Volle kutjes stiekem vingeren

volle kutjes stiekem vingeren

...

Mollige meiden priveontvangst spijkenisse

Pat maakte ma haar BH los en ging in alle twee tieten van ma knijpen. Pat was klaar met likken en begon zwaarder te ademen en te kreunen. Ma ging door met vingeren en binnen de kortste keren kwam Pat gillend klaar. Ondertussen trok ik aan me lul. Pat lag in de armen van Ma te hijgen, ik liep er naar haar toe, trok haar aan haren naar me lul en riep: Ma lag zich nu te vingeren. Ongeveer te gelijk kwamen we klaar, ik spoot me mannenpap in de mond van Pat wat ze allemaal doorslikte.

Ik kreunde zwaar van genot en ma liet ook duidelijk horen dat ze bij het vingeren klaar was gekomen. Ik lag nu tussen Pat en ma op de bank, ma kroop tegen me aan zoende me in de nek en wreef over mijn borst. Lieferd, zei ze, ik heb altijd al met een meisje willen vrijen, zou ik vannacht bij Pat mogen slapen. Och ja, zei Pat en streelde mijn ballen en met de andere hand kneep ze in mijn tepel, ze weet dat ik daar geil van word, ik heb ook een diep verlangen om met een oudere vrouw te vrijen, en bij je ma zou ik dat willen, voel me ook veilig bij haar.

Mijn lul begon alweer te groeien en dacht nu pak ik me kans. Ik zei, ok Pat dat mag, als ik in je poepgaatje mag, nu meteen. Nee, beet ze me toe Maar ma begon me ballen te strelen en zei je mag bij mij schatje en begon me te tongen, heel lang.

Ik vroeg aan Pat die zich ondertussen weer aan vingeren was: Heb je toestemming om met Ma. Ja, zei ze maar alleen deze keer. Ma rende naar de badkamer om glijmiddel te halen. Ondertussen tongde ik even met de super geile Pat. Ma was weer terug en pakte mijn ballen en ik kneep in haar tieten. Eerst maar even in de kut om te wennen, zei ma.

Ik begon wat met haar lipjes te spelen, en stak een vinger in haar kut. Nu spoot ze er wat glijmiddel in. IK was bloed geil en had weer een optimale erectie. Ik ging liggen en ma liet haar kut over mijn paal zakken en begon te rijden, ik ging stoten ondertussen masseerde ik haar tieten. Toen haar tempo wat langzamer werd, sloeg ik haar in het gezicht en riep: Nu liggen, gebood ik haar, benen wijdt. Ook dit deed ze, maar zette haar hand tegen me borst, en vroeg teder wil niet in mij kut klaarkomen, want ik heb van de week een buikgriepje gehad en ben bang dat de pil niet werkt.

IK zweerde dit plechtig, ik wilde ook niet in haar kut komen, maar in haar poepgaatje. Nu ging ik weer in haar kut, en begon te pompen en ging haar tongen, wat ze weer hartstochtelijk beantwoordde. En ze sloeg haar benen om mijn middel. Ik voelde dat ik ging komen haalde de Lul er gauw uit, tegelijkertijd hoorde ik ma en Pat die weer lag te vingeren klaarkomen. Pat streelde ondertussen mijn ballen. Ma ben je er klaar voor. Voorzichtig stootte ik de lul naar binnen, het was er nauw en dat was lekker, langzaam voerde ik het tempo op, en ging in haar tieten knijpen.

Harder, harder begon ze roepen, wat ik deed, bloed geil was ik. Ma kwam luid klaar, ik kon nog even ophouden, maar spoot toen mijn mannenpap in haar darmen.

Zo lekker was ik nog nooit klaar gekomen. Heerlijk, en nog wel in het poepgaatje van mijn eigen moeder. Ook Pat hoorde weer klaarkomen, wat een onverzadigbare slet. Na wat te zijn bij gekomen haalde ik de lul er uit, zonder schroom likte ma hem schoon, mijn sperma en haar eigen poep.

