Slipje opzij meesteressen nl

slipje opzij meesteressen nl

Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ». Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire.

Vind je het lekker, vroeg ze. Heerlijk meesteres, antwoordde ik. Wat zeg je dan. Dank u wel meesteres. Dat ik u mag dienen. Ze pakte de riem weer en trok me naar de badkamer. Ga op je rug liggen. Ik ging op mijn rug liggen. Ze deed haar rokje omhoog en hurkte boven mij gezicht.

Ik keek recht in haar poes. Ik dacht dat ik haar moest likken, maar ik wachtte tot ik iets hoorde. Het was even stil maar toen begreep ik het. Haar kut spande open en er kwam een warme gouden straal uit. Ik deed mijn mond open en zei plaste er recht in. Ik probeerde alles door te slikken maar er kwam zoveel dat dat niet helemaal lukte.

Toen ze klaar was zei ze, lik mij kutje helemaal schoon. Ik deed meteen wat ze vroeg, en likte haar helemaal schoon. Ze stond op, deed haar rokje omlaag en ik keek naar mij. Ruim die rotzooi meteen op. Ik begon meteen alles schoon te likken, uiteraard op mijn knieën. Doe je reet omhoog. Ik deed wat ze vroeg.

Ze deed mijn billen uit elkaar en zei stopte een vinger er in. Lekker strak zei ze. Ze ging lekker verder en ik moest toegeven dat ik het erg lekker vond. Eerst een vinger, maar naderhand twee en drie. Ze haalde haar vingers eruit en stopte een tampon erin. Haar vingers kwamen naar mijn mond. Ik likte haar vingers helemaal schoon. Toen ik klaar was, zei ze, ruim die rotzooi op en wacht op mij.

Waag het niet om klaar te komen. Ze liep weg en ik ruimde de rotzooi op. Ik hoorde haar iemand bellen. Onze slet is er klaar voor Meester Marco. Hoorde ik haar zeggen. Ik kon het niet geloven. Hij was een goede vriend van mij.

Maar het zal vast niet dezelfde zijn. Ik ruimde de rotzooi op. Ik was zo geil, dat ik echt op knappen stond. Ik wilde zo graag klaarkomen. Maar deed dat niet. Even een koude douche over mijn pik en ik kon me beheersen.

Ze kwam terug en pakte mijn riem weer. Ze nam me mee naar de kamer en zette mij voor de tv. Daar had ze een porno film opstaan. Ze ging op de bank zitten en ik zat hoor haar. Ze deed haar rokje omhoog en er kwam een grote voorbind dildo uit.

Die wil je wel graag pijpen snol. Pak eerst een sigaret voor me. Ik pakte weer een Marlboro ’s en stak die aan. Rook die sigaret maar en pijp mijn kunstpik. Ik rookte die lange sigaret en pijpte die dildo. Dat doe je goed, sletje. Ik rookte en pijpte verder. Gelukkig mocht ik de as in een asbak tippen. Toen de sigaret op was drukte ik hem uit en ging lekker verder met pijpen.

Stop maar, je mag straks verder gaan. Ze stond op en pakte de riem weer. Ze nam me mee naar de slaapkamer. Op je knieën op bed en je reet in de lucht. Ze ging achter me staan en sloeg tegen mijn ballen aan. Die pik en die mannenkut zien er goed uit. De bel ging en ze zei, blijf in deze positie hoer. Hier zat ik dan nog steeds in die rode slip en bh en de zwarte enkel laarsjes. Ik voelde me een echte hoer.

Ik hoorde haar de deur open doen en ik hoorde de stem van meester Marco. Ze liepen richting slaapkamer en gingen achter mij staan. Hier is ons sletje, zei mijn Meesteres. Meester Marco liep om me heen. Hij had een leren broek aan met een open kruis. Een leren giletje en een leren pet. Een echte homo Meester.

Ik had hem daar direct willen nemen, maar ik zou wel aan mijn trekken komen. Meester Marco sloeg op mijn kont en rukte in een keer de tampon uit mijn reet. Hij hield het voor mijn gezicht en zei, kijk hier goed naar je zult nog smeken of je zoiets kleins erin wil hebben.

