Vrouwen neuken met elkaar openstaande kut

vrouwen neuken met elkaar openstaande kut

Ik keek de voorzitter aan en gaf een knipoog. Ik liep achter Bianca aan en zei, dat ze gewoon moest doen. Ze keek mij aan en vertelde, dat ze boter geil was. Ik wil dat je me nu neukt Ton, hier in dit huis, neuk me. Ik nam haar mee naar de Wc en neukte haar snel en hard van achter in haar kut.

Ze kwam schreeuwend klaar en we liepen een paar minuten later weer door het huis. Ik stond even te praten met de voorzitter en zag Bianca verderop met de secretaris en de vrouw staan. Ik zag dat de vrouw aan Bianca zat.

De vrouw bekeek Bianca en voelde aan haar tieten en ik zag dat haar rok werd opgetild. De secretaris stond erbij en ik zag dat de secretaris achter de vrouw ging staan.

Hij haalde zijn lul uit zijn broek en stopte deze onder de rok van de vrouw in haar kut. Mijn vrouw vond het tot zover goed. Ik bleef op afstand staan met de voorzitter. Hij vroeg aan mij wat er mogelijk was met Bianca. Ik zei, alles, als ze geil is, laat ze zich echt wel neuken, let maar op.

De voorzitter lachte en zei, laat maar aan ons over Ton. We gaan haar neuken vandaag!! Ik liep door het huis en liet Bianca achter bij de vrouw en de secretaris in de hoop dat ze zonder mijn ogen genegen was om haar te laten neuken door een ander. Ik kwam in een kamer met camera’s en zag dat alle vertrekken werden opgenomen. De voorzitter vertelde, dat alles wordt opgenomen, we doen er niets mee, maar het is voor privacy.

Ik zag mijn vrouw onder tussen tongen met de vrouw zij heet Ingrid hoorde ik de voorzitter zeggen. De secretaris ramde zijn lul van achter hard naar binnen, zat aan Ingrid haar tieten en wilde mijn vrouw erbij betrekken, door haar te bevoelen. Ik zag Bianca kijken naar het neuken van de secretaris. Opeens zag ik haar omlopen en haalde de lul van de secretaris uit Ingrid haar kut. Ze begon hem als een bezetene te pijpen. Ik dacht bingo, vuile slet. Ze stopte de lul terug en begon weer te tongen.

Met de secretaris en Ingrid. Mijn vrouw werd al geiler ik herkende haar aan het gedrag. Geil is ze niet te houden!! De secretaris pakte mijn vrouw vast drukte haar op haar knieën en ramde zijn lul in haar mond. Ingrid hielp hem likte en sloeg op de kont van Bianca. De man haalde zijn lul terug liep om en stopte zijn lul in Bianca haar kut. De voorzitter naast me zei, dat heeft niet lang geduurd Ton.

We gaan testen hoever we kunnen gaan is dat goed. Ik vond het helemaal goed en wilde wel eens weten wat er in het hoofd van Bianca rond ging. Bianca werd hard geneukt door de grote lul van de secretaris en ik kon het allemaal goed zien op beeld. Ik zag dat de secretaris zijn lul uit Bianca haar kut haalde en terug in haar mond duwde. Grote klodders sprongen uit zijn lul op het gezicht van Bianca. Ingrid stond er naast en schreeuwde, niet morsen, niet morsen, dat liet Bianca geen 2 keer zeggen en probeerde alles in haar mond te duwen.

De secretaris liep weg en liet Bianca en Ingrid achter in de gang. Ingrid nam Bianca mee en liep naar een andere ruimte waar twee stelletje met elkaar bezig waren. Ingrid zei, dat Bianca even mee moest doen. De vrouwen zeiden direct, heet jij Bianca, kom erbij, dan kan mijn man zo’n mooie vrouw als jij bewonderen.

Weet je wel dat je er goed uit ziet? Bianca zei, niets en liet het overkomen. De mannen zaten aan Bianca alsof het een opblaaspop was. Tieten werden betast, kut bevoeld en ze werd kort erna getongd door 1 van de mannen. Ik zag meteen haar hand naar zijn lul gaan en begon te trekken. De vrouwen begonnen te strelen en Bianca zat meteen vast in het sexspel van de twee koppels, de voorzitter kwam ook binnen en ging erbij staan kijken.

