trouwen met haar? Esmee reed de volgende dag op haar dure scooterbrommer. Ze moest wel even, door zo een achterbuurt straat heen, nou ja achterbuurt, in haar ogen dan, He. Esmee keek om zich heen, bah, dat er hier mensen wilde wonen, er woonden ook van die buitenlanders, uit Marokko en zo.

Reed er opeens een gozer van links zo tegen haar mooie scooter aan. Ik heb voorrang hoor, mopperde ze en krabbelde overeind, nylons kapot, rokje vies, scooter een deuk en krassen op de lak. Hou je muil trut, kreeg ze te horen.

Ik wil dat de politie komt, zei ze en pakte haar mobieltje, uit haar tasje. Wat jij gaan doen, blanke slet? Hoho, laat je dat wel ff, meisjes slaan, zei Erik en duwde de onverlaat weg. Kalim starte zijn brommer en reed weg, ja maar hij heeft schade aan mijn mooie scooter gemaakt? Ach, die gasten betalen toch nooit, van een kale kip is het moeilijk veren plukken, maar jij hebt je knie kapot, er zit vuil op, kom maar even mee, ik woon daar boven die winkel, zei hij en wees naar het appartement boven een broodjes zaak.

Esmee zou normaal, daar nooit op in gaan, maar de jongen straalde vertrouwen uit. Ze gaf hem een hand, ik heet trouwens Esmee. Ze moesten door de broodjes zaak. Esmee zag tot haar schrik van die buitenlanders, de broodjes zaak was van hun, ze waren een beetje bruin en die noemde je geen neger, leken wel uit India of zo? Ik stond op en ging voor de twee slavinnen staan, genietend van het uitzicht, de bouw van alle twee was bijna gelijk, de ene echte blank de andere zwart.

Trots als altijd was ik op mijn eigen slavin toen ze zonder dat ik dat hoefde te zeggen mijn broek open maakte en liet zakken.

Zonder een woord te gebruiken dwong ze de zwarte slavin op haar knieen met de woorden, lik en zuig onze Meester. De zwarte slavin begon gewillig en vol overgave aan mijn paal en ballen te likken al snel voelde ik me lekker geil worden. Mijn eigen slavin nam achter me plaats en begon mijn billen te likken, al snel opende ze mijn billen en voelde ik haar tong tussen mijn billen, iets wat ik nog steeds lekker vind.

Na een tijdje besloot ik me om te draaien, mijn eigen slavin nam direct mijn 18 cm helemaal in haar mond, ze was gewend dat ik diep heel diep gepijpt wil worden. De zwarte slavin wist zonder woorden wat er van haar verwacht werd, ook zei likte al snel tussen mijn billen en het duurde niet lang of ik voelde haar tong een stukje naar binnen gaan, als dit niet geil is weet ik het ook niet meer.

Mijn slavin pijpte zoals altijd super lekker. Opnieuw vond ik het tijd om me om te draaien, ik wenkte mijn slavin dat ik nu ruw wilde neuken, opnieuw wist mijn goed getrainde slavin wat ik lekker vind.

Ze ging achter de zwarte slet staan en knikte naar me met de woorden, Meester leef U uit op deze zwarte hoer. Ze pakte haar bij haar hoofd en hield deze in een ijzeren greep. Hoewel ik zeker weet dat ik deze zwarte slavin ook zonder dat mijn slavin haar zo stevig vast hield zou kunnen neuken zoals ik dat lekker vind, dit maakte het gewoon extra lekker.

Ik zette mijn eikel voor haar mond die ze gewillig opende, mijn slavin keek me aan en zei, toe maar Meester, laat haar maar voelen.

Ik begon geil gelikt door de twee sletten al snel een hoog tempo te neuken in haar mond. Mijn slavin kreunde bij het zien dat ik ons nieuwe speeltje zo ruw in haar mond neukte, ze kreunde, ja Meester deze slet kan het hebben spuit haar zwarte hoerenbek maar lekker vol. Ze bleef haar hoofd vast geklemd houden, maar de zwarte slavin was ervaren genoeg, ik voelde dat ze me makkelijk kon hebben, ze genoot zichtbaar dat ik haar mond zo neukte.

Ik voelde dan ook al snel dat ik klaar ging komen en zette nog een tandje bij, voor de twee slavinnen ook het teken dat ik klaar ging komen. Inderdaad spoot ik even later mijn sperma in de mond van onze nieuwe slavin, die vol overgave alles slikte, mijn eigen slavin had haar hoofd inmiddels los gelaten om haar niet te laten stikken, maar de zwarte slavin genoot te veel van de behandeling, ze bleef zuigen tot de laatste druppel.

Voor ons allemaal duidelijk zichtbaar likte zijn mijn verslappende paal helemaal schoon, toen ze klaar was hoorde ik haar zachtjes danken voor de behandeling. Mijn slavin keek me vragend aan, ik knikte slechts ja, wetend dat mijn slavin nu haar kans wilde hebben. Ze kreunde, oke zwarte hoer, je hebt laten zien dat je redelijk kunt pijpen, laat maar eens zien wat je met een blanke kut kunt doen.