Pat pakte ma bij de hand en zei nu naar jou bed, ze kusten mij op de wang en liepen hand in hand naar ma haar slaapkamer. Mijn mannensap droop uit haar kont langs haar benen. Ik ging douchen en naar de logeerkamer.

Ik hoorde ondertussen dat de dames nog flink te keer gingen. Maar ik was moe, immers drie maal achter elkaar komen, doe je niet elke dag en in helemaal niet in de kont van je moeder. Het was al tegen de middag toen ik opstond, even wat opfrissen, de dames zaten al aan de koffie. Pat had haar haren opgestoken en een zwart trainingspak aan, want ze moest dadelijk korfballen.

Ma had een kort spijkerbroekje, zwarte nylons, sportschoenen en strak truitje aan zonder BH, zo te zien. Ik zoende ze alle twee op de wang, pakte koffie en ging zitten. Pat kwam bij me op schoot zitten en zei: Vind je dat ok. Ze tongde mij langdurig, ik kreeg alweer stijve, met het vooruitzicht in de kont van Pat te mogen.

Pat ging naar korfbal en nam de auto mee. Ma en Pat gaven elkaar een hand en zoentje op de wang. Ik een zoen op de mond. Doei,doei en weg was ze. Nog een kopje koffie en nam aanstalten om met de bus naar huis te gaan. Zoende ma op de mond en stopte mijn tong in haar mond.

Ze tongde terug, ging met mijn handen onder haar trui, en naar verwachting had ze geen BH aan, had dus vrije toegang naar haar tieten. Begon tegen haar aan te rijden, mijn lul werd zo groot hij knelde. Deed de rits open en de onderbroek naar beneden en probeerde ma 's broekje naar beneden te doen Maar ze sloeg me in het gezicht, dat is niet de afspraak, klootzak. De afspraak geldt dat Pat en jij niets zonder mijn toestemming doen, ik neuk je gewoon als ik dat wil hoer.

Ik zag dat ma geil was, plotseling deed ze de trui uit en haar broekje en slipje naar beneden en ging gebukt voor me staan en zei, ok je bent me neuk bull, kom op, maar spuit aub niet in mij. IK vingerde haar eerst wat, maar was al snel nat genoeg om mijn lul erin te doen. Ik maakte draaiende bewegingen Pat vind dat altijd zeer lekker Ma ook zo aan haar gekreun te horen. Mijn man stond op nog geen twee meter vandaan, zijn vader ging van mijn lichaam af en ging naast de bank staan, zijn erectie nam amper af, terwijl ik snel mijn benen sloot en Jos aankeek wat er verder ging gebeuren.

Vreemd genoeg bleef ook Jos rustig, hij zag natuurlijk ook zijn vader staan die nog bijna een grote erectie had en waarvan zijn broek nog steeds op zijn enkels hing. Ik wilden het wel uitschreeuwen in deze grote spanning voor mij,, zeg nou wat” maar ik kon van de zenuwen geen woord uitbrengen.

Tot mijn grootste verbazing zag ik dat mijn man de situatie goed oppakte, zijn lul kwam ook met schokjes omhoog en werd super stijf. Ik kan niet beschrijven wat er toen door mij heen ging. Kom op pa laten wij mijn sletje er maar eens goed van langs geven hoorde ik Jos tegen zijn vader zeggen, hij kwam naar mij toe en pakte mij vol op mijn mond.

Door zijn tongzoen viel alle negatieve spanning van het moment van mij af en vertaalde zich dit in weer opkomende geile gevoelens. Ik had op dat moment nog geeneens in de gaten gehad,,zo ging ik alweer op in de tongzoen van Jos” dat mijn schoonvader zich ook helemaal had uitgekleed.

Dat zag ik pas toen ik zijn mond over mijn kutje voelde komen en daar naar opkeek, ik zwijmelde alweer helemaal weg toen hij mijn “ natte” eerder door hem vol geneukte kutje begon te likken.