Deze teef kan goed pijpen zei mijn Meesteres. Meester Marco ging op het bed zitten voor me. Pijp me maar, hoertje, laat maar zien wat je kan. Ik kuste zijn pik en likte zijn eikel, het duurde niet lang voor ik heel zijn hele pik in mijn mond had.

Ik pijpte hem vol overgaaf. Het was duidelijk dat mijn meester het lekker vond. Ondertussen was mijn meesteres achter me komen staan en drukte haar voorbinddildo tegen mijn anus.

Laat je horen dat je deze pik in je mannenkutje wil hebben. Ik stopte me Meester Marco te pijpen. Ooh meesteres, neuk me in mijn geile reet. Ik ben zo geil en ik doe alles voor jullie. Hoe graag wil je hem hebben, vroeg ze. Laat me voelen dat ik jullie slavin ben.

Ze deed mijn slipje opzij en ze drukte de dildo tegen mijn anus aan. Langzaam gleed hij erin. Het verbaasde mij dat het zo makkelijk ging. Toen begon ze hem open neer te halen. Eerst langzaam en toen sneller. Het begon pijnlijk te worden. Maar genot nam al snel zijn plaats in. Hier lag ik dan Meester Marco te pijpen en mijn meesteres was me in mijn kont aan het neuken.

Wat een geil sletje is het, zei mijn meester. Erg geil antwoordde mijn meesteres. Mijn meesteres haalde haar dildo uit mijn reet. En ze wisselde om. Nu was ik mijn meesteres aan het pijpen en meester Marco deed zijn geile kloppende pik in mijn anus te stoppen. Aan twee kanten werd ik hard genomen. Mijn meesters deed mijn hoofd omhoog en deed haar voorbinddildo af. Terwijl mijn meester me nog aan het neuken was, lag er een mooie poes voor me.

Lik me maar snol. Lik je meesteres haar kut helemaal nat. Meteen begon ik haar kutje van onder naar boven te likken. Heel mijn tong ging er diep in. Steeds dieper elke keer dat mijn meester zijn pik dieper in mijn kontje duwde. Beide waren flink aan het genieten. En ik bracht ze allebei tot een hoogte punt. Hij ging steeds sneller en ik riep, spuit al je geil in me. Dit hoefde ik geen twee keer te zeggen, hij spoot al zijn sperma diep mijn darmen in.

Ik liep helemaal over. Mijn meesteres begon steeds meer te trillen, en steeds harder te kreunen. Oooh jaa sletje, lik me, duw je pik in me. Ik pakte mijn nog steeds stijve pik en duwde die in haar kut. Ze was zo nat, dat dit in een keer ging. Mijn meester kwam langs me staan en duwde zijn pik weer in mijn mond. Ik was mijn meesteres aan het neuken en mijn meester weer aan het pijpen.

Hij was nog niet helemaal leeg. Ik neukte mijn meesteres steeds sneller. Als je maar niet waagt om te komen smerige, goedkope hoer. Mijn meesteres kwam gillend klaar en tegelijk spoot mijn meestere mijn mond weer vol sperma. Slikken teef, riep hij.

Gangbang duitsland homo opa sex

Omdat ik niets hoorde, wilde ik op de tussendeur kloppen. Daar hing een brief. Als je hier binnenkomt ben je totaal overgeleverd aan mij. Je zal moeten doen wat ik zeg en wat ik je opdraag. Ik zal vanaf dat moment alles met je mogen doen en er zal geen weg terug zijn. Dus doe die kleren aan in die blauwe zak links van je en wacht op de volgende instructie.

Bij het lezen kreeg ik meteen een geil gevoel en hoewel ik het erg spannend vond, dacht ik geen minuut langer en kleedde mij uit. Ik deed de zak open en vond hele geile lingerie. Een rode tanga slip, een bijpassende rode bh, zwarte enkellaarsjes en een halsband.