Zonder af te wachten drukte ze de zwarte slavin op haar rug, ze ging gespreid op haar gezicht zitten en opende zelf haar kutlippen, ze keek mij aan en vroeg, mag ik Meester? Ik wist wat ze wilde en knikte opnieuw ja, het duurde nog slechts seconden en daar liet ze het open, ze gaf ons nieuwe speeltje een golden shower.

Toen ze leeg was drukte ze haar beslist natte kut op haar gezicht en zei en nu likken hoer. Ze liet zich echt helemaal gaan, ze bewoog haar kut op en neer van links naar rechts en genoot, ze bleef aanwijzigingen geven.

Het duurde dan ook maar enkele minuten of ze kreunde, Meester mag ik alstublieft klaar komen? Ik gaf haar die toestemming en al snel kreunde en schreeuwde ze het uit tijdens haar orgasme. De zwarte slavin lag onder mijn slavin te kronkelen, ik zag dat ze ook genoot, ik wilde verder gaan en ging in positie staan, mijn slavin die half bijgekomen was zag wat ik wilde en riep, open je zwarte hoerenkut. Ze reageerde direct en deed wat haar opgedragen werd, ze opende haar zwarte kut waardoor ik zicht kreeg op haar rose binnenkant, iets wat een heerlijk gezicht was.

Met twee handen hield ze haar zwarte kut open, trekkend aan haar ringetjes ik kon makkelijk richten en liet me gaan, na een kleine correctie liet ik me leeg lopen op haar clit en kut. Onze zwarte slavin lag te schokken we zagen dat ze klaar lag te komen zonder dat we haar aanraakte, mijn eigen slavin keek geamuseerd toe en fluisterde, Meester we moeten haar nog wel goed trainen, hiermee doelde ze op het feit dat ze klaar kwam zonder toestemming, we lieten haar maar begaan.

Toen mijn blaas leeg was knielde mijn slavin voor me en likte me netjes schoon. Ze deed dat vol overgave, door alles was ik ondanks dat ik was klaar gekomen toch nog erg geil en al snel groeide mijn paal opnieuw tot volledige grote.

Mijn slavin keek al pijpend omhoog, ze stopte kort met pijpen en zei, wil Meester een van haar andere gaatjes uitproberen? Ik kreunde dat ik dat wilde. Mijn slavin stopte direct en gaf de nog bijkomende zwarte slavin opdracht op zijn hondjes te gaan zitten. Iets wat ze direct deed. Ik nam achter haar plaats om haar kutje in bezit te nemen, mijn slavin kwam op haar hurken naast ons en vroeg, Meester mag ik Uw goddelijke staaf bij haar inbrengen?

Ik knikte slechts, ik was immers zo geil dat ik die zwarte kut wilde neuken. Mijn slavin greep mijn harde paal vast, nam hem nog snel even in haar mond en maakte plaats zodat ik haar kon penetreren. Het idee dat ik deze zwarte slavin zou gaan neuken maakte mijn paal nog harder, ik sloot mijn ogen en greep haar bij de heupen, op dat moment voelde ik dat mijn slavin mijn paal iets omhoog trok waardoor mijn eikel tegen haar kontgaatje kwam, ze kreunde, toe maar Meester, neuk die zwarte hoer maar in haar reet.

Op het zelfde moment greep ze de slavin en drukte haar naar achteren waardoor ik direct tot de helft in haar reet kwam. Het verbaasde me hoe makkelijk dat dit ging. Bij mijn eigen slavin gebruikte ik altijd glijmiddel. Nu ging het vanzelf, al na twee keer pompen zat ik helemaal in haar reet.

Mijn slavin zag het ook en kreunde, mhhhh Meester ik denk dat deze hoer redelijk goed getraind is.


slavin gezocht paal in kutZe raadde wat ik dacht, gaf me een mep op mijn billen, ,Doe verdomme je sokken uit hufter! Een slaaf op sokken moet ik niet! Ben je een vent of een slappe lul? Ik ga je inspecteren, kijken of je me bevalt. Als jij je niet gedraagt zet ik je eruit, oké?

O Lieve Heer ik kreeg het! We hadden het afgesproken, "Jij bent mijn meesteres en je straft me, slaat me, laat me aan je voeten kruipen, dwingt me je voeten en je kut te kussen en alleen als ik het verdien geef je me als beloning een beetje seks. Verdien ik het niet, de deur! Er was een afspraak, zij hield zich eraan en ik kreeg het; ze haalde soepel uit, sloeg mijn kont, ging hoger en bereikte mijn schouders: Op de grond met jou, kus de voeten van je black mistress!

Een sterke hand greep mijn haren, rukte mijn kop achterover en haar andere hand ging naar voren, bewoog en tien leren riempjes suisden omlaag, raakten heet strelend mijn buik en eindigde hun tocht op mijn halfstaande pik. Maakten een halve draai en tikten mijn ballen aan. De pik verslapte terstond, ik gilde en Tatika lachte ruw, smeet me tegen het bed: Ik kuste ze, kreeg opdracht wat overeind te komen, om haar heen te kruipen, werd ruw bij mijn haar gepakt en kuste gedwee haar opgehouden voetzool terwijl de zweep op mijn rug rustte.