De twee vrouwen van de koppels zeiden, Bianca en nu de voorzitter pijpen, ben je er klaar voor. De voorzitter haalde een hele grote lul uit zijn broek en Bianca hapte meteen toe. Caroline laat je kutje eens zien! Zei ik tegen mijn zusje Caroline 36, toen ik hun nieuwe sauna afgelopen weekend ging bekijken, die haar man Peter 40 in hun huis had laten plaatsen. Toen zij dat toch verrassend ook nog eens deed, ontstond er een geile trio toen even daarna ook mijn vrouw Marijke 30 de sauna in kwam.

Mijn naam is Wim, ik ben 6 jaar jonger dan mijn zus waar ik wij altijd een goede band mee hebben gehad, ook met haar man die schatrijk is geworden in het vastgoed en 12 jaar getrouwd is met mijn zus. Bijna elke week komen wij wel een keer bij elkaar op visite, mijn zwager is wel veel weg voor zijn werk, zij hebben geen kinderen en mijn zus is dan ook regelmatig alleen in alle luxe van hun villa. Daar is zij inmiddels wel aan gewent en onderling gaan mijn zus en vrouw goed met elkaar om.

Zo gaan zij regelmatig met elkaar shoppen of doen wij onder elkaar een kaart spelletje bij haar of bij ons thuis, gewoon voor de gezelligheid. Afgelopen weekend was mijn zwager nog een paar dagen in het buitenland, waar hij bezig is een nieuw project te bouwen. Mijn zus had ons zondag uitgenodigd om naar hun nieuwe sauna te komen kijken die net was opgeleverd.

Zondagmiddag kwamen wij aan bij mijn zus, die vol trots ons de sauna liet zien. Daarna zaten wij aan de koffie en zei ik dat ik de sauna wel eens even uit wilde proberen, mijn zus wilde ook wel, maar mijn vrouw zag er weinig in. Zij is er niet dol op, gaan jullie maar zei ze, ik lees wel wat en vermaak mij wel.

Ik was de eerste die mijn kleren uit had en zonder schaamte in het bijzijn van Caroline deed ik mijn onderbroek uit. Ik zag haar wel even naar mijn lul kijken toen zij zich wat aarzelend stond uit te kleden, eigenlijk besefte ik toen zelf pas dat ik mijn zus sinds zij op haar 24ste het huis was uitgegaan, nooit meer naakt had gezien.

Ik ging als eerste de sauna in, ging op een handdoekje zitten maar bedekte verder niet mijn lul van mijn zus. Toen Caroline binnenkwam had zij wel een handdoek om haar lichaam en zag ik alleen haar tieten, mooie ronde ballen met donkere tepels.

Mijn zus ging op een meter of twee afstand van mijn zitten op het onderste bankje, ik keek tegen haar rug aan op dat moment. Ik vond het al snel relax, begon al een beetje te transpireren en vroeg mij af hoe mijn zus er helemaal naakt uit zou zie?

Is haar kutje geschoren of misschien wel helemaal kaal net als het kutje van Marijke? Ik werd er nieuwsgierig naar en ook wel geil in deze gedachte.

Natuurlijk het is mijn eigen zus, maar als jonge jongen vond ik haar altijd al een mooie meid en nu is zij een aantrekkelijke vrouw van 36 jaar. Mijn lul was vol met bloed gepompt, toen ik aan Caroline vroeg waarom zij die handdoek om hield?

Ze keek op en glimlachte toen zij mijn halve erectie zag, ergens last van broertje vroeg ze? Mag ik je kutje niet zien reageerde ik, en zag haar nog steeds naar mijn lul kijken. O ja wel hoor zei ze en stond op, een paar seconden later toen ze voor mij stond, zag ik dat mijn zus een kaal kutje had.

O ook al zo kale doos lachte ik, is Marijke dan ook kaal vroeg ze? Ik knikte en keek bewonderend naar haar lichaam, qua figuur is zij volle dan mijn vrouw en haar tieten zijn een stuk grote, haar tepels stonden ook stijf, net als mijn lul die rechtop stond richting mijn navel. Ik scheer mezelf ook regelmatig glad en daar zei mijn zus van, dat zij bij een man nog nooit een lul zonder schaamhaar had gezien. Er hing al behoorlijk wat stoom in de sauna en zij deed nog een stapje naar voren, zijn je ballen ook kaal vroeg zij lachend?