Jos kwam ook in actie, hij kwam half over mijn heen liggen en vroeg hem te pijpen, iets wat ik natuurlijk niet weigerde, ik zoog supergeil zijn lul mijn mond in.

Waar had ik dit aan te danken, een schoonvader die bezig was heerlijk mijn kutje te likken, en mijn eigen man pijpen in een super geile uit een niet vooraf geplande situatie. Het begon zelfs heel vertrouwd voor mij aan te voelen, terwijl ik nog nooit seks met twee mannen had gehad. Jos had mij wel vaker gevraagd of ik dat niet eens zou willen, een trio met een man erbij, wij hadden het er wel eens over tijdens onze sekspartijtjes.

De gedachten wond mij dan wel op, dat wist Jos van mij, maar het was altijd alleen bij praten erover gebleven, aan mijn schoonvader had ik hierover nooit nagedacht of fantasieën over gehad. Ik kon mezelf volledig laten gaan, mijn eigen man zorgde daar ook voor door zijn geilheid en volledige medewerking eraan te geven. Ik denk ook dat ik hem nog nooit zo heftig had gepijpt, binnen een paar minuten moest ik het rustige aandoen zei hij, mijn schoonvader had mijn schaamlippen volledig open tussen zijn vingers en zijn tong speelde heel geil door mijn kutje.

Ik zag ook dat er steeds oogcontact was tussen Jos en zijn vader, Jos kon ook heel goed zien hoe ik door zijn vader gelikt. Terwijl ik mijn man wat rustige pijpte begon hij met mijn tieten te spelen, hij was goed wakker geworden uit zijn slaap.

O ja hijgde ik, mijn kutje staat ik brand, ik begon maar wat te roepen om mezelf af te leiden om mijn orgasme nog even tegen te kunnen houden. Pa laat Gerda je pijpen zei Jos ineens, ik wil haar geile kutje ook even likken, snel wisselde zij van positie en kreeg ik mijn schoonvaders lul weer in mijn mond. Jos begon mij te likken zoals hij nog nooit had gedaan, hij was echt heel wild aan het worden en zoog heel heftig op mijn kutje.

Ik vond alles heel geil wat er gebeurde, ik pijpte mijn schoonvader, Jos likte mijn kutje en toen ik bijna klaarkwam stopte hij, ik ga je neuken zei hij. Jos kwam op mij liggen, hij kwam makkelijk in mijn kutje, ik was al geneukt door zijn vader die echt wel een stuk groter was dan mijn man en mijn kutje zat mede vol speeksel van zowel zijn vader als van hem. Daarbij genomen mijn eigen kutvocht, ik was nog nooit zo nat geweest volgen mij,, Jos was te geil geworden van de hele situatie, dat voelde ik al snel toen hij in mij kwam, hij gaf mij een paar stoten en moest toen al even stoppen.

Met zijn vaders lul in mijn mond keek ik Jos aan, ik ben te geil lachte hij, neuk jij haar maar pa zei hij anders spuit ik haar kut al gelijk vol. Weer werd er van positie gewisseld, toen Jos vader zijn lul in mijn kutje duwde voelde dit toch volle aan, ik moet eerlijk zijn om dit te zeggen. Mijn schoonvader begon mij te neuken, ik neukte stevig met hem mee en zoog Jos ook heel wild. Al snel voelde ik dat ik dat ik klaar ging komen, mijn schoonvader neukte mij zo stevig en diep dat ik het niet meer tegen kon houden.

Jos voelde en zag het aan mij, geile slet die je ben zei hij en ik voelde zijn lul heftig gaan kloppen in mijn mond, op het mond dat ik zelf heftig klaarkwam, spoot mijn man zich leeg in mijn mond. Slikken, slikken pakte hij mijn hoofd vast, mijn schoonvader neukte mij keihard door terwijl ik al het sperma van Jos inslikte.