Werd overeind getrokken aan mijn haren, zag hoe ze op bed ging zitten en haar benen spreidde: Ik likte langzaam en grondig, proefde hoe haar lichaamsvocht branderig in mijn mond kwam en deed wat zij van me wilde. Het leer lag op mijn rug, bewoog traag tot ze uithaalde, ,Doe je best hufter, het is geen ijsje!

Ik likte, zij werd nat! Ineens was ze zover, ze was randy, de dieproze, door zwarte randen omsloten kut zweette geil en haar buik bewoog, de benen gingen omhoog en de klauw drukte mijn mond over de kut; ik likte! Ik likte of mijn leven er vanaf hing, deed het met lange diepe halen, duwde mijn tong tegen de grote klit, hoorde haar even hijgen en voelde schokken en rillinkjes door haar buik trekken.

De hand liet mijn haar los en ik stopte: Mijn meesteres kwam overeind, schudde haar krullen en greep me opnieuw. Draaide zich zijdelings tegen me aan: Zag kans me keihard op mijn kont te slaan en liet de draden dan bijna strelend over mijn ballen aaien. Mijn rug gloeide, mijn kont was pijnlijk en, hoe gek het ook klinkt, mijn pik groeide!

Ze trok mij tegen zich aan, liet me tegen haar vette hangtieten rusten en gaf me de knoppen te zuigen: Ik zoog haar, likte en kuste haar hete vlees, voelde mijn lul tegen haar laarzen hangend opnieuw verstijven en werd toen het spel lang genoeg geduurd had aan mijn haar overeind gerukt, kreeg weer slaag en werd op bed gesmeten: Ook mijn lul werd niet gespaard en kreeg z'n deel van de steeds opnieuw neerkomende zweepslagen, werd plotseling beetgepakt en overeind gerukt, opnieuw met een handige tik onder mijn zak neergeslagen en ik hoorde mijn zwarte beul in zichzelf praten tot ze plotseling op het bed klom, voorover bukte en mijn lul met harde bewegingen overeind pijpte.

Ik zàg mijn witte lul tussen haar dikke zwarte lippen verdwijnen en zij zag me kijken, werd gelijk woedend, kneep onverwacht met een lief lachje in mijn ballen en bekeek mijn opnieuw slappe pik met een grimmig gezicht: Weet jij wat, kus jij mijn reet maar. Ze liet het allemaal mompelend gebeuren, greep me in een soort houdgreep, kwam overeind en nam mijn lul tussen de tieten, drukte die er neukend overheen en duwde haar nog steeds natte kut over mijn gezicht: Een harig kruis kwam omlaag, stulpte over mijn gezicht, maakte me machteloos, leerde me hoe zalig het is als een zwarte sterke vrouw je totaal overwonnen heeft en je haar triomf grondig laat voelen.

Je smoort bijna onder haar kut, terwijl ze je gezicht tussen haar machtige billen klemt en diep in je het besef laat komen dat je overwonnen bent, dat je alleen nog maar een slaaf bent die niets meer hoeft, nooit anders meer hoeft dan háár te dienen.

En ik zoog aan haar kut, likte het grof behaarde vlees, nam voorzichtig de dikke lippen tussen mijn tanden en bewerkte haar levende leer.

Ze pompte de kut over mijn gezicht, schuurde mijn mond met de ruwe beharing en liet me bijtend zuigen en likken. Toen ik een vinger in haar kont stak kreeg ik tikken: Ineens was de rust over, de pijn voorbij, ze greep me, kuste mij over mijn hele lijf, likte aan me, beet in mijn tepels, rukte aan mijn lul, pijpte me en kwam met zwaar drukkende tieten over me heen, boog haar hoofd en nam mijn mond!

Ik had vrouwen genomen, ze gedwongen tot hete kussen, maar dit was omgekeerd, zij nàm mij, de overwonnene! Ze greep me duwde me neer, kronkelde om me heen en likte me, beet ruw in mijn tepels, rukte mijn lul omhoog en zakte er grommend over heen; ,I like you! I'll fuck you, you white basterd! Tussen haar dijen geklemde armen, een lange laars over mijn nek die mijn kop neerdrukte en een vinger die vakkundig mijn kont neukte: Ze neukte mijn reet en zoog aan mijn lul, wipte de tieten er overheen, duwde ze erom en neukte me, kwam overeind en ging op mijn benen zitten, maakte mij machteloos, liet me de tieten tillend kneden en toen kwam de kut!

De kut, die onder brandende ogen en verstopt onder de leren, met glanzende spijkers beslagen gordel over mijn lul ging. Ongezien maar gloeiend- en gloeiendheet!

Ze schoof zich naar voren, kneep in mijn tepels, krabde mijn borst, zette de handen achter haar lijf en neukte me! Niets had ik in te brengen, mijn lul werd door Tatika geneukt, ze schoof witheet om mijn staaf, sloopte mij zowat met haar gewicht en deed wat er gedaan moest worden. De tieten wogen zwaar, de ogen fonkelden, haar mond stond open en liet hijgende ademstoten door in het flauwe rode licht en de kut was heet!

Mijn buik werd geschuurd door haar grove beharing, de lul zat in zijn hete hol en het zaad kookte in de pijnlijk bestrafte ballen, wrong zich omhoog terwijl ik haar naam gilde, steunend om haar genade bad, mijn kop opzij gooide en haar laars likte.