Ik ging op de onderste bank staan en zei, voel maar. Ik verwachte niet dat mijn zus dat ook daadwerkelijk zou doen, maar ze deed het wel en pakte met haar hand mijn ballen vast. Lekker gevoel lachte ze weer, maar haar hand trilde ook, wij werden hier allebei opgewonden van. Caroline trok haar hand terug, laten wij dit maar niet doen zei ze, voel even aan mijn lul gooide ik er geil uit. Ze deed het en toen ging het snel, ik pakte alle twee haar tieten vast en mijn zus stond voorzichtig een beetje aan mijn lul te trekken.

Zo is het gezellig hoorde ik mijn vrouw,s stem tegelijk met de opengaande deur, geschrokken keken wij Marijke aan, ook zij had zich uitgekleed en leek niet echt boos, ze had echt wel gezien dat wij aan elkaar zaten.

Caroline deed een stapje opzij en keek naar Marijke, die lachend vroeg of zij mee mocht doen? Gezellig reageerde ik, de vrouwen bekeken elkaar en het was mijn vrouw die mijn zus een zoen vol op haar mond gaf, toen moest ik echt even slikken, dit was niets voor mijn vrouw. Maar ik werd nog geile dan ik al was. Ik ging weer zitten en zag dat Caroline en mijn zus samen zonder woorden verder gingen met elkaar, voor mijn ogen begonnen zij te tongzoenen en streelde over elkaars lichaam.

Ik kwam in actie toen ik zag dat zij elkaar bevoelde tussen hun benen, mijn vrouw zei doe maar, ik zag de vinger van mijn zus haar kutje ingaan.

Het leek wel of ik naar een seksfilm keek, ik ging bij hun staan en omarmde hun. Ik ken mijn vrouw natuurlijk door en door, dit had ik dus niet verwacht van haar maar zag aan haar ogen zo dichtbij, dat zij geil was. Ze keek mij ook bijna vragen aan, gaf mijn een tongzoen en liet mijn zus haar gang gaan tussen haar benen. Lekker zei mij zus die mijn vrouw steeds sneller begon te vingeren, de temperatuur vloog omhoog in de dan ineens kleine ruimte.

Mijn zus begon haar lichaam af te drogen twee meter bij ons vandaan, Marijke fluisterde in mijn oor, zullen wij dit een keer doen? Ik ben zo geil schat zei ze, ik ook reageerde mijn zus die dit hoorde. In de ruimte waar de sauna is geplaatst is ook een bubbelbad voor vier personen, ik ging erin zitten en wachten ook niet goed wetend hoe te beginnen af,wat er ging gebeuren. Mijn vrouw en zus begonnen elkaar weer te zoenen en te strelen, het is heel geil om dit voor je ogen te zien voltrekken.

Maar ook vreemd om ineens te zien dat twee hetero vrouwen, biseksuele gevoelens kunnen krijgen voor elkaar, helemaal als het je eigen vrouw en zus betreft. Mijn lul kon niet harder worden in het warme bubbelbad, toen Caroline op twee handdoeken op de grond ging liggen. Marijke ging bijna instinctief met haar hoofd tussen de benen van mijn zus liggen, alles speelde zich af op hooguit drie meter afstand van mij.

Toen ik haar dan ook de eerste voorzichtige likjes over het kutje van mijn zus zag geven, moest ik mezelf onder controle houden om niet uit het bubbelbad te komen om mee te gaan doen. Het was bijna niet bevatten wat er zich voor mijn ogen afspeelde, mijn vrouw likte mijn zus behoorlijk heftig, Caroline lag dan al snel te zuchten en te kreunen,het wond haar zeker op.

Ik begon aan mijn lul te trekken in het bubbelbad en liet dan ook zien aan mijn zus door te gaan staan, haar ogen straalde en leken te vragen, kom maar hier. Toen zij mij begon te pijpen keek mijn vrouw ook op naar ons, ik keek haar aan en zag dat haar gezicht glom van het sap uit het kutje van mijn zus.

Pijp Wim Caroline riep zij en begon haar weer te likken, dat mijn zus kon pijpen voelde ik gelijk al, ze was heel geil, likte onder mijn ballen en over mijn lul toen zij gillend in de hol klinkende ruimte heftig klaar kwam. Marijke liet zich ook verder gaan, zij kwam tussen de benen van mijn zus vandaan, duwde mij bijna om, en ging met haar kutje op het gezicht van mijn zus zitten, likken, lik me Caroline kreunde mijn vrouw.

Ik keek er naar, Marijke liet zich wat voorover vallen en pijpte mijn lul haar mond in.

...