Toen ik alles aan had, zag ik mezelf in de spiegel. Ik werd steeds geiler. Mijn stijve pik kwam aan alle kanten van het slipje eruit. De laarzen waren een maat te klein, maar ik had ze aangekregen. In de zak zat nog een briefje. Sletje, je hebt nu deze stap genomen, je kan nog terug.

Maar als je jezelf goed aan kijkt in de spiegel zie je daar een slavin staan, een beginnende snol, een hoer in opleiding. Ga op je knieën zitten klop op de deur en wacht. Ik deed mijn eigen kleren in de zak.

Ging op mijn knieën zitten, klopte op de deur en wachten af. Het leek wel een eeuwigheid te duren, maar opeens hoorde ik haar. Ik deed de deur open en kroop naar binnen. Ze zat in de hoek van de kamer met haar gezicht naar mij.

Ze had een zwart topje aan, een kort latex rokje, zwarte laklaarzen, tot over haar knie. Haar rode haar was opgestoken en ze was zwaar opgemaakt. Om het geheel af te maken droeg ze lange lak handschoenen. In haar ene hand had ze een zweep vast en in de andere een sigaret.

Kruip naar me toe slet, zei ze op een strenge toon. Ik kroop op mijn knieën naar haar toe. Als mijn pik nog groter kon worden zou dat nu gebeuren. Ik was zo geil. Ik in deze outfit op mijn knieën en zij als een meesteres op die stoel.

Je ziet er belachelijk uit, smerige hoer. Ze pakte me bij mijn oren en trok mijn hoofd naar haar toe. Ben je klaar om mij te dienen teef. Ze sloeg meteen in mijn gezicht. Waar zijn je manieren. Spreek me aan met meesteres. Ja meesteres, antwoordde ik. Ze pakte een leren riem en deed die vast aan mijn halsband. Als eerst kus je mijn laarzen, en je begint bij de onderkant. Ze deed haar been omhoog een ik kuste de onderkant.

Ze liep er vaker op, want de onderkant was helemaal ruw. Ik kuste overal en af en toe een likje. Wat zag ik daar, slet. Wat doe je dan? Een excuus helpt niet, ik ga je genadeloos straffen. Doe die la open, zei ze. Ik deed deze open en zag allemaal pakjes sigaretten. Wil je die Marlboro ’s of die Belinda superkings. Ik weet wel wat je lekker vindt. Ik schrok, want niemand weet dat ik rook.

Ik weet dat je stiekem rookt als je op mijn huis past, als ik weg ben. Ik werd helemaal rood. Je denkt zeker dat ik dat niet wist. Ik weet alles van je. Jij bent mijn persoonlijke slet.

Ik pakte het pakje Marlboro ’s. Ik maakte het pakje open en pakte er een sigaret uit. Steek hem aan en geef aan mij. Ik stak de sigaret aan en gaf die aan haar.

Ze pakte hem aan en nam een diepe inhaal eraan. Ze stond op en ging op me zitten. Ze pakte de riem en trok hem aan. Ik kroop door de kamer. En zei zat, als op een paard boven op me.

Met twee benen aan een kant. Erg makkelijk ging het niet, maar ik voelde wel totale vernedering. We waren bij de tafel en zei stapte af. Even mijn as aftippen. Ik pakte een asbak van de tafel. Doe je mond open. Ik deed mijn mond open en zei tipte haar as van haar sigaret in mijn mond. Mond dicht en weer open. Ik deed dat en nu zat heel mijn mond onder de as. Ik slikte het door. Ze nam nog een grote hijs en kwam heel dicht bij mijn mond. Ze blies alle rook in mijn gezicht.

Dit ging zo door totdat haar sigaret op was. Ze gooide de peuk op de grond en duwde hem uit met haar laars. Opruimen, snauwde ze en snel. Ik pakte de peuk op en liep naar de keuken. Meteen schopte ze mij met haar laars. Op je knieën hoer. Meteen ging ik weer op mijn knieën en kroop naar de prullenbak.

Ik wilde een doekje pakken. Ze zei meteen weer dat lik je op smerige slet. Ik kroop naar de plek en likte het hoopje op.

Zei ging achter mij staan en begon mijn kont met haar zweep te bewerken. Eerst zachte tikjes, maar ze werden steeds harder. Mijn achterwerk begon aardig rood te worden.

