Tepels strelen neuken op zijn grieks

tepels strelen neuken op zijn grieks

De slappe tieten van deze ervaren geile dame bengelen wat Tiener lekker in haar kale kut geneukt. Zijn dikke paal verdwijnt helemaal in der strakke anus. Dikke dame geil in kutje neuken. Geile blonde vrouw neukt een heerlijk grote paal. Geneukt door massieve zwarte paal.

De dikke dame wordt goed hard in haar kutje geneukt. Harde sex voor geile blonde meiden. Een geile sex date met een geile blonde slet loopt uit op Haar vagina en anus zijn tegelijk gevuld.

Ze rijdt hem tot een orgasme. Blonde milf kan geen genoeg krijgen van snoeiharde seks. Marica stevig potje pijpen en neuken. Ze ligt nu met haar benen wijd voor hem. Zijn tong gaat naar de binnenkant van haar bovenbenen en langzaam omhoog. Ademloos kijken we toe hoe zijn tong op weg gaat naar haar kutje. Susan houdt zelf ook haar adem in. Als zijn tong eindelijk haar kutje raakt kreunen we alledrie, net als Susan.

Dan begint hij haar te likken. Dat doet hij kennelijk goed want binnen de kortste keren draait ze met haar heupen tegen zijn tong. We zien hoe ze een hand achter zijn hoofd legt en door zijn haar kroelt en hem harder tegen haar kut drukt. Mijn jarige Nederlandse vrouw wordt gek gelikt door een jonge, Griekse militair onder mijn ogen en de ogen van twee andere soldaten.

We zien hoe hij af en toe zijn tong diep in haar kutje duwt en dan weer op zoek gaat naar haar klitje. Ze maken hun broek los en beginnen hun eigen lul te strelen terwijl ze toekijken hoe mijn vrouw onder de tong van hun collega ligt te kronkelen. Ik moet toegeven dat ik zelf ook hard wordt door het schouwspel. Dan stopt de Griek met likken en maakt ook zijn broek los. Een grote lul springt tevoorschijn. Susan kijkt er gebiologeerd naar. Susan sluit snel haar benen. Hij duwt haar benen uit elkaar.

I don't take the pill.. I could get pregnant.. Ze blijft zich verzetten. Hij knikt even naar zijn collega's. Een van hen houdt mij in bedwang en de ander pakt Susan's armen. Hij legt ze boven haar hoofd en houdt ze daar stevig vast. Dan knikt hij naar de leider. Paolo duwt haar benen weer uit elkaar. Susan verzet zich, maar ze is weerloos.

Hij pakt zijn grote lul en zet hem tegen haar kutje. Dan duwt hij zijn grote eikel tussen haar schaamlippen. Ze verzet zich nog steeds maar de twee mannen zijn te sterk.

We zien hoe de grote lul van de jonge Griek langzaam in haar dringt. Ze kijkt hem in zijn ogen en kreunt: Hij kijkt haar aan en duwt zijn lul dieper in haar. En met een harde stoot ramt hij zijn lul helemaal in haar. Terwijl de andere soldaat Susan's armen boven haar hoofd vasthoudt begint Paolo haar te neuken. In een langzaam ritme stoot hij zijn grote paal in en uit.

Hij neukt mijn vrouw met langzame stoten. In en uit beweegt zijn grote paal. Dan kromt hij zijn rug en begint haar borsten te zoenen en te kussen. Hij zuigt een voor een haar tepels in zijn mond. Hij kent al precies haar zwakke punt.

Ze zijn nog steeds keihard en al snel horen we Susan, ondanks zichzelf weer kreunen. Ondertussen blijft hij haar neuken. Langzaam gaat zijn mond van haar borsten omhoog, hij likt langs haar hals, langs haar kaak. Dan is zijn mond bij de hare. Hij kijkt haar aan met zijn donkerbruine ogen en hij fluistert: I know you want it.. We kijken gespannen toe wat Susan zal gaan doen. Ze kijkt hem vastberaden in zijn ogen.

Hij beweegt plagerig en langzaam draaiend met zijn heupen, haar zacht en diep draaiend neukend. Hij likt met zijn tong over haar onderlip. Ze kreunt en opent haar lippen, we zien hoe haar tong de zijne zoekt, ze geeft zich over aan deze jonge Griek. Dan tongt hij haar gulzig, haar ondertussen hard neukend. Ze duwt haar heupen omhoog en beweegt mee in zijn ritme. Dan stopt hij de geile kus en leunt op zijn armen. Zijn ogen glijden over haar lichaam, haar kutje waar zijn lul diep in zit, haar buikje, haar tieten en dan kijkt hij haar in haar ogen.

Terwijl hij haar brutaal in haar ogen kijkt begint hij weer te bewegen en te neuken. Dat is het teken voor de andere soldaat om haar armen los te laten. Hij blijft achter haar geknield zitten en zijn handen gaan nu naar haar tieten. Met beide handen begint hij ze te kneden.

Susan wordt nu geneukt door de leider en haar tieten worden gekneed door een andere soldaat. Onwillekeurig duwt ze haar borsten omhoog naar zijn handen. Haar armen laat ze boven haar hoofd. Daar maakt de soldaat gebruik van. Hij pakt een van haar handen en legt zijn lul er in. Ze begint hem meteen zachtjes te kneden en af te trekken. Paolo blijft mijn vrouw met draaiende stoten neuken.

Dan kijkt Paolo naar de man die mij in de gaten houdt en maakt een gebaar alsof hij een lul afzuigt. We begrijpen meteen wat hij bedoelt. Daar knielt hij naast het hoofd van Susan en legt zijn harde lul tegen haar lippen.

Susan aarzelt geen moment, haar vrije handje gaat naar zijn lul, en ze opent haar lippen. De grote donkere lul schuift tussen haar lippen. En dan bewegen de drie Grieken hun palen in hetzelfde ritme. Paolo neukt haar kutje met zijn grote paal, de ander wordt door Susan afgetrokken en beweegt op en en neer in haar handje en de derde neukt mijn vrouw in haar mondje. Ik hoor onophoudelijk haar kreunen op de lul van de Griekse militair.

Afwisselend kneden ze haar tieten en strelen ze haar klitje. Ik zie hoe ze de ballen kneedt van de man die ze pijpt en ik hoor hem al snel grommen. Dan haalt hij zijn lul uit haar mondje. Susan's handje gaat snel heen en weer over zijn lul en dan spuit zijn zaad uit zijn paal. Dan neemt ze hem nog even in haar mond. Ik zie hoe mijn vrouw zijn lul schoon likt. Paolo gebaart dat ze de ander ook moet pijpen. Ze brengt zijn lul naar haar mondje en begint hem te pijpen en zijn ballen te kneden.

Met draaiende bewegingen van haar hoofd pijpt ze hem. De man legt een hand achter haar hoofd en begint haar mondje te neuken. Ondertussen neukt Paolo haar diep in haar kutje. Als hij knikt trekt de andere man zich terug uit haar mondje en trekt zichzelf af boven haar mond. Al snel spuit hij ook. Susan steekt haar tong uit om iets van zijn zaad op te vangen, maar het merendeel komt op haar wangen.

Meteen begint Paolo haar harder te neuken. Hij duwt met zijn wijsvinger het zaad van haar wangen naar haar mond. Gulizg likt ze aan zijn vinger terwijl hij haar neukt. Ze slaat haar benen om zijn billen en neukt nu mee in zijn tempo. Haar armen liggen weer boven haar hoofd, haar tieten dansen op zijn ritme. Zijn hand gaat naar haar klitje en hij streelt haar. Achter het wachtershuisje in de openlucht wordt mijn vrouw geneukt door een jonge Griekse militair nadat ze twee van zijn collega's heeft gepijpt.

En ze vindt het heerlijk. Dan schrikt ze wakker.. I will suck your cock.. I will do everything but don't come in me.. Paolo kijkt opzij naar de twee mannen. Ze begrijpen wat hij wil. Ze weten alledrie dat haar tepels haar zwakke punt zijn. De twee mannen die naast haar zitten buigen naar voren, houden elk een arm vast en beginnen elk op een tepel te zuigen. Maar ik zie hoe ze haar borsten omhoog duwt naar hun monden. Met langzame stoten neukt Paolo haar nu. Ze wordt weer door drie lekkere Grieken verwend.

Mannen die ze alledrie aantrekkelijk vindt. We weten allemaal dat haar verzet niet lang kan duren. Ze is toch al weerloos doordat de twee sterke mannen haar armen boven haar hoofd vasthouden. En dan nog twee geile monden op haar tepels, een enorme lul die haar met langzame stoten neukt, en de geile donkerbruine ogen van Paolo die haar aankijken en fluisteren: En zo wordt mijn vrouw onder mijn ogen geiler en geiler gemaakt. Ze begint weer met haar heupen te draaien.

Ik ben van jullie Paolo verhoogt zijn tempo. Het kan niet lang meer duren of hij gaat in haar klaarkomen. Susan draait geil met haar heupen. De mannen zuigen geraffineerd aan haar tepels en ze kromt haar rug tegen hun monden. Dan begint Paolo te grommen en kreunen: I am going to come.. Susan beweegt met melkende bewegingen onder hem. De manne stoppen met zuigen en kijken nu toe.