Jonge negerin neuken gratis lesbi


vrouwen neuken met elkaar openstaande kut

Ik keek de voorzitter aan en gaf een knipoog. Ik liep achter Bianca aan en zei, dat ze gewoon moest doen. Ze keek mij aan en vertelde, dat ze boter geil was. Ik wil dat je me nu neukt Ton, hier in dit huis, neuk me. Ik nam haar mee naar de Wc en neukte haar snel en hard van achter in haar kut. Ze kwam schreeuwend klaar en we liepen een paar minuten later weer door het huis.

Ik stond even te praten met de voorzitter en zag Bianca verderop met de secretaris en de vrouw staan. Ik zag dat de vrouw aan Bianca zat. De vrouw bekeek Bianca en voelde aan haar tieten en ik zag dat haar rok werd opgetild. De secretaris stond erbij en ik zag dat de secretaris achter de vrouw ging staan. Hij haalde zijn lul uit zijn broek en stopte deze onder de rok van de vrouw in haar kut. Mijn vrouw vond het tot zover goed. Ik bleef op afstand staan met de voorzitter.

Hij vroeg aan mij wat er mogelijk was met Bianca. Ik zei, alles, als ze geil is, laat ze zich echt wel neuken, let maar op. De voorzitter lachte en zei, laat maar aan ons over Ton. We gaan haar neuken vandaag!! Ik liep door het huis en liet Bianca achter bij de vrouw en de secretaris in de hoop dat ze zonder mijn ogen genegen was om haar te laten neuken door een ander. Ik kwam in een kamer met camera’s en zag dat alle vertrekken werden opgenomen.

De voorzitter vertelde, dat alles wordt opgenomen, we doen er niets mee, maar het is voor privacy. Ik zag mijn vrouw onder tussen tongen met de vrouw zij heet Ingrid hoorde ik de voorzitter zeggen. De secretaris ramde zijn lul van achter hard naar binnen, zat aan Ingrid haar tieten en wilde mijn vrouw erbij betrekken, door haar te bevoelen. Ik zag Bianca kijken naar het neuken van de secretaris.

Opeens zag ik haar omlopen en haalde de lul van de secretaris uit Ingrid haar kut. Ze begon hem als een bezetene te pijpen. Ik dacht bingo, vuile slet. Ze stopte de lul terug en begon weer te tongen. Met de secretaris en Ingrid. Mijn vrouw werd al geiler ik herkende haar aan het gedrag. Geil is ze niet te houden!! De secretaris pakte mijn vrouw vast drukte haar op haar knieën en ramde zijn lul in haar mond.

Ingrid hielp hem likte en sloeg op de kont van Bianca. De man haalde zijn lul terug liep om en stopte zijn lul in Bianca haar kut. De voorzitter naast me zei, dat heeft niet lang geduurd Ton. We gaan testen hoever we kunnen gaan is dat goed. Ik vond het helemaal goed en wilde wel eens weten wat er in het hoofd van Bianca rond ging.

Bianca werd hard geneukt door de grote lul van de secretaris en ik kon het allemaal goed zien op beeld. Ik zag dat de secretaris zijn lul uit Bianca haar kut haalde en terug in haar mond duwde. Grote klodders sprongen uit zijn lul op het gezicht van Bianca.

Ingrid stond er naast en schreeuwde, niet morsen, niet morsen, dat liet Bianca geen 2 keer zeggen en probeerde alles in haar mond te duwen. De secretaris liep weg en liet Bianca en Ingrid achter in de gang. Ingrid nam Bianca mee en liep naar een andere ruimte waar twee stelletje met elkaar bezig waren. Ingrid zei, dat Bianca even mee moest doen. De vrouwen zeiden direct, heet jij Bianca, kom erbij, dan kan mijn man zo’n mooie vrouw als jij bewonderen.

Weet je wel dat je er goed uit ziet? Bianca zei, niets en liet het overkomen. De mannen zaten aan Bianca alsof het een opblaaspop was. Tieten werden betast, kut bevoeld en ze werd kort erna getongd door 1 van de mannen. Ik zag meteen haar hand naar zijn lul gaan en begon te trekken. De vrouwen begonnen te strelen en Bianca zat meteen vast in het sexspel van de twee koppels, de voorzitter kwam ook binnen en ging erbij staan kijken.

De twee vrouwen van de koppels zeiden, Bianca en nu de voorzitter pijpen, ben je er klaar voor. De voorzitter haalde een hele grote lul uit zijn broek en Bianca hapte meteen toe. Caroline laat je kutje eens zien!