Vind je het lekker, vroeg ze. Heerlijk meesteres, antwoordde ik. Wat zeg je dan. Dank u wel meesteres. Dat ik u mag dienen. Ze pakte de riem weer en trok me naar de badkamer. Ga op je rug liggen. Ik ging op mijn rug liggen. Ze deed haar rokje omhoog en hurkte boven mij gezicht. Ik keek recht in haar poes. Ik dacht dat ik haar moest likken, maar ik wachtte tot ik iets hoorde. Het was even stil maar toen begreep ik het.

Haar kut spande open en er kwam een warme gouden straal uit. Ik deed mijn mond open en zei plaste er recht in. Ik probeerde alles door te slikken maar er kwam zoveel dat dat niet helemaal lukte. Toen ze klaar was zei ze, lik mij kutje helemaal schoon. Ik deed meteen wat ze vroeg, en likte haar helemaal schoon.

Ze stond op, deed haar rokje omlaag en ik keek naar mij. Ruim die rotzooi meteen op. Ik begon meteen alles schoon te likken, uiteraard op mijn knieën. Doe je reet omhoog. Ik deed wat ze vroeg. Ze deed mijn billen uit elkaar en zei stopte een vinger er in.

Lekker strak zei ze. Ze ging lekker verder en ik moest toegeven dat ik het erg lekker vond. Eerst een vinger, maar naderhand twee en drie. Ze haalde haar vingers eruit en stopte een tampon erin. Haar vingers kwamen naar mijn mond. Ik likte haar vingers helemaal schoon. Toen ik klaar was, zei ze, ruim die rotzooi op en wacht op mij. Waag het niet om klaar te komen.

Ze liep weg en ik ruimde de rotzooi op. Ik hoorde haar iemand bellen. Onze slet is er klaar voor Meester Marco. Hoorde ik haar zeggen. Ik kon het niet geloven. Ik werd tegen haar aangezet, met onze voorkanten tegen elkaar. Ook ik werd aan de ketting geboeid, onze armen gestrekt omhoog, polsen tegen elkaar. Daarna werden er 2 riemen om ons heen gedaan, 1 net boven en 1 net onder onze kontjes, zodat wij strak tegen elkaar stonden.

De meesteressen gingen een kop koffie drinken, in een andere kamer, nadat ze ons verteld hadden dat Heleen en ik elkaar op deze manier maar wat beter moesten gaan leren kennen. Die kennismaking beviel uitermate goed. Nadat ik haar mijn naam had genoemd, drukte ze zachtjes een kus op mijn lippen. Daarna voelde ik haar tongetje langzaam mijn lippen uitelkaar duwen. Maar al te graag opende ik mijn lippen en beantwoordde haar kus. Al snel stonden we gepassioneerd te vrijen, onze pikjes door onze slipjes heen tegen elkaar wrijvend.

Dit kon niet lang duren natuurlijk, en al snel voelde ik Heleen met een luide kreun haar slipje volspuiten. Dit was teveel voor mij en ik voelde ook al het zaad naar buiten komen in een heerlijk orgasme.

Aangezien één en ander natuurlijk niet al te geluidloos verliep, kwamen de meesteressen kijken waar al dat gekreun vandaan kwam. Toen ze onze rood aangelopen gezichten zagen, kreeg mijn meesteres al wel een vermoeden, en toen ze met haar hand tussen onze slipjes voelde, wist ze natuurlijk meteen genoeg.

Jullie kunnen niet eens wachten met klaarkomen totdat je er toestemming voor hebt! Dit bedoelden we niet toen we zeiden dat jullie maar eens nader kennis moesten maken! Heleen en ik werden geblinddoekt, en hoorden onze meesteressen fluisteren, maar konden niet horen wat ze zeiden.