We zien Paolo's billen aanspannen en we weten dat hij gaat klaarkomen.

...

Dik kutje prive gangbang

Stel niet alleen gek op grieks eten ook grieks neuken vin Lekker bruut aan een kaalgeschoren pik zuigen. Geile sloerie neemt zijn stijve pik in haar poepgat. Haar geile kut blijft open staan. Ze is verliefd op zijn mega grote pik. Anaal genomen op de buitenplaats. Blonde dame krijgt een flink pik in haar kont. Charmente blonde dame heeft snoeiharde seks met een geile De slappe tieten van deze ervaren geile dame bengelen wat Tiener lekker in haar kale kut geneukt.

Zijn dikke paal verdwijnt helemaal in der strakke anus. Dikke dame geil in kutje neuken. Geile blonde vrouw neukt een heerlijk grote paal. We zien hoe de Griek zijn handen langs Susan's heupen laat glijden.

Hij streelt haar en trekt haar tegen zich aan. Ze stopt meteen met hem te kussen. I want to feel your tongue.. Hij trekt haar ruwer tegen zich aan. Dan duwt mijn vrouw zachtjes haar lippen tegen de zijne. We zien hoe hij haar zoent en we zien haar lippen langzaam uiteen gaan. Hij legt zijn hand achter haar hoofd en ze tongen met elkaar. Zijn hand streelt door haar haar en houdt haar tegelijk stevig tegen zijn mond geklemd.

Er is geen ontsnappen aan voor haar. Ze staat te tongen met een Griekse militair die ze normaal gesproken heel aantrekkelijk zou vinden. Hun tongen spelen met elkaar in een langzamerhand geiler wordend spel.

Dan stopt hij plotseling. We horen een zacht kreuntje van Susan als zijn lippen de hare verlaten. De andere Grieken grijnzen terug.

Opnieuw begint hij haar te kussen. Ze antwoordt nu snel, haar lippen gaan weer uit elkaar en ze tongen weer. Zijn handen glijden naar beneden over haar billen. Langzaam trekt hij haar jurkje wat omhoog en laat zo ons haar billen zien en een stuk van haar witte slipje. Hij trekt haar onderlichaam tegen het zijne. Mijn vrouw kreunt zachtjes in zijn mond. Dan gaan zijn handen weer omhoog en duwt hij de schouderbandjes van haar jurkje opzij.

De bovenkant van haar borsten wordt zichtbaar. Susan blijft hem tongen alsof ze vastgeplakt zit aan zijn lippen. Dan schuift hij langzaam haar zomerjurkje verder naar beneden.

Hij schuift het over haar borsten die langzaam tevoorschijn komen. Dan zien we haar tepels, die hard zijn. Ik loop op hen af, want dit is tegen de afspraak. Hij mocht haar kussen, meer niet! De twee andere soldaten houden me tegen.

I think she already likes it.. Machteloos zie ik hoe zijn handen naar de borsten van mijn vrouw glijden. Hij begint ze te strelen en kneedt zachtjes haar tepels.

Ik weet hoe gevoelig haar tepels zijn en hoe zeer dit haar normaal gesproken opwindt. De Griek lijkt dit ook te merken want hij blijft haar 80B tieten kneden en strelen.

Inmiddels heeft Susan een hand achter op zijn hoofd gelegd en streelt ze door zijn donkere krullen. Zijn pet is afgevallen. We horen haar zachtjes kreunen als hij in haar tepels knijpt. Dan zien we hoe hij haar zachtjes achterover in het gras legt. Hij ligt bovenop haar en hij blijft haar tongen en haar tieten strelen. Hij duwt haar benen uit elkaar en hij ligt er tussen, zijn kleren nog aan. We zien haar witte slipje. Hij draait met zijn heupen tussen haar benen en het lijkt alsof ze zijn lul door zijn kleren heen voelt en dat ze terug duwt.

Ze streelt met haar handen zijn rug en zijn haar. Dan gaat zijn mond naar haar borsten. Hij kust ze, zuigt op haar tepels. Ze legt haar handen boven haar hoofd, in overgave. Hij zuigt aan haar tepels en kneedt ze. Dan gaat zijn mond naar haar buikje, likt haar navel, passeert dan haar jurkje dat om haar dijen gefrommeld zit en kust de bovenrand van haar slipje. Meteen daarna zien we zijn mond tegen het kruis van haar slipje duwen.

Zijn tong schiet tevoorschijn en hij likt over haar slipje. Hij duwt haar slipje iets tussen haar schaamlippen en Susan kreunt weer.

Dat is voor hem het teken om langzaam haar slipje van haar dijen te stropen. Mijn vrouw doet haar benen iets bij elkaar en dan is haar slipje uit. De Griek gaat met zijn tong langzaam omhoog via haar enkel, naar haar kuit en naar haar bovenbenen. Ondertussen duwt hij haar benen verder uit elkaar. Ze ligt nu met haar benen wijd voor hem.

Zijn tong gaat naar de binnenkant van haar bovenbenen en langzaam omhoog. Ademloos kijken we toe hoe zijn tong op weg gaat naar haar kutje. Susan houdt zelf ook haar adem in. Als zijn tong eindelijk haar kutje raakt kreunen we alledrie, net als Susan. Dan begint hij haar te likken. Dat doet hij kennelijk goed want binnen de kortste keren draait ze met haar heupen tegen zijn tong. We zien hoe ze een hand achter zijn hoofd legt en door zijn haar kroelt en hem harder tegen haar kut drukt.

Mijn jarige Nederlandse vrouw wordt gek gelikt door een jonge, Griekse militair onder mijn ogen en de ogen van twee andere soldaten. We zien hoe hij af en toe zijn tong diep in haar kutje duwt en dan weer op zoek gaat naar haar klitje. Ze maken hun broek los en beginnen hun eigen lul te strelen terwijl ze toekijken hoe mijn vrouw onder de tong van hun collega ligt te kronkelen. Ik moet toegeven dat ik zelf ook hard wordt door het schouwspel.

Dan stopt de Griek met likken en maakt ook zijn broek los. Een grote lul springt tevoorschijn. Susan kijkt er gebiologeerd naar. Susan sluit snel haar benen. Hij duwt haar benen uit elkaar. I don't take the pill.. I could get pregnant.. Ze blijft zich verzetten. Hij knikt even naar zijn collega's. Een van hen houdt mij in bedwang en de ander pakt Susan's armen.

Hij legt ze boven haar hoofd en houdt ze daar stevig vast. Dan knikt hij naar de leider. Paolo duwt haar benen weer uit elkaar. Susan verzet zich, maar ze is weerloos. Hij pakt zijn grote lul en zet hem tegen haar kutje. Dan duwt hij zijn grote eikel tussen haar schaamlippen. Ze verzet zich nog steeds maar de twee mannen zijn te sterk.

We zien hoe de grote lul van de jonge Griek langzaam in haar dringt. Ze kijkt hem in zijn ogen en kreunt: Hij kijkt haar aan en duwt zijn lul dieper in haar. En met een harde stoot ramt hij zijn lul helemaal in haar. Terwijl de andere soldaat Susan's armen boven haar hoofd vasthoudt begint Paolo haar te neuken.

In een langzaam ritme stoot hij zijn grote paal in en uit. Hij neukt mijn vrouw met langzame stoten. In en uit beweegt zijn grote paal.

Dan kromt hij zijn rug en begint haar borsten te zoenen en te kussen. Hij zuigt een voor een haar tepels in zijn mond. Hij kent al precies haar zwakke punt. Ze zijn nog steeds keihard en al snel horen we Susan, ondanks zichzelf weer kreunen.

Ondertussen blijft hij haar neuken. Langzaam gaat zijn mond van haar borsten omhoog, hij likt langs haar hals, langs haar kaak. Dan is zijn mond bij de hare. Hij kijkt haar aan met zijn donkerbruine ogen en hij fluistert: I know you want it.. We kijken gespannen toe wat Susan zal gaan doen. Ze kijkt hem vastberaden in zijn ogen. Hij beweegt plagerig en langzaam draaiend met zijn heupen, haar zacht en diep draaiend neukend.

Hij likt met zijn tong over haar onderlip. Ze kreunt en opent haar lippen, we zien hoe haar tong de zijne zoekt, ze geeft zich over aan deze jonge Griek. Dan tongt hij haar gulzig, haar ondertussen hard neukend. Ze duwt haar heupen omhoog en beweegt mee in zijn ritme.

Dan stopt hij de geile kus en leunt op zijn armen. Zijn ogen glijden over haar lichaam, haar kutje waar zijn lul diep in zit, haar buikje, haar tieten en dan kijkt hij haar in haar ogen. Terwijl hij haar brutaal in haar ogen kijkt begint hij weer te bewegen en te neuken. Dat is het teken voor de andere soldaat om haar armen los te laten.

Hij blijft achter haar geknield zitten en zijn handen gaan nu naar haar tieten. Met beide handen begint hij ze te kneden. Susan wordt nu geneukt door de leider en haar tieten worden gekneed door een andere soldaat. Onwillekeurig duwt ze haar borsten omhoog naar zijn handen. Haar armen laat ze boven haar hoofd. Daar maakt de soldaat gebruik van. Hij pakt een van haar handen en legt zijn lul er in. Ze begint hem meteen zachtjes te kneden en af te trekken.