Zei ik tegen mijn zusje Caroline 36, toen ik hun nieuwe sauna afgelopen weekend ging bekijken, die haar man Peter 40 in hun huis had laten plaatsen. Toen zij dat toch verrassend ook nog eens deed, ontstond er een geile trio toen even daarna ook mijn vrouw Marijke 30 de sauna in kwam.

Mijn naam is Wim, ik ben 6 jaar jonger dan mijn zus waar ik wij altijd een goede band mee hebben gehad, ook met haar man die schatrijk is geworden in het vastgoed en 12 jaar getrouwd is met mijn zus. Bijna elke week komen wij wel een keer bij elkaar op visite, mijn zwager is wel veel weg voor zijn werk, zij hebben geen kinderen en mijn zus is dan ook regelmatig alleen in alle luxe van hun villa.

Daar is zij inmiddels wel aan gewent en onderling gaan mijn zus en vrouw goed met elkaar om. Zo gaan zij regelmatig met elkaar shoppen of doen wij onder elkaar een kaart spelletje bij haar of bij ons thuis, gewoon voor de gezelligheid. Afgelopen weekend was mijn zwager nog een paar dagen in het buitenland, waar hij bezig is een nieuw project te bouwen.

Mijn zus had ons zondag uitgenodigd om naar hun nieuwe sauna te komen kijken die net was opgeleverd. Zondagmiddag kwamen wij aan bij mijn zus, die vol trots ons de sauna liet zien. Daarna zaten wij aan de koffie en zei ik dat ik de sauna wel eens even uit wilde proberen, mijn zus wilde ook wel, maar mijn vrouw zag er weinig in.

Zij is er niet dol op, gaan jullie maar zei ze, ik lees wel wat en vermaak mij wel. Ik was de eerste die mijn kleren uit had en zonder schaamte in het bijzijn van Caroline deed ik mijn onderbroek uit. Ik zag haar wel even naar mijn lul kijken toen zij zich wat aarzelend stond uit te kleden, eigenlijk besefte ik toen zelf pas dat ik mijn zus sinds zij op haar 24ste het huis was uitgegaan, nooit meer naakt had gezien. Ik ging als eerste de sauna in, ging op een handdoekje zitten maar bedekte verder niet mijn lul van mijn zus.

Toen Caroline binnenkwam had zij wel een handdoek om haar lichaam en zag ik alleen haar tieten, mooie ronde ballen met donkere tepels. Mijn zus ging op een meter of twee afstand van mijn zitten op het onderste bankje, ik keek tegen haar rug aan op dat moment.

Ik vond het al snel relax, begon al een beetje te transpireren en vroeg mij af hoe mijn zus er helemaal naakt uit zou zie? Is haar kutje geschoren of misschien wel helemaal kaal net als het kutje van Marijke? Ik werd er nieuwsgierig naar en ook wel geil in deze gedachte. Natuurlijk het is mijn eigen zus, maar als jonge jongen vond ik haar altijd al een mooie meid en nu is zij een aantrekkelijke vrouw van 36 jaar. Mijn lul was vol met bloed gepompt, toen ik aan Caroline vroeg waarom zij die handdoek om hield?

Ze keek op en glimlachte toen zij mijn halve erectie zag, ergens last van broertje vroeg ze? Mag ik je kutje niet zien reageerde ik, en zag haar nog steeds naar mijn lul kijken. O ja wel hoor zei ze en stond op, een paar seconden later toen ze voor mij stond, zag ik dat mijn zus een kaal kutje had. O ook al zo kale doos lachte ik, is Marijke dan ook kaal vroeg ze? Ik knikte en keek bewonderend naar haar lichaam, qua figuur is zij volle dan mijn vrouw en haar tieten zijn een stuk grote, haar tepels stonden ook stijf, net als mijn lul die rechtop stond richting mijn navel.

Ik scheer mezelf ook regelmatig glad en daar zei mijn zus van, dat zij bij een man nog nooit een lul zonder schaamhaar had gezien. Er hing al behoorlijk wat stoom in de sauna en zij deed nog een stapje naar voren, zijn je ballen ook kaal vroeg zij lachend? Ik ging op de onderste bank staan en zei, voel maar. Ik verwachte niet dat mijn zus dat ook daadwerkelijk zou doen, maar ze deed het wel en pakte met haar hand mijn ballen vast.

Lekker gevoel lachte ze weer, maar haar hand trilde ook, wij werden hier allebei opgewonden van. Caroline trok haar hand terug, laten wij dit maar niet doen zei ze, voel even aan mijn lul gooide ik er geil uit.