Het kookte, ging omhoog en zij schuurde maar door tot het mijn eikel passeerde en haar gloeiende van geil kokende lijf in ging. Ik riep haar naam, schudde mijn hoofd en probeerde mijn buik te bewegen: Ik kreunde opnieuw toen ze over me boog, haar benen omgooide en schuin op me gleed. Ze was warm, zwaar, zweette en rook naar wat haar kut uitgescheiden had: On your knees and suck me slave!

Het was een natte, natte zwarte en brandende kut, een mooie kut een heerlijke kut, een verschrikkelijk grote kut en ik likte, bewoog mijn tong en mijn lippen liefkozend over haar dikke klit en maakte haar voor de tweede keer die avond klaar: O my god, my god, my god! Gaf haar een naspel, gedragen door een willige tong; zachte handen op haar buik bedekten strelend haar kruis, de sterke buik, de heupen en de zijkant van haar billen met kussen, likte haar liezen en gaf de allerlaatste kus zwaar en tongend op haar kut.

Daarna was het klaar, ze zette me voor de wasbak, waste me snel schoon, zakte door haar knieën en piste op haar gemak in het teiltje, smeet haar urine in de slecht doorlopende wasbak, zag mij naar haar kijken: Saturday in a week I'll pis on you!

Eleven o'clock next Saturday! Een zachte tong in mijn mond: Kon als echte Hollander niet nalaten op mijn horloge te kijken en zag dat ze ruim anderhalf uur met me bezig was geweest, hoorde haar zeggen: Ze keek me recht in mijn ogen: Lachte daverend en propte het ding in mijn jaszak; ,Well you can go now!

And don't forget, Saturday in a week eleven o'clock! Tatika, woman off Santo Domingo, 39 jaar, mooi, warm, gevoelig, moeder van vijf kids, van armoede hoer in het verdomde Holland geworden. And, my lovely black mistress! Later gaf ik haar de bijnaam Hot Choc'late en vertelde haar dat het was om haar kracht, de hitte die ze uitstraalde en het zoete dat er na kwam, iets wat alleen een zwarte vrouw op die manier kan geven.

In bed die nacht snoof ik de lucht van haar slip op en legde het verrekte ding over mijn gezicht toen ik de volgende morgen in mijn bed rukte. Een enorme roze kut tussen dikke zwarte dijen… ik kon haar verdomme nog ruiken! Ze rook naar seks, naar geilen, naar geweld en lekker neuken. Ik wilde haar… Jezus tot zaterdag! Twee dagen later bracht ik haar de schoenen, dikke plateauzolen, hoog gehakt, rood met gouden binnenzooltjes en met bandjes om haar slanke enkels en open neusjes zodat bij een volgend bezoek haar tenen gekust kunnen worden.

Ik verheug me erop, want omdat ik altijd de dominante factor bij mijn klantjes moet zijn spelen het werkelijk een verademing eens de underdog, de slaaf te zijn.

Dat ik een zwarte meesteres heb is voor mij ideaal, al droomde ik nu van drie zwarte vrouwen! Tatika, mistress of my hart, this is my tribute to your lovely body and the things you give me. Thank you verry much again! Het was precies een week later dat ik om elf uur op zaterdagavond voor haar in duisternis gehulde hoerenkot verscheen. Ik schrok al, maar ze stond er, was gekleed in een spijkerbroek, een trui en had mijn rode schoenen aan: Ik moest met haar mee: Haar smoeltje zag er slecht uit; ze had een half dichtgeslagen oog en blauwe plekken in haar hals en vertelde een pak slaag gekregen te hebben van een nijdas die, voordat ze het door had bij haar binnen was geweest, het gordijn dicht gerukt had en haar een handvol vuistslagen gegeven had.

Voor iemand kon reageren had hij haar gezicht kapot geslagen en zo hoorde ik ook van het blanke hoertje dat haar naar een dokter gebracht had en een beetje voor haar gezorgd had: Ze is erg lief.

Hou je van vrouwen? Ze bekeek me, trok haar bovenlip op: Verdomme dat gaat je geen barst aan, je bent een stomme slaaf. Een fathead met een cock waar je achteraan loopt. Je bent een klootzak! I love the boys and I love my little white slavegirl, she is so nice, so lovely and wonderful!

Ze heeft de mooiste blonde haren van de wereld en ze is heel zorgzaam voor me. Als je jaloers bent kun je beter gaan, ik hou van mannen en vrouwen als je het weten moet.

En jij bent alleen maar een slaaf, je hebt geen moer in te brengen en als jij je weer met mijn zaken bemoeit kun je oplazeren, understood? Als je me nog een keer aanraakt krijg je straks extra slaag! Omdat ik binnenkort naar St. Domingo terug ga en ik je dan niet meer zie mag je met me mee naar huis. Mijn vriendin is er niet en ik geef werkelijk om je. Je was een lieve slaaf en straks ben ik weer je meesteres, kijk maar, de zweep, de voorbindlul en de boeien heb ik in mijn tas, jouw rode schoenen heb ik aan en mijn nagels heb ik speciaal voor jou heel mooi gelakt.