Als er iets geile voor een vrouw is om seksueel mee te maken, was dit het wel voor mij, je man zo heftig te voelen spuiten in je mond, en klaar geneukt te worden door je eigen schoonvader waar je seksueel nooit aan had gedacht. Maar het ging allemaal door, Jos trok zich uit mijn mond terug en zijn vader neukte door tot op het moment hij zelf bijna klaarkwam, toen stopte hij. Ga door riep ik omdat ik ook bijna weer klaarkwam, even rustig aan lachte mijn schoonvader.

Hij ging uit mijn, zijn lul glom van het vocht van ons alle drie, hij kwam naast mij staan, ik begreep de bedoeling en likte over zijn lul. Jos duwde een paar van zijn vingers in mijn kledder natte kutje, hij stimuleerde mijn klitje en wreef vocht over mijn sterretje, ook daar duwde hij een vinger in naar binnen.

Zou het gebeuren kwam er i n mijn gedachte op, zou ik voor het eerst door twee super geile mannen in de dubbel genomen worden? Stiekem toch een stille wens van mij. En als ik er ooit klaar voor zou zijn, was het wel op dat moment. Het ging gebeuren, Jos was er duidelijk mee bezig, hij vingerde zowel mijn kutje als anus, zijn vader haalde zijn lul uit mijn mond en keek naar wat zijn zoon aan het doen was.

Jos lachte naar zijn vader, ze is er klaar voor zei hij, mijn hart kon niet sneller kloppen op dat moment, ik was zo geil dat ik het graag wilde voelen hoe dit zou zijn,, een lul in je kutje en in je kont,, Jos neukte mij weleens anaal, ik vond dat altijd heel geil, maar een lul daarbij in mijn kutje, was toch een geile fantasie van mij.

Twee keer heeft mijn man mij eerder anaal geneukt en daarbij toen een dildo in mijn kutje geneukt, dat vond ik al supergeil, maar dit was toch weer anders, dit zou het geilste voor mij zijn! Dat werd het ook, mijn schoonvader vroeg of ik op hem kwam zitten toen Jos was gestopt met het vingeren van mijn beide gaatjes, ik ging rechtop zitten en wachten tot hij op de bank ging zitten, weer zat ik even laten helemaal met mijn kutje over zijn keiharde grote stijve lul geschoven.

Ik neukte hem even, ik was zo geil dat ik gewoon niet stil kon blijven zitten op zijn heerlijke dikke PIK. Op het moment dat mijn schoonvader ook nog op mijn tepels begon te zuigen, voelde ik Jos achter mij komen en zijn lul tussen mijn billen komen. Toen hij zijn eikel een stukje mijn anus in duwde, bleef ik wel even stil zitten.

Mijn schoonvader zat heel diep in mijn kutje,maar bleef ook stil zitten om Jos de ruimte te geven en mij te laten ontspannen. Jos duwde langzaam door, elke centimeter van hem voelde ik mijn anus inkomen, het gebeurde langzaam, maar deed best wel even zeer. Het was heel geil voor mij en ik vond het een overwinning van mezelf dat ik twee lullen tegelijk kon hebben.

Mijn schoonvader zit ruim boven de twintig centimeter, dat kon ik wel inschatten omdat ik van mijn man weet,, zelf gemeten” dat zijn lul precies 18 centimeter is.

Ik zal het in de toekomst nog eens vragen aan mijn schoonvader hoe lang zijn lul in volle erectie is. Op dat moment was ik alleen maar aan het genieten van het geweldige geile gevoel wat ik had, Jos begon als eerste voorzichtig in mijn anus te neuken, ik vond het een super gevoel. Neuk maar zei ik tegen mijn schoonvader die nog stil zat, toen hij ook begon te stoten zweefde ik weg, de meest geile dingen ben ik uitgaan roepen.

Neuken, neuk me ik lus jullie rauw heb ik gezegd, het zette de heren alleen maar verder aan om mij stevig samen in een goed tempo te gaan neuken. Het was dan ook niet vreemd dat ik binnen drie minuten mijn alle eerste orgasme kreeg met twee lullen in mijn lichaam en ik was al een paar keer goed klaar gekomen, maar dit orgasme was het heftigste.