Ze deed het en toen ging het snel, ik pakte alle twee haar tieten vast en mijn zus stond voorzichtig een beetje aan mijn lul te trekken. Zo is het gezellig hoorde ik mijn vrouw,s stem tegelijk met de opengaande deur, geschrokken keken wij Marijke aan, ook zij had zich uitgekleed en leek niet echt boos, ze had echt wel gezien dat wij aan elkaar zaten.

Caroline deed een stapje opzij en keek naar Marijke, die lachend vroeg of zij mee mocht doen? Gezellig reageerde ik, de vrouwen bekeken elkaar en het was mijn vrouw die mijn zus een zoen vol op haar mond gaf, toen moest ik echt even slikken, dit was niets voor mijn vrouw. Maar ik werd nog geile dan ik al was. Ik ging weer zitten en zag dat Caroline en mijn zus samen zonder woorden verder gingen met elkaar, voor mijn ogen begonnen zij te tongzoenen en streelde over elkaars lichaam.

Ik kwam in actie toen ik zag dat zij elkaar bevoelde tussen hun benen, mijn vrouw zei doe maar, ik zag de vinger van mijn zus haar kutje ingaan. Het leek wel of ik naar een seksfilm keek, ik ging bij hun staan en omarmde hun. Ik ken mijn vrouw natuurlijk door en door, dit had ik dus niet verwacht van haar maar zag aan haar ogen zo dichtbij, dat zij geil was.

Ze keek mij ook bijna vragen aan, gaf mijn een tongzoen en liet mijn zus haar gang gaan tussen haar benen. Lekker zei mij zus die mijn vrouw steeds sneller begon te vingeren, de temperatuur vloog omhoog in de dan ineens kleine ruimte. Mijn zus begon haar lichaam af te drogen twee meter bij ons vandaan, Marijke fluisterde in mijn oor, zullen wij dit een keer doen?

Ik ben zo geil schat zei ze, ik ook reageerde mijn zus die dit hoorde. In de ruimte waar de sauna is geplaatst is ook een bubbelbad voor vier personen, ik ging erin zitten en wachten ook niet goed wetend hoe te beginnen af,wat er ging gebeuren.

Mijn vrouw en zus begonnen elkaar weer te zoenen en te strelen, het is heel geil om dit voor je ogen te zien voltrekken. Maar ook vreemd om ineens te zien dat twee hetero vrouwen, biseksuele gevoelens kunnen krijgen voor elkaar, helemaal als het je eigen vrouw en zus betreft.

Mijn lul kon niet harder worden in het warme bubbelbad, toen Caroline op twee handdoeken op de grond ging liggen. Marijke ging bijna instinctief met haar hoofd tussen de benen van mijn zus liggen, alles speelde zich af op hooguit drie meter afstand van mij.

Toen ik haar dan ook de eerste voorzichtige likjes over het kutje van mijn zus zag geven, moest ik mezelf onder controle houden om niet uit het bubbelbad te komen om mee te gaan doen. Het was bijna niet bevatten wat er zich voor mijn ogen afspeelde, mijn vrouw likte mijn zus behoorlijk heftig, Caroline lag dan al snel te zuchten en te kreunen,het wond haar zeker op. Ik begon aan mijn lul te trekken in het bubbelbad en liet dan ook zien aan mijn zus door te gaan staan, haar ogen straalde en leken te vragen, kom maar hier.

Toen zij mij begon te pijpen keek mijn vrouw ook op naar ons, ik keek haar aan en zag dat haar gezicht glom van het sap uit het kutje van mijn zus.

Pijp Wim Caroline riep zij en begon haar weer te likken, dat mijn zus kon pijpen voelde ik gelijk al, ze was heel geil, likte onder mijn ballen en over mijn lul toen zij gillend in de hol klinkende ruimte heftig klaar kwam.

Marijke liet zich ook verder gaan, zij kwam tussen de benen van mijn zus vandaan, duwde mij bijna om, en ging met haar kutje op het gezicht van mijn zus zitten, likken, lik me Caroline kreunde mijn vrouw. Ik keek er naar, Marijke liet zich wat voorover vallen en pijpte mijn lul haar mond in.

...


Sex overijssel geldmeesteres

  • Opa en oma hebben seks prive ontvangst hoorn
  • Natte kale kut sexsauna
  • Wil jij net als deze meid een paar cupmaten groeien?
  • Ik ben een man van 42 jaar getrouwd met Bianca 37 jaar en we zijn al 15 jaar samen.