Kom, doe alles maar uit, want nu ben je weer mijn slaaf! Alles en waag het niet je sokken aan te houden! Ze stonk als een geile kat en toen ik met een snelle beweging tussen haar benen voelde wist ik het zeker, Tatika was zo geil als een beer en droop! We keken elkaar aan: Wil ik gewoon bij je liggen, met je vrijen en je laten zien dat ik ook zonder de zweep om je geef en alles voor je wil doen.

Geen enkele; ik kreeg het weer, voelde mijn kont gloeien, striemen branden op mijn rug en ik likte haar tenen, kuste haar hielen, likte de benen tot ik bij de kut kwam.

Werd met mijn smoel in haar zeiknatte vlees gedrukt, losgerukt, omgekeerd en kreeg handboeien aan: Ze hield me strak, sloeg met de puntjes van de zweep mijn borst, trok me naar zich toe aan mijn lul en gaf me gloeiende vlugge en buitengewoon harde kusjes op mijn mond: Hard en ruw, een hand achter mijn hoofd die me tegen haar mond drukte, een tong in mijn mond en een stevige ruk aan mijn pik die er een eind aan maakte: Suck my cunt, bite!

Ik zoog haar kut, werd doorlopend aan mijn harde lul strak gehouden en maakte haar compleet mad! Tatika had het niet meer, rolde en tolde met me, beet me, likte aan me, smeet me op het bed, hield me strak en zette haar gloeiende kut op mijn gezicht: Wat moet je nou van me blanke klootzak. Lik m'n kut anders pis ik op je en laat je m'n stront vreten. Nou zeg op, wat wil je van me? Ik neuk je stomme reet.

Tatika liet me voelen wat ik was, wie er de baas was en ik gaf me over! Stel dat we nu echt een reactie krijgen. Laten we nu eerst eens afwachten. We kunnen altijd nog nee zeggen. De dagen gingen voorbij en de stapel rekeningen werd nog dikker. Pas na anderhalve week, ze hadden eigenlijk helemaal niets meer verwacht, zaten er twee mail in de box. Ze waren allebei zenuwachtig. Ze klikten hen open. Een mail was van een man die hun honderd euro in het vooruitzicht stelde als hij een avond langs mocht komen.

Dan hebben we de kosten van de advertentie er nog niet eens mee uit. Een of andere exclusieve club nodigde hun uit tegen betaling van een bedrag waar ze zeker geen spijt van zouden krijgen. Ze zouden een paar dagen in een villa verblijven waar ze ter beschikking van de clubleden zouden staan. Simone wilde geen spelbreker zijn en knikte toen Maaike vroeg of ze maar meteen zou bellen. Dat moest in een telefooncel want hun eigen telefoon was sinds mensenheugenis afgesloten, en GSM krediet was ook al op.

Maaike kwam met een geheimzinnige glimlach terug. Wij moeten elke gril uitvoeren. Wij moeten tegen een stootje kunnen. We kunnen in een dag of vier wel tienduizend euro verdienen. We moeten naakt door het huis lopen en zo meer. Ze was bang Simone af te schrikken. Na het eten sprak Simone. Maar als het klaar is en we al onze rekeningen betaald hebben moeten we er niet meer over praten.

Daarna geen nieuwe avonturen meer. Maaike en Simone hadden het hoognodige in een tas gedaan voor een paar dagen en stonden zenuwachtig te wachten tot de deur open ging. Een verzorgde heer deed de deur open. Willen jullie om te beginnen een kopje koffie? Geen in het leer geklede man die hen meteen naar binnen trok en de kleren van het lijf rukte en begon te jassen met een zweep. Ontspannen zaten ze in het smaakvol ingerichte huis. De man heette Jan. Bij deze speciale gelegenheid, want dat zijn jullie tenslotte, hebben we ook nog enige zakenrelaties uitgenodigd.

Het is de bedoeling dat jullie, in de komende dagen, precies doen wat we jullie zeggen. Hier heb ik nog een papier waar onze overeenkomst precies op staat getekend. Als jullie dat willen tekenen kunnen jullie je daarna even opfrissen in jullie kamers.

Dat jullie er mee akkoord gaan. En tevens natuurlijk de betaling. Jan bracht ze naar hun kamer. Ze bekeken zichzelf in de spiegel. Het was wel een geil gezicht die kale kutjes. Maaike liet wellustig haar vingers over de kale schaamlippen gaan. Intussen hadden de heren van het gezelschap zich verzameld.

Hij keek vragend naar de rest van het gezelschap terwijl hij wees op de monitor waarop men in de kamer van de meisjes kon zien. Toen Maaike aan de halsband een cel werd binnengebracht keek iedereen naar haar. Ze zag er mooi uit. Haar borsten staken recht vooruit. Deze donkerharige vrouw had bijzonder mooi gevormde tepels.

Net de vorm waar hij het meest van hield. Haar billen waren strak en haar lichaam vroeg gewoon om een bijzondere behandeling. Aangezien Marius het meest betaalde, mocht hij de eerste handelingen verrichten. Hij liep op Maaike toe en wreef over haar tepels. Meteen veerden deze op en werden hard. Marius pakte een speciaal vervaardigde tang. Hij stopte er een metalen ring in en plaatste die over een tepel. Maaike wilde haar lichaam terug trekken maar dit werd verhinderd. Twee heren hielden haar armen stevig vast.