Paolo blijft mijn vrouw met draaiende stoten neuken.


tepels strelen neuken op zijn grieks

De slappe tieten van deze ervaren geile dame bengelen wat Tiener lekker in haar kale kut geneukt. Zijn dikke paal verdwijnt helemaal in der strakke anus. Dikke dame geil in kutje neuken. Geile blonde vrouw neukt een heerlijk grote paal. Geneukt door massieve zwarte paal.

De dikke dame wordt goed hard in haar kutje geneukt. Harde sex voor geile blonde meiden. Een geile sex date met een geile blonde slet loopt uit op Haar vagina en anus zijn tegelijk gevuld. Ze rijdt hem tot een orgasme. Blonde milf kan geen genoeg krijgen van snoeiharde seks. Marica stevig potje pijpen en neuken. Ze ligt nu met haar benen wijd voor hem. Zijn tong gaat naar de binnenkant van haar bovenbenen en langzaam omhoog.

Ademloos kijken we toe hoe zijn tong op weg gaat naar haar kutje. Susan houdt zelf ook haar adem in. Als zijn tong eindelijk haar kutje raakt kreunen we alledrie, net als Susan. Dan begint hij haar te likken.

Dat doet hij kennelijk goed want binnen de kortste keren draait ze met haar heupen tegen zijn tong. We zien hoe ze een hand achter zijn hoofd legt en door zijn haar kroelt en hem harder tegen haar kut drukt. Mijn jarige Nederlandse vrouw wordt gek gelikt door een jonge, Griekse militair onder mijn ogen en de ogen van twee andere soldaten. We zien hoe hij af en toe zijn tong diep in haar kutje duwt en dan weer op zoek gaat naar haar klitje. Ze maken hun broek los en beginnen hun eigen lul te strelen terwijl ze toekijken hoe mijn vrouw onder de tong van hun collega ligt te kronkelen.

Ik moet toegeven dat ik zelf ook hard wordt door het schouwspel. Dan stopt de Griek met likken en maakt ook zijn broek los. Een grote lul springt tevoorschijn. Susan kijkt er gebiologeerd naar. Susan sluit snel haar benen. Hij duwt haar benen uit elkaar. I don't take the pill.. I could get pregnant.. Ze blijft zich verzetten. Hij knikt even naar zijn collega's. Een van hen houdt mij in bedwang en de ander pakt Susan's armen.

Hij legt ze boven haar hoofd en houdt ze daar stevig vast. Dan knikt hij naar de leider. Paolo duwt haar benen weer uit elkaar. Susan verzet zich, maar ze is weerloos. Hij pakt zijn grote lul en zet hem tegen haar kutje. Dan duwt hij zijn grote eikel tussen haar schaamlippen. Ze verzet zich nog steeds maar de twee mannen zijn te sterk. We zien hoe de grote lul van de jonge Griek langzaam in haar dringt.

Ze kijkt hem in zijn ogen en kreunt: Hij kijkt haar aan en duwt zijn lul dieper in haar. En met een harde stoot ramt hij zijn lul helemaal in haar. Terwijl de andere soldaat Susan's armen boven haar hoofd vasthoudt begint Paolo haar te neuken.

In een langzaam ritme stoot hij zijn grote paal in en uit. Hij neukt mijn vrouw met langzame stoten. In en uit beweegt zijn grote paal. Dan kromt hij zijn rug en begint haar borsten te zoenen en te kussen. Hij zuigt een voor een haar tepels in zijn mond. Hij kent al precies haar zwakke punt. Ze zijn nog steeds keihard en al snel horen we Susan, ondanks zichzelf weer kreunen.

Ondertussen blijft hij haar neuken. Langzaam gaat zijn mond van haar borsten omhoog, hij likt langs haar hals, langs haar kaak. Dan is zijn mond bij de hare. Hij kijkt haar aan met zijn donkerbruine ogen en hij fluistert: I know you want it.. We kijken gespannen toe wat Susan zal gaan doen. Ze kijkt hem vastberaden in zijn ogen.

Hij beweegt plagerig en langzaam draaiend met zijn heupen, haar zacht en diep draaiend neukend. Hij likt met zijn tong over haar onderlip. Ze kreunt en opent haar lippen, we zien hoe haar tong de zijne zoekt, ze geeft zich over aan deze jonge Griek. Dan tongt hij haar gulzig, haar ondertussen hard neukend. Ze duwt haar heupen omhoog en beweegt mee in zijn ritme.

Dan stopt hij de geile kus en leunt op zijn armen. Zijn ogen glijden over haar lichaam, haar kutje waar zijn lul diep in zit, haar buikje, haar tieten en dan kijkt hij haar in haar ogen. Terwijl hij haar brutaal in haar ogen kijkt begint hij weer te bewegen en te neuken. Dat is het teken voor de andere soldaat om haar armen los te laten. Hij blijft achter haar geknield zitten en zijn handen gaan nu naar haar tieten. Met beide handen begint hij ze te kneden. Susan wordt nu geneukt door de leider en haar tieten worden gekneed door een andere soldaat.

Onwillekeurig duwt ze haar borsten omhoog naar zijn handen. Haar armen laat ze boven haar hoofd. Daar maakt de soldaat gebruik van. Hij pakt een van haar handen en legt zijn lul er in. Ze begint hem meteen zachtjes te kneden en af te trekken. Paolo blijft mijn vrouw met draaiende stoten neuken. Dan kijkt Paolo naar de man die mij in de gaten houdt en maakt een gebaar alsof hij een lul afzuigt. We begrijpen meteen wat hij bedoelt.

Daar knielt hij naast het hoofd van Susan en legt zijn harde lul tegen haar lippen. Susan aarzelt geen moment, haar vrije handje gaat naar zijn lul, en ze opent haar lippen. De grote donkere lul schuift tussen haar lippen. En dan bewegen de drie Grieken hun palen in hetzelfde ritme. Paolo neukt haar kutje met zijn grote paal, de ander wordt door Susan afgetrokken en beweegt op en en neer in haar handje en de derde neukt mijn vrouw in haar mondje.

Ik hoor onophoudelijk haar kreunen op de lul van de Griekse militair. Afwisselend kneden ze haar tieten en strelen ze haar klitje. Ik zie hoe ze de ballen kneedt van de man die ze pijpt en ik hoor hem al snel grommen. Dan haalt hij zijn lul uit haar mondje. Susan's handje gaat snel heen en weer over zijn lul en dan spuit zijn zaad uit zijn paal.

Dan neemt ze hem nog even in haar mond. Ik zie hoe mijn vrouw zijn lul schoon likt. Paolo gebaart dat ze de ander ook moet pijpen. Ze brengt zijn lul naar haar mondje en begint hem te pijpen en zijn ballen te kneden. Met draaiende bewegingen van haar hoofd pijpt ze hem. De man legt een hand achter haar hoofd en begint haar mondje te neuken.

Ondertussen neukt Paolo haar diep in haar kutje. Als hij knikt trekt de andere man zich terug uit haar mondje en trekt zichzelf af boven haar mond.

Al snel spuit hij ook. Susan steekt haar tong uit om iets van zijn zaad op te vangen, maar het merendeel komt op haar wangen. Meteen begint Paolo haar harder te neuken. Hij duwt met zijn wijsvinger het zaad van haar wangen naar haar mond. Gulizg likt ze aan zijn vinger terwijl hij haar neukt. Ze slaat haar benen om zijn billen en neukt nu mee in zijn tempo.

Haar armen liggen weer boven haar hoofd, haar tieten dansen op zijn ritme. Zijn hand gaat naar haar klitje en hij streelt haar. Achter het wachtershuisje in de openlucht wordt mijn vrouw geneukt door een jonge Griekse militair nadat ze twee van zijn collega's heeft gepijpt. En ze vindt het heerlijk. Dan schrikt ze wakker.. I will suck your cock.. I will do everything but don't come in me.. Paolo kijkt opzij naar de twee mannen. Ze begrijpen wat hij wil.

Ze weten alledrie dat haar tepels haar zwakke punt zijn. De twee mannen die naast haar zitten buigen naar voren, houden elk een arm vast en beginnen elk op een tepel te zuigen. Maar ik zie hoe ze haar borsten omhoog duwt naar hun monden. Met langzame stoten neukt Paolo haar nu. Ze wordt weer door drie lekkere Grieken verwend.

Mannen die ze alledrie aantrekkelijk vindt. We weten allemaal dat haar verzet niet lang kan duren. Ze is toch al weerloos doordat de twee sterke mannen haar armen boven haar hoofd vasthouden. En dan nog twee geile monden op haar tepels, een enorme lul die haar met langzame stoten neukt, en de geile donkerbruine ogen van Paolo die haar aankijken en fluisteren: En zo wordt mijn vrouw onder mijn ogen geiler en geiler gemaakt. Ze begint weer met haar heupen te draaien.