Plotseling kreeg ik een ferme tik met een plak op mijn achterste, en meteen daarna Heleen ook. Om en om werden onze kontjes bewerkt, en bij iedere klap schokten we iets naar voren, waardoor we door de slipjes heen elkaars lul weer raakten. Dit was zo geil, dat Heleen en ik spoedig weer een stijve in onze slipjes hadden staan. Hoe warmer ons kontje werd, hoe geiler wij werden. Net toen we beiden op het punt stonden weer te komen, hielden de meesteressen er mee op.

Mooi niet dus voorlopig! Wij werden losgemaakt van het plafond, en de riemen rondom ons werden verwijderd. Ik werd vervolgens ruggelings en met armen en benen gespreid, tegen het wandrek gebonden. Heleen kreeg vervolgens opdracht, mij met haar mond klaar te maken. Geknield kwam ze voor me zitten, handen op de rug gebonden.

Lucia schoof het kruisje van mijn slipje opzij, zodat Heleen mijn paal in haar mond kon nemen. Heerlijk was dat, die warme lippen over mijn eikel te voelen schuiven, ik kon dan ook onmogelijk stil blijven staan, en bokte met mijn kruis in het gezicht van Heleen, voor zover de boeien mij dat toelieten tenminste.

Mijn Meesteres zat intussen ook niet stil. Nadat Heleen begonnen was mij te pijpen, had Meesteres een voorbinddildo omgegord. Zij knielde achter Heleen, en schoof langzaam maar zeker langs het pijpje van Heleens's slipje, de dildo naar binnen. Heleen, haar mond gevuld met mijn paal, begon haar mond over mijn lul te schuiven precies op de maat waarop ze door mijn Meesteres geneukt werd.

Meesteres liet haar hand in Heleens's slipje schuiven en begon haar langzaam af te trekken. Lucia intussen had een slip met dubbele dildo aangedaan, de grootste dildo naar buiten en de kleinste in haar eigen kut. Hiermee begon ze nu mijn meesteres achterlangs in diens kutje te neuken.

Zo werden we alle 4 verwend op onze intiemste plekjes, en het duurde dan ook niet lang of het gehijg en gekreun was niet van de lucht in de speelkamer. De atmosfeer was bezwangerd van de geile seksgeuren. De een na de ander kwamen we klaar, eerst Heleen, toen mijn Meesteres, daarna ik, en toen, mijn geil uit Heleen's mond zien lopend, M. Toen we allemaal qua kleding weer ietwat gefatsoeneerd waren, gingen we naar de huiskamer voor een drankje.

Meesteres vond het tijd worden om naar huis te gaan, en na M. Lucia bedankt te hebben door haar laarzen te likken, gingen we weer richting station. Bij het passeren van mensen kreeg ik natuurlijk ook de nodige blikken. Maar daar worden Meesteres en ik nu juist zo lekker geil van. De terugreis verliep redelijk rustig, afgezien van het feit dat Meesteres de knieën over elkaar sloeg, en mij met haar bovenste voet vrijwel de gehele reis onder het jurkje over mijn kruis zat te wrijven, wat mij uiteindelijk, zelfs na 2 keer klaarkomen, weer bloedgeil maakte.

Alleen zorgde ze er telkens wel voor, dat ik steeds net niet kwam. Eénmaal bij haar thuisgekomen, duwde ze mij meteen naar haar speelkamer. Ze deelde mij mede, dat 1 x klaarkomen voor haar natuurlijk niet genoeg was, en dat ze nog even met mij wilde spelen totdat ze klaar was.

Natuurlijk had ik hier geen bezwaar tegen, integendeel! Ik werd zonder veel omhaal met mijn buik over de bok gelegd en mijn kletsnatte slipje werd van mijn kont getrokken. Daarna werden mijn polsen over de bok heen aan mijn enkels geboeid met leren boeien, en kreeg ik een spreidstang tussen mijn enkels. Aldus volledig hulpeloos over de bok liggend, werd ik door mijn meesteres met haar eigen dildoslip in mijn kontje geneukt, nadat ze met een ruk eindelijk de plug verwijderd had.

Al neukend trok ze me af en kwamen we tegelijk klaar in een geweldig orgasme. Langzaam liet zij daarna de dildo uit mijn mannenkutje glijden en verloste ze mij van de boeien. Vervolgens moest ik mijn witte jurkje vervangen door eenzelfde, maar dan zwart.