Tussen duim en wijsvinger trok Marius haar tepel verder door de opening van de ring. Met een klikkend geluid kwam de ring om haar tepel te zitten. De ring zat ver naar achter.

Haar tepel stond nu als een paddenstoel boven op haar rozetje. Het was een prikkelend gevoel. Ook de andere tepel werd van een ring voorzien. Rondom de tepels werden haar borsten ingesmeerd. Met stevige hand controleerde Marius, overigens overbodig, of de ringen er niet af konden gaan.

Marius moest zich beheersen. Hij wilde de spanning beetje bij beetje opvoeren. Het liefst had hij haar borsten stevig vast gepakt maar dat zou te snel gaan en de anderen zouden het daarmee niet eens zijn. Die vonden het belangrijk dat het slachtoffer langzaam opgefokt zou worden.

Dat ze er zelf ook plezier aan zou beleven. Simone moest wat ingedommeld zijn toen de deur van de kamer openging. Twee mannen kwamen binnen. Eerst inspecteerden ze haar venusheuvel. Ze moest haar benen spreiden en zich laten bekijken. Zwijgend boeiden ze haar armen achter haar rug. Ze kreeg een bal in haar mond gegespt die haar kaken open sperde en haar het spreken of het uitbrengen van enig geluid onmogelijk maakte. Ze liet zich door de twee gespierde mannen meevoeren naar een groot vertrek.

In de hoek tussen gordijnen stond een ligstoel die je ook bij een vrouwenarts kunt zien. Ze werd op de tafel gelegd. Beugels werden wijd uiteen gedraaid en haar benen werden er in gelegd en vastgemaakt. Haar weerloze naakte geslacht was onbeschermd. De rest van het gezelschap kwam binnen. Marius keek toe hoe de blonde Simone angstig lag af te wachten. Hij voelde grote lust om zijn harde lul meteen tussen haar benen te plaatsen om de spanning wat weg te werken.

De leden keken met belangstelling naar het kale kutje van Simone. Indrukwekkend want ze had grote naar buiten staande schaamlippen. Hij was altijd meer op kutjes gericht. Dit in tegenstelling tot Marius die meer op borsten viel. Duwde zacht verder tot hij niet verder ging. De koker zat nu diep in haar kutje.

Hij zat op krukje tussen Simone's benen. Met stelschroeven draaide hij de koker op. Steeds verder werd zo haar kutje opengedraaid. De dikke schaamlippen werden doordat ze uitgerekt werden smaller en spanden als dik elastiek om het uiteinde van de koker. De nu uitgerekte vagina deed wat pijn. Maar de pijn zakte vrij snel weer af. Haar clitoris was nu heel erg goed zichtbaar. Het lichaam van Simone schokte. Ze probeerde zich te bewegen maar dat lukte niet. Ze voelde een tinteling in haar kutje.

Simone kon zich nu niet meer bewegen. Vast geklemd aan de tafel met wijd geopend kutje lag ze daar. Intussen had Marius Maaike opgehaald uit de cel. Hij duwde haar tegen een paal en maakte haar daaraan vast.

Haar benen werden wijd uiteen geduwd en hij maakte een staaf aan beide enkels vast. Ze moest nu met gespreide benen blijven staan. De meisjes kregen het bevel, "zo nu blijven jullie maar liggen en staan tot wij met de rest van het gezelschap in de loop van de avond of nacht terug komen om jullie verder te behandelen.

Maaike die zich nog redelijk bewegen kon keek naar Simone. Simone knikte van bevestigend. Antwoorden kon ze niet door de knevel in haar mond. Maaike kon wel reageren en zei tegen haar. Ik kan me tenminste nog wat bewegen, hoewel er iets in m'n kut geduwd is wat erg trilt als ik beweeg. En het maakt me erg geil. Zij zelf kon zich absoluut haar lichaam niet bewegen, hoogstens haar hoofd. Simone voelde wel dat haar lustgrot flink jeukte door de wijd uiteen gedraaide koker en dat haar geile sappen eruit liepen.

Opeens ging de deur open en verscheen Marius gekleed in een wijde zwarte pij. Hij liep langs de beide meisjes en knikte goedkeurend. Hij stak de langs de wand geplaatste kaarsen aan die zo een mysterieus licht teweeg brachten. Eerst draaide hij de koker in Simone's kutje nog verder uit elkaar.

Met als gevolg dat haar schaamlippen strakker spanden en haar clitoris nog verder naar buitenkwam. Simone kreunde nu echt van de onverwachte pijn. Langzaam spoot hij een prikkelende vloeistof in haar roze uitpuilende knopje. Kort nadat hij de naald eruit had getrokken begon Simone's onderbuik wild te schokken. De ingespoten vloeistof veroorzaakte zeer onstuimige orgasmen. Het kutje van Simone wilde samentrekken maar de koker verhinderde dat.