In mijn beleving zou iedere vrouw die geniet van haar eigen seksualiteit dit een keer in haar leven moeten meemaken, het is zo supergeil om dit te voelen, en hoe heerlijk je er van klaar kan komen. Jos voelde goed aan dat ik het kon hebben, op een gegeven moment neukte hij mij voluit en keihard in mijn kont, mijn schoonvader regelde feitelijk het juiste ritme.

Volgens mij had mijn schoonvader dit meer gedaan, een trio, maar aan de andere kant kon ik mij daar niets bij voorstellen met mijn schoonmoeder, die was daar veel te egoïstisch voor.

Maar ik genoot van vader en zoon, Jos was ook al eerder klaar gekomen, maar kon zich ondanks dat, toch niet meer inhouden in mijn strakke poepertje. Toen ik ook weer een orgasme kreeg, spoot hij ook ergens diep in mijn anus, hij trok zich daarna terug.

Ik voelde het stukje ruimte wat er kwam, mijn schoonvader bleef mijn kutje neuken met zijn dikke staaf en had nadat Jos zich terug had getrokken, zijn handen stevig om mijn billen geklemd, volgens mij moest toen al het sperma van Jos uit mijn anus hebben gelekt op de ballen van zijn vader.

Hij neukte mij nog even stevig door, Jos stond naast ons te kijken, toen voelde ik ook dat mijn schoonvader op het punt van klaarkomen stond.

In een gedachte liet ik expres zijn lul uit mijn over volle kutje glijden, ik zakte langs zijn lichaam van de bank af en ging tussen zijn benen op de grond zitten. Ik wilde mijn schoonvader in zijn laatste fase van zijn hoogtepunt net als Jos een keer in mijn mond laten klaarkomen, hij had dit dik verdient zo lekker had hij mij laten genieten van alles.

Zijn ballen en lul zaten onder de sperma, waar wel een beetje van, van Jos afkomstig moet zijn geweest uit mijn anus, ik vond het supergeil om op te likken en in te slikken. Dat deed ik ook met het sperma van mijn schoonvader, ik heb hem nog even goed gepijpt toen hij ook zich leeg spoot in mijn mond, mijn man stond er met een vette glimlach en zonder een spoortje van jaloezie naar te kijken hoe ik zijn vaders sperma inslikte. Dit was echt het geilste wat ik ooit heb gedaan tot nu toe, ik had volkomen geaccepteerd door mijn man, seks met zijn vader gehad waar wij alle drie enorm van hebben genoten.

Na afloop was ik best moe maar kreeg er weer een andere energie voor terug.


volle kutjes stiekem vingeren

...Zex eerste keer sex

  • Geil laat sletterige Sonja zich in haar bek spuiten. Moeder heeft nooit meer een lange relatie gekregen, maar veel korte en one-night stands, stiekem was ik geil op haar, net als op Bianca. Een ervaren man op dit gebied bleek mijn schoonvader te zijn, gaat het smslavinnen se hij lief?
  • Jongen zoekt milf escort regio limburg
  • Volle kutjes stiekem vingeren
  • Volle kutjes stiekem vingeren

Natte poesjes vrouw ontvangt thuis


Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Vrouwen in evakostuum over straat. Sexy teenager Lena vingert op een bankje in het park. Mega geile moeder aangepakt in restaurant. Zuigen en neuken in het openbaar vervoer. Jonge Francaise laat zich in de bosjes afneuken. Viezerik in pamper laat zich kontneuken en afrukken door brunette. Geilen in de trein. Diana laat zich gewillig betasten in de schoolbus.

Close Up Dildo Fuck. Hiro kan doorschijnende jurkjes niet weerstaan. Eerst in het kontje dan in het mondje. Tot de wortel in het zeiknatte gleufje. Keihard in haar reet geneukt op een bosweggetje. Een warm kutje neuken in winter wonderland. Sex in het openbaar.