Ik kreeg een luier om en een strakke leren slip om één en ander op zijn plaats te houden. Daarna zond ze mij naar huis, met de bus natuurlijk zodat iedereen goed van mij kon genieten. Eenmaal thuisgekomen, was het eerste wat ik deed alles uittrekken. Daarna heb ik mij goed gedouched, daar was ik inmiddels wel aan toe!

Daarna trok ik mijn nachtjaponnetje aan en heb ik mij op bed, mijn kontje neukend met mijn vibrator, nog eens lekker afgetrokken met de herinneringen van die dag nog vers in mijn geheugen, en viel ik moe, maar zeer voldaan in slaap.

Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Dagje uit met de meesteres - keer gelezen.slipje opzij meesteressen nl

Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ». Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site?

Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région.

Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal.

Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Vind je het lekker, vroeg ze. Heerlijk meesteres, antwoordde ik. Wat zeg je dan. Dank u wel meesteres.

Dat ik u mag dienen. Ze pakte de riem weer en trok me naar de badkamer. Ga op je rug liggen. Ik ging op mijn rug liggen. Ze deed haar rokje omhoog en hurkte boven mij gezicht. Ik keek recht in haar poes. Ik dacht dat ik haar moest likken, maar ik wachtte tot ik iets hoorde. Het was even stil maar toen begreep ik het. Haar kut spande open en er kwam een warme gouden straal uit.

Ik deed mijn mond open en zei plaste er recht in. Ik probeerde alles door te slikken maar er kwam zoveel dat dat niet helemaal lukte. Toen ze klaar was zei ze, lik mij kutje helemaal schoon. Ik deed meteen wat ze vroeg, en likte haar helemaal schoon. Ze stond op, deed haar rokje omlaag en ik keek naar mij.

Ruim die rotzooi meteen op. Ik begon meteen alles schoon te likken, uiteraard op mijn knieën. Doe je reet omhoog. Ik deed wat ze vroeg. Ze deed mijn billen uit elkaar en zei stopte een vinger er in. Lekker strak zei ze. Ze ging lekker verder en ik moest toegeven dat ik het erg lekker vond. Eerst een vinger, maar naderhand twee en drie. Ze haalde haar vingers eruit en stopte een tampon erin.

Haar vingers kwamen naar mijn mond. Ik likte haar vingers helemaal schoon. Toen ik klaar was, zei ze, ruim die rotzooi op en wacht op mij. Waag het niet om klaar te komen. Ze liep weg en ik ruimde de rotzooi op. Ik hoorde haar iemand bellen.

Onze slet is er klaar voor Meester Marco. Hoorde ik haar zeggen. Ik kon het niet geloven. Hij was een goede vriend van mij. Maar het zal vast niet dezelfde zijn. Ik ruimde de rotzooi op. Ik was zo geil, dat ik echt op knappen stond. Ik wilde zo graag klaarkomen.

Maar deed dat niet. Even een koude douche over mijn pik en ik kon me beheersen. Ze kwam terug en pakte mijn riem weer. Ze nam me mee naar de kamer en zette mij voor de tv. Daar had ze een porno film opstaan. Ze ging op de bank zitten en ik zat hoor haar. Ze deed haar rokje omhoog en er kwam een grote voorbind dildo uit. Die wil je wel graag pijpen snol. Pak eerst een sigaret voor me.

Ik pakte weer een Marlboro ’s en stak die aan. Rook die sigaret maar en pijp mijn kunstpik. Ik rookte die lange sigaret en pijpte die dildo. Dat doe je goed, sletje.

Ik rookte en pijpte verder. Gelukkig mocht ik de as in een asbak tippen. Toen de sigaret op was drukte ik hem uit en ging lekker verder met pijpen. Stop maar, je mag straks verder gaan. Ze stond op en pakte de riem weer.