Haar sappen vloeiden rijkelijk. Door dit alles werden de uitgetrokken schaamlippen steeds dikker. Simone verloor het gevoel van tijd. De prik met de naald had eerst pijn veroorzaakt. Maar dat gevoel was nu helemaal verdwenen door de steeds opeenvolgende orgasmen in haar lichaam. Maar doordat haar kutje niet kon samentrekken kwam ze niet volledig klaar.

Ze wilde uitroepen "haal dat ding uit m'n kut en laat me toch klaarkomen! Wel hoorde ze Marius zeggen. Die begonnen direct op te zetten. De overige leden van het gezelschap keken toe hoe ze groter werden en het bleef niet beperkt tot haar tepels.

Ook de rest van haar borsten begon nu te zwellen. De borsten leken nu al veel groter en de huid begon te glanzen en te spannen, zo dik werden haar borsten. Marius hield het niet meer.Kutjes parade meesteres gratis

  • Slavin gezocht paal in kut
  • 367
  • Zet het uit je hoofd gek. Mijn vrouw betrapte me bij het lezen van een geil verhaal.
  • EROTIC MASSAGE UTRECHT WAP DATINGDikke ronde tieten vrij sex


Ik gaf haar die toestemming en al snel kreunde en schreeuwde ze het uit tijdens haar orgasme. De zwarte slavin lag onder mijn slavin te kronkelen, ik zag dat ze ook genoot, ik wilde verder gaan en ging in positie staan, mijn slavin die half bijgekomen was zag wat ik wilde en riep, open je zwarte hoerenkut. Ze reageerde direct en deed wat haar opgedragen werd, ze opende haar zwarte kut waardoor ik zicht kreeg op haar rose binnenkant, iets wat een heerlijk gezicht was.

Met twee handen hield ze haar zwarte kut open, trekkend aan haar ringetjes ik kon makkelijk richten en liet me gaan, na een kleine correctie liet ik me leeg lopen op haar clit en kut. Onze zwarte slavin lag te schokken we zagen dat ze klaar lag te komen zonder dat we haar aanraakte, mijn eigen slavin keek geamuseerd toe en fluisterde, Meester we moeten haar nog wel goed trainen, hiermee doelde ze op het feit dat ze klaar kwam zonder toestemming, we lieten haar maar begaan.

Toen mijn blaas leeg was knielde mijn slavin voor me en likte me netjes schoon. Ze deed dat vol overgave, door alles was ik ondanks dat ik was klaar gekomen toch nog erg geil en al snel groeide mijn paal opnieuw tot volledige grote. Mijn slavin keek al pijpend omhoog, ze stopte kort met pijpen en zei, wil Meester een van haar andere gaatjes uitproberen? Ik kreunde dat ik dat wilde. Mijn slavin stopte direct en gaf de nog bijkomende zwarte slavin opdracht op zijn hondjes te gaan zitten.

Iets wat ze direct deed. Ik nam achter haar plaats om haar kutje in bezit te nemen, mijn slavin kwam op haar hurken naast ons en vroeg, Meester mag ik Uw goddelijke staaf bij haar inbrengen? Ik knikte slechts, ik was immers zo geil dat ik die zwarte kut wilde neuken.

Mijn slavin greep mijn harde paal vast, nam hem nog snel even in haar mond en maakte plaats zodat ik haar kon penetreren. Het idee dat ik deze zwarte slavin zou gaan neuken maakte mijn paal nog harder, ik sloot mijn ogen en greep haar bij de heupen, op dat moment voelde ik dat mijn slavin mijn paal iets omhoog trok waardoor mijn eikel tegen haar kontgaatje kwam, ze kreunde, toe maar Meester, neuk die zwarte hoer maar in haar reet.

Op het zelfde moment greep ze de slavin en drukte haar naar achteren waardoor ik direct tot de helft in haar reet kwam. Het verbaasde me hoe makkelijk dat dit ging. Bij mijn eigen slavin gebruikte ik altijd glijmiddel.

Nu ging het vanzelf, al na twee keer pompen zat ik helemaal in haar reet. Mijn slavin zag het ook en kreunde, mhhhh Meester ik denk dat deze hoer redelijk goed getraind is. Ik hield haar nog steeds bij de heupen en begon met gesloten ogen te pompen, al snel voelde ik dat mijn slavin onder ons was gaan liggen en mijn ballen aan het likken was, bij elke stoot voelde ik ook even de tong van mijn eigen slavin. Ik zag in de spiegel voor me hoe de grote zwarte tieten bij elke stoot op een neer gingen, dat maakte het nog geiler.

Ik neukte haar een lange tijd, geen idee hoe lang ik weet wel het voelde heerlijk, de strakke reet die mijn paal als het ware afzoog, de gewillige tong van mijn slavin die mijn ballen inmiddels klets nat gelikt had en het beeld van de op en neer gaande grote tieten.

Dit alles maakte dat ik na een tijd zo lekker geneukt te hebben voelde dat ik klaar ging komen, ik wilde stoppen, mijn ervaren slavin voelde dat en kreunde, toe Meester maar deze slet de Uwe, spuit haar maar vol. Meester hou U niet in, spuit haar maar vol, maar al te graag voldeed ik hier aan en even later spoot ik voor de tweede keer die dag mijn sperma, deze keer in die geile zwarte reet. Toen ik leeg gespoten was nam mijn slavin opnieuw de leiding, ze gaf de slavin opdracht mijn paal schoon te likken, snel draaide de slavin zich om en begon aan de opdracht, ze likte me helemaal schoon.