Ik ben van jullie Paolo verhoogt zijn tempo. Het kan niet lang meer duren of hij gaat in haar klaarkomen. Susan draait geil met haar heupen. De mannen zuigen geraffineerd aan haar tepels en ze kromt haar rug tegen hun monden.

Dan begint Paolo te grommen en kreunen: I am going to come.. Susan beweegt met melkende bewegingen onder hem. De manne stoppen met zuigen en kijken nu toe. We zien Paolo's billen aanspannen en we weten dat hij gaat klaarkomen.

...

Ik schudde mijn hoofd en zei: Het antwoord was kort en bondig: Koortsachtig dacht ik na hoeveel geld ik bij me had. Maar dat was niet veel, als we gingen eten betaalden we altijd met de credit card dus veel geld hadden we nooit bij ons.

Susan en ik hadden het zweet op ons voorhoofd staan van de stress. Hoe moesten we ons hier uitredden? Toen zag ik de blikken van de drie mannen weer over het lichaam van Susan gaan We zijn fout, want we hebben geen paspoorten bij ons en geld hebben we ook al niet. Ik zie eigenlijk geen andere oplossing"?. Ondertussen glijden de donkerbruine ogen van de Grieken over het lichaam van mijn vrouw. Ze kijkt even snel blozend naar de leider. De Grieken nemen ons mee achter hun wachtpost, zodat we niet meer zichtbaar zijn vanaf de weg.

De leider gaat voor haar staan en wijst op zijn lippen. Susan gaat op haar tenen en kust hem zachtjes op zijn lippen. De twee anderen zien hoe haar korte jurkje omhoog kruipt waardoor de onderkant van haar billen zichtbaar wordt.

We zien hoe de Griek zijn handen langs Susan's heupen laat glijden. Hij streelt haar en trekt haar tegen zich aan. Ze stopt meteen met hem te kussen. I want to feel your tongue.. Hij trekt haar ruwer tegen zich aan. Dan duwt mijn vrouw zachtjes haar lippen tegen de zijne. We zien hoe hij haar zoent en we zien haar lippen langzaam uiteen gaan.

Hij legt zijn hand achter haar hoofd en ze tongen met elkaar. Zijn hand streelt door haar haar en houdt haar tegelijk stevig tegen zijn mond geklemd. Er is geen ontsnappen aan voor haar. Ze staat te tongen met een Griekse militair die ze normaal gesproken heel aantrekkelijk zou vinden. Hun tongen spelen met elkaar in een langzamerhand geiler wordend spel.

Dan stopt hij plotseling. We horen een zacht kreuntje van Susan als zijn lippen de hare verlaten. De andere Grieken grijnzen terug. Opnieuw begint hij haar te kussen. Ze antwoordt nu snel, haar lippen gaan weer uit elkaar en ze tongen weer. Zijn handen glijden naar beneden over haar billen. Langzaam trekt hij haar jurkje wat omhoog en laat zo ons haar billen zien en een stuk van haar witte slipje.

Hij trekt haar onderlichaam tegen het zijne. Mijn vrouw kreunt zachtjes in zijn mond. Dan gaan zijn handen weer omhoog en duwt hij de schouderbandjes van haar jurkje opzij. De bovenkant van haar borsten wordt zichtbaar. Susan blijft hem tongen alsof ze vastgeplakt zit aan zijn lippen. Dan schuift hij langzaam haar zomerjurkje verder naar beneden.

Hij schuift het over haar borsten die langzaam tevoorschijn komen. Dan zien we haar tepels, die hard zijn. Ik loop op hen af, want dit is tegen de afspraak. Hij mocht haar kussen, meer niet! De twee andere soldaten houden me tegen. I think she already likes it.. Machteloos zie ik hoe zijn handen naar de borsten van mijn vrouw glijden. Hij begint ze te strelen en kneedt zachtjes haar tepels. Ik weet hoe gevoelig haar tepels zijn en hoe zeer dit haar normaal gesproken opwindt.

De Griek lijkt dit ook te merken want hij blijft haar 80B tieten kneden en strelen. Inmiddels heeft Susan een hand achter op zijn hoofd gelegd en streelt ze door zijn donkere krullen. Zijn pet is afgevallen. We horen haar zachtjes kreunen als hij in haar tepels knijpt. Dan zien we hoe hij haar zachtjes achterover in het gras legt. Hij ligt bovenop haar en hij blijft haar tongen en haar tieten strelen. Hij duwt haar benen uit elkaar en hij ligt er tussen, zijn kleren nog aan.

We zien haar witte slipje. Hij draait met zijn heupen tussen haar benen en het lijkt alsof ze zijn lul door zijn kleren heen voelt en dat ze terug duwt.

Ze streelt met haar handen zijn rug en zijn haar. Dan gaat zijn mond naar haar borsten. Hij kust ze, zuigt op haar tepels. Ze legt haar handen boven haar hoofd, in overgave. Hij zuigt aan haar tepels en kneedt ze. Dan gaat zijn mond naar haar buikje, likt haar navel, passeert dan haar jurkje dat om haar dijen gefrommeld zit en kust de bovenrand van haar slipje.

Meteen daarna zien we zijn mond tegen het kruis van haar slipje duwen. Zijn tong schiet tevoorschijn en hij likt over haar slipje. Hij duwt haar slipje iets tussen haar schaamlippen en Susan kreunt weer. Dat is voor hem het teken om langzaam haar slipje van haar dijen te stropen. Mijn vrouw doet haar benen iets bij elkaar en dan is haar slipje uit. De Griek gaat met zijn tong langzaam omhoog via haar enkel, naar haar kuit en naar haar bovenbenen.

Ondertussen duwt hij haar benen verder uit elkaar. Ze ligt nu met haar benen wijd voor hem. Zijn tong gaat naar de binnenkant van haar bovenbenen en langzaam omhoog. Ademloos kijken we toe hoe zijn tong op weg gaat naar haar kutje.

Susan houdt zelf ook haar adem in. Als zijn tong eindelijk haar kutje raakt kreunen we alledrie, net als Susan. Dan begint hij haar te likken. Dat doet hij kennelijk goed want binnen de kortste keren draait ze met haar heupen tegen zijn tong. We zien hoe ze een hand achter zijn hoofd legt en door zijn haar kroelt en hem harder tegen haar kut drukt.

Mijn jarige Nederlandse vrouw wordt gek gelikt door een jonge, Griekse militair onder mijn ogen en de ogen van twee andere soldaten.

We zien hoe hij af en toe zijn tong diep in haar kutje duwt en dan weer op zoek gaat naar haar klitje. Ze maken hun broek los en beginnen hun eigen lul te strelen terwijl ze toekijken hoe mijn vrouw onder de tong van hun collega ligt te kronkelen.

Ik moet toegeven dat ik zelf ook hard wordt door het schouwspel. Dan stopt de Griek met likken en maakt ook zijn broek los. Een grote lul springt tevoorschijn. Susan kijkt er gebiologeerd naar. Susan sluit snel haar benen. Hij duwt haar benen uit elkaar.

I don't take the pill.. I could get pregnant.. Ze blijft zich verzetten. Hij knikt even naar zijn collega's. Een van hen houdt mij in bedwang en de ander pakt Susan's armen. Hij legt ze boven haar hoofd en houdt ze daar stevig vast.

Dan knikt hij naar de leider. Paolo duwt haar benen weer uit elkaar. Susan verzet zich, maar ze is weerloos. Hij pakt zijn grote lul en zet hem tegen haar kutje. Dan duwt hij zijn grote eikel tussen haar schaamlippen. Ze verzet zich nog steeds maar de twee mannen zijn te sterk. We zien hoe de grote lul van de jonge Griek langzaam in haar dringt.

Ze kijkt hem in zijn ogen en kreunt: Hij kijkt haar aan en duwt zijn lul dieper in haar. En met een harde stoot ramt hij zijn lul helemaal in haar. Terwijl de andere soldaat Susan's armen boven haar hoofd vasthoudt begint Paolo haar te neuken. In een langzaam ritme stoot hij zijn grote paal in en uit.

Hij neukt mijn vrouw met langzame stoten. In en uit beweegt zijn grote paal. Dan kromt hij zijn rug en begint haar borsten te zoenen en te kussen.

Hij zuigt een voor een haar tepels in zijn mond. Hij kent al precies haar zwakke punt. Ze zijn nog steeds keihard en al snel horen we Susan, ondanks zichzelf weer kreunen. Ondertussen blijft hij haar neuken.

Langzaam gaat zijn mond van haar borsten omhoog, hij likt langs haar hals, langs haar kaak. Dan is zijn mond bij de hare. Hij kijkt haar aan met zijn donkerbruine ogen en hij fluistert: I know you want it.. We kijken gespannen toe wat Susan zal gaan doen. Ze kijkt hem vastberaden in zijn ogen. Hij beweegt plagerig en langzaam draaiend met zijn heupen, haar zacht en diep draaiend neukend. Hij likt met zijn tong over haar onderlip. Ze kreunt en opent haar lippen, we zien hoe haar tong de zijne zoekt, ze geeft zich over aan deze jonge Griek.