Snel ging hij op zijn hurken zitten van de tafel en drukte zijn mond op mijn natte kutje, toen werd ik gek. O ja kreunde ik, lik me, je maak mij gek. Hij begon te likken en te zuigen op mijn kutje zoals ik nog nooit gevoeld had, hij zoog mijn schaamlippen strak zijn mond in en speelde dan met zijn tong over mijn klitje die op ontploffen stond. Dan weer voelde ik zijn tong helemaal in mijn kutje, met zijn handen drukte hij mijn benen wagenwijd open, ik kon het niet meer houden en kwam veel te snel klaar.

Ik schrijf het nu op,, veel te snel” omdat ik het op dat moment zo voelde, zo lekker likte hij mij dat het nog wel een halfuur langer had mogen duren van mij. Ik had het bloedheet met mijn badjas nog half strak om mijn lichaam gewikkeld, wacht even zei ik zwevend in mijn hoofd, en toen “duwde ik” mijn schoonvader tussen mijn benen vandaan.

Ik sprong van de keukentafel af en deed mijn badjas midden in de keuken uit, liet hem op de keukenvloer achter en nam mijn schoonvader aan mijn hand mee naar de bank in onze woonkamer,, ik moest echt zijn lul even in mijn kletsnatte geile kutje voelen”.

Met zijn broek op zijn enkels lag hij even later bovenop mij op de bank, neuk mij pa smeekte ik hem vol passie, ik zag hem op dat moment even niet als mijn schoonvader. Zijn lul stond nog snoeihard en zag er zeer opwindend uit, zijn grote klote eronder vond ik ook super geil om te zien.

Neuk me smeekte ik weer en pakte zijn lul vast die ik zelf tussen mijn schaamlippen drukte. Te wild en te geil in verlangen om geneukt te worden, deed ik mezelf even pijn, zijn lul was dikke dan ik gewent was en dat voelde ik goed.

Een ervaren man op dit gebied bleek mijn schoonvader te zijn, gaat het vroeg hij lief? Ja kom maar verder schoot ik zelf in de lach van mijn opmerking, Ben, zo heet mijn schoonvader, duwde zachtjes door. Mijn kutje werd volledig gevuld, ik moet toch wel op schrijven dat zijn lengte mijn een waanzinnig geil gevoel gaf, zo grote lul had ik nog nooit in mijn kutje gehad en was super om door geneukt te worden.

Ik neukte dan ook goed met hem mee, het begon aan te voelen alsof wij al jaren met elkaar neukte en goed op elkaar waren in gespeeld. Super oergevoelens kwamen in mij los, ik begon hem te tong zoenen, heel intiem en zonder enige terughoudendheid gaf ik mij volledig aan mijn schoonvader.

Zijn tempo en stoten in mijn kutje waren perfect, ik kwam in een orgasme wat ik nog nooit zo heftig en intens had gevoeld als ik neukte met een man. Ik hoorde nat vocht gekletter tussen mijn benen en kon enige kreten niet onderdrukken tijdens een lang orgasme wat ik uit hijgde, mijn schoonvader kon zich nog steeds beheersen, dit vond ik heel knap van hem, hij bleef stil op mij liggen met zijn lul diep in mijn kutje. In mijn geilste gevoelens bleef ik met mijn schoonvader tong zoenen, beide gingen wij zo in elkaar op, dat de stem van Jos ons enorm deed schrikken, waar zijn jullie mee bezig hoorde ik mijn man vragen?

Shit wij betrapt voelde ik op dat moment hele andere emotionele gevoelens opkomen. Mijn schoonvader reageerde opvallend rustig zag ik, hij trok zich uit mijn kutje terug en keek naar Jos die nog half in slaap leek te zijn en naakt uit zijn bed was gekomen. Mijn man stond op nog geen twee meter vandaan, zijn vader ging van mijn lichaam af en ging naast de bank staan, zijn erectie nam amper af, terwijl ik snel mijn benen sloot en Jos aankeek wat er verder ging gebeuren.