Mijn slavin fluisterde in mijn oor, Meester wat heerlijk, ze doet alles vol overgave, deze slet heeft potentie om een echte slavin te worden. Toen ik schoon gelikt was nam ik opnieuw plaats op de bank en voelde me even helemaal leeg. Mijn slavin nam ons nieuwe speeltje mee naar de keuken om haar te wijzen waar alles staat zodat ze ons kan bedienen met eten en drinken.

Al snel kwamen ze alle twee net als ik nog steeds helemaal naakt terug, ze namen aan mijn voeten plaats, voor hun alle twee duidelijk de plek waar ze zich het meest thuis voelde. Mijn slavin nam ons nieuwe speeltje bij haar hoofd vast, gaf haar een geile tongzoen met openmond en kreunde, niet slecht voor de eerste sessie, we zullen je straks verder testen, maar de eerste indruk is redelijk goed.

Ik laat me graag gebruiken door Wij zijn twee meiden van 23 en 24 jaar en hebben al veel geëxperimenteerd met zijn tweetjes. Nu hebben we het idee op gevat om er eens een man bij te nemen. Durf jij het aan om 2 vrouwen te verwennen en kan jij het aan om te zien hoe 2 meiden lekker Home     1 2 vrouw zoekt man.

Welke donkere Bull wil mijn vrouw versieren? Newby zoekt bull Karen uit Arnhem. Oudere dame zoekt man die haar kan voorzien! Turkse en Nederlandse man zoeken een stel voor vast Yilmaz-Antonio uit. Donkere Bull met grote chocoladestaaf! Choco-Bull uit Alphen aan den Rijn. Home     1 2 vrouw zoekt man Bevat zeer schokkende beelden!

Deze gestoorde mannen lopen vrij rond en overvallen onschuldige meisjes die helemaal toegetakeld en bruut verkracht worden. Twee broers zijn compleet gestoord en kennen totaal geen medelijden. Ze gaan ook over lijken om een vrouw helemaal af te tuigen. Mijn naam is Tilly en ik wil jullie best wel eens vertellen wat mij destijds is overkomen.

Inmiddels ben ik 24 jaar en het gebeurde toen ik 17 jaar oud was. Ik woonde bij mijn ouders in een klein dorpje en zat op school in de grote stad, aangezien de afstand te groot was om dagelijks te reizen, hadden mijn ouders besloten om maar een kamer voor me te zoeken. Na heel wat adressen te hebben bezocht vonden we een kamer bij een echtpaar van ongeveer 40 jaar oud, zij was iets jonger als hem voor zover ik me nog weet.

Maar in ieder geval ik zou daar blijven van zondagavond tot vrijdagavond en de weekends thuis doorbrengen. Het beviel me daar uitstekend, de mensen waren altijd vriendelijk en ze konden ook nog wel wat humor verdragen. Alleen ze sliepen in een kamer onder die van mij en soms kon ik duidelijk meegenieten van hun seksuele uitspattingen, wat ik overigens best wel leuk vond, ik vingerde me dan ook meestal klaar als ik hun zo bezig hoorde. De enige keer dat er visite kwam was als er voetbal op de televisie was en dan ging ik meestal vroeg naar bed of boven nog wat aan mijn huiswerk doen.

Zo ook op die bewuste woensdagavond, er was weer eens een voetbalwedstrijd op televisie en er kwam dus ook weer visite, een vrouw en twee mannen.

De nodige voorraad drank was in huis gehaald en ze zouden naar de wedstrijd gaan kijken, dus besloot ik om maar naar mijn kamer te vertrekken.

Hoe dichter ik bij de deur van de woonkamer kwam hoe meer geluiden begonnen door te dringen, absoluut geen geluiden die met voetbal te maken hadden.

Ik voelde mijn kutje behoorlijk nat worden en langzaam gleed mijn hand ook naar mijn slipje en voordat ik er erg in had stond ik me daar te vingeren in de gang.

Ondertussen zag ik dat een vrouw boven op de harde lul van een man had plaatsgenomen en dat de ander vrouw nu druk aan het pijpen was en nog steeds lekker geneukt werd. Ik hoorde de man die gepijpt werd steeds heviger kreunen, hij kwam met zijn gekreun duidelijk boven de rest uit, ik ga komen ik spuit je bek helemaal vol hoorde ik hem uitroepen en op dat moment maakte hij ook schokkende bewegingen in haar mond.

Het geil droop gewoon uit mijn kutje en opeens zag ik de man opstaan en richting mijn deur lopen, als een haas rende ik de trap op en hoorde de man naar het toilet gaan. Het leek me het beste om nu maar boven te blijven en te hopen dat ze me niet gezien of gehoord hadden.

Dat laatste had ik dus beter niet kunnen denken want even later ging mijn slaapkamerdeur open en stonden daar de drie mannen die zojuist nog druk bezig waren.

Ik schrok me een ongeluk, drie van die grote naakte kerels met stijve lullen kwamen op me afgestapt en een drukte zijn harde lul tegen mijn mond.

slavin gezocht paal in kut