Het was de één na laatste dag van onze vakantie. Linda en ik hadden lekker gezwommen in de zee voor ons hotel en zaten in het ondiepe stuk lekker bij te komen en te zonnen. Dat was zeker het geval, de meeste Griekse jongens waren knap en hadden mooie lijven. Ik keek waar zij heen keek en ik zag 10 meter verderop een jongen de zee uit lopen. Lang, donker, gebruind, sportief lijf en zover ik kon zien knap!

Ziet er zeker niet slecht uit! En we keken allebei hoe de jongen de zee uit liep en richting het strand ging. Hij had een lichtblauw kort zwembroekje aan en het stond hem geweldig. Het was zover ik kon zien wel het type waar ik op zou vallen en ik raakte lichtelijk opgewonden van het idee. Gelukkig zat ik deels in het water. De jongen droogde zich af, deed een T-shirt aan en liep vervolgens van het strand af. Linda draaide zich naar me om en we schoten allebei in de lach. De laatste avond van onze vakantie.

Om 7 uur in de ochtend zouden we worden opgehaald voor de terugreis. Met de koffer voor een groot deel al ingepakt, gingen Linda en ik op stap om te eten in één van de vele restaurantjes aan de boulevard. Het was er erg druk en we liepen door de terrasjes op zoek naar een plekje. We hadden bij veel nog niet gezeten en we liepen tot het einde van de boulevard, waar we bij een gezellige taverne uitkwamen die we nog niet hadden uitgeprobeerd. Het was hier iets rustiger dus besloten we hier te gaan zitten.

Een vriendelijke meneer begroette ons in het Engels, die ons de menukaarten gaf. Een keus was snel gemaakt en Linda en ik waren in afwachting van ons avondeten. Toen we druk aan het praten waren, kwam iemand aangelopen met ons drinken. Ik was benieuwd waarom ze zo keek en ik worp ook een blik op onze ober. Het was een hele knappe Griekse jongen van rond de 25, hip kapsel, bruin haar, mooi gebruind.

Volgens mij zaten we allebei stom naar hem te staren , hij zette het drinken neer en zei glimlachend: Hij liep weer richting het restaurant en verdween naar binnen. Linda en ik keken elkaar aan en waren nog helemaal van slag van deze mooie verschijning.

Ik knikte en keek meteen of hij weer tevoorschijn zou komen. En ja hoor, paar tellen later liep hij weer met een vol dienblad met drinken naar een tafel. Ik kon nu beter naar hem kijken ; hij was lang en zag er sportief uit!

Hij had aardig brede schouders en ik zag aan zijn arm die het zware dienblad vast hield, dat er flinke biceps ontstond, de mouw van zijn polo zat strak eromheen. Hij had het drinken neergezet en verdween weer het restaurant in. Zo liep hij paar keer met bestellingen naar verschillende tafels, ik kon niet ophouden met naar hem te kijken en ik zag dat Linda ook zat te kijken.

Even later kwam hij onze kant op gelopen met 2 borden in zijn hand en ik zag meteen zijn flinke biceps. Snel draaide ik mijn hoofd om. Hij lachte vriendelijk naar ons en zette de borden neer, vertelend wat het was.

Ik keek naar hem en hij zei: Twee mooie bruine ogen keken me aan. En hij gaf een knipoog naar me. Ik kreeg het er helemaal warm van, van zijn uiterlijk, zijn stem, zijn knipoog.

Na het eten kwam hij weer onze borden afhalen en stond ook even bij onze tafel om snel een vriendelijk praatje te maken.

Hij heette Ilias, was 25 jaar oud en werkte in de zomer in de horeca. Hij vroeg waar we vandaan kwamen en of we een stelletje waren. Linda en ik moesten lachen en zeiden dat het niet zo was.

Ons gesprek werd afgebroken door een meneer die hem streng naar hem riep. Hij nam de borden mee en liep snel het restaurant in. Hij is verder niet bij ons in de buurt geweest dus op een gegeven moment hebben we afgerekend en gingen we richting het hotel. Ze vond het wel een goed idee en na het restaurant, liepen we de trap af, deden onze schoenen uit en liepen we via het strand naar ons hotel.

Bij het strand van het hotel aangekomen, besloten we nog even op het zand te gaan zitten en te genieten van onze laatste avond. De maan scheen volop en het uitzicht naar de zee was geweldig, verderop zag je de lichten van de drukke boulevard. We zijn daar een tijdje blijven zitten, zo mooi dat het was.

Opeens werd de stilte verbroken door een mannelijke stem: Ik keek richting de man en zag alleen een zwarte schim die onze kant op kwam gelopen. Hij was een paar meter van ons verwijderd en door het licht van de maan zag ik het gezicht van de persoon: Linda zag hem ook en ze zei: Ik stond op van blijdschap en toen hij tegenover me stond zei ik: We stelden ons voor en gingen verder met het gesprek wat we aan tafel hadden.

Ik keek als hij praatte naar zijn knappe gezicht wat goed zichtbaar was door de felle maan, wat was het een mooie jongen dacht ik en een warm gevoel ging door mijn lichaam! We hadden een heel gezellig gesprek tot hij opeens tegen me zei: Ik was stom geslagen door zijn vraag, ik wist niet wat ik moest zeggen.

Waarom niet dacht ik, heerlijk de zee in met deze hunk. Hij begon zich al uit te kleden en ik stond snel op. Ik begon me ook uit te kleden, mijn kleding viel op het zand.

Ilias stond al in zijn strakke witte boxer, ik was bezig mijn broek uit te trekken. Ik had nu ook alles uit behalve mijn boxer en ik rende achter hem aan. In het donker zag ik hem de zee in rennen en ik hoorde ook het gespetter. Ik vervolgde hem en rende ook de zee in. Het water spatte tegen me aan, het was inderdaad lekker warm.

Ik dook de zee in en zag paar meter verderop zijn hoofd boven het water uitsteken. We hadden geluk dat de maan scheen, anders waren de lichten van de boulevard niet genoeg geweest om hem te zien. Hij bleef op een plek staan en ik zwom naar hem toe. De zee was niet diep dus ik wist dat je hier gewoon kon staan. Ik ging op ongeveer een meter van hem af staan, zijn natte knappe gezicht glom in het licht van de boulevard. Ik dacht na hoe spannend dit was, in zee met deze lekkere gozer die alleen zijn boxer aan heeft, en een gevoel van spanning en geilheid gierde door mijn lichaam.

Het liefste zou ik naar hem toe zwemmen en… Opeens werden mijn gedachtes onderbroken door een flats water tegen mijn gezicht. Als een stel kinderen waren we aan het lachen en elkaar aan het nat gooien. Ik begon ook te zwemmen richting de kant maar hij was sneller en hij greep mijn benen vast. Ik wurmde me los en begonnen het water uit te lopen. Weer was hij sneller en ik hoorde hem vlak achter me rennen door het water.

Hij klemde zich vast om me heen, ik probeerde het water uit te komen. Het gevoel dat hij met zijn gladde gespierde lichaam tegen me aan zat, maakte me nog geiler dan ik al was. Toen ik bijna het water uit was, liep ik over een steen die op de bodem lag en ik verloor mijn evenwicht waardoor we op onze zij in het water vielen. We lagen in branding van de zee en begonnen keihard te lachen. Ik draaide naar hem toe en lag daardoor half op hem.

We lagen half in de zee en ik zag hoe de golven iedere keer over zijn buik gingen, zijn mooie wasbord dat doordat die nat was, mooi glom door het licht van de boulevard. Ilias lag nog te lachen van onze actie en stopte toen hij merkte dat ik hem bekeek. Even keken we elkaar diep in de ogen aan, hij legde zijn hand in mijn nek en trok mijn hoofd naar zich toe. Onze lippen raakten elkaar aan en het was voor ons beiden duidelijk. We begonnen zachtjes te zoenen en langzamer werd het steeds geiler.

Zijn hand gleed over mijn rug en trok me nog dichter tegen hem aan. Ik leunde tegen zijn heerlijke natte lijf, de golven die op ons uitdoofden. Het zoenen was zo heerlijk, we bleven zeker wel een aantal minuten daar liggen. Ik was enorm geil en ik voelde hoe mijn pik aardig stijf in mijn kletsnatte boxer zat.

Ik kon niet geloven dat dit gebeurde en stopte met zoenen. Ik keek hem aan en zei: Hij glimlachte en zei: Vanmiddag op het strand. Hij was dus die lekkere gozer vanmiddag! Hij trok mijn hoofd weer naar de zijne en nu begonnen we ontzettend geil te zoenen en te tongen. We waren duidelijk tot elkaar aangetrokken en we wilden elkaar. Dat werd door Ilias nogmaals bevestigd: Ik liet me op zijn lichaam zakken en geile vrijpartij ontstond, ik voelde zijn natte glibberige lijf tegen de mijne, onze monden en tongen gingen wild en geil tekeer, we kreunden beiden zacht van genot.

Ik voelde hoe zijn stijve pik tegen de mijne aanschuurde, zijn handen over mijn rug gleden. Zijn ene hand ging mijn boxer in en streelde mijn bil. Maar ergens was ik verstandig: Hij knikte, ik ging van hem af en we stonden op.

We renden verder het strand op richting onze kleren en toen pas viel het me op dat Linda nergens te bekennen was. Ik raapte mijn kleren op en trok ze gewoon aan over mijn natte lijf.