Vreemd genoeg bleef ook Jos rustig, hij zag natuurlijk ook zijn vader staan die nog bijna een grote erectie had en waarvan zijn broek nog steeds op zijn enkels hing. Ik wilden het wel uitschreeuwen in deze grote spanning voor mij,, zeg nou wat” maar ik kon van de zenuwen geen woord uitbrengen. Tot mijn grootste verbazing zag ik dat mijn man de situatie goed oppakte, zijn lul kwam ook met schokjes omhoog en werd super stijf.

Ik kan niet beschrijven wat er toen door mij heen ging. Kom op pa laten wij mijn sletje er maar eens goed van langs geven hoorde ik Jos tegen zijn vader zeggen, hij kwam naar mij toe en pakte mij vol op mijn mond. Door zijn tongzoen viel alle negatieve spanning van het moment van mij af en vertaalde zich dit in weer opkomende geile gevoelens. Ik had op dat moment nog geeneens in de gaten gehad,,zo ging ik alweer op in de tongzoen van Jos” dat mijn schoonvader zich ook helemaal had uitgekleed.

Dat zag ik pas toen ik zijn mond over mijn kutje voelde komen en daar naar opkeek, ik zwijmelde alweer helemaal weg toen hij mijn “ natte” eerder door hem vol geneukte kutje begon te likken. Jos kwam ook in actie, hij kwam half over mijn heen liggen en vroeg hem te pijpen, iets wat ik natuurlijk niet weigerde, ik zoog supergeil zijn lul mijn mond in.

Waar had ik dit aan te danken, een schoonvader die bezig was heerlijk mijn kutje te likken, en mijn eigen man pijpen in een super geile uit een niet vooraf geplande situatie. Het begon zelfs heel vertrouwd voor mij aan te voelen, terwijl ik nog nooit seks met twee mannen had gehad. Jos had mij wel vaker gevraagd of ik dat niet eens zou willen, een trio met een man erbij, wij hadden het er wel eens over tijdens onze sekspartijtjes.

De gedachten wond mij dan wel op, dat wist Jos van mij, maar het was altijd alleen bij praten erover gebleven, aan mijn schoonvader had ik hierover nooit nagedacht of fantasieën over gehad. Ik kon mezelf volledig laten gaan, mijn eigen man zorgde daar ook voor door zijn geilheid en volledige medewerking eraan te geven.

Ik denk ook dat ik hem nog nooit zo heftig had gepijpt, binnen een paar minuten moest ik het rustige aandoen zei hij, mijn schoonvader had mijn schaamlippen volledig open tussen zijn vingers en zijn tong speelde heel geil door mijn kutje.

Ik zag ook dat er steeds oogcontact was tussen Jos en zijn vader, Jos kon ook heel goed zien hoe ik door zijn vader gelikt. Terwijl ik mijn man wat rustige pijpte begon hij met mijn tieten te spelen, hij was goed wakker geworden uit zijn slaap. O ja hijgde ik, mijn kutje staat ik brand, ik begon maar wat te roepen om mezelf af te leiden om mijn orgasme nog even tegen te kunnen houden. Pa laat Gerda je pijpen zei Jos ineens, ik wil haar geile kutje ook even likken, snel wisselde zij van positie en kreeg ik mijn schoonvaders lul weer in mijn mond.

Jos begon mij te likken zoals hij nog nooit had gedaan, hij was echt heel wild aan het worden en zoog heel heftig op mijn kutje. Ik vond alles heel geil wat er gebeurde, ik pijpte mijn schoonvader, Jos likte mijn kutje en toen ik bijna klaarkwam stopte hij, ik ga je neuken zei hij. Jos kwam op mij liggen, hij kwam makkelijk in mijn kutje, ik was al geneukt door zijn vader die echt wel een stuk groter was dan mijn man en mijn kutje zat mede vol speeksel van zowel zijn vader als van hem.