Ze nam me mee naar de slaapkamer. Op je knieën op bed en je reet in de lucht. Ze ging achter me staan en sloeg tegen mijn ballen aan. Die pik en die mannenkut zien er goed uit. De bel ging en ze zei, blijf in deze positie hoer. Hier zat ik dan nog steeds in die rode slip en bh en de zwarte enkel laarsjes. Ik voelde me een echte hoer. Ik hoorde haar de deur open doen en ik hoorde de stem van meester Marco. Ze liepen richting slaapkamer en gingen achter mij staan.

Hier is ons sletje, zei mijn Meesteres. Meester Marco liep om me heen. Hij had een leren broek aan met een open kruis. Een leren giletje en een leren pet. Een echte homo Meester. Ik had hem daar direct willen nemen, maar ik zou wel aan mijn trekken komen.

Meester Marco sloeg op mijn kont en rukte in een keer de tampon uit mijn reet. Hij hield het voor mijn gezicht en zei, kijk hier goed naar je zult nog smeken of je zoiets kleins erin wil hebben. Deze teef kan goed pijpen zei mijn Meesteres. Meester Marco ging op het bed zitten voor me. Pijp me maar, hoertje, laat maar zien wat je kan.

Ik kuste zijn pik en likte zijn eikel, het duurde niet lang voor ik heel zijn hele pik in mijn mond had. Ik pijpte hem vol overgaaf. Het was duidelijk dat mijn meester het lekker vond. Ondertussen was mijn meesteres achter me komen staan en drukte haar voorbinddildo tegen mijn anus. Laat je horen dat je deze pik in je mannenkutje wil hebben. Ik stopte me Meester Marco te pijpen. Ooh meesteres, neuk me in mijn geile reet. Ik ben zo geil en ik doe alles voor jullie. Hoe graag wil je hem hebben, vroeg ze.

Laat me voelen dat ik jullie slavin ben. Ze deed mijn slipje opzij en ze drukte de dildo tegen mijn anus aan. Langzaam gleed hij erin. Het verbaasde mij dat het zo makkelijk ging. Toen begon ze hem open neer te halen. Eerst langzaam en toen sneller. Het begon pijnlijk te worden. Maar genot nam al snel zijn plaats in. Hier lag ik dan Meester Marco te pijpen en mijn meesteres was me in mijn kont aan het neuken. Wat een geil sletje is het, zei mijn meester. Erg geil antwoordde mijn meesteres.

Mijn meesteres haalde haar dildo uit mijn reet. En ze wisselde om. Nu was ik mijn meesteres aan het pijpen en meester Marco deed zijn geile kloppende pik in mijn anus te stoppen. Aan twee kanten werd ik hard genomen. Mijn meesters deed mijn hoofd omhoog en deed haar voorbinddildo af. Terwijl mijn meester me nog aan het neuken was, lag er een mooie poes voor me. Lik me maar snol.

Lik je meesteres haar kut helemaal nat. Meteen begon ik haar kutje van onder naar boven te likken. Heel mijn tong ging er diep in. Steeds dieper elke keer dat mijn meester zijn pik dieper in mijn kontje duwde.

Beide waren flink aan het genieten. En ik bracht ze allebei tot een hoogte punt. Hij ging steeds sneller en ik riep, spuit al je geil in me. Dit hoefde ik geen twee keer te zeggen, hij spoot al zijn sperma diep mijn darmen in.

Ik liep helemaal over. Mijn meesteres begon steeds meer te trillen, en steeds harder te kreunen. Oooh jaa sletje, lik me, duw je pik in me.

Ik pakte mijn nog steeds stijve pik en duwde die in haar kut. Ze was zo nat, dat dit in een keer ging. Mijn meester kwam langs me staan en duwde zijn pik weer in mijn mond. Ik was mijn meesteres aan het neuken en mijn meester weer aan het pijpen. Hij was nog niet helemaal leeg. Ik neukte mijn meesteres steeds sneller.

Als je maar niet waagt om te komen smerige, goedkope hoer. Mijn meesteres kwam gillend klaar en tegelijk spoot mijn meestere mijn mond weer vol sperma. Slikken teef, riep hij.


Cartoon seks jongen pijpt zichzelf


slipje opzij meesteressen nl

Neuken nu hardcore sex gratis


slipje opzij meesteressen nl