Ilias deed dat ook en toen we klaar waren liepen we snel het strand op richting het hotel. Er was gelukkig een aparte ingang via het zwembad en dan hoefden we niet langs de receptie.

We liepen het hotel in en we renden snel de trap op, gedreven door onze lust en geilheid. Ik liep de gang op en met het pasje opende ik de deur van mijn kamer, ik was echt blij dat ik een aparte kamer had. Ik liep de kamer in, Ilias sloot achter me de deur.

Voor een paar seconden bleef hij staan bij de deur en keek me geil aan. Wat zag hij er lekker uit! Het water droop nog van onze gezichten en onze kleren waren nat geworden door onze natte lijven. Met een snelle pas liep hij op me af en meteen drukten we onze monden op elkaar en onze armen omsloten elkaar. We zoenden erg geil en onze handen gleden over onze natte kleding.

Ik pakte zijn polo vast en trok hem met moeite over zijn hoofd uit. Mijn handen streelden zijn gespierde torso en voelde hoe vochtig zijn huid nog was.

Hij zoende me in mijn nek en ik voelde hoe hij langzaam mijn t-shirt optilde. Hij liet zijn hoofd zakken en hij kuste en likte mijn ontblote buik. We keken allebei naar elkaars broek en dan weer naar de opening.

Al meteen begonnen we elkaars broekriem los te maken en toen de knopen. Hij haalde mijn handen weg bij zijn broek en maakte mijn broek nog verder los. Met zijn hand wreef hij over mijn boxer met daarin mijn stijve paal. Hij ging iets door zijn knieën en begon op mijn borst te kussen. Toen nam hij mijn tepel in zijn mond, met mijn hand drukte ik zijn hoofd er tegenaan en ik kreunde zachtjes.

Hij zakte verder naar beneden en kuste weer mijn buik. Hij ging op zijn knieën staan en trok mijn broek naar beneden. Hij kuste nu mijn onderbuik en masseerde in de tussentijd mijn stijve pik.

Hij nam de rand van mijn boxer tussen zijn tanden en trok eraan; Ilias keek me ondeugend aan. Hij liet los en begon door de natte stof heen op mijn lul te bijten en te sabbelen. Hij stopte en met zijn handen trok hij de boxer naar beneden. Mijn paal sprong meteen eruit, Ilias stak meteen zijn tong uit en likte mijn pik. Die begon meteen verder te groeien. Nadat hij hem goed had gelikt, nam hij mijn paal in zijn mond en begon heerlijk erop te zuigen. Ik kreunde van genot!

Hij opende zijn mond verder en liet mijn lul in zijn mond gaan en begon mij te pijpen. Tegelijk keek hij mij geil aan en ik streelde over zijn hoofd.

Steeds gulziger nam hij mijn dikke paal tussen zijn lippen, zijn hand streelde mijn buik. Ilias genoot duidelijk van het verwennen van mijn paal en al snel verdween die dieper en dieper in zijn geile bek. Oh wat deed hij dat heerlijk, hoe harder hij aan mijn lul zoog, des te harder ik kreunde!

Mijn pik verdween nu volledig in zijn mond, het puntje van zijn neus raakte mijn onderbuik aan. Mijn vingers gleden nog steeds door zijn haar, zijn hand ging over mijn torso en kneep af en toe lekker in mijn tepels. Met twee handen pakte ik zijn hoofd beet en begon hem in zijn mond te neuken. Eerst langzaam en toen steeds sneller en dieper, waardoor mijn pik weer helemaal in zijn mond ging, ik voelde mijn eikel diep zijn keel gaan.

Wat een geil gevoel was dat! Ik stopte met pompen en haalde mijn handen van zijn hoofd af. Ik wilde Ilias omhoog trekken en dan op een sexy en stoere manier hem op het bed gooien, maar in een flits zette hij zijn handen op mijn blote kont en trok mij steeds richting hem waardoor mijn paal weer diep in zijn mond pompte. Het voelde zo lekker, ik moest oppassen dat ik niet zou klaarkomen, ik wilde dat nu nog niet.

Ik zette mijn handen onder zijn armen bij zijn oksels en trok hem zo omhoog. Ilias schrok en keek me verbaasd aan. Hij wilde gaan staan, maar al voordat hij dat kon, zette ik hem meteen op de rand van het bed wat rechts van ons stond. Met mijn broek op mijn enkels deed ik een paar stappen richting hem en ging op knieën zitten naast hem. Ik zette mijn hand op zijn borst en duwde hem naar achteren. Hij viel achterover op het bed, ik leunde over hem heen en begon hem op zijn mond te zoenen.

Zijn handen gleden over mijn rug, het zoenen werd al snel heel intens en onze tongen wrongen in elkaar.


Doggystyle neuken gratis thuisontvangst


A marokkaanse escort


Ademloos kijken we toe hoe zijn tong op weg gaat naar haar kutje. Susan houdt zelf ook haar adem in. Als zijn tong eindelijk haar kutje raakt kreunen we alledrie, net als Susan. Dan begint hij haar te likken. Dat doet hij kennelijk goed want binnen de kortste keren draait ze met haar heupen tegen zijn tong. We zien hoe ze een hand achter zijn hoofd legt en door zijn haar kroelt en hem harder tegen haar kut drukt.

Mijn jarige Nederlandse vrouw wordt gek gelikt door een jonge, Griekse militair onder mijn ogen en de ogen van twee andere soldaten. We zien hoe hij af en toe zijn tong diep in haar kutje duwt en dan weer op zoek gaat naar haar klitje.

Ze maken hun broek los en beginnen hun eigen lul te strelen terwijl ze toekijken hoe mijn vrouw onder de tong van hun collega ligt te kronkelen. Ik moet toegeven dat ik zelf ook hard wordt door het schouwspel. Dan stopt de Griek met likken en maakt ook zijn broek los. Een grote lul springt tevoorschijn. Susan kijkt er gebiologeerd naar. Susan sluit snel haar benen. Hij duwt haar benen uit elkaar. I don't take the pill.. I could get pregnant.. Ze blijft zich verzetten. Hij knikt even naar zijn collega's.

Een van hen houdt mij in bedwang en de ander pakt Susan's armen. Hij legt ze boven haar hoofd en houdt ze daar stevig vast. Dan knikt hij naar de leider. Paolo duwt haar benen weer uit elkaar. Susan verzet zich, maar ze is weerloos.

Hij pakt zijn grote lul en zet hem tegen haar kutje. Dan duwt hij zijn grote eikel tussen haar schaamlippen. Ze verzet zich nog steeds maar de twee mannen zijn te sterk. We zien hoe de grote lul van de jonge Griek langzaam in haar dringt. Ze kijkt hem in zijn ogen en kreunt: Hij kijkt haar aan en duwt zijn lul dieper in haar. En met een harde stoot ramt hij zijn lul helemaal in haar. Terwijl de andere soldaat Susan's armen boven haar hoofd vasthoudt begint Paolo haar te neuken.

In een langzaam ritme stoot hij zijn grote paal in en uit. Hij neukt mijn vrouw met langzame stoten. In en uit beweegt zijn grote paal. Dan kromt hij zijn rug en begint haar borsten te zoenen en te kussen.

Hij zuigt een voor een haar tepels in zijn mond. Hij kent al precies haar zwakke punt. Ze zijn nog steeds keihard en al snel horen we Susan, ondanks zichzelf weer kreunen. Ondertussen blijft hij haar neuken. Langzaam gaat zijn mond van haar borsten omhoog, hij likt langs haar hals, langs haar kaak. Dan is zijn mond bij de hare. Hij kijkt haar aan met zijn donkerbruine ogen en hij fluistert: I know you want it.. We kijken gespannen toe wat Susan zal gaan doen.

Ze kijkt hem vastberaden in zijn ogen. Hij beweegt plagerig en langzaam draaiend met zijn heupen, haar zacht en diep draaiend neukend. Hij likt met zijn tong over haar onderlip. Ze kreunt en opent haar lippen, we zien hoe haar tong de zijne zoekt, ze geeft zich over aan deze jonge Griek. Dan tongt hij haar gulzig, haar ondertussen hard neukend. Ze duwt haar heupen omhoog en beweegt mee in zijn ritme.

Dan stopt hij de geile kus en leunt op zijn armen. Zijn ogen glijden over haar lichaam, haar kutje waar zijn lul diep in zit, haar buikje, haar tieten en dan kijkt hij haar in haar ogen. Terwijl hij haar brutaal in haar ogen kijkt begint hij weer te bewegen en te neuken. Dat is het teken voor de andere soldaat om haar armen los te laten. Hij blijft achter haar geknield zitten en zijn handen gaan nu naar haar tieten.

Met beide handen begint hij ze te kneden. Susan wordt nu geneukt door de leider en haar tieten worden gekneed door een andere soldaat.

Onwillekeurig duwt ze haar borsten omhoog naar zijn handen. Haar armen laat ze boven haar hoofd. Daar maakt de soldaat gebruik van. Hij pakt een van haar handen en legt zijn lul er in. Ze begint hem meteen zachtjes te kneden en af te trekken.