Daarbij genomen mijn eigen kutvocht, ik was nog nooit zo nat geweest volgen mij,, Jos was te geil geworden van de hele situatie, dat voelde ik al snel toen hij in mij kwam, hij gaf mij een paar stoten en moest toen al even stoppen. Met zijn vaders lul in mijn mond keek ik Jos aan, ik ben te geil lachte hij, neuk jij haar maar pa zei hij anders spuit ik haar kut al gelijk vol. Weer werd er van positie gewisseld, toen Jos vader zijn lul in mijn kutje duwde voelde dit toch volle aan, ik moet eerlijk zijn om dit te zeggen.

Mijn schoonvader begon mij te neuken, ik neukte stevig met hem mee en zoog Jos ook heel wild. Al snel voelde ik dat ik dat ik klaar ging komen, mijn schoonvader neukte mij zo stevig en diep dat ik het niet meer tegen kon houden.

Jos voelde en zag het aan mij, geile slet die je ben zei hij en ik voelde zijn lul heftig gaan kloppen in mijn mond, op het mond dat ik zelf heftig klaarkwam, spoot mijn man zich leeg in mijn mond. Slikken, slikken pakte hij mijn hoofd vast, mijn schoonvader neukte mij keihard door terwijl ik al het sperma van Jos inslikte. Als er iets geile voor een vrouw is om seksueel mee te maken, was dit het wel voor mij, je man zo heftig te voelen spuiten in je mond, en klaar geneukt te worden door je eigen schoonvader waar je seksueel nooit aan had gedacht.

Maar het ging allemaal door, Jos trok zich uit mijn mond terug en zijn vader neukte door tot op het moment hij zelf bijna klaarkwam, toen stopte hij. Ga door riep ik omdat ik ook bijna weer klaarkwam, even rustig aan lachte mijn schoonvader. Hij ging uit mijn, zijn lul glom van het vocht van ons alle drie, hij kwam naast mij staan, ik begreep de bedoeling en likte over zijn lul. Jos duwde een paar van zijn vingers in mijn kledder natte kutje, hij stimuleerde mijn klitje en wreef vocht over mijn sterretje, ook daar duwde hij een vinger in naar binnen.

Zou het gebeuren kwam er i n mijn gedachte op, zou ik voor het eerst door twee super geile mannen in de dubbel genomen worden? Stiekem toch een stille wens van mij. En als ik er ooit klaar voor zou zijn, was het wel op dat moment. Het ging gebeuren, Jos was er duidelijk mee bezig, hij vingerde zowel mijn kutje als anus, zijn vader haalde zijn lul uit mijn mond en keek naar wat zijn zoon aan het doen was. Jos lachte naar zijn vader, ze is er klaar voor zei hij, mijn hart kon niet sneller kloppen op dat moment, ik was zo geil dat ik het graag wilde voelen hoe dit zou zijn,, een lul in je kutje en in je kont,, Jos neukte mij weleens anaal, ik vond dat altijd heel geil, maar een lul daarbij in mijn kutje, was toch een geile fantasie van mij.

Twee keer heeft mijn man mij eerder anaal geneukt en daarbij toen een dildo in mijn kutje geneukt, dat vond ik al supergeil, maar dit was toch weer anders, dit zou het geilste voor mij zijn! Dat werd het ook, mijn schoonvader vroeg of ik op hem kwam zitten toen Jos was gestopt met het vingeren van mijn beide gaatjes, ik ging rechtop zitten en wachten tot hij op de bank ging zitten, weer zat ik even laten helemaal met mijn kutje over zijn keiharde grote stijve lul geschoven.

Ik neukte hem even, ik was zo geil dat ik gewoon niet stil kon blijven zitten op zijn heerlijke dikke PIK. Op het moment dat mijn schoonvader ook nog op mijn tepels begon te zuigen, voelde ik Jos achter mij komen en zijn lul tussen mijn billen komen.

Toen hij zijn eikel een stukje mijn anus in duwde, bleef ik wel even stil zitten. Mijn schoonvader zat heel diep in mijn kutje,maar bleef ook stil zitten om Jos de ruimte te geven en mij te laten ontspannen.

volle kutjes stiekem vingeren