Paolo blijft mijn vrouw met draaiende stoten neuken. Dan kijkt Paolo naar de man die mij in de gaten houdt en maakt een gebaar alsof hij een lul afzuigt.

We begrijpen meteen wat hij bedoelt. Daar knielt hij naast het hoofd van Susan en legt zijn harde lul tegen haar lippen. Susan aarzelt geen moment, haar vrije handje gaat naar zijn lul, en ze opent haar lippen. De grote donkere lul schuift tussen haar lippen. En dan bewegen de drie Grieken hun palen in hetzelfde ritme. Paolo neukt haar kutje met zijn grote paal, de ander wordt door Susan afgetrokken en beweegt op en en neer in haar handje en de derde neukt mijn vrouw in haar mondje.

Ik hoor onophoudelijk haar kreunen op de lul van de Griekse militair. Afwisselend kneden ze haar tieten en strelen ze haar klitje. Ik zie hoe ze de ballen kneedt van de man die ze pijpt en ik hoor hem al snel grommen. Dan haalt hij zijn lul uit haar mondje. Susan's handje gaat snel heen en weer over zijn lul en dan spuit zijn zaad uit zijn paal.

Dan neemt ze hem nog even in haar mond. Ik zie hoe mijn vrouw zijn lul schoon likt. Paolo gebaart dat ze de ander ook moet pijpen. Ze brengt zijn lul naar haar mondje en begint hem te pijpen en zijn ballen te kneden. Met draaiende bewegingen van haar hoofd pijpt ze hem.

De man legt een hand achter haar hoofd en begint haar mondje te neuken. Ondertussen neukt Paolo haar diep in haar kutje. Als hij knikt trekt de andere man zich terug uit haar mondje en trekt zichzelf af boven haar mond. Al snel spuit hij ook. Susan steekt haar tong uit om iets van zijn zaad op te vangen, maar het merendeel komt op haar wangen. Meteen begint Paolo haar harder te neuken. Hij duwt met zijn wijsvinger het zaad van haar wangen naar haar mond. Gulizg likt ze aan zijn vinger terwijl hij haar neukt.

Ze slaat haar benen om zijn billen en neukt nu mee in zijn tempo. Haar armen liggen weer boven haar hoofd, haar tieten dansen op zijn ritme. Zijn hand gaat naar haar klitje en hij streelt haar. Achter het wachtershuisje in de openlucht wordt mijn vrouw geneukt door een jonge Griekse militair nadat ze twee van zijn collega's heeft gepijpt.

En ze vindt het heerlijk. Dan schrikt ze wakker.. I will suck your cock.. I will do everything but don't come in me.. Paolo kijkt opzij naar de twee mannen. Ze begrijpen wat hij wil.

Ze weten alledrie dat haar tepels haar zwakke punt zijn. De twee mannen die naast haar zitten buigen naar voren, houden elk een arm vast en beginnen elk op een tepel te zuigen. Maar ik zie hoe ze haar borsten omhoog duwt naar hun monden. Met langzame stoten neukt Paolo haar nu. Ze wordt weer door drie lekkere Grieken verwend. Mannen die ze alledrie aantrekkelijk vindt. We weten allemaal dat haar verzet niet lang kan duren.

Ze is toch al weerloos doordat de twee sterke mannen haar armen boven haar hoofd vasthouden. En dan nog twee geile monden op haar tepels, een enorme lul die haar met langzame stoten neukt, en de geile donkerbruine ogen van Paolo die haar aankijken en fluisteren: En zo wordt mijn vrouw onder mijn ogen geiler en geiler gemaakt. Ze begint weer met haar heupen te draaien.

Ik ben van jullie Paolo verhoogt zijn tempo. Het kan niet lang meer duren of hij gaat in haar klaarkomen. Susan draait geil met haar heupen. De mannen zuigen geraffineerd aan haar tepels en ze kromt haar rug tegen hun monden.

Dan begint Paolo te grommen en kreunen: I am going to come.. Susan beweegt met melkende bewegingen onder hem. De manne stoppen met zuigen en kijken nu toe. We zien Paolo's billen aanspannen en we weten dat hij gaat klaarkomen. Give it to me.. Tegelijk komt Paolo grommend klaar.. Ik pakte zijn polo vast en trok hem met moeite over zijn hoofd uit. Mijn handen streelden zijn gespierde torso en voelde hoe vochtig zijn huid nog was.

Hij zoende me in mijn nek en ik voelde hoe hij langzaam mijn t-shirt optilde. Hij liet zijn hoofd zakken en hij kuste en likte mijn ontblote buik. We keken allebei naar elkaars broek en dan weer naar de opening. Al meteen begonnen we elkaars broekriem los te maken en toen de knopen. Hij haalde mijn handen weg bij zijn broek en maakte mijn broek nog verder los. Met zijn hand wreef hij over mijn boxer met daarin mijn stijve paal. Hij ging iets door zijn knieën en begon op mijn borst te kussen.

Toen nam hij mijn tepel in zijn mond, met mijn hand drukte ik zijn hoofd er tegenaan en ik kreunde zachtjes. Hij zakte verder naar beneden en kuste weer mijn buik. Hij ging op zijn knieën staan en trok mijn broek naar beneden. Hij kuste nu mijn onderbuik en masseerde in de tussentijd mijn stijve pik. Hij nam de rand van mijn boxer tussen zijn tanden en trok eraan; Ilias keek me ondeugend aan. Hij liet los en begon door de natte stof heen op mijn lul te bijten en te sabbelen. Hij stopte en met zijn handen trok hij de boxer naar beneden.

Mijn paal sprong meteen eruit, Ilias stak meteen zijn tong uit en likte mijn pik. Die begon meteen verder te groeien. Nadat hij hem goed had gelikt, nam hij mijn paal in zijn mond en begon heerlijk erop te zuigen. Ik kreunde van genot! Hij opende zijn mond verder en liet mijn lul in zijn mond gaan en begon mij te pijpen. Tegelijk keek hij mij geil aan en ik streelde over zijn hoofd. Steeds gulziger nam hij mijn dikke paal tussen zijn lippen, zijn hand streelde mijn buik.

Ilias genoot duidelijk van het verwennen van mijn paal en al snel verdween die dieper en dieper in zijn geile bek. Oh wat deed hij dat heerlijk, hoe harder hij aan mijn lul zoog, des te harder ik kreunde! Mijn pik verdween nu volledig in zijn mond, het puntje van zijn neus raakte mijn onderbuik aan.

Mijn vingers gleden nog steeds door zijn haar, zijn hand ging over mijn torso en kneep af en toe lekker in mijn tepels. Met twee handen pakte ik zijn hoofd beet en begon hem in zijn mond te neuken. Eerst langzaam en toen steeds sneller en dieper, waardoor mijn pik weer helemaal in zijn mond ging, ik voelde mijn eikel diep zijn keel gaan. Wat een geil gevoel was dat! Ik stopte met pompen en haalde mijn handen van zijn hoofd af. Ik wilde Ilias omhoog trekken en dan op een sexy en stoere manier hem op het bed gooien, maar in een flits zette hij zijn handen op mijn blote kont en trok mij steeds richting hem waardoor mijn paal weer diep in zijn mond pompte.

Het voelde zo lekker, ik moest oppassen dat ik niet zou klaarkomen, ik wilde dat nu nog niet. Ik zette mijn handen onder zijn armen bij zijn oksels en trok hem zo omhoog. Ilias schrok en keek me verbaasd aan. Hij wilde gaan staan, maar al voordat hij dat kon, zette ik hem meteen op de rand van het bed wat rechts van ons stond. Met mijn broek op mijn enkels deed ik een paar stappen richting hem en ging op knieën zitten naast hem.

Ik zette mijn hand op zijn borst en duwde hem naar achteren. Hij viel achterover op het bed, ik leunde over hem heen en begon hem op zijn mond te zoenen. Zijn handen gleden over mijn rug, het zoenen werd al snel heel intens en onze tongen wrongen in elkaar.

Ik maakte me los van zijn heerlijke lippen en begon zijn heerlijke en gespierde bovenlijf te kussen. Mijn mond ging van zijn nek naar zijn borsten en tepels, van zijn buik naar zijn navel.

Toen kwam ik bij zijn broek, die al open stond en een stuk van zijn blauwe strakke boxer zichtbaar was. Een flinke bult was al voor een stuk te zien, maar wilde natuurlijk alles zien! Ik pakte zijn spijkerbroek bij de rand beet en begon aan te trekken. Ilias tilde zijn kont op en ik trok zo zijn broek uit. Nu was de bult in zijn broek goed zichtbaar en ik dook er meteen heen. Ik pakte zijn stijve paal beet door zijn boxer en beet er zachtjes op.

Ilias streelde met zijn hand over mijn hoofd en ik hoorde hem zachtjes kreunen. Ik ging weer omhoog terwijl ik zijn paal masseerde en likte over zijn buik naar zijn tepel en zoog en beet erop. Zijn gekreun werd even wat harder, totdat ik verder omhoog kwam en hem geil op zijn mond zoende.

Ik stopte, pakte zijn boxer vast en trok hem uit. Zijn stijve pik was precies zoals ik het had gevoeld en leek nu zelfs dikker! Hij lag heel verleidelijk op zijn gespierde onderbuik en meteen leunde ik eroverheen, greep hem vast en nam die dikke paal in mijn mond. Ik zette mijn lippen stevig eromheen en door zijn dikte was het meteen een mond vol.

Ik pijpte hem heel intens, hij begon geil te kreunen en zijn hand gleed over me heen. Mijn ene hand hield zijn paal vast en de andere streelde zijn gespierde lijf; zijn heerlijke bovenbenen, lekkere sixpack en gespierde borst. Ik nam zijn lul dieper in mijn mond, Ilias kreunde iets harder. Zijn pik werd verder naar beneden toe steeds dikker, wat bijna niet in mijn mond paste.

Ik haalde hem uit mijn mond, begon aan zijn kale ballen te likken en aan zijn pik te trekken. Ik nam zijn ballen 1 voor 1 in mijn mond en zoog eraan, Ilias genoot ervan zo te horen.

Ik kwam overeind en ging naast hem zitten op de rand van het bed, ik trok mijn broek en boxer verder uit. Hij kwam overeind, we keken elkaar aan en tongzoenden. Hij stopte even en zei: Ik stond op, liep naar mijn toilettas en haalde 2 condooms en glijmiddel eruit. Ik zette 1 condoom op mijn nachtkastje, de ander en het glijmiddel nam ik mee en ging weer naast hem zitten op het bed.

Ik scheurde de verpakking open en rolde zo het rubbertje over mijn stijve paal uit. Ilias nam het glijmiddel en goot een flinke hoeveelheid over mijn pik. Hij smeerde het volledig uit door aan mijn paal te trekken. Hij leunde achterover en deed zijn hand richting zijn kontje. Hij smeerde zijn gaatje goed in en vervolgens liet hij ook zijn vinger naar binnen gaan. Hij stond op en ik ging wat verder op het bed liggen. Hij klom op het bed en ging met zijn gezicht naar mij toe, op mijn buik zitten.

Hij stond op zijn knieën en hing boven mijn paal. Ik pakte mijn stijve dikke pik vast en begeleidde die naar zijn kontje. Hij zakte iets en mijn eikel kwam tegen zijn ster aan.

Langzaam zakte hij verder en ik voelde mijn pik in zijn kontje verdwijnen. Wat zat zijn gaatje strak om mijn staaf, maar wat voelde dat ook weer lekker!

Ilias en ik kreunden, de pijn was in zijn gezicht af te lezen. Ik liet mijn lul los en pakte zijn lekkere billen vast.

Toen mijn pik halverwege in hem zat, kwam hij weer omhoog. Hij zuchtte van opluchting. Al meteen liet hij zich weer zakken en mijn paal gleed er weer in. Hij bleef dat herhalen en steeds verder, totdat mijn pik er bijna volledig in zat.

Hij voerde het tempo op en begon al aardig op me te rijden, zijn stijve pik zag ik flink bewegen. We kreunden beiden aardig hard, zijn gekreun klonk erg geil! In de tussentijd streelde ik zijn onderrug en billen. In zette mijn handen op zijn schouders en trok hem naar me toe.

Onze monden raakten elkaar aan en we zoenden geil. Ik pakte zijn kont stevig vast en begon mijn heupen snel op en neer te bewegen. Ilias kreunde het uit, maar genoot. Na een tijd stopte ik en ging hij verder met het berijden van mijn lul. De druppels zweet ontstonden al op zijn voorhoofd en hij hijgde. Ik liet hem stoppen en tilde hem van me af. Hij kroop van me af en voordat Ilias wat kon doen, kwam ik snel overeind.

Hij stond nog op handen en knieën op het bed en snel kroop ik achter hem. Voordat ie het wist, pakte ik hem vast bij zijn heupen en stak ik mijn lange paal voor een groot deel in zijn kontje. Hij kreunde het uit en riep: Ik liet mijn pik los, zette die hand ook op zijn heup en begon hem hard te douwen.

Zijn kontje voelde soms nog wat strak aan, zeker bij het dikkere gedeelte van mijn lul. Maar een tijdje hem hard te hebben geneukt, voelde het al wijder aan. Bij dat moment, ging ik nog een tandje harder en dieper neuken. Ilias kreunde hard, zijn billen ketsten tegen mij aan en mijn ballen tegen hem. Stop je dikke pik dieper in me! We gingen flink tekeer, ik voelde het zweet op mijn hoofd en op mijn lijf, het bed kraakte aan alle kanten en bewoog ook aardig heen en weer.

Ik voelde dat mijn hoogtepunt niet lang meer ging duren. Kreunend en hijgend, zei ik tegen Ilias: Ik haalde mijn pik uit zijn lekkere kontje en rolde hem op zijn rug. Ik kroop over hem heen, pakte mijn paal vast en trok het condoom eraf.

Ik ging dichter naar zijn hoofd toe en begon aan mijn pik te trekken. Ilias zette zijn hand op mijn bil en trok me naar zich toe, hij opende zijn mond en mijn pik verdween erin.

Hij zoog op mijn lul, ik voelde het zaad al snel in mijn ballen opborrelen en ik zei: En met een harde kreun, stroomde het sap door mijn staaf en spoot in zijn mond. Gulzig slikte hij alle stralen zaad door. Hij opende zijn mond en ik haalde mijn lul eruit. In de tussentijd, trok hij zich ook af en vrij snel riep hij: Hij kwam klaar en ik voelde de stralen zaad tegen mijn rug aan komen. Hijgend lag hij bij te komen en streelde mijn borsten en buik.

Het voelde enorm geil en ik had ook zin om nog even door te gaan. Ik bukte richting zijn gezicht en we zoenden geil en passievol, ik proefde de smaak van mijn zaad in zijn mond. Ik stopte en bukte naar het nachtkastje en pakte de tweede condoom. Ik deed die om mijn lul, Ilias pakte het glijmiddel van het bed en smeerde mijn paal weer goed in.

Ik kwam van hem af en ging naast hem liggen op het bed. Ik rolde hem op zijn zij met zijn rug naar me toe en kroop dichterbij.

Hij deed zijn kontje goed naar achter, ik pakte mijn paal beet en duwde hem tegen zijn gladde sterretje. Met een flinke douw, stootte ik mijn staaf in zijn darmen. Ilias kreunde het uit en ik begon hem al flink hard te neuken.

Mijn ene hand legde ik op zijn lekkere buik en streelde zijn sixpack. Om goed te kunnen stootten moest ik mezelf beetje van het bed af tillen maar wat voelde dit geil! Ik begon hem in zijn nek te zoenen en op zijn oorlel te likken.

Af en toe draaide hij zijn hoofd en keek hij mij aan, kreunend, en zoenden we geil. Mijn hand zakte naar zijn dikke pik en streelde die en trok eraan. Ik kwam aardig op stoom en beukte mijn paal goed hard en diep in hem, het bed schudde en kraakte aan alle kanten! Door mijzelf steeds van het bed af te duwen, kreeg ik kramp in mijn arm, ik liet mezelf op het bed vallen en haalde mijn stijve pik uit Ilias zijn geile kontje. Ik kwam overeind en legde hem op zijn rug, spreidde zijn benen wijd en ging op mijn knieën op het bed tussen zijn benen.

Ik tilde die omhoog en legde ze op mijn schouders, zijn roze natte ster was naar me gericht. Ik pakte mijn lul beet en douwde hem weer in Ilias. Zijn kontje voelde duidelijk heel wijd aan, waardoor ik goed diep in hem kwam. Ik liet mijn paal los en liet die volledig in hem glijden, we kreunden allebei.

Met diepe halen, begon ik hem hard te neuken. Zijn benen gleden van mijn schouders, hij pakte ze vast zijn bovenbenen en deed ze nog wijder en meer naar achter. Zo kon ik beter en dieper stoten, mijn hele pik douwde ik in Ilias, mijn ballen ketsten tegen hem aan.

Ik ging steeds een tandje sneller, wij allebei heftig kreunend en het bed heftig krakkend. Hij liet zijn benen los, ik nam het over van Ilias en zette mijn handen in zijn knieholtes. Hij begon snel aan zijn pik te trekken, ik ging weer sneller stoten. Ik ging als een trein tekeer, het bed schudde flink heen en weer en leek het niet lang meer te houden. Ilias kreunde hard en kwam opeens met een harde schreeuw klaar. Zijn sperma spoot eruit en belandde op zijn buik en borst, wat zag dat er geil uit!

Ik voelde zelf ook dat ik bijna ging komen, ik stootte paar keer flink in hem en haalde mijn pik eruit. Ik haalde het condoom eraf en trok aan mijn lul. Met een goeie kreun kwam ik klaar, het zaad stroomde door mijn paal en zo spoot ik Ilias helemaal onder.

Hijgend en vermoeid plofte ik naast hem op het bed. We keken elkaar aan en zoenden geil. We stopten en ik legde mijn hoofd tegen hem aan. In mijn droom zag ik Linda, die stond in de verte naar me te zwaaien en mijn naam te roepen. Ik wilde naar haar toe maar het kon niet. Ik schrok wakker en realiseerde me dat het echt was, ze stompte op de deur en riep me.